sveikos, grazuoles
esu cia visiska naujoke, perskaiciau daugeli temu, laukiu mmm ir pirma karta darysiuos hormonu tyrimus.
ar nors vienai vien stebint ju rezultatus, paerus vaistukus, pavyko tapti ?
nes as jau 3 metus nesisaugau, pakeiciau gine, bet tik paskutinioji man rodos emesi is esmes mane tirti ir pazadejo greitus trokstamus rezultatus..
dariausi kol kas 6 tyrimus, viskas gerai, dabar hormoniniu laukiu..
sekmes visoms cia kuo greiciau pereiti i tema "as nescia! "
QUOTE(rsuser @ 2012 04 21, 15:21)
sveikos, grazuoles
esu cia visiska naujoke, perskaiciau daugeli temu, laukiu mmm ir pirma karta darysiuos hormonu tyrimus.
nes as jau 3 metus nesisaugau, pakeiciau gine, bet tik paskutinioji man rodos emesi is esmes mane tirti ir pazadejo greitus trokstamus rezultatus..
Na, jei 3 metus nepastoji, tikrai verta pradėti ieškoti priežasčių. Tačiau pirmiausia reikia ištirti vyrą.
Mergaites jei ciklas svyruoja nuo 36 iki 38 dienu tai kuria ciklo diena geriausia daryti PRL ir PG?
Aciu
Aciu
QUOTE(coliukee @ 2012 04 22, 13:21)
Mergaites jei ciklas svyruoja nuo 36 iki 38 dienu tai kuria ciklo diena geriausia daryti PRL ir PG?
Aciu
Aciu
...atimk 14 ir pridėk 7 dienas tai bus maždaug 7 DPO
...37-14+7=30 apie 30 cd maždaug dar gali pasižaist su OT jei nori tiksliau
QUOTE(...sara... @ 2012 04 22, 14:01)
...atimk 14 ir pridėk 7 dienas tai bus maždaug 7 DPO
Labai aciu
Sveikos mergytes dar karteli pasikartosiu labai prasau jusu pakomentuokit mano rezultatus.. estradiol dariausi 21c.d taip gine liepe, bet kiek pasiskaicius jusu tema reikejo darytis 3c.d Labai aciu
3c.d
FSH 5,59 mUl/ml
Folikuline F. 3.03 - 8.08
Ovuliacine F. 2.55 - 16.69
Luteaine F. 1.38 - 5.47
Menopausia 26.72 - 133.41
LH 3.16 Ul/L
Folikuline F. 2.39-6.60 Ul/L
Ovuliacine F. 9.06 - 74.24 Ul/L
Liuteaine F. 0.90-9.33 Ul/L
Menopausia 10.39-64.57 Ul/L
21c.d
Prolaktinas 11.72 ng/ml 5.18-26.53
Progesterona 28.56 ng/ml
Folikuline F. 0.25-0.54
Ovuliacine F. 0.25-6.22
Liuteaine F. 1.50-20
Menopausia <0.41
Estradiol 64.45 pg/ml
Folikuline F. 18-147
Ovuliacine F. 93-575
Liuteaine F. 43-214
Menopausia <58
3c.d
FSH 5,59 mUl/ml
Luteaine F. 1.38 - 5.47
LH 3.16 Ul/L
21c.d
Progesterona 28.56 ng/ml
Folikuline F. 0.25-0.54
Ovuliacine F. 0.25-6.22
Liuteaine F. 1.50-20
Menopausia <0.41
Estradiol 64.45 pg/ml
Folikuline F. 18-147
Ovuliacine F. 93-575
Liuteaine F. 43-214
Menopausia <58
QUOTE(uogiukas @ 2012 04 22, 19:07)
Sveikos mergytes dar karteli pasikartosiu labai prasau jusu pakomentuokit mano rezultatus.. estradiol dariausi 21c.d taip gine liepe, bet kiek pasiskaicius jusu tema reikejo darytis 3c.d Labai aciu
3c.d
FSH 5,59 mUl/ml
Luteaine F. 1.38 - 5.47
LH 3.16 Ul/L
21c.d
Progesterona 28.56 ng/ml
Folikuline F. 0.25-0.54
Ovuliacine F. 0.25-6.22
Liuteaine F. 1.50-20
Menopausia <0.41
Estradiol 64.45 pg/ml
Folikuline F. 18-147
Ovuliacine F. 93-575
Liuteaine F. 43-214
Menopausia <58
3c.d
FSH 5,59 mUl/ml
Luteaine F. 1.38 - 5.47
LH 3.16 Ul/L
21c.d
Progesterona 28.56 ng/ml
Folikuline F. 0.25-0.54
Ovuliacine F. 0.25-6.22
Liuteaine F. 1.50-20
Menopausia <0.41
Estradiol 64.45 pg/ml
Folikuline F. 18-147
Ovuliacine F. 93-575
Liuteaine F. 43-214
Menopausia <58
viskas gerai, tik astrodolis turetu but daromas 3-5 cd bet dabar ziurint tai jis per mazas bet yra vaistuku;
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 22, 18:25)
viskas gerai, tik astrodolis turetu but daromas 3-5 cd bet dabar ziurint tai jis per mazas bet yra vaistuku;
