Sveikos, merginos,
Na, ir aš Jūsų nuomonės norėčiau.. jau kuris laikas pastoti nesiseka (apie metus) ir po truputį tyrimus darytis pradėjau. Šiandien progesterono rezultatus gavau - 47,57 nmol/l. Tyrimas darytas 20 c.d. Tai kaip ir suprantu lyg į normą pataikau?
QUOTE(Sauluzia @ 2012 02 23, 17:55)
Sveikos, merginos,
Na, ir aš Jūsų nuomonės norėčiau.. jau kuris laikas pastoti nesiseka (apie metus) ir po truputį tyrimus darytis pradėjau. Šiandien progesterono rezultatus gavau - 47,57 nmol/l. Tyrimas darytas 20 c.d. Tai kaip ir suprantu lyg į normą pataikau?
O negalit kartais būt nėščia?
QUOTE(Majaj @ 2012 02 23, 17:58)
Tai kad norma 10.62 - 81.28, tai manau, kad normalu, ir kaip supratau is ankstesniu pasisakymu, tai tiesiog rodo, kad ovuliacija ivyko
QUOTE(Majaj @ 2012 02 23, 16:58)
Norėčiau būti, bet kažkaip per daug vilčių nededu Ieškom priežasties. Vyro eilė artėja
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2012 02 23, 08:51)
Gal kas galėtų pakomentuoti, ar per aukšti tie rodikliai, ar čia dar pakenčiama?
na kaip ir viskas tvarkoj siek tiek daugoka prolaktino , bet progesteronas geras na gal siek tek aukstokas fsh , bet kaip ji reguliuoti nezinau bet manau gine tikrai tau pakomentuos bet siaip visumoj neblogai viskas
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 23, 20:26)
na kaip ir viskas tvarkoj siek tiek daugoka prolaktino , bet progesteronas geras na gal siek tek aukstokas fsh , bet kaip ji reguliuoti nezinau bet manau gine tikrai tau pakomentuos bet siaip visumoj neblogai viskas
Dėkui Na siandien skambinau ginekologei (vaisingumo klinikoj), tai del FSH nieko nesake, nors dar paklausiau ar ne per aukstas israse recepta del prolaktino, reiks gert ketvirtadali tabletes, nu ir kada dar ciklo vidury pasirodyt, kad pazetu folikulus jei nepavyks per kelis menesius pastot, sake bandys stimuliuot.
Paziurejus echoskopu, kaip ir pasake kad kiausides policistines (nors pats kiausidziu dydis normose, bet tu folikuleliu ar ko ten yra aplink kiauside), nors hormonai to kaip ir nerodo, tai jai siek tiek keista buvo, bet jau cia pasiskaicius daugiau temu, suprantau kad taip tiesiog kartais buna. Nuejus paklausinesiu daugiau jos.
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2012 02 23, 20:46)
Dėkui Na siandien skambinau ginekologei (vaisingumo klinikoj), tai del FSH nieko nesake, nors dar paklausiau ar ne per aukstas israse recepta del prolaktino, reiks gert ketvirtadali tabletes, nu ir kada dar ciklo vidury pasirodyt, kad pazetu folikulus jei nepavyks per kelis menesius pastot, sake bandys stimuliuot.
Paziurejus echoskopu, kaip ir pasake kad kiausides policistines (nors pats kiausidziu dydis normose, bet tu folikuleliu ar ko ten yra aplink kiauside), nors hormonai to kaip ir nerodo, tai jai siek tiek keista buvo, bet jau cia pasiskaicius daugiau temu, suprantau kad taip tiesiog kartais buna. Nuejus paklausinesiu daugiau jos.
buna buna mergaitems kad hormonai nerodo o va yra pks, na pavyzdziui man kaip tik rodo hormonai santykis 1.2 buvo ir 2.2 bet pk niekas nemate tad pasake kad gali buti polinkis i pks, ir suprask bet kol nieko nemato tai ir manau kad viskas gerai
na matai sakiau kad gine pakomentuos. ir dabar ramiau, na o del fsh tai skaiciau kad jei yra aukstas tai rodo kad kiausides senka bet tavo fsh tikrai nera labai aukstas , linkiu kuo greiciau ir kad nebereiketu jokiu stimuliaciju
Na o as siandien buvau pas endikrinologe.Pas mane buvo aukstas prolaktinas.Tai paskyre magnetini galvos rezonansa Paskui vel pas ja, dar karta paims krauja.
