Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(riccola @ 2012 03 18, 21:48)
vaziavom su vyru tyrimams i Vokietija, ten ir atlikau. As stebiuosi, kad lietuviskos prlkt vertes kitaip matuojamos. Kreipsiuos kur nors Kaune..

dabar supratau cia net ne lietuvoje bigsmile.gif tada nekreipk demesio i mano zinutes nes gal ten visai kitokios normos, atsiprasau kad suklaidinau, tad gerk viska taip kaip liepe ir viskas turetu susitvarkyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gavau 4 CD darytų homronų atsakymus, labai nežymiai skiriasi nuo ats prieš 4 mėn darytų. Bet pamiršau kurių hormonų santykis skaičiuojamas (LH ir FSH ?) ir ką jis rodo g.gif

LH 7,8 U/l
FSH 6,82 IU/l
E2 190,2 pmol/l
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 03 19, 14:25)
Sveikos, gavau 4 CD darytų homronų atsakymus, labai nežymiai skiriasi nuo ats prieš 4 mėn darytų. Bet pamiršau kurių hormonų santykis skaičiuojamas (LH ir FSH ?) ir ką jis rodo  g.gif

LH  7,8 U/l
FSH  6,82 IU/l
E2  190,2 pmol/l

zinau kad LH turi but mazesnis uz FSH. O kad paskaiciuoti LAI atrodo FSH/LH. bet 100 proc. negarantuoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 03 19, 14:25)
Sveikos, gavau 4 CD darytų homronų at
sakymus, labai nežymiai skiriasi nuo ats prieš 4 mėn darytų. Bet pamiršau kurių hormonų santykis skaičiuojamas (LH ir FSH ?) ir ką jis rodo  g.gif

LH  7,8 U/l
FSH  6,82 IU/l
E2  190,2 pmol/l

sveika 4u.gif

na LH/FSH tavo lygu 1.14 tad viskas gerai mirksiukas.gif jei su O viskas tvarkoje tai manau viskas ciki pas tave . na jei yra virs vieno galima itarti apie pks , bet tai tavo skaiciukai nera dideli tad manau viskas gerai. o gal per echo mato polictidines kiausides?
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 19, 20:12)
sveika 4u.gif

na LH/FSH tavo lygu 1.14 tad viskas gerai mirksiukas.gif  jei su O viskas tvarkoje tai manau viskas ciki pas tave . na jei yra virs vieno galima itarti apie pks , bet tai tavo skaiciukai nera dideli tad manau viskas gerai. o gal per echo mato polictidines kiausides?

VK buvau vienai konsultacijai, ir pasake kad mato cistuciu ant kiausidziu, buvau kaip tik tuo metu kai O nevyko ir PRG buvo zemiau uz 25, jau du ciklus taip buvo, dbr pradejau 3ia, abu ciklus po PRG pasidarymo geriau dufa. Tai labai tikiuosi sis ciklas jau bus vel geras su O.
Pries tai mano gine nemate nieko ant kiausidziu, o ziurejo daug ir atidziai nes buvo man didele cista, kurios jau neber, taip pat ir ciklai siti du buvo ilgesni nei yprasti, bet su dufu trumpeja po truputi.
VK gydytoja negasdino, sake nebutinai turiu PKS, bet jei grybautu ciklas tureciau pasitikrinti tai dabar testoterono dar laukiu ats ir 5dieni pas gine tipensiu, ziuresiu ka pasakys unsure.gif
Atsakyti
Majaj, siaip skaiciukai neblogi tikrai. smile.gif

pas mane ant kiausidziu irgi cistuciu mate, del to sake linkus i PKS, ciklas grybavo ir t.t., del to skatinomes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramce: 19 kovo 2012 - 19:27
Aciu mergaites 4u.gif 4u.gif siek tiek ramiau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal galėtumėte pakomentuoti tyrimų rezultatus? Tyrimai daryti 4 c.d. ryte, nevalgius.

E2 159,7 pmol/l (norma 46-607)
FSH 10,01 IU/L (norma 3,5-12,5)
FT4 21,34 pmol/l (norma 12-22)
LH 4,19 IU/l (norma 2,4-12,6)
PRL 420,4 mIU/l (norma 102-496)
Testo 1,32 nmol/l (norma 0,29-1,67)
TSH 3,96mIU/l (norma 0,27-4,20)

Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Man labai neramu, kad praktiškai visi rodikliai yra netoli viršutinės normos ribos. Be to LH ir FSH santykis kažkokios pievos.
Atsakyti
o kokius tyrimus galima darytis nepriklausomai nuo ciklo dienu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Joly7 @ 2012 03 20, 11:23)
Sveikos merginos, gal galėtumėte pakomentuoti tyrimų rezultatus? Tyrimai daryti 4 c.d. ryte, nevalgius.

E2 159,7 pmol/l (norma 46-607)
FSH 10,01 IU/L (norma 3,5-12,5)
FT4 21,34 pmol/l (norma 12-22)
LH 4,19 IU/l (norma 2,4-12,6)
PRL 420,4 mIU/l (norma 102-496)
Testo 1,32 nmol/l (norma 0,29-1,67)
TSH 3,96mIU/l (norma 0,27-4,20)

Būčiau labai dėkinga  4u.gif
Man labai neramu, kad praktiškai visi rodikliai yra netoli viršutinės normos ribos. Be to LH ir FSH santykis kažkokios pievos.

bandau, ka žinau kometuoti 4u.gif jei, kas forumietės pataisys ax.gif
didokas Tth skydliaukės hormonas, dėk jo gali būti padidėjęs ir Fsh, Prolaktinas ir gal kiek aukštokas g.gif Manau pirmiausiai reikia gydyti skydliaukę..
Atsakyti
Labukas, pasidariau 22CD PRG ir tik 3,3 blink.gif vadinasi ciklas išsiderino visiškai blush2.gif o nuo kelintos dienos geriat duphastoną, kažkaip pamiršau seniai jau gydytoja buvo sakius ir nerandu savo popieriuko blush2.gif
Atsakyti
Labutis visoms smile.gif

Kur Vilniuje būtų galimas pasidaryti lytinių hormonų tyrimus? Esu girdėjusi, kad AIDS centre daromi už normalią kainą.
Atsakyti