Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(Ziuokute @ 2012 02 29, 21:52)
Sveikos mergaites. siandien dariausi PRG (7DPO) tai atsakymas 50.02  blush2.gif cia gerai ar kaip?  bigsmile.gif

Sauluzei buvo 47,57 ir ji nestuke.gif tai gal ir tu nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ahh @ 2012 02 29, 21:58)
Sauluzei buvo 47,57 ir ji  nestuke.gif  tai gal ir tu  nestuke.gif  mirksiukas.gif

a dievazi, pirma kart siandien PRG pasidariau per savo gyvenima blush2.gif tikkejausi, bent 25 blush2.gif o siandien dar tokiais tarpais uzeina tasymai.... ir dabar sedziu ir jauciu kaip sukyla , jau atrodo leksi ir vel nuslenka...., nenoriu svaigti, bet kai jau esu tuos tasymus patyrusi galvoje mintys duzgia.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2012 02 29, 22:03)
a dievazi, pirma kart siandien PRG pasidariau per savo gyvenima  blush2.gif tikkejausi, bent 25  blush2.gif o siandien dar tokiais tarpais uzeina tasymai.... ir dabar sedziu ir jauciu kaip sukyla , jau atrodo leksi ir vel nuslenka...., nenoriu svaigti, bet kai jau esu tuos tasymus patyrusi galvoje mintys duzgia....  lotuliukas.gif

mergyt manau su tavim viskas aisku mirksiukas.gif na as dar 10dpo daryciaus hcg 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mrs. X @ 2012 02 29, 21:57)
O pas mane PRG (7DPO) 45! Taip pat noreciau suzinoti ar gerai, nes cionykciai daktarai (ne LT) sake, kad labai gerai...  g.gif

ir jie teisus tai rodo kad O kuo puikiausia vyksta , na del nestumo butu sunk ka sakyti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ahh @ 2012 02 28, 16:45)
Sveikos  4u.gif
PRG 59,41 (norma 5,3-86) tai mano O ivyko? Galiu ramiai miegot?  rolleyes.gif

nu mergyt varai jei ir toliau taip graziai laikysies BT tai greit ir mes tave galesim sveikint o prog tai tikrai labai geras 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sauluzia @ 2012 02 29, 21:10)
O žinot, labai viliuosi, kad Jūsų žodžiai - dievui į ausį. Testą šiandien dariau ir II gavau  clap.gif Tikiuosi, kad viskas klostysis gerai  ax.gif

didziausi didziausi sveikinimai 4u.gif oi kaip faina lauksim kai atesi mums virusiuku paskleist 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 29, 22:10)
mergyt manau su tavim viskas aisku  mirksiukas.gif na as dar 10dpo daryciaus hcg  4u.gif
Papildyta:
ir jie teisus tai rodo  kad O kuo puikiausia vyksta , na del nestumo butu sunk ka sakyti blush2.gif
Papildyta:
nu mergyt varai jei ir toliau taip graziai laikysies BT tai greit ir mes tave galesim sveikint o prog tai tikrai labai geras 4u.gif

HCG jei darysiu tai anksciausiai pirmadieni, bet jei uzsisuks tai sulauksiu ketvirtadienio ir ziuresiu kokia situacija bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2012 02 29, 18:27)
Sveiki, jei as dariausi Progesterona 20d ciklo, tai cia kokia faze?

jei ciklas 28-35d tai turetu buti Liuteininė fazė . blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 29, 22:12)
ir jie teisus tai rodo  kad O kuo puikiausia vyksta , na del nestumo butu sunk ka sakyti blush2.gif

Aciu uz ats.! Dziugu tada! O del nestumo, tai dar nenescia... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. X @ 2012 02 29, 22:21)
Aciu uz ats.! Dziugu tada! O del nestumo, tai dar nenescia... verysad.gif

auksciau nosiuka lauksim ir sulauksim savo pilveliu gyventoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ahh @ 2012 02 29, 20:22)
Sveikinu smile.gif tai reiskia vyro eile neatejo tikrintis? smile.gif kiek dienu po O daret testa?

Vyras buvo šį penktadienį sutaręs - išsisuko lotuliukas.gif Šį ciklą BT nematavau, tai tik teoriškai galiu sakyt, kad testą dariausi po ~13 dienų. Šiandien mm prasidėt turėjo. Dėl viso pikto ryte temperatūrą pasimatavau - 36,9 ir dar testą vieną - vėl II gavau thumbup.gif Tai va, dabar kažkokiu būdu dar pas gydytoją patekti reiktų, ir jau tada galėsiu visiškai džiaugtis blush2.gif
O visoms mergaitėms siunčiu virusų wub.gif Daug daug wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluzia @ 2012 03 01, 10:15)
Vyras buvo šį penktadienį sutaręs - išsisuko  lotuliukas.gif Šį ciklą BT nematavau, tai tik teoriškai  galiu sakyt, kad testą dariausi po ~13 dienų. Šiandien mm prasidėt turėjo. Dėl viso pikto ryte temperatūrą pasimatavau - 36,9 ir dar testą vieną  - vėl II gavau  thumbup.gif  Tai va, dabar kažkokiu būdu dar pas gydytoją patekti reiktų, ir jau tada galėsiu visiškai džiaugtis blush2.gif
O visoms mergaitėms siunčiu virusų  wub.gif Daug daug  wub.gif

ot vyrui pasiseke biggrin.gif Sveikinu jus 4u.gif ir imu virusiuka wub.gif jei tu nematavai BT kaip nustatei kada darytis PRG?
Atsakyti
QUOTE(ahh @ 2012 03 01, 15:17)
ot vyrui pasiseke  biggrin.gif  Sveikinu jus  4u.gif  ir imu virusiuka  wub.gif jei tu nematavai BT kaip nustatei kada darytis PRG?

Na, aš jau buvau pradėjus priežasčių ieškoti - skydliaukę išsityrusi, hormonus. Ginekologė siuntė 19-20 ciklo dieną PRG išsitirti (mano ciklas - 26 dienos).
Beje, dar vienas dalykas. Su mama truputį pakalbėjau, kad vaikučio dar nėra. Ji sakė - nesijaudink - jums tik pailsėti reikia, seniai normalių atostogų neturėjot. Na, o kaip tik vasarį slidinėt išsiruošėm. Kaip žinia slidinėjant diena baigiasi anksti, vakarai ilgi, daug laisvo laiko, tai su vyru jį prasmingai išnaudojom smileysex.gif Mano brolienė irgi tik per atostogas pastojo. Taip kad toms, kurių tyrimai daugmaž normoje, siūlau nenusiminti, pakeisti aplinką, pailsėti ir gal viskas - savaime išsispręs 4u.gif
Atsakyti
Sauluzia, kaip fainiai wub.gif virusiuka gaudau wub.gif gal tikrai reiketu aplinka pakeisti g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kisvaida: 02 kovo 2012 - 20:42
Patarkit prašau,gavau atsakymą dėl hormonų ir nesuprantu :
prolaktinas PRL 319,23(norma 59-619)
Progesteronas PGR 37,65 (pagal fazes folikuline 0,48-4,45 ovuliacine 2,4-9,4 Liutealine 10,62-81,28
postmenaupauze 0,21-2,32 ) dabar kuri mano čia yra iš jų ciklo diena 20 ?

TTH 3,298(norma0,55-4,78) ir dar ten užrašyta 2-11 m.0,64-6,27 12-17 m.0,51-4,94 ka tie du rodikliai rodo?

dėkoju jei kuri atsakys 4u.gif
Atsakyti