QUOTE(aureka @ 2012 02 23, 21:46)
Na o as siandien buvau pas endikrinologe.Pas mane buvo aukstas prolaktinas.Tai paskyre magnetini galvos rezonansa Paskui vel pas ja, dar karta paims krauja.
na jei tikrai labai aukstas gal tiesiog tikisi rasti proloktinoma , kuria isoperavus tikisi kad bedu su prolaktinu nebeturesi o koks tavo prolaktinas
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2012 02 23, 20:46)
Man ginė irgi pradžioj sakė, kad mano kiaušidės panašios į policistines, bet kai padariau hormonų tyrimus, jie to neparodė, bent jau taip ginė sakė. Tačiau endokrinologas sakė, kad iš tyrimų matyti, jog yra mažų cistų kiaušidėse. Čia kaip supratau kaltas FH3 hormonas, nes jo pas mane mažoka, nors telpa i normas.
Aš ir maniau, kad to cistos nieko tokio, bet kad va jų priauga, o nei viena nesubręsta pilnai - dar viena priežastis dėl ko neina pastoti.
Išvis iš visų pasisakymų, kaip matau visom skirtingai aiškina, tad jau nebežinia kaip čia yra iš tikrųjų
Papildyta:
QUOTE(Sauluzia @ 2012 02 23, 17:55)
Sveikos, merginos,
Na jei normos 5,3-86 nmol/l, tai tavo geras progesteronas jei daugiau nei 30, tai jau skaito, kad ovuliacija vyko.
Na dėl nėštumo tai neaišku, nors iš visos širdies tau linkiu , nes mano vieną ciklą buvo 74,45 nmol/l, tai jau apsidžiaugiau galvoju tikrai , gal dar net kokie dvynukai , deja...
Nesuprantu kaip čia yra su tais hormonais...
QUOTE(aureka @ 2012 02 23, 21:46)
Sveikutes,
aureka o koks tavo prolaktinas? Mano tai irgi uzkiles.
Vasario 6 diena buvo 681.99mu/l (105-548). Tada gydytojas liepe atvaziuot pas ji 13 diena.Nuvaziavome ir vel padare PRL tai jau buvo uzkiles iki 811 dabar vaziuoju 29 diena, geriu Bromecratin (atrodo taip vadinasi)-keistai jauciuosi bet tikiuosi kad bus numustas tas prolaktinas.O del magnetinio ir as noriu pasidaryti-del ramybes as savo miestelyje pasidariau pakartotinai PRL tai jau 8.66 kai norma nuo 4.79- 23.3 Mu/L- lygtais ir numusta.Bet noriu kad pats endokrinologas patvirtintu dar.
Beje pas ka lankaisi?
Sveikos mergaites,
Atsiprasau kad isiverziau pas jus. Pati esu is IVF skyrelio. Linkiu kad visoms jums laime seima aplankytu daug anksciau nei tas paskutine stadija vadinama IVF
Atejau su prasymu jusu apsilankyti sioje temuteje:
http://www.supermama...howtopic=811877
Jei paskaite nuspresit siek tiek prisideti, Afrodite69 ir visos jos drauges jums bus be galo dekingos
Mums truksta labai nedaug ACIU
Atsiprasau kad isiverziau pas jus. Pati esu is IVF skyrelio. Linkiu kad visoms jums laime seima aplankytu daug anksciau nei tas paskutine stadija vadinama IVF
Atejau su prasymu jusu apsilankyti sioje temuteje:
http://www.supermama...howtopic=811877
Jei paskaite nuspresit siek tiek prisideti, Afrodite69 ir visos jos drauges jums bus be galo dekingos
Mums truksta labai nedaug ACIU