Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(sheila102 @ 2012 02 06, 21:32)
sveika 4u.gif  jei kablelis tikrai vietoje siuose skaiciuose, tada manau, kad galime sveikinti  nestuke.gif pranesk ar neklystam  blush2.gif
Papildyta:
na jei cista kelia daug diskomforto manau reikia kreiptis i gine ir ji paskirs gydyma. na o progesteronas tai mazas, o ar tai cista gali tureti itakos  g.gif kazkaip nemanau  schmoll.gif bet tai tik mano pamastymai. gal kuri mergaite daugiau pakomentuos jei eisi pas gine butu suzinoti jos nuomone brukstelk mums  mirksiukas.gif

Aciu uz nuomone, mano gine liepia laukti kelis men kad su mm iseitu, bet jau va vienos praejo, tai ta cista ne krust. 4dieni buvau priimamajame, nes kankino skausmai, tai toks fainas ginius apziurejo, sako nu ka, neturit vaikuciu neverta operuoti, nes galima pakenti labiau nei padeti, nes as esu sveika, viskas per escho atrodo puikiai ir t.t. visgi mano saskaitos 2 nutruke nestumai, PRG padarytas pirma karta, visi kiti tyrimai atlikti ir neigiami, jokiu bedu nera. Eisiu pas gine pasiaiskinti del PRG nes ji pries kelais sav man sake, jog mananti, kad mano PRG buv geras nes visi kiti hormonai idealus, pastoju labai greitai. Bet gal visgi cia ir bus mano beda, bet manau realiai suzinosiu tik pastojus ir pasidarius PRG is karto g.gif
Atsakyti
Sveikutes o sakykite,gal kuri zinote,jei pas mane mazas skydlaiukes hormonu kiekis,ar gali del to galejo ivykti persileidimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandraireland @ 2012 02 07, 00:40)
Sveikutes o sakykite,gal kuri zinote,jei pas mane mazas skydlaiukes hormonu kiekis,ar gali del to galejo ivykti persileidimas? g.gif

Skydliauke turi daug itakos vaisingumui, tad ir persileidimui taip pat. Geriausia kad nueitum pas endokrinologa 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Majaj @ 2012 02 06, 21:57)
Aciu uz nuomone, mano gine liepia laukti kelis men kad su mm iseitu, bet jau va vienos praejo, tai ta cista ne krust. 4dieni buvau priimamajame, nes kankino skausmai, tai toks fainas ginius apziurejo, sako nu ka, neturit vaikuciu neverta operuoti, nes galima pakenti labiau nei padeti, nes as esu sveika, viskas per escho atrodo puikiai ir t.t. visgi mano saskaitos 2 nutruke nestumai,  PRG padarytas pirma karta, visi kiti tyrimai atlikti ir neigiami, jokiu bedu nera. Eisiu pas gine pasiaiskinti del PRG nes ji pries kelais sav man sake, jog mananti, kad mano PRG buv geras nes visi kiti hormonai idealus, pastoju labai greitai. Bet gal visgi cia ir bus mano beda, bet manau realiai suzinosiu tik pastojus ir pasidarius PRG is karto  g.gif

As 7 DPO pasidaryciau progesterona , nes galvoti it tureti realius rezus yra ne tas pats. Beje manau ji tau lieps ji darytis tad ir suzinosi kiek jo pas tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 07, 00:49)
Skydliauke turi daug itakos vaisingumui, tad ir persileidimui taip pat. Geriausia kad nueitum pas endokrinologa 4u.gif
Papildyta:

As 7 DPO pasidaryciau progesterona , nes galvoti it tureti realius rezus yra ne tas pats. Beje manau ji tau lieps ji darytis tad ir suzinosi kiek jo pas tave  4u.gif

Tai va aš šį ciklą ir pasidariau 7 DPO atsakymas 17 nmol/l . Jau rašiau anksčiau wink.gif realiai į normas telpa, bet noriu nuomonių, ar tikrai jau galima laikyti kaip per mažą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 02 07, 09:20)
Tai va aš šį ciklą ir pasidariau 7 DPO atsakymas 17 nmol/l . Jau rašiau anksčiau wink.gif realiai į normas telpa, bet noriu nuomonių, ar tikrai jau galima laikyti kaip per mažą?  g.gif

Snekant realiai, tikrai per mazas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2012 02 07, 12:19)
Snekant realiai, tikrai per mazas 4u.gif

Tai vat šita žinia, mane labai džiugina, nes galbūt pagaliau radau savo persileidimų priežastį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 02 07, 11:36)
Tai vat šita žinia, mane labai džiugina, nes galbūt pagaliau radau savo persileidimų priežastį  unsure.gif

