Labas visiems,
kiek čia prisiskaitinėjau, tai ir to, ir ano reikia dabar, galva apsisuko, tad klausiu Jūsų nuomonės
Jūs visada klausiate, dėl ko reikia to prietaiso, tad - labiausiai reikia salotų darymui (kopūstai, špinatai, morkos, pomidorai ir pan.) ir pradedant ieškoti galvojau galbūt pirkti panašų į
šį prietaisą:

Tačiau pradėjus žiūrėti, pasilikau ties šiais dviems:
1)
Delimano Clarity smulkintuvas , nes galima pasidaryti papildomai ir padažus, ir masę kotletams (ko labai nemėgstu rankomis daryti), mažai vietos manau užims virtuvėje. Galima problema, kad per ilgai galiu užlaikyti mygtuką ir vietoj salotų pasidaryti šaltą sriubą
2)
Smulkintuvas - pjaustyklė Maxxcuisine , nes tikrai gamins salotas. Nors ir čia neaiškumas - ar čia tik svogūnus taip sumala, o agurkus, pomidorus, salotas, kopūstus reikės per tą viršų visada "drožti"? Gal kas gali pasakyti dėl to peiliuko kaip ten būna su kopūstais? Taip pat patiko, kad galima užsimaišyti tešlą, suplakti kiaušinius "savomis" rankomis ir greičiau (aš labai didelė lėtapėdė), tuo labiau nereikia elektros.
Visgi pasiskaičiusi forumą, pradėjau galvoti apie
Trintuvas Philips 1372. Kaina kaip mums kiek didoka, bet visgi dar norėčiau pasitikslinti, ar galima su juo pasidaryti ledų kokteilį (ar gerai susikapoja ledas ir pasidaro šerbetas?); tirštas vaisių/daržovių kokteilis; sumesti mėsą, kiaušinius, prieskonius - pasidaryti masę kotletams; žinoma, svarbiausias klausimas: kaip pjaustomos daržovės, ar jos "išsitaško" su sultimis, ar gražiai susipjausto, kaip su kopūstais, salotomis? Ar galima išvirus karštą sriubą, ją sumalti į vientisą, tirštą sriubą?
O gal turite kokių nors kitų pasiūlymų už mažą kainą, bet gerai veikiantį prietaisą? Ką Jūs manote apie mano pasirinkimus?
Labai lauksiu Jūsų atsakymų, atsiliepimų