Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

Sena tema
user posted image

Hormonų tyrimai 3 arba 4 arba 5 ciklo dieną:
* estradiolis (E2),
* liuteinizuojantis hormonas (LH),
* folikulus stimuliuojantis hormonas (FSH),
* tirotropinis hormonas (TTH),
* Lytinius hormonus jungiantis globulinas (SHBG),
* Testosteronas (T).
Hormonų tyrimai 7 DPO, t.y. 19 - 21 ciklo dieną (jei ciklas 28 d.):
* prolaktinas (PRL),
* progesteronas (PG);

DAUG informacijos apie lytinius hormonus

Dar šis tas apie kitus hormonus

Matavimo vienetų perskaičiavimo lentelė

Ką reiktų žinoti, jei atliekama stimuliacija hormonais

user posted image

p.s. kai rašot savo tyrimų rezultatus nepamirškit parašyti matavimo vienetus, nuo to gali priklausyti ką galėsim pakomentuoti

Atsakyti
Sveikos mergaites, siandien dariau tyrimus pries IVF, ka tik gavau atsakymus, kazkaip neaisku man del Testosterono, raso norma 0.10-1.20, mano atsakymas <0.2, nesuprantu ar tai gerai ar blogai? g.gif padekit susigaudyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stenly: 26 sausio 2012 - 21:46
QUOTE(stenly @ 2012 01 26, 21:45)
Sveikos mergaites, siandien dariau tyrimus pries IVF, ka tik gavau atsakymus, kazkaip neaisku man del Testosterono, raso norma 0.10-1.20, mano atsakymas <0.2, nesuprantu ar tai gerai ar blogai? g.gif padekit susigaudyti 4u.gif

kiek nagrinėjausi savo tyrimus šifruodama, tai tostesteronas geriau kai link mažiausios normos 4u.gif tai viskas pas jus gerai 4u.gif
aišku, gal geriau žinančios pakomentuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Plaštaka @ 2012 01 26, 23:34)
kiek nagrinėjausi savo tyrimus šifruodama, tai tostesteronas geriau kai link mažiausios normos 4u.gif  tai viskas pas jus gerai 4u.gif
aišku, gal geriau žinančios pakomentuos 4u.gif

Aciu labai, nes nerimauju 4u.gif
Atsakyti
Gal kas gales pakometuoti mano tyrimu rezultatus:
DHS 8,52 norma [0,95-11,7]
TES 0,856 norma[2,20-4,10]
SBG 81.5 norma [18,0-114]
T3F 2.93norma [2,30-6,30]

Atrodo daugiau maziau viskas normoje, isskyrus Testosterona g.gif
Labai nedaug randu info apie DHS, kas tai? Ir kokia itaka daro T3F - jis pas mane arti zemutines ribos....
Atsakyti
QUOTE(ashley @ 2012 01 28, 22:14)
Labai nedaug randu info apie DHS, kas tai? Ir kokia itaka daro T3F - jis pas mane arti zemutines ribos....

SHBG puikus 4u.gif
DHS arba DHEA-S - tai antinksciu hormonas, taip pat vyriskas hormonas kaip ir testosteronas. Gerai, kad pas tave jis nevirsija normos, bet nera labai jau zemas. Jis kyla nuo streso.
Tik va nesuprantu, kodel T zemiau normos, nes visi vyriski hormonai yra tarpusavyje susije, todel aukstesnis DHEA-S turetu kilstelt ir T g.gif
O gal tu vartoji per mazai gyvulines kilmes riebalu? Nes kai as ilga laika nevartojau riebalu, kiaulienos, mano T irgi buvo prie zemesniu.
T3F itakoja medziagu apykaitos greiti, tai jis rodo, kad ji pas tave pakankamai greita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2012 01 28, 22:43)
SHBG puikus  4u.gif
DHS arba DHEA-S - tai antinksciu hormonas, taip pat vyriskas hormonas kaip ir testosteronas. Gerai, kad pas tave jis nevirsija normos, bet nera labai jau zemas. Jis kyla nuo streso.
Tik va nesuprantu, kodel T zemiau normos, nes visi vyriski hormonai yra tarpusavyje susije, todel aukstesnis DHEA-S turetu kilstelt ir T  g.gif
O gal tu vartoji per mazai gyvulines kilmes riebalu? Nes kai as ilga laika nevartojau riebalu, kiaulienos, mano T irgi buvo prie zemesniu.
T3F itakoja medziagu apykaitos greiti, tai jis rodo, kad ji pas tave pakankamai greita  4u.gif

