Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(world.idea @ 2012 03 31, 23:45)
tipo dabar pasidaryt hormonus ir žiūrės. bet tai kai paklausiau, kaip pasidarytm jei pvz nebus tos dienos, tai pasakė "nežinau".. eisiu pas kitą.. tik nežinau pas ką Kaune verta eit.

mano šita gine ultragarsu cistų matė, tai PKS įtaria. simptomų ir kitų yra. bet tai net tyrimo nežinau kaip pasidaryt.. sad.gif

jei mano toks trumpas ciklas butu (nors ir mano ne ilgas) as tada dayciau gal 18cd jauciu nezinai ir ar O vyksta ane? o jei zinai tai tada paskaiciuok nuo jos 7d ir tada daryk . o ja gali su OT pagaut jei ji zinoma vyksta. gali ir BT pamatuot tada lengva butu pagauti O.
tik labai jau keista ta tavo gine , as ja keisciau jei ji nezino kada tau daryt tyrima tai kaip ji pakomentuos g.gif arba as kazko nesupratau . tau cia progesterona reik pasidaryt ane? o ciklo pradzioje dareisi tuos LH, FSH, E2. PROL? ar ju tau neliepe?
Atsakyti
Sveikutes,

gal galit pakomentuoti kuri jau ismano 4u.gif

F4- 16,2
PRL- 418
TSH- 0,672
PGN- 42,6

FSH - 8.25
LH - 7.99
Estradiolis - 323.80
Atsakyti
sveikos mielosios. gandrai jau ir į mūsų kiemą ilgai neužsuka.. pasidariau tyrimus ciklo pradžioje, jie lyg ir geri. dabar pasidariau tyrimus 21 c.d. Progesteronas 80 norma iki 86, bet.. prolaktinas 2,5 karto viršija normą.. kaip suprantu čia ir bus ta priežastis, trukdanti pastoti sad.gif kai prisiskaičiau, čia, tai net liūdna pasidarė sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Assigonia @ 2012 04 03, 09:35)
sveikos mielosios. gandrai jau ir į mūsų kiemą ilgai neužsuka.. pasidariau tyrimus ciklo pradžioje, jie lyg ir geri. dabar pasidariau tyrimus 21 c.d. Progesteronas 80 norma iki 86, bet.. prolaktinas 2,5 karto viršija normą.. kaip suprantu čia ir bus ta priežastis, trukdanti pastoti sad.gif kai prisiskaičiau, čia, tai net liūdna pasidarė sad.gif

Taip, perdidelis prolaktino kiekis nėra gerai. Bet turbūt vaistukų skyrė, kad jį normalizuoti?
Atsakyti
kol kas neskyrė, eisiu šiandien pas gydytoją, žiūrėsim, ką sakys.. sad.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, gal esat kas susidure su progesterono sekimu, del ovuliacijos.
Kiek zinau, ji pas mane visalaik vykdavo, bet vakar buvo 10 c.d., sako gyd. kad O jau ivykus g.gif Nesupratau .... po to jis kalbejo apie progesterono sekima, ir ziurejima, kada ji vyksta.
Ar teko kam sekti O taip?
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2012 04 03, 13:54)
Sveikos, merginos, gal esat kas susidure su progesterono sekimu, del ovuliacijos.
Kiek zinau, ji pas mane visalaik vykdavo, bet vakar buvo 10 c.d., sako gyd. kad O jau ivykus  g.gif Nesupratau .... po to jis kalbejo apie progesterono sekima, ir ziurejima, kada ji vyksta.
Ar teko kam sekti O taip?

Norint pasižiūrėti, ar ovuliacija įvyko, progesterono tyrimas yra daromas antroje ciklo pusėje.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2012 04 03, 15:54)
Norint pasižiūrėti, ar ovuliacija įvyko, progesterono tyrimas yra daromas antroje ciklo pusėje.

Issiaiskinau, va:
Moterys:
folikulinė ciklo fazė 0,5-3,5 nmol/l
liuteininė fazė 4,9-72 nmol/l
menopauzė 0,2-4 nmol/l
cia yra normos progesterono, ir norint sekti ovuliacija, reikia ziureti i normas. Apie tai, gydytojas man ir kalbejo 4u.gif
Atsakyti
O ka reiskia jei pas mane jau liuteinine?
Atsakyti
QUOTE(smargarettt @ 2012 04 03, 21:06)
O ka reiskia jei pas mane jau liuteinine?

manau, kad ovuliacija ivyko..
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 04 04, 07:15)
manau, kad ovuliacija ivyko..

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, menesi geriu Bmokriptina, siandien pasidariau tyrimus, bet kitoje laboratorijoje, ir cia kitokios normos (105 - 735 mu/l), mano rezultatas 341,46 mu/l. Anksčiau buvo rezultatas 452, kita karta virs 565 (uz poros savaiciu), kai norma 59-619 mIU/L. Šiaip matau kad mazesnis dabar, bet mane domina jei pagal sitas normas, tai gal jau butu tinkamas prolaktino kiekis? 4u.gif
Atsakyti