QUOTE(Deimė @ 2012 02 13, 21:35)
Sveika
Taip, lankausi pas Salygiene. Gal tu irgi?
aga
man tavo nikas ja primine todel ir paklausiau (na del gatves pavadinimo deimes
)
Papildyta:
QUOTE(ahh @ 2012 02 13, 16:49)
Laba diena
gavau rezultatus, butu malonu jei kas pokomentuotu
E2 132.5 pmol/l (norma 46-607)
FSH 7.11 IU/l (norma 3.5-12,5)
LH 8.74 IU/l (norma 2.4-12.6)
PRL 435.4 mIU/l (norma 102-496)
SHBG 85,97 nmol/l (norma 26-110)
TESTO 0,781 nmol/l (norma 0,29-1,67)
TSH 1.63 mIU/l (norma 0.270- 4.20)
ir dar parase LAI 0.91 (norma (0.5-6.5)
kas tas LAI?
kaip suprantu i normas telpu, tik PRL aukstokas, gal is jaudulio?
Dekui
o visus tyrimus dareisi kelinta ciklo diena?
na prolaktinas prie virsutines ribos , bet ir su tokiais skaiciais pastoja.na bet turbut bromokriptino israsytu .
na man dar kazkaip LH ir FSH tokie biski didoki ir ju santykis jau virs vieneto 1.22, na dar blogai tikrai nera. taip pat daugelis merginu sako kad ju endokrinologai sako kad TSH turetu buti apie 1. tad jis pas tave truputuka didesnis. beje pas mane jis labai panasus bet man endokrinologe sake jis geras tad ir nelabai zinau dabar kuo tiketi . bet manau kad jis toks vidutinis galetu but mazesnis bet dar nera labai blogai.
LAI (laisvų androgenų indeksas) test/SHBG*100. Tavo atveju LAI =0.9 na skaito kad jis turetu buti apie 2.5-3. beje skaiciau kad merginoms endokrinologai sako kad SHBG turetu buti apie 50 .(tiksliai neteigiu
) na mano virds 50 man endokrin nieko nesake sake viskas gerai
beje taip ir nezinau kaip vertinti E2 kazkaip nerandu info kokie skaiciai ka reikstu galetu kokia mergina papasakoti
niu lauksim labiau nusimananciu gal pakomentuos apie tavo ats. manau jie visumoj tikrai yra neblogi, tik kai gine tikrino echo nieko nesake apie pks? jei ne tada viskas gerai
nesu labai kuri stipriai gaudaus tad jei kazka netaip pakomentavau tai nepykit ir pataisykit. zadejau isvis nerasyti bet matau kad kolkas niekas nepakomentavo tad pabandziau...