QUOTE(sheila102 @ 2012 02 06, 21:32)
sveika jei kablelis tikrai vietoje siuose skaiciuose, tada manau, kad galime sveikinti pranesk ar neklystam
Papildyta:
na jei cista kelia daug diskomforto manau reikia kreiptis i gine ir ji paskirs gydyma. na o progesteronas tai mazas, o ar tai cista gali tureti itakos kazkaip nemanau bet tai tik mano pamastymai. gal kuri mergaite daugiau pakomentuos jei eisi pas gine butu suzinoti jos nuomone brukstelk mums
Papildyta:
na jei cista kelia daug diskomforto manau reikia kreiptis i gine ir ji paskirs gydyma. na o progesteronas tai mazas, o ar tai cista gali tureti itakos kazkaip nemanau bet tai tik mano pamastymai. gal kuri mergaite daugiau pakomentuos jei eisi pas gine butu suzinoti jos nuomone brukstelk mums
Aciu uz nuomone, mano gine liepia laukti kelis men kad su mm iseitu, bet jau va vienos praejo, tai ta cista ne krust. 4dieni buvau priimamajame, nes kankino skausmai, tai toks fainas ginius apziurejo, sako nu ka, neturit vaikuciu neverta operuoti, nes galima pakenti labiau nei padeti, nes as esu sveika, viskas per escho atrodo puikiai ir t.t. visgi mano saskaitos 2 nutruke nestumai, PRG padarytas pirma karta, visi kiti tyrimai atlikti ir neigiami, jokiu bedu nera. Eisiu pas gine pasiaiskinti del PRG nes ji pries kelais sav man sake, jog mananti, kad mano PRG buv geras nes visi kiti hormonai idealus, pastoju labai greitai. Bet gal visgi cia ir bus mano beda, bet manau realiai suzinosiu tik pastojus ir pasidarius PRG is karto