Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

Sveikos. Planuoju 4 cd darytis tyrimus, skaitinėju kokius, susirašiau kad nepamirščiau ir t.t. Tai pradžioj ciklo nereikia darytis progesterono? O prolaktina reikia? g.gif Viso gaunasi 7 tyrimai.
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 15, 08:32)
Sveikos. Planuoju 4 cd darytis tyrimus, skaitinėju kokius, susirašiau kad nepamirščiau ir t.t. Tai  pradžioj ciklo nereikia darytis progesterono? O prolaktina reikia?  g.gif  Viso gaunasi 7 tyrimai.

jeigu ciklas vadovelinis, t.y 28 CD, tuomet PRG ir PRL daromas 21CD. O jei ne, tai 7DPO.
Nzn kodel cia kazkas rase, kad neva reikia viena is ju ciklo pradzioje daryti g.gif Cia gal su tam tikru sutrikimu siuncia butent ciklo pradzioje g.gif
Atsakyti
sveikos,
turiu,galbut,kvaila klausyma blush2.gif
O 3 ir 21 dienos hormonu tyrimai parodytu skydliauke ar cia reikia atskiru tyrimu?
koks nors hormonu nukripimas nuo normos nieko nepasakytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2012 08 16, 10:24)
sveikos,
turiu,galbut,kvaila klausyma blush2.gif
O 3 ir 21 dienos hormonu tyrimai parodytu skydliauke ar cia reikia atskiru tyrimu?
koks nors hormonu nukripimas nuo normos nieko nepasakytu g.gif

Skydliaukės funkcijos sutrikimui pamatytio ciklo dienos nesvarbios. Čia ne lytiniai hormonai. Pasiskaityk kas yra skydliaukė.
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 08 15, 21:01)
jeigu ciklas vadovelinis, t.y 28 CD, tuomet PRG ir PRL daromas 21CD. O jei ne, tai 7DPO.
Nzn kodel cia kazkas rase, kad neva reikia viena is ju ciklo pradzioje daryti  g.gif Cia gal su tam tikru sutrikimu siuncia butent ciklo pradzioje  g.gif

Nes PRL nesvarbu, gali ir ciklo pradzioj, ir i ciklo pabaiga darytis. O siaip manau jei pamatai ciklo pradzioj kad prolaktinas padidejes, tai gali siek tiek speti vaistais pasimazinti iki O. Bent jau as taip mastau smile.gif
Atsakyti
Sveikos. sakykit, o už visus šiuos tyrimus pačiai reikia susimokėt, nei vieno neįmanoma gaut su siuntimu ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 08 18, 23:57)
Sveikos. sakykit, o už visus šiuos tyrimus pačiai reikia susimokėt, nei vieno neįmanoma gaut su siuntimu ar kaip?

Abejoju, kad nors vienas lytiniu hormonu tyrimas apmokamas. Nors negaliu 100% tvirtinti, nes pati nesiryzau vaikscioti po gydytoju kabinetus viesuosiuose istaigose.
Atsakyti
Sveikos,
visi lytiniu hormonu tyrimai yra mokami. Poliklinikoje kainuoja 30lt + 5lt uz kraujo paemima.
Papildyta:
Merginos,
gal galetu kas nors pakomentuoti mano tyrimu rezultatus? Buciau labai dekinga smile.gif nes pati nieko nesuprantu, o pas gydytoja tik kita savaite eisiu.
3 CD buvo daryti:
Prolaktinas: ribos (102-496 mIU/I), mano rezultatas 461,8.
LH - mano rezultatas 7.62.
Ribos:
folikul.f. 2.4 -12.6 IU/I;
ovuliac.f. 14.0 - 95.6 IU/I;
liutein.f. 1.0 - 11.4 IU/I;
menopauz 7.7 - 58.5 IU/I.

FSH - mano rezulatas 7.38.
Ribos:
folikul.f. 3.5 -12.5 IU/I;
ovuliac.f. 4.7 - 21.5 IU/I;
liutein.f. 1.7 - 7.7 IU/I;
menopauz 25.8 - 134.8 IU/I.

25 CD buvo darytas Progesterono tyrimas. Rezultatas 41.52 nmol/l.
Ribos:
folikul.f. 0.6 -4.7;
ovuliac.f. 2.4 - 9.4;
liutein.f. 53 - 86;
menopauz 0.3 - 2.5.

Is anksto dekui! smile.gif
Atsakyti
Karolina528, nesu profe siuose reikaluose, bet bandysiu is asmenines patirties pakomentuoti smile.gif

PRL didokas, nors telpa i normas. Mano buvo irgi apie 400, tai per didelis jau skaitosi sad.gif
PRG tikrai geras, tik norma liutein.fazej t.b. nuo 5,3 iki 86 nmol/l - pas tave klaidele - 53 parasyta.
LH ir FSH irgi geri, o ju santykis LH/FSH - 1.03 - labai geras!!!!

Jei galima paklausiu - kiek laiko bandot?
Atsakyti
o kaip kainos,kiek kainuos kazi tie tyrimai?man darys kazkokius E2, Prg,Tsu ?bijau kad neissimokesiu g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti