Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(Pikciurna_ @ 2012 04 13, 15:30)
Mano ciklas 33 dienos.
Dariausi tyrimus 25c.d.

PRL Prolaktinas (mIU/l) 251,19
PGR Progesteronas (nmol/l) 16,71
Gal kas galite pakomentuoti ?

PRL geras, o PRG per mažas, rodo nepilnavertę ovuliacija
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 04 13, 15:31)
PRL geras, o PRG per mažas, rodo nepilnavertę ovuliacija

O ne per anksti padariau tyrimus ? g.gif Nes jeigu ciklas 33, o as dariau 25c.d. ? Gal reikejo diena veliau ?
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2012 04 13, 15:37)
O ne per anksti padariau tyrimus ?  g.gif  Nes jeigu ciklas 33, o as dariau 25c.d. ? Gal reikejo diena veliau ?

Viena diena, nemanau, kad būtų labai stipriai pakeitus rezultatą, galit pakartoti, dėl šventos ramybės.
Pilnavertė įvykus O skaitoma, kaip PRG daugiau nei 25nmol/l
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *chiquita*: 13 balandžio 2012 - 15:47
QUOTE(*chiquita* @ 2012 04 13, 15:43)
Viena diena, nemanau, kad būtų labai stipriai pakeitųs rezultatą, galit pakartoti, dėl šventos ramybės.
Pilnavertė įvykus O skaitoma, kaip PRG daugiau nei 25nmol/l

Dekui, uz atsakymus 4u.gif
Pirmadieni bandysiu dar karta... gal sis ciklas ilgesnis bus...
Atsakyti
labas rytas, labai reikia patarimo.

Man vakar NT parodė vaiduoklį, buvo 10 DPO. Šiandien testas dar ryškesnis. Pasidariau PRG - 24.75 nmol/l. Savo gydytojai paskambinti negaliu, mastau ryt nusibelsti iki KMUK priimamojo, norėčiau konsultacijos ar būtina gerti dufą, ir po kiek, nes pirmadienį išskrendam į kelionę, ir savaitę laiko negalėsiu jokių tyrimų daryt ir pan. Noriu žinot kaip elgis tą savaitę. unsure.gif Gal yra mergaičių, galinčių pakomentuoti, ar susidūrusiu su panašia situacija? Vakar viena dufo išgėriau, šiandien galvoju gal dvi išgerti. Man jau buvo vienas nesivystantis, PRG du ciklus buvo žemas, O nevyko, ciklas buvo 40 dienų, ir dar turiu vis atsinaujinančią geltonkūnio cistą... jei pastojau, noriu padaryt viską, kad prikibtų ir laikytųsi, nes gal pirmasis nustojo vystysi dėl PRG, niekas tada netyrė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majaj: 14 balandžio 2012 - 09:42
QUOTE(Majaj @ 2012 04 14, 10:42)

Man vakar NT parodė vaiduoklį, buvo 10 DPO. Šiandien testas dar ryškesnis. Pasidariau PRG - 24.75 nmol/l.  Savo gydytojai paskambinti negaliu, mastau ryt nusibelsti iki KMUK priimamojo, norėčiau konsultacijos ar būtina gerti dufą, ir po kiek, nes pirmadienį išskrendam į kelionę, ir savaitę laiko negalėsiu jokių tyrimų daryt ir pan. Noriu žinot kaip elgis tą savaitę.  unsure.gif Gal yra mergaičių, galinčių pakomentuoti, ar susidūrusiu su panašia situacija? Vakar viena dufo išgėriau, šiandien galvoju gal dvi išgerti. Man jau buvo vienas nesivystantis, PRG du ciklus buvo žemas, O nevyko, ciklas buvo 40 dienų, ir dar turiu vis atsinaujinančią geltonkūnio cistą... jei pastojau, noriu padaryt viską, kad prikibtų ir laikytųsi, nes gal pirmasis nustojo vystysi dėl PRG, niekas tada netyrė...

Laikom kumščius kad viskas būtų tik gerai!!!
Bet mano nuomone, pačiai skirtis vaistukus nėra gerai...gal įmanoma per internetą susirasti kokį budintį gydytoją ir nulėkti skubiai konsultacijai? Kai pinigai mokami, viskas manau įmanoma!
Sekmės!
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 04 14, 10:42)

Tikrai drasiai gali gerti po 2 duphastono, o gal net po 3, nes PRG tikrai mazas 4u.gif Sakyciau, butu ne pro sali net pavartoti Crinono, bet ji, turbut, israso tik vaisingumo klinikose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 04 14, 12:10)
Laikom kumščius kad viskas būtų tik gerai!!!
Bet mano nuomone, pačiai skirtis vaistukus nėra gerai...gal įmanoma per internetą susirasti kokį budintį gydytoją ir nulėkti skubiai konsultacijai? Kai pinigai mokami, viskas manau įmanoma!
Sekmės!

Taip ir padariau šiandien, papuoliau pas labai gerą ginekologą. Jam mano PRG pasirodė pakankamas, įtarti geltonkūnio fazės nepakankamumą nėra pagrindo, ir anot jo dufo nereikia. Plius, neaišku ar nepareis mm iš tikrųjų, todėl liepė ramiai keliauti, ir pasiruošti tiek mmm parėjimui, tiek neparėjimui, jei nesulauksiu, o bus skausmų ar tepių išskyrų, kreiptis skubiai pagalbai ten vietoj. O jei scenarijus geriausias, grįžus 6-7 savaitę pasirodyt gydytojai. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 04 15, 13:37)
Taip ir padariau šiandien, papuoliau pas labai gerą ginekologą. Jam mano PRG pasirodė pakankamas, įtarti geltonkūnio fazės nepakankamumą nėra pagrindo, ir anot jo dufo nereikia. Plius, neaišku ar nepareis mm iš tikrųjų, todėl liepė ramiai keliauti, ir pasiruošti tiek mmm parėjimui, tiek neparėjimui, jei nesulauksiu, o bus skausmų ar tepių išskyrų, kreiptis skubiai pagalbai ten vietoj. O jei scenarijus geriausias, grįžus 6-7 savaitę pasirodyt gydytojai.  blush2.gif

tikrai nustebau, kad toks mazas PRG gali but pakankamas islaikyti nestumui. g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,kuris hormonas reguliuoja gleivines augima? ir kada ji reikia daryti?
Atsakyti
QUOTE(J.Evute @ 2012 04 15, 15:02)
Sveikos merginos,kuris hormonas reguliuoja gleivines augima? ir kada ji reikia daryti?

Ciklo pradžioje E2 atsakingas už gleivinę, ji reikia darytis 3-5cd.
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 04 15, 16:21)
Ciklo pradžioje E2 atsakingas už gleivinę, ji reikia darytis 3-5cd.

aciukas smile.gif
Atsakyti