Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(smargarettt @ 2012 04 03, 22:06)
O ka reiskia jei pas mane jau liuteinine?

Liuteininė fazė yra antroji ciklo pusė, t. y. laikotarpis po ovuliacijos iki mėnesinių.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2012 04 05, 11:37)
Liuteininė fazė yra antroji ciklo pusė, t. y. laikotarpis po ovuliacijos iki mėnesinių.

Tai reiskia pas mane ovuliacija vyksta, bet ja pagaut neiseina..
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 03 31, 23:54)
jei mano toks trumpas ciklas butu (nors ir mano ne ilgas) as tada dayciau gal 18cd jauciu nezinai ir ar O vyksta ane? o jei zinai tai tada paskaiciuok nuo jos 7d ir tada daryk . o ja gali su OT pagaut jei ji zinoma vyksta. gali ir BT pamatuot tada lengva butu pagauti O.
tik labai jau keista ta tavo gine , as ja keisciau jei ji nezino kada tau daryt tyrima tai kaip ji pakomentuos g.gif arba as kazko nesupratau . tau cia progesterona reik pasidaryt ane? o ciklo pradzioje dareisi tuos LH, FSH, E2. PROL? ar ju tau neliepe?

tikrai neįsivaizduoju net ar vyksta. nežinau net kaip ir nustatyt tai. kas yra OT? ir BT?

man liepė darytis visus tuos tyrimus. tik suglumau, kai pagalvojau, kad nesulauksiu tų paskutinių dienų, tinkamų tyrimui. kolkas dar nesidarau tyrimo, nes šiuo metu nėra pinigų, laukiu kito mėnesio algos. ir iki to laiko noriu susirast kitą ginę. galvoju, gal geriau būtų privačiai eiti..
Atsakyti
QUOTE(world.idea @ 2012 04 06, 00:35)
tikrai neįsivaizduoju net ar vyksta. nežinau net kaip ir nustatyt tai. kas yra OT? ir BT?

man liepė darytis visus tuos tyrimus. tik suglumau, kai pagalvojau, kad nesulauksiu tų paskutinių dienų, tinkamų tyrimui. kolkas dar nesidarau tyrimo, nes šiuo metu nėra pinigų, laukiu kito mėnesio algos. ir iki to laiko noriu susirast kitą ginę. galvoju, gal geriau būtų privačiai eiti..

OT - ovuliacijos testas, BT - bazine tempertūra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(world.idea @ 2012 04 06, 00:35)

As ir nelabai zinau kaip ta ovuliacija pagauti...nors mergaites sako kad pagal hormonu tyrimus ovuliacija vyko...va antradieni darausi gimdos nuotrauka, laukiu tepineliu rezultatu ir tave labai suprantu del pinigeliu, va pati isleidau puse algos schmoll.gif
Atsakyti
sveikos, gal galit pakomentuot mano rezultatus 4u.gif
A-tpo<5.00< kIU/l norma[0.000-34.00]
DHEA-S 13.69umol/l norma 4,02-11,0
FSH- 6.4IU/l norma 3,5-12,5
LH-8,67IU/l norma 2.4-12.6
Prl 309.3mIU/l norma 102-496
SHBG 7.23 nmol/l norma 26-110
TESTO 2,27 nmol/l norma 0,29-1,67
dariau kaip ir 5cd. kadangi yra mm sutrikusios pas mane tik tepimas
Atsakyti
QUOTE(moonlightly @ 2012 04 06, 09:05)
sveikos, gal galit pakomentuot mano rezultatus 4u.gif
A-tpo<5.00< kIU/l norma[0.000-34.00]
DHEA-S 13.69umol/l norma 4,02-11,0
FSH- 6.4IU/l norma 3,5-12,5
LH-8,67IU/l norma 2.4-12.6
Prl 309.3mIU/l norma 102-496
SHBG 7.23 nmol/l norma 26-110
TESTO 2,27 nmol/l norma 0,29-1,67
dariau kaip ir 5cd. kadangi yra mm sutrikusios pas mane tik tepimas

