Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kiek daugiausia esate priaugę svorio? (68 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(MO @ 2012 01 27, 17:47)

Nelabai supratau... Ūgis tikrai toks?  g.gif Apimtys pagal ūgį man gerokai per didelės atrodo  blush2.gif

Toks budavo visada, lyg nesumazejau dar. Vienas is sporto tikslu ir yra sumazint apimtis, nesikeicia taip greit kaip noretusi.
Atsakyti
QUOTE(Skirmantė @ 2012 01 27, 18:04)
Toks budavo visada, lyg nesumazejau dar. Vienas is sporto tikslu ir yra sumazint apimtis, nesikeicia taip greit kaip noretusi.

Mano manymu nebent po porą cm ir porą kg, turbūt daugiau ir nereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 01 27, 17:57)
Arba as kazko nesuprantu,arba MO suklydai. Normalios tos apimtys Skirmantes.

ta prasme,aš lyginu pvz.su mano,linnn apimtimis,jos yra panašios su Skirmantės,tačiau mūsų ūgio ir svorio santykis yradaugmaž ūgis-100, o Skirmantės ūgis -110 beveik g.gif blush2.gif

QUOTE(Skirmantė @ 2012 01 27, 18:04)

žinoma,tai vienas iš tikslų drinks_cheers.gif o kiek laiko sportuoji? Nespėju sekti,atsiprašau,jei praleidau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 01 27, 18:15)
ta prasme,aš lyginu pvz.su mano,linnn apimtimis,jos yra panašios su Skirmantės,tačiau mūsų ūgio ir svorio santykis yradaugmaž  ūgis-100, o Skirmantės ūgis -110 beveik  g.gif  blush2.gif
žinoma,tai vienas iš tikslų  drinks_cheers.gif o kiek laiko sportuoji? Nespėju sekti,atsiprašau,jei praleidau  blush2.gif

As neilgai sportuoju, beveik menesi. Pradejau, kai po gimdymo pajauciau, kad jau galiu.
Atsakyti
QUOTE(Skirmantė @ 2012 01 27, 18:25)
As neilgai sportuoju, beveik menesi. Pradejau, kai po gimdymo pajauciau, kad jau galiu.

supratau 4u.gif
oo,tavo leliukas dar mažutėlis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 01 27, 20:15)
ta prasme,aš lyginu pvz.su mano,linnn apimtimis,jos yra panašios su Skirmantės,tačiau mūsų ūgio ir svorio santykis yradaugmaž  ūgis-100, o Skirmantės ūgis -110 beveik  g.gif  blush2.gif
žinoma,tai vienas iš tikslų  drinks_cheers.gif o kiek laiko sportuoji? Nespėju sekti,atsiprašau,jei praleidau  blush2.gif

Oj,tie svoriai nemacius zmogaus,tai labai slidus reikalas. Dar gi ir kaulai skirtingi pas visus ir sportavimo laikotarpis. Ir dar skysciu kiekis organizme,kuris ir per para gali pamazint ar padidint svori.
Kadangi Skirmante mazai sportavus,tai ir svorio ir ugio proporcijos kitokios.

Skirmante,aisku,nemacius man sunku ka ir sakyt,bet man atrodo,kad tau svori reiketu jau palaikyti ta pati,o jau ziureti tik apimtis. Na,kad riebaliukus keistu raumenukai(kurie sunkesni).O ir apimciu per daug nemazint. Kaip ir Vicious Vici sake pora cm-ne daugiau. 173-110=63kg Jau tu beveik ideali biggrin.gif Zodziu,nesidietink,maitinkis sveikai ir sportuok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 01 27, 19:05)
Oj,tie svoriai nemacius zmogaus,tai labai slidus reikalas. Dar gi ir kaulai skirtingi pas visus ir sportavimo laikotarpis.

Be abejo. Man visuomet nesuprantamas kai kurių įsikibimas į svorio skaičių,juk jis vaidina antraplanį vaidmenį,pirmame-apimtys. Sudėkime vienodo ūgio vienodo svorio pasportavusią merginą ir visiškai nesportavusią-skirsis kaip diena ir naktis.
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 01 27, 21:09)
Be abejo. Man visuomet nesuprantamas kai kurių įsikibimas į svorio skaičių,juk jis vaidina antraplanį vaidmenį,pirmame-apimtys. Sudėkime vienodo ūgio vienodo svorio pasportavusią merginą ir visiškai nesportavusią-skirsis kaip diena ir naktis.

Va va,ir ne vien sportas svori keicia.mano drauge vienu cm aukstesne uz mane,sportuoja visa gyvenima ir apimtys jos tik klubai 1cm mazesni uz mano ir krutine 1cm didesne. O svoris 60kg. Mano 51kg. Jos kaulai sunkesni. As itariu,kad,kad ir kiek as sportuociau palaikydama tokias pacias formas 60kg nepasiekciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 01 27, 18:47)
kur čia tokie raumenys randasi  blush2.gif

Peciu raumenys.
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 01 27, 19:05)
Oj,tie svoriai nemacius zmogaus,tai labai slidus reikalas. Dar gi ir kaulai skirtingi pas visus ir sportavimo laikotarpis. Ir dar skysciu kiekis organizme,kuris ir per para gali pamazint ar padidint svori.
Kadangi Skirmante mazai sportavus,tai ir svorio ir ugio proporcijos kitokios.

