Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kiek daugiausia esate priaugę svorio? (68 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Skirmantė @ 2012 01 27, 22:34)
Kol kas norima svorima irasiau 58kg, tiek sveriau studijuodama universitete, bet ir tai turejau lasiniu ant pilvo nemazai. 62kg sveriau iki pirmo  nestuke.gif ir pries antra. Visai sau nepatikau.

Tai tik todel,kad riebalu buvo daug. O sportuojant nereiketu uzsibrezti tokio mazo svorio,nes po to dazniausiai nusivilia merginos ir meta sporta,kuris nepadeda mesti kg. Vat jei tuos lasinius ant pilvo butum pakeitus i dvigubai daugiau sveriancius raumenis,butum buvus lieknesne,nors svertum keliais kg daugiau.

Baisu man klausyti,kai taip aklai vaikomasi svorio. Labai daug merginu maciau,kurios ziurejo tik i svarstykles.Svoris nekrenta(sportuojan jis vienu metu net pradeda augti dazniausiai),motyvacijos nera,sporta meta,pradeda baisiausiai dietintis,kas irgi nepadeda,nes metus sporta sumazeja ir kcal sudeginimas ir viso to pasekoje vel sedi su virssvoriu. taip norisi jom ikalt i galva,kad ne svoris svarbiausia.

Tu tiesiog sportuok saziningai ir labiau kreipk demesi i apimtis(ir mityba,aisku derink,bet nesidietink). Pamatysi,busi grazesnes figuros prie dabartinio svorio,nei studijuodama buvai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 01 27, 20:05)

Tu tiesiog sportuok saziningai ir labiau kreipk demesi i apimtis(ir mityba,aisku derink,bet nesidietink). Pamatysi,busi grazesnes figuros prie dabartinio svorio,nei studijuodama buvai  mirksiukas.gif

Noreciau 'like' paspausti kaip FB yr biggrin.gif del to vaikymosi svorio skaiciu...smile.gif
Atsakyti
http://www.facebook....1...e=3

mane pakraupino. Nors buvau macius toki dalyka, kai Jamie Oliveris parode, kaip daromi tie visokie parduotuviniai Chicken kotletukai, apvolioti dziuveseliuose: nuimama graziai krutinele, sparniukai ir kulsys. visa kita: akys, zarnokai, ir visa kita feee sumala tiesiog i mase... ir telieka e621 ivaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 01 27, 20:09)
Be abejo. Man visuomet nesuprantamas kai kurių įsikibimas į svorio skaičių,juk jis vaidina antraplanį vaidmenį,pirmame-apimtys. Sudėkime vienodo ūgio vienodo svorio pasportavusią merginą ir visiškai nesportavusią-skirsis kaip diena ir naktis.

na tai kaip man su svoriu as nesuprantu, man jis beveik nekrenta o apimtys mazeja, jau kelnes laisvos, darbe sako visi kad sukudau g.gif bet kodel svoris laikosi???? nanesvarbu, svarbu kad apimtys mazetu smile.gif))

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 27, 22:38)
mane pakraupino. Nors buvau macius toki dalyka, kai Jamie Oliveris parode, kaip daromi tie visokie parduotuviniai Chicken kotletukai, apvolioti dziuveseliuose: nuimama graziai krutinele, sparniukai ir kulsys. visa kita: akys, zarnokai, ir visa kita feee sumala tiesiog i mase... ir telieka e621 ivaryt biggrin.gif

feeee, as visur sudeti skaitau, stengiuos jokiu E nevartuoiti, desru ir t.t.

Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2012 01 27, 20:50)
na tai kaip man su svoriu as nesuprantu, man jis beveik nekrenta o apimtys mazeja, jau kelnes laisvos, darbe sako visi kad sukudau  g.gif bet kodel svoris laikosi???? nanesvarbu, svarbu kad apimtys mazetu smile.gif))

tai del raumenuku stiprejimo ir nemazeja svoris. pamazes veliau. o is esmes vadinas kam kvarsint galva, jei jau net aplinkiniai sako, kad sukudai. vadinas taip ir yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 01 27, 21:05)
Tai tik todel,kad riebalu buvo daug. O sportuojant nereiketu uzsibrezti tokio mazo svorio,nes po to dazniausiai nusivilia merginos ir meta sporta,kuris nepadeda mesti kg. Vat jei tuos lasinius ant pilvo butum pakeitus i dvigubai daugiau sveriancius raumenis,butum buvus lieknesne,nors svertum keliais kg daugiau.

Baisu man klausyti,kai taip aklai vaikomasi svorio. Labai daug merginu maciau,kurios ziurejo tik i svarstykles.Svoris nekrenta(sportuojan jis vienu metu net pradeda augti dazniausiai),motyvacijos nera,sporta meta,pradeda baisiausiai dietintis,kas irgi nepadeda,nes metus sporta sumazeja ir kcal sudeginimas ir viso to pasekoje vel sedi su virssvoriu. taip norisi jom ikalt i galva,kad ne svoris svarbiausia.

