Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(meskute102 @ 2012 04 23, 19:06)
o dabar buk gudresne sakyk kad nori visu tyrimu , ir tegu israso 4u.gif

israse jau visus siandien. nesupratau istikruju kodel praeita syk su testo ir prolaktinu neisrase progesterono..tu pradzios ciklo tai negalejo israsyti nes manes nebuvo lietuvoj.
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2012 04 23, 19:13)
Aš irgi pasinaudojau akcija ax.gif Tik mano TTH permažas, dariau ciklo vidutyje. Dabar ir galvoju, ar labai parintis ar nelabai blush2.gif

nesvarbu skydliaukes hormonams ciklu dienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2012 04 23, 20:13)
Aš irgi pasinaudojau akcija ax.gif Tik mano TTH permažas, dariau ciklo vidutyje. Dabar ir galvoju, ar labai parintis ar nelabai blush2.gif

sako kai TTH permazas ir negerai nes tai lemia persileidimus.... bet gal jis nera labai per mazas g.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2012 04 23, 20:13)

o kur ta akcija buvo? gal vis dar yra kur Vilniui? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 23, 20:27)
sako kai TTH permazas ir negerai nes tai lemia persileidimus.... bet gal jis nera labai per mazas g.gif

Mano TTH 0,288 o norma 0,55-4,78. Tai kaip čia man skaičiuoti ) labai ar nelabai permažas? blush2.gif
QUOTE(Amarok @ 2012 04 23, 21:38)
o kur ta akcija buvo? gal vis dar yra kur Vilniui? blush2.gif

Aš pirkau per beta.lt Dabar jau nebėra tos akcijos
Atsakyti
Merginos , sakykit..va as pernai dariausi visus skydliaukes hormonus-viskas buvo normoj.
Bet lialius niekaip neaplanko..sumasciau gal lytinius pasidaryti? Sakykit visus juos reik dati kartu:LH, FSH, E2, testosterona, SHBG?
Va dar del prolaktino ir progesterono pasimeciau. Kai pries metus dariau tai progesterona buvo liepe darytis ciklo pradzioj ir 21d. Kaip manote, ar man ji si karta darytis ciklo pradzioj? ar geriau po 7-10dienu po O?..jauciuosi tokia neisprususi.. blush2.gif bet gydytoja neskiria kol kas jokiu tyrimu, sako vis taip dar bandyti..bet gal geriau pasidarysiu tyrimus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2012 04 23, 22:29)
Merginos , sakykit..va as pernai dariausi visus skydliaukes hormonus-viskas buvo normoj.
Bet lialius niekaip neaplanko..sumasciau gal lytinius pasidaryti? Sakykit visus juos reik dati kartu:LH, FSH, E2, testosterona, SHBG?
Va dar del prolaktino ir progesterono pasimeciau. Kai pries metus dariau tai progesterona buvo liepe darytis ciklo pradzioj ir 21d. Kaip manote, ar man ji si karta darytis ciklo pradzioj? ar geriau po 7-10dienu po O?..jauciuosi tokia neisprususi.. blush2.gif bet gydytoja neskiria kol kas jokiu tyrimu, sako vis taip dar bandyti..bet gal geriau pasidarysiu tyrimus  doh.gif

oi mazut tikrai cia neisprusimas zinot kokius tyrimus daryt, tad nenurasyk saves mirksiukas.gif
na 3-5cd LH, FSH, E2, testosteronas, SHBG, dar as skydliauke prie to pacio dariau nes kad nereiktu lakstyt vis i klinika, nors skydliaukes galima bet kada...
na o prolaktinas daromas ir ciklo pradzioje ir 7dpo, o skirtumas tas kad ciklo pradzioje jo buna maziau o ciklo gale daugiau , o progesteronas daromas po O , 7dpo. na o ciklo pradzioje daro del kitos priezasties man ji ir kartais daro ciklo pradzioje bet cia sake tik del stimuliaciju taip... nes kazkas matosi is skaiciu ... bijau nusisneket todel gal susilaikysiu nuo komentavimo.... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2012 04 23, 22:09)
Mano TTH 0,288 o norma 0,55-4,78. Tai kaip čia man skaičiuoti ) labai ar nelabai permažas? blush2.gif

Aš pirkau per beta.lt Dabar jau nebėra tos akcijos

na as gal sunerimciau del tokio tth, gal nubek pas endokrinologa 4u.gif o ka gine sako ?
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 23, 23:05)
na as gal sunerimciau del tokio tth, gal nubek pas endokrinologa 4u.gif o ka gine sako ?

