Prasau patyrusiu mergaiciu pakomentuoti.
Anksciau mano LH buvo 6,86 IU/l, FSH - 4,38 IU/l, PKS neturejau, VK gydytoja buvo sakius, kad turetu buti atvirksciai - LH mazesnis uz FSH.
Buvau pakartojus tyrimus, labai panasiai gavosi, LH - 6.7 IU/l, FSH - 5,22 IU/l
Jau 3 cikla vartoju Agnu Castus, pasidariau siuos tyrimus vel (4cd), LH - 3,68 IU/l, FSH - 5,22 IU/l - apsiverte aukstyn kojom bet santykis tik 0.7 - ne per mazas?
QUOTE(barbarise @ 2012 08 09, 21:51)
Prasau patyrusiu mergaiciu pakomentuoti.
Anksciau mano LH buvo 6,86 IU/l, FSH - 4,38 IU/l, PKS neturejau, VK gydytoja buvo sakius, kad turetu buti atvirksciai - LH mazesnis uz FSH.
Jau 3 cikla vartoju Agnu Castus, pasidariau siuos tyrimus vel (4cd), LH - 3,68 IU/l, FSH - 5,22 IU/l - apsiverte aukstyn kojom bet santykis tik 0.7 - ne per mazas?
viskas pas Tave dabar gerai o čia taip agnus castus suveikė ? Nemanau, kad čia reikia ieškoti problemos
Sveikos merginos, ar yra kam nors taip buve, kad AMH tyrimas priestarautu FSH? Balandi fsh buvo 8,77IU/l LH 5.47 IU/l tada birzelio menesi pasidariau AMH, kuris parode kad kiausidziu rezervas <0.2mkg/l. Rugpjuti pasidarau vel FSH yra 7.230 IU/l, o LH 3.9 U/l.
Ar kuri nors susidurete su tokiais rezultatais? Vieni tyrimai priestarauja kitiems.
Ar kuri nors susidurete su tokiais rezultatais? Vieni tyrimai priestarauja kitiems.
QUOTE(Detra @ 2012 08 13, 13:38)
sveikos merginos,
sakykit ar yra skirtumo, jei ryt man 2 ciklo diena, o noreciau pasidaryti visus hormonu tyrimus, nes kitaip ginekologai uzimti? ir dar klausimelis, ar darant siuos tyrimus reikia buti nevalgius? jeigu taip - kiek mazdaug valandu?
Aciu uz atsakymus
sakykit ar yra skirtumo, jei ryt man 2 ciklo diena, o noreciau pasidaryti visus hormonu tyrimus, nes kitaip ginekologai uzimti? ir dar klausimelis, ar darant siuos tyrimus reikia buti nevalgius? jeigu taip - kiek mazdaug valandu?
Aciu uz atsakymus
Labas,
aš nelabai nepatyrusi hormonų tyrimuose , bet kiek skaičiau reikia lytinius hormonus pasidaryti 3-5 cd. Jautriausias iš visų yra Prolaktino tyrimas-jį reikia atlikti iš ryto, nevalgius ir negėrus, nerūkius (čia rūkančioms aktualu), per 3val. nuo atsikėlimo.Bet PRL tyrimą skirtingai liepia- mano ginė sako visada ciklo pradžioje, kiti rašo, jog jį reikia kartu su PRG, vadinasi, ciklo pabaigoje.Aš asmeniškai visada darausi pradžioje.
sveikos,
pasidariau as savo 3dienos hormonus. gyvenu ne LT, gyditoja nesugebejo man nieko paaiskint sake nusinesk pas vaisingumo gyditoja ir paaiskins ir cia neraso skales nuo kiek iki kiek turi buti.
rasau jusu teismui
Progest 1.3
Follicular 0.5-4.5
Luteal 10.6-89
Post menopausal <2.32
pasidariau as savo 3dienos hormonus. gyvenu ne LT, gyditoja nesugebejo man nieko paaiskint sake nusinesk pas vaisingumo gyditoja ir paaiskins ir cia neraso skales nuo kiek iki kiek turi buti.
