geida, viskas gerai isskyrus E2, mazas jis, estradiolis atsakingas uz gleivines paruosima, jei ji per plona, vaisius neturi kur isitvirtinti.
geris123, LH mazokas tavo, PRG mazas, rodo neivykusia O, E2 daromas 3-5c.d. kartu su LH ir FSH.
Ačiū už komentarus, eisiu rimtai remontuotis Nes dar šiaip pasidariau SHBG ir pas mane jis per žemas, mano 14,46, kai norma pagal mano klinikos, kurioje dariausi tyrimus, normas prasideda man rodos nuo 26
Sveikutes,mergaites
Viena karta jau cia kreipiausi del tyrimu,o dabar noriu paklausti del atsakymu Sausi pasidariau reikiamus harmonu tyrimus ir atsakymai buvo tokie:
4 cd
E2 142,66(pmol/l) norma 69,4-905,4
LH 4,1 (IU/I) norma 1,9-12,5
FSH 5,2(IU/I) norma 2,5-10,2
7dpo
PRL 62,40(mlU/l) norma 59-619
PGR 44,31(nmol/l) norma 10,62-81,28
Labiausiai neramina prolaktino rezultatas nes jau labai arti apatines ribos.Idomu ka tai duoda Ar cia nera nieko blogo? Apie padidinta prolaktina skaiciau.O jei jis mazas kaip pas mane?Man tai kiti rezultatai atrodo normaliai.Kas pakomentuotu?Aciu is anksto
Viena karta jau cia kreipiausi del tyrimu,o dabar noriu paklausti del atsakymu Sausi pasidariau reikiamus harmonu tyrimus ir atsakymai buvo tokie:
4 cd
7dpo
Labiausiai neramina prolaktino rezultatas nes jau labai arti apatines ribos.Idomu ka tai duoda Ar cia nera nieko blogo? Apie padidinta prolaktina skaiciau.O jei jis mazas kaip pas mane?Man tai kiti rezultatai atrodo normaliai.Kas pakomentuotu?Aciu is anksto
QUOTE(geris123 @ 2012 02 02, 13:29)
As irgi dariausi tyrimus:
Daryti 3 c.d.
FSH (UI/l) 6,3
Folikuline faze (2,5-10,2)
LH (UI/l) 2,8
Folikuline faze (1,9-12,5)
25 c.d.
PGR (nmol/l) 18.57
Liutealine f. (10.62-81.2)
E2 (nmol/l) 545.32
Liutealine f. (82.2-939.5)
Idomu ir man butu suzinoti, ar jie geri
Daryti 3 c.d.
FSH (UI/l) 6,3
Folikuline faze (2,5-10,2)
LH (UI/l) 2,8
Folikuline faze (1,9-12,5)
25 c.d.
PGR (nmol/l) 18.57
Liutealine f. (10.62-81.2)
E2 (nmol/l) 545.32
Liutealine f. (82.2-939.5)
Idomu ir man butu suzinoti, ar jie geri
sveika
na LH biski mazokas , bet ir progesteronas galetu but didesnis siaip geriausia butu kad nebutu maziau nei 25 o pas tave nepilnai 20 tad tai rodytu kad gali buti problemos su O . bet gine tau tiksiau pakomentuos. bet man idomu kodel E2 dreisi ciklo gale beje kokio ilgumo tavo ciklas nes gal del to progest yra mazokas
Papildyta:
QUOTE(*Ryto rasa* @ 2012 02 02, 16:44)
Sveikutes,mergaites
4 cd
7dpo
4 cd
7dpo
sveika
na visi tyrimai tikrai neblogi, bet prolaktino mazokai ir negeri jokiu vaistuku
beje o tu kartais ne ar as jau maisau jei maisau tai sorry
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 02, 22:51)
sveika
Deja, ne ,bet jau darbuojames visus metus.Nevisalaik intensyviai,bet spec apsaugos nuo nenaudojam Bet kadangi jau metai kaip nieko tai ir susirupinau kas cia ne taip .Todel ir harmonu tyrimus dariau.Dabar reikes uzsirasyti pas gine ir nunesti visus tyrimus.Jei reiks tai gal ir vaistu kokiu israsys,o jei viskas gerai su manim tai teks purtyti MB
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 02, 21:51)
sveika
na LH biski mazokas , bet ir progesteronas galetu but didesnis siaip geriausia butu kad nebutu maziau nei 25 o pas tave nepilnai 20 tad tai rodytu kad gali buti problemos su O . bet gine tau tiksiau pakomentuos. bet man idomu kodel E2 dreisi ciklo gale beje kokio ilgumo tavo ciklas nes gal del to progest yra mazokas
Papildyta:
sveika
Papildyta:
sveika
Biski ne ta diena parasiau. As dariasi E2 ir PGR 20 c.d. o ne 25c.d. O del E2 man gydytoja ant lapelio parase kokiom dienom kokius darytis
Mano ciklas 26d. ir siuo metu geriu Duphaston
Papildyta:
Taip ir maniau kad nieko gero is tu tyrimu, nes jau 6 men. bandom ir nieko neiseina dar gydytoja sake kad pas mane PKS. O del ovuliacijos, tai man atrodo, kad nevisada ji buna nes nejauciu simptomu ir pan...
