Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

Vis tik nusipirkau Philips smile.gif
http://www.e-senukai...ist_tab=actions
user posted image
Senukuose, dar nuolaida pritaike, nes internetu ji perkant jis pigesnis smile.gif Turiu ji jau antras menuo, ledukus kapoja be problemu, tai ir kokteiliuku ir frape padarau, labai skanu 4u.gif viskas ok, labai patenkinta, tik nepatinka tos gumines knopkes, nes norejau kad butu plastikines, tai tikiuosi,kad gerai atlaikys smile.gif Blenderi, plakikli ir naudojau, tik smulkintuvo dar nebandziau smile.gif
Prasitesiau dar garantija 3 metam, atsargai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 09 rugpjūčio 2014 - 08:53
QUOTE(Koxamte @ 2014 08 09, 09:52)

turiu ji jau antri metai,patenkinta as juo wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

man reikia elementaraus, bet kokybiško smulkintuvo kopūstui.
Visokių blenderių, vaisių kokteliams turiu atskirai... Tai labai nesinori pirkti didelį kombainą su tais pačiais įrankiais.
Gal žinot kokį geriausiai rinktis?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(perla69 @ 2014 08 14, 00:14)
Sveikos,

man reikia elementaraus, bet kokybiško smulkintuvo kopūstui.
Visokių blenderių, vaisių kokteliams turiu atskirai... Tai labai nesinori pirkti didelį kombainą su tais pačiais įrankiais.
Gal žinot kokį geriausiai rinktis?
Ačiū
Į kombainą ne labai įkišite, nebent gabaliukais pjauti. Tai nepatogu. Patogiau su kažkuo tokio tipo: user posted image Arba tokio tipo user posted imagepeiliu supjauti, o paskui į kombainą.
Atsakyti
Kazkaip visai neradau lietuvisku atsiliepimu apie darzoviu pjaustykle HR1388/80..... svarsciau gal kokiu metus jau, skaiciau rusu forumus ir pagaliau pribrendau isigijau..... bandysiu vakare, nes turiu visokiu prietaisu atskirai, trinikliu, plakikliu ir pan. O va darzoves tingiu rankomis tarkuoti ar pjaustyti...... kazkada turejau rusu gamybos rankine masina, kaip mesmale atrode, super daiktas buvo, gamindavau morkas ir kopustus istisai..... bet suluzo, o analogo neradau pirkti...... 5 metus turejau rankine TNS3000, bet ir ta suluzo pries savaite, nebloga buvo mazam kiekiui darzoviu, 1388/80 nupigo ziuriu...... ziuresiu ar neprasoviau.... idomu ar niekas ju neperka ar atsiliepimu nepalieka apie jas g.gif
Atsakyti
Liux, labai lauksiu atsiliepimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2014 08 19, 20:50)
Liux, labai lauksiu atsiliepimo smile.gif

vakar dariau morkas korejietiskai, tai siaudeliai morku idealus, kilograma supjauste labai greitai, surinkti ir isrinkti paprasta, nedidele, kompaktiska...... vyrui pasirode kaip zaislinis barskalas, bet kai pjausciau nuomone pakeite...... kartais morkos galiukas lieka ir pasislenka aparate nepatogiai, ji pradeda barsketi, bet nuimi virsu isimi ir toliau tarkuoji, man sunkumu nesudare, siandien bandysiu studentiska kugeli. Kol kas labai pirkiniu dziaugiuosi......
Atsakyti
Kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2014 08 20, 08:45)
Kiek kainavo?

Topo centre akcija 189 Lt (varle.lt maciau lygtai 176 buvo), bet kadangi turejome korteleje daug topo centro litu tai man isejo nebrangiai...... kai pradejau ziurineti jos apie 300 lt kainavo pries metus...... na kas neturi darzoviu pjaustykles ir nenori pirkti kombaino tai labai puiki alternatyva
Atsakyti
Oi kaip laiku paskaičiau ! aš taip pat ieškau tokio ar panašaus aparato tik daržovėms pjaustyti, nes kitokios technikos turiu. Ypač aktualus morkų tarkavimas, burokėlių, salierų - ko žiauriai nemėgstu daryti. Labai lauksiu dar atsiliepimų. Arba gal kas dar kokių alternatyvų esat radę. rankinę pjaustyklę turiu:)

QUOTE(Saga @ 2014 08 19, 15:08)
Kazkaip visai neradau lietuvisku atsiliepimu apie darzoviu pjaustykle HR1388/80..... s