rasau jusu teismui
Progest 1.3
Follicular 0.5-4.5
Luteal 10.6-89
Post menopausal <2.32
QUOTE(Rexe @ 2012 08 13, 16:07)
sveikos,
rasau jusu teismui
Progest 1.3
Follicular 0.5-4.5
Luteal 10.6-89
Post menopausal <2.32
rasau jusu teismui
Progest 1.3
Follicular 0.5-4.5
Luteal 10.6-89
Post menopausal <2.32
tai tu dareisi progesterona? ciklo prazdioje? tau taip liepe ? ir del ko , nes jis daromas ciklo gale 7dpo.. o cia pas tave folekulinej fazej tad kaip ir telpa i normas, tik ka tu norejai suzinoti?
Papildyta:
QUOTE(Detra @ 2012 08 13, 14:38)
sveikos merginos,
Aciu uz atsakymus
Aciu uz atsakymus
sveika, na as kai darausi hormonus tai ir darau 2-4cd ir nesuku galvos valgius nevalgius... jei labai nerimauji nevalgyk blogiau tikrai nebus
QUOTE(meskute102 @ 2012 08 13, 19:11)
tai tu dareisi progesterona? ciklo prazdioje? tau taip liepe ? ir del ko , nes jis daromas ciklo gale 7dpo.. o cia pas tave folekulinej fazej tad kaip ir telpa i normas, tik ka tu norejai suzinoti?
as cia dariausi idijotu salyje tai nesistebeciau,kad jie tikrina ne ta ka reikia
mes planuojam jau 2.5metu tai vaisingumo klinikoj LT sake pasidaryti hormonus 3 ir 21 dienom. tai sitas tyrimas darytas 3CD.
Blyn...sumokejau 90 uz tyruima, o net paaiskint nesugebejo
QUOTE(Rexe @ 2012 08 14, 10:30)
as cia dariausi idijotu salyje tai nesistebeciau,kad jie tikrina ne ta ka reikia
mes planuojam jau 2.5metu tai vaisingumo klinikoj LT sake pasidaryti hormonus 3 ir 21 dienom. tai sitas tyrimas darytas 3CD.
na tau reikia pasidaryti FSH, LH, E2, prolaktina ciklo pradzioje 3-5cd , o progesterona ciklo gale 7dpo arba 7 dienos iki mmm, jei ciklas 28d tai tada apie 21cd. tai yra pirminiai tyrimai zinoma yr air daugiau... bet cia pirminiai.
QUOTE(fenk-ju @ 2012 08 10, 19:50)
Sveikos merginos, ar yra kam nors taip buve, kad AMH tyrimas priestarautu FSH? Balandi fsh buvo 8,77IU/l LH 5.47 IU/l tada birzelio menesi pasidariau AMH, kuris parode kad kiausidziu rezervas <0.2mkg/l. Rugpjuti pasidarau vel FSH yra 7.230 IU/l, o LH 3.9 U/l.
Is tikruju kazkaip labai jau zemas AMH palyginus su FSH rodikliais. Patiket juo galima nebent jei i dideles dozes stimuliuojanciu nereaguotu organizmas. Gal persitestuokit AMH po 3men? Uzsienio forumuose raso, kad AMH irgi gali svyruoti. O gal isvis blogai tyrima padare ar sumaise ka...
QUOTE(Classique @ 2012 08 10, 08:17)
viskas pas Tave dabar gerai o čia taip agnus castus suveikė ? Nemanau, kad čia reikia ieškoti problemos
Labai tikiuos, kad cia agnus castus taip patvarke
Dar 7dpo pasidarysiu PRL ir PRG, matysiu kaip sie hormonai - gal irgi bus pagerejes rezultatas!