Irgi sako, kad reiktų pasikonsultuoti su endokrinologu. Dabar dar geriu Thyboną, tai galvoju, kai baigsiu dar pasikartosiu šį tyrimą ir jei bus panašus atsakymas reiks čiuožti pas endokrinologą verysad.gif Galvoju apie Grigonį. Gal kuri buvot susidūrusi?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2012 04 23, 09:59)
Mergaitės, o skydliaukės hormonus būtina darytis 3-5 c.d?

Tikrai skydliaukes hormonams nesvarbi ciklo diena 4u.gif

QUOTE(egk @ 2012 04 24, 09:53)
Dabar dar geriu Thyboną, tai galvoju, kai baigsiu dar pasikartosiu šį tyrimą ir jei bus panašus atsakymas reiks čiuožti pas endokrinologą verysad.gif Galvoju apie Grigonį. Gal kuri buvot susidūrusi?

Taigi tas Thybonas greitina medziagu apykaita mirksiukas.gif Ir geriant ji, nelabai gali vertinti savo TTH. Svarbu, koks jis buvo pries pradedant gerti Thybon'a. Jeigu Thybon'a paskyre Kazanavicius, tai tegu ir pakomentuoja dabartini TTH. Bet, itariu, kad jam cia viskas gerai bus. O jeigu tas TTH ir taip buvo zemokas pries pradedant gerti Thybon'a, kazi, ar reikejo skirti ta Thybon'a isvis unsure.gif O nuo Grigonio galima ir gauti barti uz ta Thybono (t.y. neregistruoti vaisto) vartojima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 23, 23:05)
oi mazut tikrai cia neisprusimas zinot kokius tyrimus daryt, tad nenurasyk saves mirksiukas.gif
na 3-5cd LH, FSH, E2, testosteronas, SHBG, dar as skydliauke prie to pacio dariau nes kad nereiktu lakstyt vis i klinika, nors skydliaukes galima bet kada...
na o prolaktinas daromas ir ciklo pradzioje ir 7dpo, o skirtumas tas kad ciklo pradzioje jo buna maziau o ciklo gale daugiau , o progesteronas daromas po O , 7dpo. na o ciklo pradzioje daro del kitos priezasties man ji ir kartais daro ciklo pradzioje bet cia sake tik del stimuliaciju taip... nes kazkas matosi is skaiciu ... bijau nusisneket todel gal susilaikysiu nuo komentavimo.... blush2.gif

Na va, kraujukas priduotas laukiu rezultatu..vyliuosi, jog bus geri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2012 04 24, 20:03)
Na va, kraujukas priduotas laukiu rezultatu..vyliuosi, jog bus geri  ax.gif

bus geri ax.gif mes laukiam tik geru mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2012 04 24, 10:15)
Tikrai skydliaukes hormonams nesvarbi ciklo diena  4u.gif
Taigi tas Thybonas greitina medziagu apykaita  mirksiukas.gif Ir geriant ji, nelabai gali vertinti savo TTH. Svarbu, koks jis buvo pries pradedant gerti Thybon'a. Jeigu Thybon'a paskyre Kazanavicius, tai tegu ir pakomentuoja dabartini TTH. Bet, itariu, kad jam cia viskas gerai bus. O jeigu tas TTH ir taip buvo zemokas pries pradedant gerti Thybon'a, kazi, ar reikejo skirti ta Thybon'a isvis  unsure.gif O nuo Grigonio galima ir gauti barti uz ta Thybono (t.y. neregistruoti vaisto) vartojima  4u.gif

doh.gif Nu jau nebedaug liko man to nelemto Thybono, tai gal jau pabaigsiu. Jį skyrė man Karpenko, jai šiek tiek užkliuvo TTH ant ribos g.gif Kai neregistruoti vaistai, tai va ir gydytojai interpretuoja kaip jiem atrodo doh.gif Tikiuosi nebūsiu prisidirbusi g.gif Ir reikia kartoti tyrimą 4u.gif

QUOTE(Amarok @ 2012 04 24, 20:03)
Na va, kraujukas priduotas laukiu rezultatu..vyliuosi, jog bus geri  ax.gif

Laikysim kumštukus už gerus 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal kuri pakomentuosit, bet man atrodo kad viskas gerai cia g.gif
TPO rezultatas < 28,0 norma < 60
FT3 rezultatas 5,13 norma 3,1-6,5
FT4 rezultatas 12,35 norma 11,5-22,7
TTH rezultatas 0,842 norma 0,55-4,78

cia kaip ir gerai viskas ? g.gif
Atsakyti