Bet kad pastoti galiu tai zinau, nes pries 1.5 m. turejau nesivystanti nestuma
QUOTE(geris123 @ 2012 02 03, 11:19)
Bet kad pastoti galiu tai zinau, nes pries 1.5 m. turejau nesivystanti nestuma
Nenusimink,pavyks viskas jums Mano pirmas nestumas irgi buvo nesivystantis,o po antro gime mergaite Ir PKS man daktare sake yra,bet pastojau be jokiu stimuliaciju naturaliai kai visai to nesitikejau.Laikui begant organizme buna pokyciu ir nebutinai i bloga puse Atsiprasau,kad ne i tema prirasiau
labas rytas,
Patarkit, kaip vertinti PRG. Turiu cista nuo gruodžio mėn užkibusio nėštumo (geltonkūnio hemoraginė), perisleidau po kelių dienų po teigiamo NT, ir ką tik šį mėn pavyko 7 DPO pasidaryt PRG ir jis 17 nmol. Palyginus neaukštas kaip suprantu. Ar gali cista turėt kokios nors įtakos? ji didelė ir man diskomforto daug sukelia..
Patarkit, kaip vertinti PRG. Turiu cista nuo gruodžio mėn užkibusio nėštumo (geltonkūnio hemoraginė), perisleidau po kelių dienų po teigiamo NT, ir ką tik šį mėn pavyko 7 DPO pasidaryt PRG ir jis 17 nmol. Palyginus neaukštas kaip suprantu. Ar gali cista turėt kokios nors įtakos? ji didelė ir man diskomforto daug sukelia..
sveikos meginos, noriu jusu nuomones, dariausi progesterona ir atsakymas 182,8nmol/l
kaip manot cia gerai
kaip manot cia gerai
QUOTE(Stada @ 2012 02 06, 17:51)
sveikos meginos, noriu jusu nuomones, dariausi progesterona ir atsakymas 182,8nmol/l
kaip manot cia gerai
kaip manot cia gerai
man rodos, mieloji, galima tave sveikinti
QUOTE(Stada @ 2012 02 06, 18:51)
kaip manot cia gerai
kaip manot cia gerai
sveika jei kablelis tikrai vietoje siuose skaiciuose, tada manau, kad galime sveikinti pranesk ar neklystam
Papildyta:
QUOTE(Majaj @ 2012 02 06, 11:13)
labas rytas,
na jei cista kelia daug diskomforto manau reikia kreiptis i gine ir ji paskirs gydyma. na o progesteronas tai mazas, o ar tai cista gali tureti itakos kazkaip nemanau bet tai tik mano pamastymai. gal kuri mergaite daugiau pakomentuos jei eisi pas gine butu suzinoti jos nuomone brukstelk mums
na pagaliau prisiskambinau ginei tai ji net nusistebejo, kad toks didelis PRG , bet sako svarbu ne mazas, o pirmadieni paziuresim ar viskas tvarkoj ir vietoj. NT jau parode II