Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(Pifiene @ 2012 03 27, 18:57)
oi ....  mirksiukas.gif
nebezinau ka ir bepasakyt  blush2.gif  o kodel tada liuteininej faze PRG raso kad  norma 5,3  - 86 nmol/l ????

tai čia ribos nuo iki, kas yra normalu kitaip sakant biggrin.gif
Bet pvz jeigu yra iki5-25 tai O arba nebuvo arba buvo nepilnavertė,
Jeigu virš 70 didelė tikimybė, kad nestuke.gif

Žodžiu nieko neprimastyk, gyvenk ramiai ir daryk NT!!!!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

gal patarsite..?

gavau atsakyma is Geromedos PRG 38,2 mol/l ..

03 22 leidausi Ovitreli ..tai siandien kaip apie 7 DPO.. kazin gerti duphastona?
patarkite... blogiau gal nebus..

normos nurodytos lape
Mot.: folikulinė fazė: 1,0 - 3,8 ;
ciklo vidurys: 1,5 - 5,5 nmol/l;
liutealinės fazės vidurys: 19-76 nmol/l
nėštumas: I tr.29,6 - 106;
II tr. 93,8 - 159 nmol/l ;
III tr. 264- 509 nmol/l

KONVERSIJA: nmol/l : 3,18 = ng/ml
Atsakyti
Ateinu pasipasakot ax.gif Tai zodziu mano buvo prolaktinas per aukstas.Nusiunte galvos magnetini rezonansa daryt ir pasitvirtino mikro adenoma.Dabar paskyre gert bromkriptina.Sake nuo jo bloga buna, tai net bijau gert doh.gif
Tai gal cia ir bus sunkaus pastojimo ir persileidimu priezastis..
O dar aspirina geriau ir foli.Tai gal kol kol kas nebegert g.gif Vistiek kol kas planuot neleido, o cia jei viskas del prolaktino, tai aspirino gal ir nereikia g.gif Neaisku per kiek laiko jis man sumazes ir kiek ta bromkriptina reiks gert
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 03 30, 11:55)
Ateinu pasipasakot  ax.gif Tai zodziu mano buvo prolaktinas per aukstas.Nusiunte galvos magnetini rezonansa daryt ir pasitvirtino mikro adenoma.Dabar paskyre gert bromkriptina.Sake nuo jo bloga buna, tai net bijau gert doh.gif
Tai gal cia ir bus sunkaus pastojimo ir persileidimu priezastis..
O dar aspirina  geriau ir foli.Tai gal kol kol kas nebegert g.gif Vistiek kol kas planuot neleido, o cia jei viskas del prolaktino, tai aspirino gal ir nereikia g.gif Neaisku per kiek laiko jis man sumazes ir kiek ta bromkriptina reiks gert

Sveikute 4u.gif
Gaila,kad rado ta mikro adenoma,bet labai tikiuosi kad greit jos neliks. Man irgi labai prolaktinas buvo uzkiles, dare magnetini Kaune del hipofizines laiukos edenomos-bet jos nerado. As geriu Bromokriptina,is pradziu geriau tik vakare,o dabar ir ryte.Nenoriu gazdinti,gal tau bus kitaip- man buvo labai bloga,silpna, nebuvo jegu-zodziu tikrai bjaurus tie vaistai-bet jau geriu virs menesio laiko ir prie jo mano organnizmas truputi priprato tai nebera taip bloga.
Prolaktinas kol kas normos ribose.Dar zadu darytis kita savaite kad suzinociau kas ir kaip.
O ginekologe ir endokrinologas,bei ta moteris kuri tyria tas hipofizines liaukas- man irgi sake kad prolaktinas neleidzia pastoti.
Tad linkiu,kad prolaktinas kristu ir taptum nestuke.gif wub.gif
Beje,man tai sake kad teks ir nestumo metu pagert g.gif bet bus matyt.
Laikykis ir sekmes tau,o foline rugsti nenutrauk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 03 27, 17:27)
Prg labai geras, O tikrai įvyko,
PRL, gal truputi aukštokas
PGN jeigu daugiau nei 8ng/ml tai O įvyko  4u.gif
Papildyta:

