Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(meskute102 @ 2012 05 23, 20:20)
manu prolaktinas trugdo pastojimui tad ir ivf....

g.gif jei logiskai mastyt, tai prolaktinas reguliuoja ovuliacija, kaip suprantu. O per IVF jau nelabai svarbi ta ovuliacija, juk vaistukai viska padaro unsure.gif
Gal dar kazkas pasisakys ...
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2012 05 23, 20:30)
g.gif  jei logiskai mastyt, tai prolaktinas reguliuoja ovuliacija, kaip suprantu. O per IVF jau nelabai svarbi ta ovuliacija, juk vaistukai viska padaro  unsure.gif
Gal dar kazkas pasisakys ...

na taip prolaktinas itakoja O , pas mane buvo prolaktino 800, o progesterono buvo 55 , tai rode kad O vyksta labai sauniai bet prolaktino vistiek buvo per daug... su gine ji numusom...
na o ivf ne kelis simtus kainuoja tai ji daryciausi tik budama tikra kad bent kas imanoma is mano puses viskas butu sutvarkyta blush2.gif bet cia kiekvienai spresti...o ka tavo ginius kalba?
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2012 05 23, 18:07)
Sveikos, mergaites, gal jus zinot, ar svarbu darant IVF, prolaktino padidejimas?  g.gif

tikrai svarbus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2012 05 23, 19:07)
Sveikos, mergaites, gal jus zinot, ar svarbu darant IVF, prolaktino padidejimas?  g.gif

Tikrai taip, svarbu. Neturetu prolaktinas virsyti normos ribu. Su ta pacia problema susiduriu ir as planuodama IVF. Mano atveju prolaktinas buvo labai smarkiai padidejes, bet atsistate per menesi mazdaug pavartojus didesni kieki bromocriptin.
Atsakyti
QUOTE(svaja32 @ 2012 05 23, 20:39)
Tikrai taip, svarbu. Neturetu prolaktinas virsyti normos ribu. Su ta pacia problema susiduriu ir as planuodama IVF. Mano atveju prolaktinas buvo labai smarkiai padidejes, bet atsistate per menesi mazdaug pavartojus didesni kieki bromocriptin.

O kiek pas jus PRL buvo? Koki kieki geret? Man gyd israse 1/4 tabletes du kartus per diena g.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2012 05 23, 20:56)
O kiek pas jus PRL buvo? Koki kieki geret? Man gyd israse 1/4 tabletes du kartus per diena  g.gif

Pas mane buvo apie 800, t.y. dvigubai daugiau nei norma. Paskyre gerti po 1 tablete. Iki siol tiek ir vartoju, bet kaip minejau, man mazdaug per menesi pagerejo situacija. Na, as vartojau ir anksciau tuos vaistus, tik po puse tabletes, bet dariau pertrauka ir buvau nustojus juos gerti, todel matyt ir toks buvo pablogejimas.
Norma, gaila ziauriai, kad tenka kartoti Jums IVF... As taip pat antraji bandyma darysiu...ir tikiuosi jau netrukus.
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2012 05 23, 20:56)
O kiek pas jus PRL buvo? Koki kieki geret? Man gyd israse 1/4 tabletes du kartus per diena  g.gif

Dvigubai viršijo viršutinę normą (buvo ~850, o norma 100-400 matavimo vienetų nepamenu). Gėriu po 1 tabletę per dieną. Jau po 2 savaičių nukrito iki 122. Bet reikia toliau gerti, nes nutraukus ar sumažinus dozę jis labai greitai vėl viršyja normas.
Atsakyti
pamirsau pamineti, as geriau po 1 tb. per diena.
Atsakyti
QUOTE(svaja32 @ 2012 05 23, 21:15)
pamirsau pamineti, as geriau po 1 tb. per diena.

Pas mane PRL 796, idomu ne per maza ta doze? Gal tik ilgiau uzsites, tas kritimas.
O turi kazkas jaustis del padidejusio PRL?
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2012 05 23, 22:20)
Pas mane PRL 796, idomu ne per maza ta doze? Gal tik ilgiau uzsites, tas kritimas.

as ir geriu po viena tablete man buvo 800 numuso per men , tada nutraukiau bet jis vel sukilo... todel dabr geriu kol pastosiu.....
man del padidejusio tai nieko nesijuto bet kitoms sako galva skauda svaigsta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 23 gegužės 2012 - 21:25
QUOTE(norma @ 2012 05 23, 22:20)

Man tai krutinė buvo labai jautri, beveik kaip pauglystėje kai augo ir prisiliesti skauda buvo.
Atsakyti
QUOTE(Ete @ 2012 05 23, 22:37)
Man tai krutinė buvo labai jautri, beveik kaip pauglystėje kai augo ir prisiliesti skauda buvo.

Va va , man ir galva svaigsta ir krutine jautri. Kazanavicius net echo dare ...
Atsakyti