QUOTE(Amarok @ 2012 04 23, 22:29)
Merginos , sakykit..va as pernai dariausi visus skydliaukes hormonus-viskas buvo normoj.
Bet lialius niekaip neaplanko..sumasciau gal lytinius pasidaryti? Sakykit visus juos reik dati kartu:LH, FSH, E2, testosterona, SHBG?
Va dar del prolaktino ir progesterono pasimeciau. Kai pries metus dariau tai progesterona buvo liepe darytis ciklo pradzioj ir 21d. Kaip manote, ar man ji si karta darytis ciklo pradzioj? ar geriau po 7-10dienu po O?..jauciuosi tokia neisprususi..
bet gydytoja neskiria kol kas jokiu tyrimu, sako vis taip dar bandyti..bet gal geriau pasidarysiu tyrimus
oi mazut tikrai cia neisprusimas zinot kokius tyrimus daryt, tad nenurasyk saves
na 3-5cd LH, FSH, E2, testosteronas, SHBG, dar as skydliauke prie to pacio dariau nes kad nereiktu lakstyt vis i klinika, nors skydliaukes galima bet kada...
na o prolaktinas daromas ir ciklo pradzioje ir 7dpo, o skirtumas tas kad ciklo pradzioje jo buna maziau o ciklo gale daugiau , o progesteronas daromas po O , 7dpo. na o ciklo pradzioje daro del kitos priezasties man ji ir kartais daro ciklo pradzioje bet cia sake tik del stimuliaciju taip... nes kazkas matosi is skaiciu ... bijau nusisneket todel gal susilaikysiu nuo komentavimo....
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2012 04 23, 22:09)
Mano TTH 0,288 o norma 0,55-4,78. Tai kaip čia man skaičiuoti ) labai ar nelabai permažas?
Aš pirkau per beta.lt Dabar jau nebėra tos akcijos
na as gal sunerimciau del tokio tth, gal nubek pas endokrinologa
o ka gine sako ?