Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kiek daugiausia esate priaugę svorio? (68 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Del ugio. As visada skaiciausi mazyte(ugis 164). Visos mano drauges aukstesnes. Bet atejus cia,taaaaip maloniai nustebau biggrin.gif Ir zemesniu uz mane yra.ir ne viena. Net taip gera cia su jumis sportintis-ismatavimai vienoje kategorijoje smile.gif
Atsakyti
o sakykit ta jillian 30 dienu daryt reik kasdien?? as darau dvi dienas, man visa kuna skauda bigsmile.gif tai galvoju gal reik su pertraukom g.gif v g.gif kar taip tingejau daryt, bet prisiverciau ir nesigailiu smile.gif siaip visad maniau kad namuose uzsiimt yra nesamone, prisiverst neimanoma, bet pasirodo atvirksiai, jau antra menesi bandau prisiverst eit i sporto kluba buvom su MB nupirke i impulsa seiminini abonementa, sumokejom 400 lt ir nei sikio nenuejom, cia tai virsune, o pasirodo lengviau prisiverst namuose, vakar susitvarkiau, atlikau visus darbus, ir sau ramiai 21 val sportavau, tai jei eisciau i kluba, jau nebutu kaip nueiti taip velai smile.gif zodziu kazkaip mano gyvenimo principai keiciasi smile.gif)) tiesa sako, kad dieta + sportas cia ne laikina, o gyvenimo budas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KaZantipA: 28 sausio 2012 - 10:29
Sveikos 4u.gif

Irrmulia... Bet tavo KMI jau per mažas.... unsure.gif
Atsakyti
kas dėl vyrų ūgio, tai 174 cm vyrui - yra tikrai mažai , manau kažkur 180 cm - čia jau norma biggrin.gif

MO, žinau, na bet ką daryti? juk svoris man auga nuo nesveiko maisto ir persivalgymų , o nuodytis aš tikrai nebenoriu schmoll.gif vis tik sveikata ir gera savijauta yra svarbiau, todėl maitinuosi kaip įmanoma sveikiau ir svorį (raumenukus) bandau auginti sporto pagalba mirksiukas.gif dėl manęs gali būti nors ir 60kg , kad tik vaizdas veidrodyje būtų geras ir apimtys tenkintų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 01 28, 11:00)
kas dėl vyrų ūgio, tai 174 cm vyrui - yra tikrai mažai , manau kažkur 180 cm - čia jau norma  biggrin.gif

Tai ir aš didžiai nustebau, bet taip girdėjau dėl to vidutinio, vadinasi pasaulio mąstu "Sabonių" ne tiek ir daug smile.gif
Atsakyti
Laba merginos...na cia ir uzdiskutavot, mano nuomone cia daug merginu labai normalaus svorio...bet vistiek dar bando kazka mest doh.gif kad tobulint, tai labai sutikciau drinks_cheers.gif
o kad cia 110 nuo ugio atimt doh.gif doh.gif doh.gif ... mano ugis 152-110=42 kg??????..nu cia kazkokia butu is anoreksijos skyriaus g.gif mane siaip laiko plona/normalia, sveriu mazdaug 49kg, ech blyn visa menesi nesisveriau..reikes ryt ryte sokt ant svarstykliu blink.gif
man tai irgi atrodo kad irmulia per daug jau nusikudino g.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 28, 14:29)
Laba merginos...na cia ir uzdiskutavot, mano nuomone cia daug merginu labai normalaus svorio...bet vistiek dar bando kazka mest doh.gif  kad tobulint, tai labai sutikciau drinks_cheers.gif
o kad cia 110 nuo ugio atimt doh.gif  doh.gif  doh.gif ... mano ugis 152-110=42 kg??????..nu cia kazkokia butu is anoreksijos skyriaus g.gif mane siaip laiko plona/normalia, sveriu mazdaug 49kg, ech blyn visa menesi nesisveriau..reikes ryt ryte sokt ant svarstykliu blink.gif
man tai irgi atrodo kad irmulia per daug jau nusikudino g.gif

Na taip, kompaktiskom merginom tas netinka. Nes ir kmi paskaiciavau,net per mazas butu.Cia kuo aukstesne mergina,tuo labiau tinka ta formule. Cia isvis ne formule. Net neprisimenu,ar cia as ja pati issivedziau,ar kur isskaiciau. Cia dar tais laikais,kai kmi skaiciuokles nebuvo populiarios.
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 01 28, 11:00)
kas dėl vyrų ūgio, tai 174 cm vyrui - yra tikrai mažai , manau kažkur 180 cm - čia jau norma 