Prolaktinas labai geras.
Progesterono kokie matavimo vienetai? ar nevartoji Duphaston, ar kitų vaistų? Jeigu ne tai didelė tikimybė, kad laukiesi.
O kodėl LH ir FSH ciklo gale dareisi, juos juk 3-5ciklo diena reikia darytis, ciklo gale jie nedaromi.

daromi as dariausiv LH 26CD mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 30, 16:13)
Sveikute 4u.gif 
Gaila,kad rado ta mikro adenoma,bet labai tikiuosi kad greit jos neliks. Man irgi labai prolaktinas buvo uzkiles, dare magnetini Kaune del hipofizines laiukos edenomos-bet jos nerado. As geriu Bromokriptina,is pradziu geriau tik vakare,o dabar ir ryte.Nenoriu gazdinti,gal tau bus kitaip- man buvo labai bloga,silpna, nebuvo jegu-zodziu tikrai bjaurus tie vaistai-bet jau geriu virs menesio laiko ir prie jo mano organnizmas truputi priprato tai nebera taip bloga.
Prolaktinas kol kas normos ribose.Dar zadu darytis kita savaite kad suzinociau kas ir kaip.
O ginekologe ir endokrinologas,bei ta moteris kuri tyria tas hipofizines liaukas- man irgi sake kad prolaktinas neleidzia pastoti.
Tad linkiu,kad prolaktinas kristu ir taptum nestuke.gif  wub.gif 
Beje,man tai sake kad teks ir nestumo metu pagert g.gif bet bus matyt.
Laikykis ir sekmes tau,o foline rugsti nenutrauk mirksiukas.gif

Dekui uz palaikyma 4u.gif
Na man sake ir skaiciau, kad nuo tu vaistu labai bloga buna unsure.gif Bijojau juos net gert doh.gif Vakar pirma ketvirtuka tik prisiruosiau isgert ir dabar baisu kokia bus reakcija biggrin.gif Galva tokia lyg sunki atrodo, bijau, kad neprisigalvociau ta bloga reakcija.Bet idomu kodel jie taip blogai veikia organizma g.gif Man kaip nupasakojo gyd tai vos ne iki klimakso juos reiks gert, isskyrus kai buciau nestuke.gif blink.gif Is to streso neatsimenu kada mane uzregistravo pakartotinio prolaktino atsakymui doh.gif Zinau, kad balandzio 5d, o val?Nu ziopla dievazi
O per to slykstaus vaisto naudojima ar teko alkoholio paragaut? Na tarkim kokio vyno? Idomu ar nieko bloga nebutu g.gif
Kazin per kiek laiko man sumazes tas prolaktinas.Sake labai skirtingai visom.Nu blyn niekad nebuciau pagalvojus.Ir vienus tyrimus ir kitus ir vyra tiriam, o cia se tau
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 03 31, 12:49)
Dekui uz palaikyma  4u.gif 
Na man sake ir skaiciau, kad nuo tu vaistu labai bloga buna  unsure.gif  Bijojau juos net gert  doh.gif Vakar pirma ketvirtuka tik prisiruosiau isgert ir dabar baisu kokia bus reakcija  biggrin.gif  Galva tokia lyg sunki atrodo, bijau, kad neprisigalvociau ta bloga reakcija.Bet idomu kodel jie taip blogai veikia organizma  g.gif  Man kaip nupasakojo gyd tai vos ne iki klimakso juos reiks gert, isskyrus kai buciau  nestuke.gif  blink.gif Is to streso neatsimenu kada mane uzregistravo pakartotinio prolaktino atsakymui  doh.gif  Zinau, kad balandzio 5d, o val?Nu ziopla dievazi
O per to slykstaus vaisto naudojima ar teko alkoholio paragaut? Na tarkim kokio vyno? Idomu ar nieko bloga nebutu  g.gif
Kazin per kiek laiko man sumazes tas prolaktinas.Sake labai skirtingai visom.Nu blyn niekad nebuciau pagalvojus.Ir vienus tyrimus ir kitus ir vyra tiriam, o cia se tau

