Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

O koki pasiulytumet kompaktiska daikta, kad prie visu smulkinimo priedu tesla isminkytu g.gif (nedideli kieki). Kombaino nenoriu ax.gif
Atsakyti
Kaip jums sitas? unsure.gif

http://www.e-senukai...scarlett_1.html
Atsakyti
Žinant Skarlet kokybę, geriau pataupyčiau šiam http://pigu.lt/buiti...serie?id=481109
Jau geriau vieną kartą sumokėti už gerą daiktą nei kelis kartus pirkti prastą, net ir pigiau gautūsi...
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2012 10 29, 10:49)
Žinant Skarlet kokybę, geriau pataupyčiau šiam http://pigu.lt/buiti...serie?id=481109
Jau geriau vieną kartą sumokėti už gerą daiktą nei kelis kartus pirkti prastą, net ir pigiau gautūsi...

Kaip nekeista geriau pagalvojus butent sita ir uzsisakiau biggrin.gif drinks_cheers.gif Tikiuos nenusivilsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2012 10 29, 14:17)
Kaip nekeista geriau pagalvojus butent sita ir uzsisakiau  biggrin.gif  drinks_cheers.gif Tikiuos nenusivilsiu  smile.gif

bus įdomu komentaro sulaukti 4u.gif manau jis Jums labai patiks smile.gif
Atsakyti
as savo nauju philips 1372 700w labai patenkinta visame kame, tik va paskui susigriebiau kad dar galejau daugiau paanalizuot ir rinktis su bulviu koses trynimo antgaliu, tik jo man iki pilnos laimes ir tetruksta,,kazi ar galima ji atskirai uzsisakyt ir ar yra prie jo toks antgalis kazi isvis g.gif
nes paskui uzmaciau kenwood uz panasia kaina, plius dar 2 antgaliais daugiau, tarp kuriu butent tas bulviu kosei, ir dabar noriu jo ax.gif ech o ir tas kenwood taip pat 700 w, jei rinkciaus is naujo gal imciau kenwood del didesnes komplektacijos.
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 10 29, 15:05)
as savo nauju philips 1372 700w labai patenkinta visame kame, tik va paskui susigriebiau kad dar galejau daugiau paanalizuot ir rinktis su bulviu koses trynimo antgaliu, tik jo man iki pilnos laimes ir tetruksta,,kazi ar galima ji atskirai uzsisakyt ir ar yra prie jo toks antgalis kazi isvis  g.gif
nes paskui uzmaciau kenwood uz panasia kaina, plius dar 2 antgaliais daugiau, tarp kuriu butent tas bulviu kosei, ir dabar noriu jo  ax.gif ech o ir tas kenwood taip pat 700 w, jei rinkciaus is naujo gal imciau kenwood del didesnes komplektacijos.

o kur Jūs radote, kad tas antgalis skirtas bulviu kosei gaminti? g.gif

Su metaliniu blenderio kotu taip pat galima bulviu kose trinti, tik vieniems ji patinka o kitiems kaip tik ne wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 10 29, 15:05)
as savo nauju philips 1372 700w labai patenkinta visame kame, tik va paskui susigriebiau kad dar galejau daugiau paanalizuot ir rinktis su bulviu koses trynimo antgaliu,

O kaip atrodo tas bulviu koses trynimo antgalis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2012 10 29, 15:49)
O kaip atrodo tas bulviu koses trynimo antgalis?  g.gif

buna parasyta prie komplektacijos kas ieina, jis toks platus ir peiliukai du stori dideli ir skylutes tame placiame antaglyje bulvem islysti mirksiukas.gif paziurekit yuotube yra daug pvz mirksiukas.gif gaila anksciau ir as nezinojau ech,,,bandziau su tuo paprastu tai man neskani tokia tasi gavos blink.gif biggrin.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 10 30, 02:28)
buna parasyta prie komplektacijos kas ieina, jis toks platus ir peiliukai du stori dideli ir skylutes tame placiame antaglyje bulvem islysti  mirksiukas.gif paziurekit yuotube yra daug pvz  mirksiukas.gif gaila anksciau ir as nezinojau ech,,,bandziau su tuo paprastu tai man neskani tokia tasi gavos  blink.gif  biggrin.gif  schmoll.gif

jo, man irgi nepatinka su blenderiu sutrinta. Nors gal tik man taip, bet bulviu kose ir taip gana greit sutrinu iprastu irankiu, tai tokio priedo net nereiketu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2012 10 30, 10:02)
jo, man irgi nepatinka su blenderiu sutrinta. Nors gal tik man taip, bet bulviu kose ir taip gana greit sutrinu iprastu irankiu, tai tokio priedo net nereiketu wink.gif

drinks_cheers.gif del bulviu koses darymo, tai ir man patogiau su rankiniu grustuvu pasidaryti smile.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli 4u.gif Gal kas zino ar galima nusipirkti priedu Braun smulkintuvams. Tarkim tarkavimo antgali lazdelemis tarkuoti g.gif

Kalba eina apie Braun 6550 MR.
Atsakyti