MO, žinau, na bet ką daryti? juk svoris man auga nuo nesveiko maisto ir persivalgymų , o nuodytis aš tikrai nebenoriu  schmoll.gif  vis tik sveikata ir gera savijauta yra svarbiau, todėl maitinuosi kaip įmanoma sveikiau ir svorį (raumenukus)  bandau auginti sporto pagalba  mirksiukas.gif  dėl manęs gali būti nors ir 60kg , kad tik vaizdas veidrodyje  būtų geras ir apimtys tenkintų 

bet galima sverti normaliai pagal KMI,o svorį padidinti auginant raumenukus,o tu lyg dar porą kg nori numesti g.gif
Dėl vyrų,visiškai sutinku,suprantu,kad žemaūgiai irgi žmonės biggrin.gif blush2.gif bet pvz.renkantis vyrą man labai svarbus kriterijus buvo ūgis,net nežinau,iš kur tai įsikandau galvon,prie žemaūgio nesijaučiukaip už mūro sienos,nors tu ką doh.gif Būna,pamatai kokį trauklų vyriškį,bet jo ūgis viską sugadina blush2.gif blush2.gif

QUOTE(mandy333 @ 2012 01 28, 12:29)
Laba merginos...na cia ir uzdiskutavot, mano nuomone cia daug merginu labai normalaus svorio...bet vistiek dar bando kazka mest  kad tobulint, tai labai sutikciau drinks_cheers.gif
o kad cia 110 nuo ugio atimt . mano ugis 152-110=42 kg??????..nu cia kazkokia butu is anoreksijos skyriaus g.gif mane siaip laiko plona/normalia, sveriu mazdaug 49kg, ech blyn visa menesi nesisveriau..reikes ryt ryte sokt ant svarstykliu
man tai irgi atrodo kad irmulia per daug jau nusikudino

drinks_cheers.gif

QUOTE(NIDA @ 2012 01 28, 12:46)
Na taip, kompaktiskom merginom tas netinka. Nes ir kmi paskaiciavau,net per mazas butu.Cia kuo aukstesne mergina,tuo labiau tinka ta formule. Cia isvis ne formule. Net neprisimenu,ar cia as ja pati issivedziau,ar kur isskaiciau. Cia dar tais laikais,kai kmi skaiciuokles nebuvo populiarios.

Kažkada kažkur esu skaičiusi šią teoriją,bet ji labiau tinka siekiantiems "idealaus santykio", na,maždaug ta stadija, kai psichologiškai komfortiškiausiai jautiesi. O esu skaičius ir tai,kad ūgis-100 yra visiškai normalu,juk pagal KMI tokiu atveju nėra antsvorio. Man asmeniškai šiai dienai būtų idealu ūgis-105-107,na, jau kūdesnė nenorėčiau būt biggrin.gif blush2.gif
Papildyta:
Vakar kaip nervino mane MB per sportus biggrin.gif kaip nekenčiu,kai kas komanduoja doh.gif doh.gif kitavertus,jo pagalba,patarimai,ką darau ne tiap,man nepamainomi būtų kasdien sporto metu,bet kai netinkamą metodiką pasirenka,tai noriu nudėt doh.gif žodžiu,rėkiau,kad neaiškintų,kita puse rėkiau,kad parodytų,kad toks gudrus,ir įdėmiai sekiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 01 28, 15:14)
Dėl vyrų,visiškai sutinku,suprantu,kad žemaūgiai irgi žmonės  biggrin.gif  blush2.gif bet pvz.renkantis vyrą man labai svarbus kriterijus buvo ūgis,net nežinau,iš kur tai įsikandau galvon,prie žemaūgio nesijaučiukaip už mūro sienos,nors tu ką  doh.gif Būna,pamatai kokį trauklų vyriškį,bet jo ūgis viską sugadina  blush2.gif  blush2.gif
drinks_cheers.gif

