Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

Sveiki, gal galite paaiskinti kas: jei dariausi E2 tyrima 3 ciklo diena, kokia cia faze skaitosi. Man parode 122 pmol/ll skaiciu. bet normos surasytos yra ivairiu faziu?
cia gal folikuline faze? ten raso norma ,< 587. o kokia faze yra periovuliacine? prie jos norma raso 124-1468. nezinau kuri cia butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2012 02 15, 16:45)
Sveiki, gal galite paaiskinti  kas: jei dariausi E2 tyrima 3 ciklo diena, kokia cia faze skaitosi. Man parode 122 pmol/ll skaiciu. bet normos surasytos yra ivairiu faziu?
cia gal folikuline faze? ten raso norma ,< 587. o kokia faze yra periovuliacine? prie jos norma raso 124-1468. nezinau kuri cia butu biggrin.gif

folikuline wink.gif juk ciklo pradzia, dar iki ovuliacijos tolokai mirksiukas.gif
Atsakyti
tai suprantu, kas iki to skaiciaus, yra norma? idomiai? juk buna kad per mazai to hormono moteriai buna. kazi kur ta norma prasideda
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2012 02 15, 17:00)
tai suprantu, kas iki to skaiciaus, yra norma? idomiai? juk buna kad per mazai to hormono moteriai buna. kazi kur ta norma prasideda

< 587 tai reiskia, kad norma yra maziau uz 587 wink.gif , pas jus 122, tai vadinasi viskas gerai wink.gif
Atsakyti
Na del to testosterono tai man ir keista is pradžių pasirodė. Paskaitinėjau internete tai pasirodo kai aukštas blogai, bet kai žemas tai ir nelabai gerai, nes šitas hormonas pasirodo reguliuoja seksualinį potraukį ir fizinę ištvermę. Nors maniškis ir telpa į normas, bet vistik mažokas. Beje jį šiek tiek jau pavyko pakelti smile.gif
Kaip suprantu visi hormonai tarpusavyje susiję, tad turbūt turi būti kažkokia pusiasvyra. Mane gydytojas įtikino, o jums jau pačioms spręsti smile.gif Aišku gal tas hormonas kitoms jokios įtakos neturi, juk visko pasitaiko smile.gif bet aš pabandysiu jį pakelti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaliuxe @ 2012 02 15, 23:28)
Na del to testosterono tai man ir keista is pradžių pasirodė. Paskaitinėjau internete tai pasirodo kai aukštas blogai, bet kai žemas tai ir nelabai gerai, nes šitas hormonas pasirodo reguliuoja seksualinį potraukį ir fizinę ištvermę. Nors maniškis ir telpa į normas, bet vistik mažokas. Beje jį šiek tiek jau pavyko  pakelti smile.gif
Kaip suprantu visi hormonai tarpusavyje susiję, tad turbūt turi būti kažkokia pusiasvyra. Mane gydytojas įtikino, o jums jau pačioms spręsti smile.gif Aišku gal tas hormonas kitoms jokios įtakos neturi, juk visko pasitaiko smile.gif bet aš pabandysiu jį pakelti smile.gif

na jei taip aiskino turbut tiesa, na gal kai visai mazai ir nera visai gerai, bet va kai jo daugoka, tai ir nera gerai, nes ir spugai tada atsiranda ir pan...
o tu ji paklek tiek kiek jo tau reiktu ir nebutu per daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaliuxe @ 2012 02 14, 00:00)
Sveikutes. Na testosteronas žemokas. Mano buvo 0,359 nmol (norma 0,29-1,67), tai sakė gydytojas, jog mėsos nevalgau. Na sakau vištieną valgau, bet jis sako tai ne mėsa smile.gif reikia lašiniu, dešrų, jautienos pavalgyti ir riboti angliavandenius, net ir vaisių mažiau valgyti. Sakė, kai būna aukštesnis testosteronas, tai lengviau pastoti. O aš jo klausiu ką daryti, kad svoris nuo tokio maisto neaugtų, tai sako reikia atsisakyti saldumynų, tinka tik juodas 70 proc. šokoladas.
O prolaktinas ir šiek tiek aukštokas, bet jį reiktų pakartoti, nes būna, kad iš streso jis padidėja.
Aišku tiksliausia būtų, jei endokrinologas pakonsultuotu smile.gif

Dėkui už atsakymus 4u.gif mėsą aš valgau gana dažnai, tai nežinau ar testosteronas dar pasikeltų smile.gif
Dar eisiu darytis kitus tyrimus (FSH, LH ir E2), tada vis tiek bus aiškiau, ir su visais tyrimų atsakymais eisiu pas ginekologę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvaigzdute^: 16 vasario 2012 - 12:55
aciu mamytem uz info, praverte ir man drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės,
gal kas pakomentuos/

LH 2,17 (norma 1,2 - 11,6)
FSH 3,9 (norma 2,8 - 11,3)
E2 225 (norma 0 - 587)
PRL 10,9 (norma 1,9 - 25)

Suprantu, kad kaip ir viskas telpa į normas, bet mano LH ir FSH būdavo šiek tiek didesni. Ar jie negali būti permaži? Ir santykis blogas ar ne?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2012 02 17, 16:17)
Sveikutės,
gal kas pakomentuos/

E2 225 (norma 0 - 587)

Suprantu, kad kaip ir viskas telpa į normas, bet mano LH ir FSH būdavo šiek tiek didesni. Ar jie negali būti permaži? Ir santykis blogas ar ne?

Lh tikrai mažokas ir LH/FSH santykis mažokas, turėtų būti apie 1.
O E2 ir PRL labai geri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 02 17, 18:10)
Lh tikrai mažokas ir LH/FSH santykis mažokas, turėtų būti apie 1.
O E2 ir PRL labai geri  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Bet ką tada daryti? Kokiu būdu tai pataisoma? Ar išvis pataisoma?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2012 02 17, 16:17)
Sveikutės,
gal kas pakomentuos/

E2 225 (norma 0 - 587)

Idealus tyrimai smile.gif
Atsakyti