Valerie aciu uz kometarus. Visada save laikiau "mesine". Be mesos soti nebunu doh.gif Taciau reikes dar labiau atkreipti demesi i savo raciona.
Atsakyti
Sveikos! Susinervinusi esu... Siryt man paeme kraujo, istirti progesterona. Prie to pacio ir kraujo nusiurbe hepatitui C. Nieko nesupratusi likau, sesute pasake, kad daktare liepe ir nuo jo tyrima padaryti. Gydausi nuo nevaisingumo, bet daugiau niekuo nesiskundziu! g.gif Ar gali buti kazkokia priezastis, del ko besitiriant hormonus, darytu ir nuo hepatito C tyrima?!
Nei as narkomane, nei alkoholike... blink.gif Pasigooglinau, jokiu simptomu neturiu hepatitui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *perliux*: 30 sausio 2012 - 11:27
Sveikos 4u.gif Gal kuri galėsite atsakyti, ar svarbu paros laikas darytis tuos visus hormonus, kur reikia 3-5 cd pasidaryti, iš ryto nespėjau, ar nieko, jei pasidaryčiau po pietų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Geida @ 2012 01 31, 08:03)
Sveikos 4u.gif Gal kuri galėsite atsakyti, ar svarbu paros laikas darytis tuos visus hormonus, kur reikia 3-5 cd pasidaryti, iš ryto nespėjau, ar nieko, jei pasidaryčiau po pietų? ax.gif

Kiek pati domėjausi, tai sakė laikas nesvarbu 4u.gif
Atsakyti
Gal galite mano tyrimus pakomentuoti, daryta 4 CD 4u.gif
TTH 1,65 mIU/ml (norma 0,4 -4,0 mIU/ml )
LH 4,83 mIU/ml (norma folikulinėje fazėje 1,1 -11,6 mIU/ml )
FSH 5,04 mIU/ml (norma folikulinėje fazėje 2,8 -11,3 mIU/ml )
E2 <73,4 pmol/l (folikulinė fazė 0-587,0)

Kažkodėl mane neramina labiausiai tas E2 rezultatas, gal galėsite ką nors pakomentuoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Geida @ 2012 01 31, 14:32)
Gal galite mano tyrimus pakomentuoti, daryta 4 CD 4u.gif
TTH  1,65 mIU/ml (norma 0,4 -4,0 mIU/ml )
LH 4,83 mIU/ml (norma folikulinėje fazėje 1,1 -11,6 mIU/ml )
FSH 5,04 mIU/ml (norma folikulinėje fazėje 2,8 -11,3 mIU/ml )
E2 <73,4 pmol/l (folikulinė fazė 0-587,0)

Kažkodėl mane neramina labiausiai tas E2 rezultatas, gal galėsite ką nors pakomentuoti? ax.gif

Sveikute, kiek as suprantu apie tuos tyrimus ir matau tavo rezultatus, man atrodo normalus g.gif Nu bet gal kas nors kitas pakomentuoja, kas geriau zino.

Papildyta:
As irgi dariausi tyrimus:
Daryti 3 c.d.

FSH (UI/l) 6,3
Folikuline faze (2,5-10,2)
Ovuliacine f. (3.4-33.4)
Liutealine f. (1.5-116.3)
Postmenopauze (23-116.3)

LH (UI/l) 2,8
Folikuline faze (1,9-12,5)
Ovuliacine f. (8.7-76.3)
Liutealine f. (0.5-16.9)