Skirmante,aisku,nemacius man sunku ka ir sakyt,bet man atrodo,kad tau svori reiketu jau palaikyti ta pati,o jau ziureti tik apimtis. Na,kad riebaliukus keistu raumenukai(kurie sunkesni).O ir apimciu per daug nemazint. Kaip ir Vicious Vici sake pora cm-ne daugiau. 173-110=63kg Jau tu beveik ideali  biggrin.gif Zodziu,nesidietink,maitinkis sveikai ir sportuok  4u.gif

Kol kas norima svorima irasiau 58kg, tiek sveriau studijuodama universitete, bet ir tai turejau lasiniu ant pilvo nemazai. 62kg sveriau iki pirmo nestuke.gif ir pries antra. Visai sau nepatikau.
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 01 27, 19:16)
Va va,ir ne vien sportas svori keicia.mano drauge vienu cm aukstesne uz mane,sportuoja visa gyvenima ir apimtys jos tik klubai 1cm mazesni uz mano ir krutine 1cm didesne. O svoris 60kg. Mano 51kg. Jos kaulai sunkesni. As itariu,kad,kad ir kiek as sportuociau palaikydama tokias pacias formas 60kg nepasiekciau  biggrin.gif

be abejo. Visą gyvenimą žinojau,kad vieni žmonės sunkesnių kaulų nei kiti,bet vizualiai na,laaabai retai tesugebu atskirti tai blush2.gif

QUOTE(Gytis` @ 2012 01 27, 19:16)
Peciu raumenys.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fluty @ 2012 01 27, 11:43)
Sveikos, paneles  smile.gif
Sedindriuke, norejau taves paklausti, kaip tu tas kampines virtuves spinteles naudoji (pilvo presui)?

Aciu mirksiukas.gif

Aciu uz sveikinimus dar syki! smagu ju sulaukti ir po keliu dienu kai praeina viskas biggrin.gif ACIU ACIU smile.gif

o kad visos sportina, saunumelis! As ryte Zuzanos Zwod1 ir Zwod 2 dariau smile.gif Zadejau daryt 5 roundus ZWOD1 bet tiesiog planai spaude, tai uzteko tiek kiek pasportavau. Mityba tvarkinga: pietus kavinukej - salotos su juokingu gabaliuku kumpelio. vakarienei lasisa pasidarem, tai skanavom su mama, ir daug darzoviu biggrin.gif Man svarbiausia tik nekirsti vaisiu vakare nes tai mano silpnybe, o ju Lietuvoje atrodo neribotais kiekiais namie yra... aham tada akys neribotus kiekius uzmato ir .... o vakare jau atpratus ju kirsti, tai paskui kaip pampuska jauciuos isbrinkus.... tai nugali mintys apie gera savijauta, kai nesijauciu prisikisus, tai ir nekisu biggrin.gif

Fluty, tiesiog atsiremi i ta kampa spintelini, pasiremi rankomis ant spinteliu, rankomis pasikeli nuo grindu (na dirba deltiniai raumenukai, sprando srityje), ir kilnoji kojas, ju nepadedamas ant zemes.... jei isivaizduoji, ka as cia pasakiau.... na tiesiog ideja tokia: kad reikia i kazka tvirto isiremti rankomis, kad galetum kilnot kojas.... man dar patinka, kad nugara kai iremi tai nesiubuoji tas kojas kilnodamas...

MO, keistaipaprasta.blogspot.com

As ir del svorio pritariu... kad ne svory esme. Draugei, kuri pradejo sportuot liepiau atidaryt langa. Sako kam? Sakau ei katidaryk langa. O dabar paimk svarstykles ir mesk pro ji ir nepataikyk ant kaimyno masinos. Nereik svertis. Reik jaust ruba ant saves ir paskui net akivaizdziai jau matysi fizini rezultata, be jokiu tu svarstykliu... As jauciuosi kudesne, rubai krenta kai kurie, i kai kuriuos neilendu (nes rankos raumeningos, peciai paplateje, pilvo raumenynas vystosi ir plateja automatiskai net ir juosmuo, bet jis lieknai atrodo, klubai kad ir tokie patys lieka, bet stangreja sinius, posiknius ir virssiknius... ir 'vajej kokia sunykus tu cia grizai' biggrin.gif uzlipu ant tu svarstykliu (mechanines, ner pobaisiai ir tikslios) nu ir rodo tuos mano pastovius skaicius ar tai 56 ar 57.... ir kai sportuot pradejau budavau ne ka jau baisiai sunkesne... tiesiog mase daro savo. O beje, sportuojant, kaulu tankis juk dideja. Automatiskai kaulai ir sunkeja... del ko osteoporozes profilaktikai reikia sportuoti sportus su svareliais, su pasipriesinimu? ogi tam, kad raumenynas tvirtetu, o tvirtejant rumenynui kaulai adaptuojasi ir...t.y. tvirteja... toks juodas stereotipas yra tas svoris, kad baisu.. smile.gif Jis aktualus turetu buti tik tiems, kurie nesportuoja.... kad matytu, kiek to turi virsvorio, kiek sveria, kad daktarai i suns dienas isdetu, kam maisus ant kuno tampo ir sanarius apkrauna bei sirdeles darba...

o visos saunuoles su pasiekimais, linkiu ir toliau nukirpinet atliekama centimetrines juosteles gala besimatuojant apimtis wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 27 sausio 2012 - 21:06