Sveikutės Reikia pagalbos. Gal galit pakomentuoti tyrimus 20 CD:
Prolaktinas (PRL) 695 mIU/l, norma 40 - 530
Progesteronas (PGN) 23,1 nmol/l, normos: Folikulinė fazė 0 - 3.6, Liuteininė fazė 3 - 68, Ciklo vidurys < 5.5, Pomenopauzė 0 - 3.2
Gintare, prolaktino per daug o PRG jei buvo atliekamas 7 DPO tai siek tiek mazokas, kad patvirtintu sekminga ovuliacija. Nuo 25 noml skaitoma, kadovuliacija ivyko.
QUOTE(Majaj @ 2012 03 13, 20:44)
Gintare, prolaktino per daug o PRG jei buvoatliekas 7 DPO tai siek tiek mazokas, kad patvirtintu sekminga ovuliacija. Nuo 25 noml skaitoma, kadovuliacija ivyko.
Ačiū Kaip greitai gavau atsakymą
QUOTE(*Gintare* @ 2012 03 13, 19:40)
Sveikutės Reikia pagalbos. Gal galit pakomentuoti tyrimus 20 CD:
Progesteronas (PGN) 23,1 nmol/l, normos: Folikulinė fazė 0 - 3.6, Liuteininė fazė 3 - 68, Ciklo vidurys < 5.5, Pomenopauzė 0 - 3.2
Prolaktinas per didelis, progesteronas sakyciau mazokas, sakoma pilnaverte O vyksta kai PRG buna ne zemesnis nei 25.
QUOTE(*Gintare* @ 2012 03 13, 20:45)
Ačiū Kaip greitai gavau atsakymą
Kreipkis I gydytoja, nes geriau, kad rezultatai but buve normose , su padidejusiu prolaktinu sunku pastoti
su padidėjusiu prolaktinu nebus pilnavertės O.
QUOTE(Majaj @ 2012 03 13, 20:48)
Kreipkis I gydytoja, nes geriau, kad rezultatai but buve normose , su padidejusiu prolaktinu sunku pastoti
Jo, penkti metai nesiseka Bet iki šių tyrimų maniau, kad su hormonais viskas tvarkoje pas mane. Bent jau taip buvo, o priežastis nepastojimo buvo neaiški. Pas abu viskas OK, bet nepastoju. Blyn, net truputuką džiaugiuos dabar, gal visgi priežastis išlindo.... Mėnesio gale eisiu pas Klimą. Pas Meškauskienę 5 IUI nedavė jokių rezultatų. Tiesiog noriu kito gydytojo nuomonę išgirst...
sveikos, merginos,
Majaj, maciau gerai apie hormonus nutuokia. Gal gali apie mano ka nors pasakyti:
PRLS Norma maziau nei 200, nustatyta : 369,8.
Testas darytas 5 ciklo diena.
Geriu bromokriptina 1 tbl vakarais. Kaszin, kaip greitai numusa jis auksta prolaktina, kada galima tiketis teigiamu rezultatu?
Labai labai aciu!!!
Majaj, maciau gerai apie hormonus nutuokia. Gal gali apie mano ka nors pasakyti:
Geriu bromokriptina 1 tbl vakarais. Kaszin, kaip greitai numusa jis auksta prolaktina, kada galima tiketis teigiamu rezultatu?
Labai labai aciu!!!
QUOTE(riccola @ 2012 03 18, 21:20)
sveikos, merginos,
Labai labai aciu!!!
Labai labai aciu!!!
na siaip nelabai supratau tau paskyre bromokriptina po tablete nes pas tave prolaktinas 370 . keista siaip jis toks skaitosi normalus tik i didesne puse na bet ji pradzioje darei tai gal del to . na siaip jis tau turetu greit numusti. man nuo 800 po puse tabletes numuse kitam ciklui jau buvo tik 62, bet gine sake kad cia reakcija ir ji buvo teisi nes geriau po puse tabletes ir kita men vel prolaktinas buvo 600. tad dabar geriu po tablete per diena ir jis laikosi apie 200-300. bet tavo atveju man kazkaip atrodo kad tau jo skyre per daug, bet ka as zinau gine geriau mato ir zino pasidaryk kita cikla prolaktina ir jis turetu but sumazejes
bet gal gali parasyti normas labaratorijos kurioje dareisi
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 19, 06:28)
na siaip nelabai supratau tau paskyre bromokriptina po tablete nes pas tave prolaktinas 370 . keista siaip jis toks skaitosi normalus tik i didesne puse na bet ji pradzioje darei tai gal del to . na siaip jis tau turetu greit numusti. man nuo 800 po puse tabletes numuse kitam ciklui jau buvo tik 62, bet gine sake kad cia reakcija ir ji buvo teisi nes geriau po puse tabletes ir kita men vel prolaktinas buvo 600. tad dabar geriu po tablete per diena ir jis laikosi apie 200-300. bet tavo atveju man kazkaip atrodo kad tau jo skyre per daug, bet ka as zinau gine geriau mato ir zino pasidaryk kita cikla prolaktina ir jis turetu but sumazejes
Dekui, Sheila,
tame ir esme, vienas gy“ne sake, padidejes, bet ne perdaug, todel nereikia nieko gerti, ejau pas kita, sake, kad jei ir truputi uzkiles, ovuliacija nevyksta.
Nelabai suprantu is laborrezultatu, ar jis cia aukstas ar ne.
Bet tai taip iseina, kad jei nustosiu ji gerti, tai prolaktinas vel uzkils?
Rytais geriu biofem, vakarais bromokriptin.
Kaszin, ar cia kas is tu vaistu kokteilio gausis?!
Darysiuos balandyje vel tyrimus, ziuresim, ar viskas su hormonais ok.
Papildyta:
Tiesa, tai kad norma tik tiek ir parasyta, kaip as rasiau:
Norma: maziau nei 200, tyrimas: 369,8. Kokiais vienetais skaiciuota, neparasyta.
Kaip suprantu, 169,8 per daug......
QUOTE(riccola @ 2012 03 18, 21:34)
Dekui, Sheila,
tame ir esme, vienas gy“ne sake, padidejes, bet ne perdaug, todel nereikia nieko gerti, ejau pas kita, sake, kad jei ir truputi uzkiles, ovuliacija nevyksta.
na nezinau bet mano nuomone tau nereiketu gerti po tablete , bet zinai kiekvienos organizmas skirtingas , bet taip dazniausiai broma reikia gerti iki kol pastosi , bet su tokiu kaip tavo tai nelabai sakyciau kad hjis uzkiles. o tu turi lapeli kuriame normos surasytos? perrasyk mums
dabar pamaciau kad parasei, bet zinok kazkokios keistos normos kur tu ta prolaktina atlikai ?
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 19, 06:37)
na nezinau bet mano nuomone tau nereiketu gerti po tablete , bet zinai kiekvienos organizmas skirtingas , bet taip dazniausiai broma reikia gerti iki kol pastosi , bet su tokiu kaip tavo tai nelabai sakyciau kad hjis uzkiles. o tu turi lapeli kuriame normos surasytos? perrasyk mums
dabar pamaciau kad parasei, bet zinok kazkokios keistos normos kur tu ta prolaktina atlikai ?
vaziavom su vyru tyrimams i Vokietija, ten ir atlikau. As stebiuosi, kad lietuviskos prlkt vertes kitaip matuojamos. Kreipsiuos kur nors Kaune..