Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 02 25, 09:55)
Sveikutes,
aureka o koks tavo prolaktinas? Mano tai irgi uzkiles.
Vasario 6 diena buvo 681.99mu/l (105-548). Tada gydytojas liepe atvaziuot pas ji 13 diena.Nuvaziavome ir vel padare PRL tai jau buvo uzkiles iki 811 blink.gif dabar vaziuoju 29 diena, geriu Bromecratin (atrodo taip vadinasi)-keistai jauciuosi bet tikiuosi kad bus numustas tas prolaktinas.O del magnetinio ir as noriu pasidaryti-del ramybes blush2.gif as savo miestelyje pasidariau pakartotinai PRL tai jau 8.66 kai norma nuo 4.79- 23.3 Mu/L- lygtais ir numusta.Bet noriu kad pats endokrinologas patvirtintu dar.
Beje pas ka lankaisi?

746 mano. O norma rase iki 496.Bet dar nori patikrint karta, nes vienu tyrimu sake nepasitiki.Kaune as pas Jankuviene buvau.Turbut irgi kazka paskirs
Atsakyti
As pasidariau hormonu tyrimus savo noru, nes darant OT nematau ovuliacijos (pastoti bandau 4menesiai). Aukstas prolaktino kiekis - norma 29, o mano 36 (pagal italiskus matmenis). Tik kad beda ir pas privacia gine patekt-eiles ir eiles doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 02 26, 13:22)
As pasidariau hormonu tyrimus savo noru, nes darant OT nematau ovuliacijos (pastoti bandau 4menesiai). Aukstas prolaktino kiekis - norma 29, o mano 36 (pagal italiskus matmenis). Tik kad beda ir pas privacia gine patekt-eiles ir eiles doh.gif  doh.gif  doh.gif

visdelto pasiulyciau sulaukti eiles pas savo gine, ir ka ji rekomenduos atliks dar ir kitus tyrimus, o siaip pas mus LT tai geriam pagrinde bromokriptina, kitoms dar ir skydliauke prie to paties negera tai dar papildomus vaistukus geria, tad gal geriau sulauk savo vizito ir tegu pati gine pakonsultuoja. beje idomu butu suzinoti kaip aiskinamas aukstas prolaktinas ten , ir kaip ji bandoma sureguliuoti, jei nesunk parasyk mums kaip tau sekesi. beje nenusimink dar tikrai nedaug laiko praejo , dar truputi luktersit ir auginsi savo pilveli 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
PRG 59,41 (norma 5,3-86) tai mano O ivyko? Galiu ramiai miegot? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ahh @ 2012 02 28, 16:45)
Sveikos  4u.gif
PRG 59,41 (norma 5,3-86) tai mano O ivyko? Galiu ramiai miegot?  rolleyes.gif

tikrai ivyko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 28, 17:20)
tikrai ivyko  thumbup.gif

Dekui hi.gif
dar jei kam aktualu, tai sian kartojau PRL. 4 c.d. buvo 435. Kraujuka pridaviau pavalgius, ir nepilnos 2 h po miego. siandien 7 dpo, nevalgiau ir islaukiau beveik 3 h ir prl 300 bigsmile.gif O kaip zinom PRL ciklo pabaigoje buna dar daugiau nei ciklo pradzioje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ahh @ 2012 02 28, 17:35)
Dekui  hi.gif
dar jei kam aktualu, tai sian kartojau PRL. 4 c.d. buvo 435. Kraujuka pridaviau pavalgius, ir nepilnos 2 h po miego. siandien 7 dpo, nevalgiau ir islaukiau beveik 3 h ir prl 300  bigsmile.gif O kaip zinom PRL ciklo pabaigoje buna dar daugiau nei ciklo pradzioje  smile.gif

niu va kokie rezultatai thumbup.gif o dabar laukiam tavo nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, jei as dariausi Progesterona 20d ciklo, tai cia kokia faze?
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 02 23, 16:58)
O negalit kartais būt nėščia? smile.gif

O žinot, labai viliuosi, kad Jūsų žodžiai - dievui į ausį. Testą šiandien dariau ir II gavau clap.gif Tikiuosi, kad viskas klostysis gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluzia @ 2012 02 29, 21:10)
O žinot, labai viliuosi, kad Jūsų žodžiai - dievui į ausį. Testą šiandien dariau ir II gavau  clap.gif Tikiuosi, kad viskas klostysis gerai  ax.gif

Sveikinu smile.gif tai reiskia vyro eile neatejo tikrintis? smile.gif kiek dienu po O daret testa?
Atsakyti
Sveikos mergaites. siandien dariausi PRG (7DPO) tai atsakymas 50.02 blush2.gif cia gerai ar kaip? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2012 02 29, 21:52)
Sveikos mergaites. siandien dariausi PRG (7DPO) tai atsakymas 50.02  blush2.gif cia gerai ar kaip?  bigsmile.gif

O pas mane PRG (7DPO) 45! Taip pat noreciau suzinoti ar gerai, nes cionykciai daktarai (ne LT) sake, kad labai gerai... g.gif
Atsakyti