Labai aciu kad atsiliepet. Na bandysiu kartot tyrimus ziuresiu ka vel rodys. Na mano istorija yra tokia jau kazkur apie 2.5 metu nesisaugom, kazkaip nebuvau atkreipus demesio kad nepastoju galvojau gal nepataikom ant dienu ar kazkas tokio. Kazkur pries 9 menesius pastojau HCG rode nestuma, bet po keliu savaiciu atejo mm. Nezinau kaip tiksliai vadinasi, ivyko persileidimas ir nuo to laiko nesigauna. Gryzus i lietuva nuejau pasikonsultuot pas gine papasakojau savo bedas ji apziurejus mane sako viskas pas tave tvarkoj, maziau nervuokis ir maziau galvok apie pastojima ir gerk foli kartu su vyru. Na va jau kiek praejo ir nieko. Nuejau cia kur gyvenu pries pora menesiu pasipasakojau jai ji paziurejo ir sako tau nevyksta ovuliacija reikia darytis harmonu tyrimus matuot BT ir toliau ziuret. Na jus sakot kaip ir geri tyrimai nzn tada gal reikia ir vyra siusti tirtis? Pas gine papulsiu tik antradieni taip sunku laukti tas laikas atrodo sustojo....
QUOTE(uogiukas @ 2012 04 22, 19:55)
Labai aciu kad atsiliepet. Na bandysiu kartot tyrimus ziuresiu ka vel rodys. Na mano istorija yra tokia jau kazkur apie 2.5 metu nesisaugom, kazkaip nebuvau atkreipus demesio kad nepastoju galvojau gal nepataikom ant dienu ar kazkas tokio. Kazkur pries 9 menesius pastojau HCG rode nestuma, bet po keliu savaiciu atejo mm. Nezinau kaip tiksliai vadinasi, ivyko persileidimas ir nuo to laiko nesigauna. Gryzus i lietuva nuejau pasikonsultuot pas gine papasakojau savo bedas ji apziurejus mane sako viskas pas tave tvarkoj, maziau nervuokis ir maziau galvok apie pastojima ir gerk foli kartu su vyru. Na va jau kiek praejo ir nieko. Nuejau cia kur gyvenu pries pora menesiu pasipasakojau jai ji paziurejo ir sako tau nevyksta ovuliacija reikia darytis harmonu tyrimus matuot BT ir toliau ziuret. Na jus sakot kaip ir geri tyrimai nzn tada gal reikia ir vyra siusti tirtis? Pas gine papulsiu tik antradieni taip sunku laukti tas laikas atrodo sustojo....
mazut visu pirma nusiramink ir pasakysiu tik viena laukimas tai pastovus palydovas teks su tuo susidarugauti... dabar lauksi vizito, paskui hormonu darymo dienos, paskui atsakymu, paskui lauksi kada galesi daryt Nt... vien tik laukimas , tad ... na tavo tyrimai tikrai geri ir progesteronas kuri parasei pagal duotas normas net virsija tai tikrai rodo ivykusia O , tai kazkaip keista kad sakai kad ji tau nevyksta, prolaktinas net labai geras fsh pats tas , LH sakyciau ir labai geras, bet zinai as ne gine ir vadovaujuosi savo ziniomis... na E2 pas tave zemas cia jis atsakingas uz gleivine, tai rodo kad nebtu kur leliukui isitvirtint.. bet tu ji pasikartok butinai ciklo pradzioje... dar jei nenori laukt gali pasidaryti skydliaukes hormonus, jie 4 ir jie labai svarbus, jei jie bus sutrike tai ir labai apsunkina pastojima... bet kad vyra reikia tirti tai faktas, juk jam tik vienas tyrimas tai yra spermograma... ir jei jau butu kas negerai tada reiktu toliau ziuret, bet jei gerai tai tada jau viena beda atkrenta... po tiek metu laukimo jau reikia rimtos priezasties ieskot... bet kad pastoti gali tai faktas, ir tai labai dziugu dabar tik reikia surasti ta priezasti del ko pabego jusu zirnis... mes taip pat laukiam beveik 3 metai , bet mes niekada nebuvom pastoje ... mergyt nusiramink ir ramiai lauk antradienio gine daugiau papasakos as tik siaip savamoksle ir is savo patirties kiek zinau tiek . tik buk drasi visko klausk nes jei nieko neklausi dazniausiai gines nieko ir nepasakoja , kad ir moki didziulius pinigus... buk rami ir drasi juk visa tai del to mazo mazo zuikucio....