Drisciau teigti, jei ir kitais ciklais toks PRG buvo, tai jums net O nebuvo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2012 02 07, 12:57)
Drisciau teigti, jei ir kitais ciklais toks PRG buvo, tai jums net O nebuvo. g.gif

Na as per 6 mėn iš eilės pastojau 2 kartus, tai manau man O vyksta dažniausiai, gal ne kas mėn,bet pastoju be bėdų, ciklas labai reguliarus buvo, taigi manau su O bėdų nebuvo, net ir OT labai ryškus būna, bet taip, tikėtina, kad šį mėn jos nebuvo, gal tiesiog sutapimas, reiks darytis ir kitą mėnesį ir įsitikinti šitaip. Tokia kvaila situacija gaunasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 02 07, 12:26)
Na as per 6 mėn iš eilės pastojau 2 kartus, tai manau man O vyksta dažniausiai, gal ne kas mėn,bet pastoju be bėdų, ciklas labai reguliarus buvo, taigi manau su O bėdų nebuvo, net ir OT labai ryškus būna, bet taip, tikėtina, kad šį mėn jos nebuvo, gal tiesiog sutapimas, reiks darytis ir kitą mėnesį ir įsitikinti šitaip. Tokia kvaila situacija gaunasi  doh.gif

Juk būna anovuliacinių ciklų, gal šis toks ir buvo, būtinai kitą mėnesį pakartok tyrimą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Norėčiau patarimo 4u.gif ciklas nereguliarus, bet ovuliacijos dienas jaučiu pagal gleives ir pilvo maudimą. Ši ciklą jas jaučiau prieš savaitę (antradienį, sausio 31 d., buvo 23 c. d.), bet gleivių buvo vos vos, o penktadienį ir šeštadienį jau buvo gausiau (26 ir 27 c. d.). Noriu pasidaryti prolaktino, progesterono ir testosterono hormonų tyrimus, tik dabar nežinau kurią dieną daryti? Ar 7 dienas skaičiuot nuo antradienio, ar nuo penktadienio? O gal nebūtinai turi būti 7 dienos? blush2.gif nes šią savaitę kaip suprantu reikia daryti, bet nežinau kuria dieną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2012 02 07, 18:10)
Sveikos smile.gif Norėčiau patarimo  4u.gif ciklas nereguliarus, bet ovuliacijos dienas jaučiu pagal gleives ir pilvo maudimą. Ši ciklą jas jaučiau prieš savaitę (antradienį, sausio 31 d., buvo 23 c. d.), bet gleivių buvo vos vos, o penktadienį ir šeštadienį jau buvo gausiau (26 ir 27 c. d.). Noriu pasidaryti prolaktino, progesterono ir testosterono hormonų tyrimus, tik dabar nežinau kurią dieną daryti? Ar 7 dienas skaičiuot nuo antradienio, ar nuo penktadienio? O gal nebūtinai turi būti 7 dienos?  blush2.gif nes šią savaitę kaip suprantu reikia daryti, bet nežinau kuria dieną  4u.gif

sveikute,

jei turi galimybiu, t.y. finansai leidzia, daryk du kartus, t.y. skaiciuojant nuo 23 c.d. ir po to skaiciuojant nuo 26/27 c.d. ax.gif as taip daryciau mirksiukas.gif jei neklystu, PRG daromas 7-9 DPO (jei ciklas reguliarus, t.y. 21-23 c.d.) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kisvaida: 07 vasario 2012 - 17:15
Sveikos, merginos.Turiu jau visus tyrimu atsakymus, ar galite kas pakomentuoti kas vyksta, kaip suprantu mazdaug viskas normos ribose, bet neramina FSH atsakymas.

03 c.d.
FSH (U/l) 7.2
Folikuline f. 2.39-6.60
Ciklo vidurys 9.06-74,24
Liuteinine f. 0.9-9.33
LH (U/l) 6.26
Folikuline f. 1.80-11.78
Ciklo vidurys 7.59-89.08
Liuteinine f. 0.56-14.00
TTH (mkU/ml) 3.94
Mot: 0.27-4.2

Estradiolis 45.30 pg/ml
Folikuline f. 12-166
Ciklo pikas 85-500
Liutealine f. 43-211
Testosteronas 0.166 ng/ml
Mot: 0.1-0.8
SHBH 56.5 nmol/l
Mot: 18-114

25 c.d. (ciklas pas mane 32,33 dienos, tai dariausi mazdaug apskaiciavus)
Prolaktinas 320.3 mIU/ml
Mot: 100-496
Progesteronas 25.12 ng/ml
Folikulo f. 0.27-1.5
Ciklo pikas 0.8-3.0
Liutaeline f. 1.7-27

Dekui
Atsakyti