\
Atsakyti
QUOTE(Maysan @ 2014 08 21, 09:26)
Oi  kaip laiku paskaičiau ! aš taip pat ieškau tokio ar panašaus aparato tik daržovėms pjaustyti, nes kitokios technikos turiu. Ypač  aktualus morkų  tarkavimas,  burokėlių, salierų - ko žiauriai nemėgstu  daryti.  Labai lauksiu dar atsiliepimų.  Arba gal kas dar kokių  alternatyvų  esat radę.  rankinę pjaustyklę  turiu:)
\

morkom idealu, vakar bulves tarkavau irgi labai patiko, tarka burokine dejau, bet vis tiek lazdelem tarkavosi, man patiko ir forma ir tarkavimo greitis...... reikes dar burokeliu nusipirkt isbandyti ir kopustu...... instrukcijoje yra nurodyta kad galima ir suri tarkuoti ir desra pjaustyti, bet man abejoniu kyla del to, o jeigu kokia kremzle desroje, ir suris gal tik kietas..... na ju nebandziau...... svogunus vakar rankomis pjausciau, tik vyro paklausus kodel kilo mintis, rimtai kodel rankomis, taigi pjaustykle turiu..... na bet progu isbandyti dar bus wink.gif

Dar rusu forumuose visos labai galvoja kuria pjaustykle pirkti ar sita, kuria as isigyjau, ar moulinex kuri kubikais dar pjausto, yotubej radau, bet Lietuvoje pardavime ne.... idomu buvo ar ji ir lazdelemis pjausto ar tik kubeliais, bet ir moulinex labai gyre
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga: 21 rugpjūčio 2014 - 08:43
QUOTE(mayo @ 2014 06 03, 13:49)
Labas visiems,
kiek čia prisiskaitinėjau, tai ir to, ir ano reikia dabar, galva apsisuko, tad klausiu Jūsų nuomonės  4u.gif
Jūs visada klausiate, dėl ko reikia to prietaiso, tad - labiausiai reikia salotų darymui (kopūstai, špinatai, morkos, pomidorai ir pan.) ir pradedant ieškoti galvojau galbūt pirkti panašų į šį prietaisą:
http://lt1.pigugroup...e6e7dd_xbig.jpg

Tačiau pradėjus žiūrėti, pasilikau ties šiais dviems:
1) Delimano Clarity smulkintuvas , nes galima pasidaryti papildomai ir padažus, ir masę kotletams (ko labai nemėgstu rankomis daryti), mažai vietos manau užims virtuvėje. Galima problema, kad per ilgai galiu užlaikyti mygtuką ir vietoj salotų pasidaryti šaltą sriubą  doh.gif
2) Smulkintuvas - pjaustyklė Maxxcuisine , nes tikrai gamins salotas. Nors ir čia neaiškumas - ar čia tik svogūnus taip sumala, o agurkus, pomidorus, salotas, kopūstus reikės per tą viršų visada "drožti"? Gal kas gali pasakyti dėl to peiliuko kaip ten būna su kopūstais? Taip pat patiko, kad galima užsimaišyti tešlą, suplakti kiaušinius "savomis" rankomis ir greičiau (aš labai didelė lėtapėdė), tuo labiau nereikia elektros.

Visgi pasiskaičiusi forumą, pradėjau galvoti apie Trintuvas Philips 1372. Kaina kaip mums kiek didoka, bet visgi dar norėčiau pasitikslinti, ar galima su juo pasidaryti ledų kokteilį (ar gerai susikapoja ledas ir pasidaro šerbetas?); tirštas vaisių/daržovių kokteilis; sumesti mėsą, kiaušinius, prieskonius - pasidaryti masę kotletams; žinoma, svarbiausias klausimas: kaip pjaustomos daržovės, ar jos "išsitaško" su sultimis, ar gražiai susipjausto, kaip su kopūstais, salotomis? Ar galima išvirus karštą sriubą, ją sumalti į vientisą, tirštą sriubą?

O gal turite kokių nors kitų pasiūlymų už mažą kainą, bet gerai veikiantį prietaisą? Ką Jūs manote apie mano pasirinkimus?

Labai lauksiu Jūsų atsakymų, atsiliepimų  wub.gif

Delimanas slamstu slamstas, nusipirkau internetu per akcija uz 40lt, grazinau po keliu dienu. Trina mazus kiekius iki koseles, bet nepatogus ir nera kokybiskas. Virsutinis dangtelis-variklis. Visa laika laikai uz dalies, kuri yra su laidu, per kuri eina elektra. Dregnomis rankomis jau kazkiek rizikinga. Sumalus kalakutiene(vienu metu max 4 kotletams telpa), apsitepliojo ir dangtelis, o plauti jo negalima. Tai kiek galejau isvaliau, bet kita diena jau atsirado kvapas, dar ir dar valiau, bet neisnyko. Jau su tokiu smirdalu vaikams kokteliu netrinsi. Teko grazint, aisku pinigu atgal sulaukiau tik po geru poros menesiu, kai netycia ju agentas paskambino su super pasiulymais ir buvo toli pasiustas, tada pradejo skambinti vadybininkai, bet pradziai vis tiek reklamas kisdavo, o ik veliau apie reikalus snekedavo. Nuvyle ir tiek
Atsakyti