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 22, 19:13)
mazut visu pirma nusiramink ir pasakysiu tik viena laukimas tai pastovus palydovas teks su tuo susidarugauti... dabar lauksi vizito, paskui hormonu darymo dienos, paskui atsakymu, paskui lauksi kada galesi daryt Nt... vien tik laukimas , tad ... na tavo tyrimai tikrai geri ir progesteronas kuri parasei pagal duotas normas net virsija tai tikrai rodo ivykusia O , tai kazkaip keista kad sakai kad ji tau nevyksta, prolaktinas net labai geras fsh pats tas , LH sakyciau ir labai geras, bet zinai as ne gine ir vadovaujuosi savo ziniomis... na E2 pas tave zemas cia jis atsakingas uz gleivine, tai rodo kad nebtu kur leliukui isitvirtint.. bet tu ji pasikartok butinai ciklo pradzioje... dar jei nenori laukt gali pasidaryti skydliaukes hormonus, jie 4 ir jie labai svarbus, jei jie bus sutrike tai ir labai apsunkina pastojima... bet kad vyra reikia tirti tai faktas, juk jam tik vienas tyrimas tai yra spermograma... ir jei jau butu kas negerai tada reiktu toliau ziuret, bet jei gerai tai tada jau viena beda atkrenta... po tiek metu laukimo jau reikia rimtos priezasties ieskot... bet kad pastoti gali tai faktas, ir tai labai dziugu dabar tik reikia surasti ta priezasti del ko pabego jusu zirnis... mes taip pat laukiam beveik 3 metai , bet mes niekada nebuvom pastoje ... mergyt nusiramink ir ramiai lauk antradienio gine daugiau papasakos as tik siaip savamoksle ir is savo patirties kiek zinau tiek . tik buk drasi visko klausk nes jei nieko neklausi dazniausiai gines nieko ir nepasakoja , kad ir moki didziulius pinigus... buk rami ir drasi juk visa tai del to mazo mazo zuikucio....
Labai tau aciu labai nuo sirdies. Begalo as pergyvenu del viso sito.. dar kai esu svetimoj saly ta kalba lauzo liezuvi negaliu normaliai issiaiskinti. Sekanciui menesiui jau turiu bilietus i lietuva nors tiek guodzia. O sakykit, skydliaukes kada reiktu darytis ir kaip jie tiksliai uzsivadina? Per ta laika susirinkciau tyrimus.... labai aciu jums kad atsakot
QUOTE(uogiukas @ 2012 04 22, 20:22)
O sakykit, skydliaukes kada reiktu darytis ir kaip jie tiksliai uzsivadina? Per ta laika susirinkciau tyrimus.... labai aciu jums kad atsakot
Tyrimams dėl skydliaukės ciklo diena nesvarbi. Pagrindiniai skydliaukės tyrimai yra TTH ir FT4 (daromi iš veninio kraujo). Juos visuomet reik pasidaryti, kai pradedama ieškoti nepastojimų priežasčių.
QUOTE(uogiukas @ 2012 04 22, 20:22)
Labai tau aciu labai nuo sirdies. Begalo as pergyvenu del viso sito.. dar kai esu svetimoj saly ta kalba lauzo liezuvi negaliu normaliai issiaiskinti. Sekanciui menesiui jau turiu bilietus i lietuva nors tiek guodzia. O sakykit, skydliaukes kada reiktu darytis ir kaip jie tiksliai uzsivadina? Per ta laika susirinkciau tyrimus.... labai aciu jums kad atsakot
visu pirma atsakau o ne atsakot nesu tokia sena niu o tu mazut tikrai nusiramink , na taip jei esi ne LT tai sunkiau daug sunkiau bet zinai ir ten mergaites gydosi vaiksto pas ginius...
na as ir turbut atvaziuociau jau su visais imanomais tyrimais i LT. tai butu: 3-5 cd LH, FSH, E2, TTH(TSH), FT4(LT4), FT3(LT3), ATPO. 7DPO progesteronas ir prolaktinas, nors prolaktina galima daryt ir ciklo pradzioje , ciklo pradzioje bus siek tiek maziau , o ciklo gale siek tiek daugiau .
na o tau pasiulysiu nueiti formus kur mergaites palnuoja su jomis galesi paplepet ir bus smagiau ir bus drasiau, cia mergaites ateina tik del hormonu tyrimu, ... gali pabandyt pas mergaites is planuojancio skyrelio ten net yra net atskira tema ne lietuvoje gyvenencioms mergaitems, tad pabandyk gal kokia mergina suteiks naudingos info gal nurodys daktaru kur pacios kreipiasi, gal nereiks vazinetis o ten ramiai galesi lankytis pas ginius. ir siaip labai smagu paplepeti su mergaitemis kurios isgyvena ta pati ir pasidalinti patirtimi
nusiramink mergyt ir buk stipri viskas bus gerai