Lh/fsh turi buti ~1, pas tave 1,35. nezinau ar cia didelis nukreipimas. gal kitos mergaites pakomentuos.
prl norint pastuoti turi but apie 200, pas mane pacia 300. gine is VK sake gerai. nesake kad reikia mazinti.
Testo pas tave gerokai virsija norma. cia gi vyriskas hormonas, tai tikrai nera gerai. gal del to ir menesines sutrikusios?
E2 nesiule pasidaryt?
Atsakyti
nesiule. del TESTO virsija bet net nezinau nes mm sutriko labai staigiai, pradejus nebesisaugot ir planuot leliu, na bet gal del TESTO pasidejimo verysad.gif .bet tikiuos viskas yra sutvarkoma
Atsakyti
QUOTE(moonlightly @ 2012 04 06, 09:53)
nesiule. del TESTO virsija bet net nezinau nes mm sutriko labai staigiai, pradejus nebesisaugot ir planuot leliu, na bet gal del TESTO pasidejimo verysad.gif .bet tikiuos viskas yra sutvarkoma

o senai sutriko, kiek laiko jus palnuojat?
aisku kad pataisoma wink.gif kreipkis pas gine is VK arba pas endokrenologa 4u.gif
Atsakyti
tai va planuojam nuo spalio menesio bet esme ta kad iki tol mm 4menesius buvo reguliarios ir siaip visada budavo jos man, o cia pradejom planuot ir mm dingo, gines nieko blogo nemate, tai ir visai neseniai padidejo TESTO manyciau g.gif tai va reikia pas endokrinologa bet reikia siuntimo is savo gydytojos o pas ja artimiausiu metu visi laikai uzimt doh.gif bet gal pavyks be uzsiregistravimo pakliut ir gaut siuntima g.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlightly @ 2012 04 06, 10:51)
tai va planuojam nuo spalio menesio bet esme ta kad iki tol mm 4menesius buvo reguliarios ir siaip visada budavo jos man, o cia pradejom planuot ir mm dingo, gines nieko blogo nemate, tai ir visai neseniai padidejo TESTO manyciau g.gif tai va reikia pas endokrinologa bet reikia siuntimo is savo gydytojos o pas ja artimiausiu metu visi laikai uzimt doh.gif bet gal pavyks be uzsiregistravimo pakliut ir gaut siuntima g.gif

jeigu leidzia finansai gali eiti privaciai,tada nereikes tiek laukti.
Atsakyti
Gal kas galite pakomentuoti? Į normas telpu, bet gal vis tiek kažko neįžiūriu.

Tyrimai daryti 3 c. d.

FSH - 7,25 mIU/ml (Folikulinė fazė 2.8 - 11.3)
LH - 5,69 mIU/ml (Folikulinė fazė 1.1 - 11.6)
TTE - <20,0 ng/dl (x0.03467nmol/l); (norma< 73)
E2 - 39,0 pg/mL (x3.671pmol/L); (Folikulinė fazė < 160)

TSH, TTH - 3,80 µIU/ml (norma 0.4 - 4)
FT4 - 1,04 ng/dL (X12.87pmol/L) (norma0.89 - 1.76)

Kas dėl TTH, pas mane truputį sutrikusi skydliaukės veikla ir jau kelinti metai vartoju tiroksiną. Tačiau ryte prieš tyrimą vaistų negėriau, ir dieną prieš tyrimą pamiršau suvartoti. Gruodžio pradžioje buvo mažiau nei 1.
Papildyta:
[quote=smargarettt,2012 04 06, 08:52]
As ir nelabai zinau kaip ta ovuliacija pagauti...

O ar nejauti kelios dienos po mėnesinių drėgnumo pojūčio, daugiau išskyrų, skausmelių kokių tai. Na, aš taia labai gerai jaučiu vaisingas dienas. Pačią ovuliaciją sunku nustatyti pačiai, bet daug maž tikrai žinau. Bandyk BT ir OT. Tas irgi padeda.
Atsakyti