Na as jau menesi geriu Bromokriptina, kiekviena diena po ketvirti tabletes, ir visiskai jokiu salutiniu poveikiu nejauciu 4u.gif pas mane pirma karta kai dariau prolaktinas buvo 450 gal, o antra karta virs 500. Reiks jau cia kada pasidaryt tyrima ir pazet koks dabar rezultatas wink.gif eisiu ketvirtadieni pas ginekologe ir gal prie progos pasidarysiu smile.gif del tu salutiniu poveikiu, patarciau maziau tiketis ar galvoti, kad jie gali buti, ir gal irgi nieko nejausit ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 03 31, 12:49)
Dekui uz palaikyma  4u.gif 
Na man sake ir skaiciau, kad nuo tu vaistu labai bloga buna  unsure.gif  Bijojau juos net gert  doh.gif Vakar pirma ketvirtuka tik prisiruosiau isgert ir dabar baisu kokia bus reakcija  biggrin.gif  Galva tokia lyg sunki atrodo, bijau, kad neprisigalvociau ta bloga reakcija.Bet idomu kodel jie taip blogai veikia organizma  g.gif  Man kaip nupasakojo gyd tai vos ne iki klimakso juos reiks gert, isskyrus kai buciau  nestuke.gif  blink.gif Is to streso neatsimenu kada mane uzregistravo pakartotinio prolaktino atsakymui  doh.gif  Zinau, kad balandzio 5d, o val?Nu ziopla dievazi
O per to slykstaus vaisto naudojima ar teko alkoholio paragaut? Na tarkim kokio vyno? Idomu ar nieko bloga nebutu  g.gif

sveika 4u.gif
pasiskaityk prolaktinomos skyreli ten visos mergaites vartoja bromokriptina, tarp ju ir as blush2.gif taen nemazai info galesi paskaitineti kaip sekesi gydytis vienai ar kitai mergaitei 4u.gif

man jis pradzioje ir dare poveiki , dabar jau geriu turbut metai ir jo nenutrauksim kol nestuke.gif tapsiu. tad tikrai labai skirtingai kiekvienai mirksiukas.gif man jis jau sumazejes bet vistiek geriu vaistukus kad jis nesukiltu , nes deje daugeliui mergaiciu nutraukus bromokriptina , prolaktinas grizta atgal , bet gal tau bus kitaip mirksiukas.gif as su alkoholiu jo negeriu nes man buvo bloga bet nezinau gal cia sutapimas...
Atsakyti
Kalbant apie prolaktiną, kažin jis susijęs su mastopatija, t. y. jei yra mastopatija, tai ir prolaktino skaičiukai būna aukštesni (ne būtinai virš normos) g.gif
Atsakyti
ar galėtumėt patarti, kaip pasidaryt 19-21 ciklo dienos hormonus, jeigu ciklas labai nereguliarus ir trumpas, ir net nesulaukia 19 dienų?
Atsakyti
[quote=world.idea,2012 03 31, 22:57]
ar galėtumėt patarti, kaip pasidaryt 19-21 ciklo dienos hormonus, jeigu ciklas labai nereguliarus ir trumpas, ir net nesulaukia 19 dienų?
[/quo

o ka tau gine sake del tokio trumpo ciklo ?
Atsakyti
[quote=meskute102,2012 03 31, 23:24]
[quote=world.idea,2012 03 31, 22:57]
[/quo

o ka tau gine sake del tokio trumpo ciklo ?
[/quote]

tipo dabar pasidaryt hormonus ir žiūrės. bet tai kai paklausiau, kaip pasidarytm jei pvz nebus tos dienos, tai pasakė "nežinau".. eisiu pas kitą.. tik nežinau pas ką Kaune verta eit.

mano šita gine ultragarsu cistų matė, tai PKS įtaria. simptomų ir kitų yra. bet tai net tyrimo nežinau kaip pasidaryt.. sad.gif
Atsakyti