QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 30, 16:13)
Sveikute
Gaila,kad rado ta mikro adenoma,bet labai tikiuosi kad greit jos neliks. Man irgi labai prolaktinas buvo uzkiles, dare magnetini Kaune del hipofizines laiukos edenomos-bet jos nerado. As geriu Bromokriptina,is pradziu geriau tik vakare,o dabar ir ryte.Nenoriu gazdinti,gal tau bus kitaip- man buvo labai bloga,silpna, nebuvo jegu-zodziu tikrai bjaurus tie vaistai-bet jau geriu virs menesio laiko ir prie jo mano organnizmas truputi priprato tai nebera taip bloga.
Prolaktinas kol kas normos ribose.Dar zadu darytis kita savaite kad suzinociau kas ir kaip.
O ginekologe ir endokrinologas,bei ta moteris kuri tyria tas hipofizines liaukas- man irgi sake kad prolaktinas neleidzia pastoti.
Tad linkiu,kad prolaktinas kristu ir taptum
Beje,man tai sake kad teks ir nestumo metu pagert
bet bus matyt.
Laikykis ir sekmes tau,o foline rugsti nenutrauk
Dekui uz palaikyma
Na man sake ir skaiciau, kad nuo tu vaistu labai bloga buna
Bijojau juos net gert
Vakar pirma ketvirtuka tik prisiruosiau isgert ir dabar baisu kokia bus reakcija
Galva tokia lyg sunki atrodo, bijau, kad neprisigalvociau ta bloga reakcija.Bet idomu kodel jie taip blogai veikia organizma
Man kaip nupasakojo gyd tai vos ne iki klimakso juos reiks gert, isskyrus kai buciau
Is to streso neatsimenu kada mane uzregistravo pakartotinio prolaktino atsakymui
Zinau, kad balandzio 5d, o val?Nu ziopla dievazi
O per to slykstaus vaisto naudojima ar teko alkoholio paragaut? Na tarkim kokio vyno? Idomu ar nieko bloga nebutu
Kazin per kiek laiko man sumazes tas prolaktinas.Sake labai skirtingai visom.Nu blyn niekad nebuciau pagalvojus.Ir vienus tyrimus ir kitus ir vyra tiriam, o cia se tau