Aš kažkada juodai buvau įsimylėjusi mažiuką, lenktom kojikėm, na tokiom kaip vyrų, kad būna biggrin.gif Jetau koks man seksovas jis buvo, bet dabar irgi aukšti labiau. O kas liečia 'mūrą', tai man idealu savimi pasitikėti ir jaustis stipriai, o ne kažkuo kitu, todėl man patiko kovinis, bet sunku rasti idealų trenerį ir kad arti namų būtų, laiką taupytum, mečiau, kai maniškis išėjo į pensiją. Maniškis toks įdomus buvo, ne vieną kokią sritį įsikalęs buvo, tarkim karate, bet visokius taikė. Tik tiek, kad psichologiškai geriau jaučiuosi, kai nebelankau, nes mane kovinis gana neigiamai paveikia unsure.gif Žinau, kad ir kitus būna taip veikia, net ir mano treneris apie tai kalbėjo, kad pradeda atrodyti, kad kiti žmonės nori tave pulti ax.gif Tarkime nepažįstamas žmogus kur atokiau tave sustabdo ir ko užklausia, ranka mosikuoja aiškindamas kažką ir tu jau ruošies muštis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 01 28, 15:21)
suprantu,kad žemaūgiai irgi žmonės  biggrin.gif  blush2.gif

doh.gif Iš komentaro pagalvočiau, kad tamsta niolikinė proto ir subrendimo atžvilgiu ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 28, 15:43)
Aš kažkada juodai buvau įsimylėjusi mažiuką, lenktom kojikėm, na tokiom kaip vyrų, kad būna biggrin.gif Jetau koks man seksovas jis buvo, bet dabar irgi aukšti labiau. O kas liečia 'mūrą', tai man idealu savimi pasitikėti ir jaustis stipriai, o ne kažkuo kitu, todėl man patiko kovinis, bet sunku rasti idealų trenerį ir kad arti namų būtų, laiką taupytum, mečiau, kai maniškis išėjo į pensiją. Maniškis toks įdomus buvo, ne vieną kokią sritį įsikalęs buvo, tarkim karate, bet visokius taikė. Tik tiek, kad psichologiškai geriau jaučiuosi, kai nebelankau, nes mane kovinis gana neigiamai paveikia unsure.gif Žinau, kad ir kitus būna taip veikia, net ir mano treneris apie tai kalbėjo, kad pradeda atrodyti, kad kiti žmonės nori tave pulti ax.gif Tarkime nepažįstamas žmogus kur atokiau tave sustabdo ir ko užklausia, ranka mosikuoja aiškindamas kažką ir tu jau ruošies muštis doh.gif

Oho,koks įdomus poveikis g.gif Bet turbūt buvai iš moterų mažuma,ar ne? Hmm, na,šalutinis poveikis tikrai nepriduoda pozityvo gyvenime g.gif
Dėl mūro,be abejo,jeigu nepasitikėsi savimi ir nemokėsi už save pastovėti,nė Kinijos siena nepadės. Kalbėjau apie mūrą kaip apie žmogų, su kuriuo esi susaistytas 24 valandoms per parą ligi grabo lentos biggrin.gif Man pvz.idealu 185, 180 jau čiut mažokas lotuliukas.gif (maniškis 186).
Papildyta:
QUOTE(Cinside @ 2012 01 28, 16:03)
doh.gif Iš komentaro pagalvočiau, kad tamsta niolikinė proto ir subrendimo atžvilgiu  ph34r.gif

na,štai,kas supranta jumorą,kas ne biggrin.gif
o šiaip, čia ir yra virtualaus bendravimo minusas- matai tik parašytas raides,bet negirdi balso tono,tembro,ir šiaip, nepažįsti žmogaus 4u.gif
Atsakyti
Man kaip tik kai aš esu aukšta, tai kažkaip labai gerai sutardavau su žemesniais vyrais biggrin.gif bet galiausiai ištekėjau už aukštesnio už save, tai sakiau jei dukrytė praaugs mane doh.gif

Šiandien jau po snaigės žygio, šaltis visiškai nesijautė, netgi apsirengiau per daug -visa kaip lapas dabar-man toks malonus nuovargis po miško, gryno oro thumbup.gif dukryte irgi jau slidžių sakė iš kalėdų senio prašys doh.gif prisižiūrėjo kaip visi slidinėja, prisibendravo, arbatos prigėrė, saldainiais privaišinta -kur gi čia nenorėsi slidinėti bigsmile.gif

O šiaip dar apie svorius, tai kaip Mandy sakė, kad daugumoj jau visos perlipo per save, pakeitė savo gyvenimo būdą, ir dabar mums puikus pavyzdys thumbup.gif
Atsakyti