Tu tiesiog sportuok saziningai ir labiau kreipk demesi i apimtis(ir mityba,aisku derink,bet nesidietink). Pamatysi,busi grazesnes figuros prie dabartinio svorio,nei studijuodama buvai  mirksiukas.gif

Man svoris nera aktualus. Svarbiau, ka veidrodis rodo ir kaip rubai atrodo. Mano atveju, be sporto ir su nedideliu svoriu vis tiek nebuvau patenkinta isvaizda.
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 27, 23:38)

paskaiciau ir vos nesusivemiau doh.gif nors pati ir neperku ju , bet vistiek bloga pasidare doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2012 01 27, 23:50)
na tai kaip man su svoriu as nesuprantu, man jis beveik nekrenta o apimtys mazeja, jau kelnes laisvos, darbe sako visi kad sukudau  g.gif bet kodel svoris laikosi???? nanesvarbu, svarbu kad apimtys mazetu smile.gif))

Tavo atveju dar tures nukristi svoriuko. Bet dabar normalu,kad sustojo kristi. Neimk galvon ir sportuok toliau. po to net nepastebesi,kaip greitai prades kristi. Dabar gali net truputi padideti apimtys(ramenys gali patinti,o riebaliukai dar tie patys lieka,tai apimtys gali iki poros cm padidet). Svarbiausia,nesupanikuok ir toliau taip pat sportuok ir mityba ziurek.
Atsakyti
Raumenį užauginti reikia įdėti labai daug darbo ir iš karto jis nesidaro toks sunkus. man gerai, nes žinau kiek svėriau savo intensyvaus sporto laikais ir žinau kad min dar 5kg turi kristi nors ir kiek sportuočiau. Man beje labai patiko tas skaiciavimas minus 110, nes būtent mano ūgis 180 ir aš gerai atrodydavau sverdama 68kg.
Atsakyti
visą laiką (tiek vaikystėje, tiek mokykloje) buvau liekna, iš ties labai liekna, svoris būdavo kažkur 50-51 kg , studijų laikais buvau užsiaugusi iki 61 kg dėka neriboto saldumynų kiekio lotuliukas.gif
o daugiausiai prisiauginusi buvau iki 68 kg.... (dabar prisiminus tas visas jaunystės raukšles ant pilvo... brrr... lotuliukas.gif ) bet tai jau praeityje biggrin.gif dėka normalios sveikos mitybos , saikingų porcijų, atsisakius visokio "šlamšto", o vėliau prijungus ir sportą beveik viską nutirpinau bigsmile.gif

Vasarą buvo super - buvau iš ties patenkinta savo linijomis (išskyrus tą užsilikusį mažą pilvo kalniuką)

Dabartinis svoris toks kintantis : - + 52 kg , bet iki pilnos laimės reikia porą trejetą kg nuridenti, o tiksliau lašinukus nutirpdyti biggrin.gif ūgis vidutinis - 173 cm .

Geriausiai jaučiuosi, sverdama 49-50 kg. Gal pagal KMI ir mažoka, bet jėgos pratimų dėka raumenukams pasunkėjus, viskas išsilygins kaip ir priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 01 28, 09:21)
visą laiką (tiek vaikystėje, tiek mokykloje) buvau liekna, iš ties labai liekna, svoris būdavo kažkur 50-51 kg , studijų laikais buvau užsiaugusi iki 61 kg dėka neriboto  saldumynų kiekio  lotuliukas.gif
o daugiausiai prisiauginusi buvau iki 68 kg.... (dabar prisiminus tas visas jaunystės raukšles ant pilvo... brrr...  lotuliukas.gif ) bet tai jau praeityje  biggrin.gif  dėka normalios sveikos mitybos , saikingų porcijų, atsisakius visokio "šlamšto", o vėliau  prijungus ir  sportą beveik viską nutirpinau bigsmile.gif 

Vasarą buvo super - buvau iš ties patenkinta savo linijomis (išskyrus tą užsilikusį mažą pilvo kalniuką)

Dabartinis svoris toks kintantis :  - + 52 kg , bet iki pilnos laimės reikia porą trejetą kg nuridenti, o tiksliau lašinukus nutirpdyti  biggrin.gif  ūgis vidutinis - 173 cm .

Geriausiai jaučiuosi, sverdama 49-50 kg. Gal pagal KMI ir mažoka, bet jėgos pratimų dėka raumenukams pasunkėjus, viskas išsilygins kaip ir priklauso mirksiukas.gif

oho tai labai liekna smile.gif aš pamenu kai svėriau 66kg ir perskaičiau kad kažkokia manekenė sveria 58kg mano ūgio būdama. Tai pagalvojau kaip ji atrodo, jei man sakydavo, kad aš liekna doh.gif Taip tokį lieknumą galima pasiekti labai labai prisižiūrint mitybą, kas man kol kas dar toli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 27, 20:54)
O beje, sportuojant, kaulu tankis juk dideja. Automatiskai kaulai ir sunkeja... 

Sveikučiai smile.gif
Aš pamenu atvejį, kai grįžau iš kalnų ir sutikau kaimynę, kuri irgi su šuniuku vaikšto. Tai sako kokia sustambėjusi, kokia padidėjusi tavo šunytė blink.gif biggrin.gif Aš pradėjau aiškinti, kad gal taip atrodo, plaukas gal nesenaii plautas, išsipūtęs, bet iš tiesų juk ji raumenį nerealų užsikrovusi matyt buvo, nes juk mažam šuniui į kalną neiti, o šokinėti pastoviai, o nulipant tai irgi. Tai va...
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 27, 21:53)
tai del raumenuku stiprejimo ir nemazeja svoris. pamazes veliau. o is esmes vadinas kam kvarsint galva, jei jau net aplinkiniai sako, kad sukudai. vadinas taip ir yra smile.gif

Aš tai net noriu daug sverti, bet svarbu gerai atrodyti. Kuo sunkesnis esi, tuo stipresnis, ne taip lengvai pastums tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2012 01 28, 08:21)
ūgis vidutinis - 173 cm .

Vakar kaip tik atsitiktinai girdėjau, kad vidutinis vyrų ūgis - 1,74. Tai vadinasi tu didelė smile.gif Čia gal pasaulinis, įskaitant mažus kiniečius, nežinau, bet šiaip nustebau, kad tik toks vyrų. Bet man gerai tada, dauguma vyrų man kaip tik lotuliukas.gif
Atsakyti