Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(Lalabamba @ 2012 06 12, 15:54)
Mergaites, kartoju prasyma, gal kuri pagelbesit...  blush2.gif  ACIU!  4u.gif

As kiek lankausi tai jiems svarbiausia TTH( TSH). FT4, FT3, ATPO (Nes man jis visad pakiles, beje kaip ir tau man pakile antikuniai prie tiroglubina ? Nieko gydytojas nesake daryti ?
Atsakyti
QUOTE(_Brashke_ @ 2012 06 12, 15:58)
As kiek lankausi tai jiems svarbiausia TTH( TSH). FT4, FT3, ATPO (Nes man jis visad pakiles, beje kaip ir tau man pakile antikuniai prie tiroglubina ? Nieko gydytojas nesake daryti ?

Oi, neeee... g.gif Tik Tiroksinas+selenas+gelezis.
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 06 12, 16:04)
Oi, neeee...  g.gif  Tik Tiroksinas+selenas+gelezis.

Parasiau tau i Az, gal kas nors pravers smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras
Merginos, gal yra gerai ismananciu ir nebutu sunku pakomentuoti mano tyrimu rezultatus? Buciau labai dekinga

T4 - 125,4 (norma 66-181)
SHBG - 96,67 (norma 26.1-110)
TTH, TSH - 2,010 (norma 0.27-4.20)
Folitropinas - 4,090 (norma folikul.f. 3.5-12.5; ovuliac.f. 4.7-21.5; liutein.f. 1.7-7.7)
Liutropinas - 9,5 (norma folikul.f. 2,4-12,6; ovuliac. f. 14,0-95,6; liutein.f. 1,0-11,4)

Tyrimus dariausi 4 CD
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif as gal su kvailoku klausimu, bet norejau paklausti ar visi hormonu tyrimai yra mokami? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Labas Mamytės dar kartą 4u.gif vis tik endokrinologė patvirtino man PKS, nors jis echoskopo metu ir nebuvo matomas. Išrašė gerti thyboną ne mažiau pusę metų po 1/4 tabletės į dieną g.gif padės jis man nuo to PKS ar čia ji kažką ne taip paskyrė, nes dabar skaitinėju, tai thybonai dėl skydliaukės skiriamas g.gif
Atsakyti
Visos temos neskaiciau.
Pirmam puslapy parasyta, kad "Hormonų tyrimai 7 DPO, t.y. 19 - 21 ciklo dieną (jei ciklas 28 d.):
* prolaktinas (PRL),
* progesteronas (PG);"
O jei mano ciklas labai nereguliarus(buna 28 d, 33, 47, 52), kada daryti?
Be to gynekologe sake 21 d progesterona issitirti, o visus kitus 5 d (tame tarpe ir prolaktina). Ir ar jums mokami sie tyrimai. Nes darysiuos poliklinikoje, o gydytoja sake, kad reiks susimoket..
Atsakyti
QUOTE(amukas @ 2012 06 17, 11:25)
Visos temos neskaiciau.
Pirmam puslapy parasyta, kad "Hormonų tyrimai 7 DPO, t.y. 19 - 21 ciklo dieną (jei ciklas 28 d.):
* prolaktinas (PRL),
* progesteronas (PG);"
O jei mano ciklas labai nereguliarus(buna 28 d, 33, 47, 52),  kada daryti?
Be to gynekologe sake 21 d progesterona issitirti, o visus kitus 5 d (tame tarpe ir prolaktina). Ir ar jums mokami sie tyrimai. Nes darysiuos poliklinikoje, o gydytoja sake, kad reiks susimoket..

PRG issitirk kada sake gine, o PRL gali ir 5c.d. as irgi prl dariausi ciklo pradzioje.
o tyrimai bus mokami, nesvarbu kad darysi poliklinikoj ax.gif
Atsakyti
Aciu uz greita atsakyma smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal jau visoms zinoma, gal kai kam bus naujiena, be noriu pasidalinti informacija. Neseniai sorpo pradejo daryti nauja lietuvoje tyrima- antimiulerini hormona, kuris parodo daug tikslesni kiausidziu rezerva nei lh/fsh santykis. Tik tiek kad tyrimas brangokas doh.gif ir atsakymu reikia laukti gana ilgai, apie 2 sav.
Gal kazkam bus naudinga sita info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fenk-ju @ 2012 06 17, 22:50)
Sveikos, gal jau visoms zinoma, gal kai kam bus naujiena,  be noriu pasidalinti informacija. Neseniai sorpo pradejo daryti nauja lietuvoje tyrima- antimiulerini hormona, kuris parodo daug tikslesni kiausidziu rezerva nei lh/fsh santykis. Tik tiek kad tyrimas brangokas  doh.gif ir atsakymu reikia laukti gana ilgai, apie 2 sav.
Gal kazkam bus naudinga sita info  4u.gif

geras tyrimas, smagu, kad LT zengia i prieki. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fenk-ju @ 2012 06 17, 23:50)
Sveikos, gal jau visoms zinoma, gal kai kam bus naujiena,  be noriu pasidalinti informacija. Neseniai sorpo pradejo daryti nauja lietuvoje tyrima- antimiulerini hormona, kuris parodo daug tikslesni kiausidziu rezerva nei lh/fsh santykis. Tik tiek kad tyrimas brangokas  doh.gif ir atsakymu reikia laukti gana ilgai, apie 2 sav.
Gal kazkam bus naudinga sita info  4u.gif

o Kaune kažin ar daro ? Nerandu jų internetiniams psl, jokios info apie šį tyrimą, nei kainos.. g.gif
Atsakyti