QUOTE(Fluty @ 2012 01 27, 11:43)
Sveikos, paneles
Sedindriuke, norejau taves paklausti, kaip tu tas kampines virtuves spinteles naudoji (pilvo presui)?
Aciu
Aciu uz sveikinimus dar syki! smagu ju sulaukti ir po keliu dienu kai praeina viskas
ACIU ACIU
o kad visos sportina, saunumelis! As ryte Zuzanos Zwod1 ir Zwod 2 dariau
Zadejau daryt 5 roundus ZWOD1 bet tiesiog planai spaude, tai uzteko tiek kiek pasportavau. Mityba tvarkinga: pietus kavinukej - salotos su juokingu gabaliuku kumpelio. vakarienei lasisa pasidarem, tai skanavom su mama, ir daug darzoviu
Man svarbiausia tik nekirsti vaisiu vakare nes tai mano silpnybe, o ju Lietuvoje atrodo neribotais kiekiais namie yra... aham tada akys neribotus kiekius uzmato ir .... o vakare jau atpratus ju kirsti, tai paskui kaip pampuska jauciuos isbrinkus.... tai nugali mintys apie gera savijauta, kai nesijauciu prisikisus, tai ir nekisu
Fluty, tiesiog atsiremi i ta kampa spintelini, pasiremi rankomis ant spinteliu, rankomis pasikeli nuo grindu (na dirba deltiniai raumenukai, sprando srityje), ir kilnoji kojas, ju nepadedamas ant zemes.... jei isivaizduoji, ka as cia pasakiau.... na tiesiog ideja tokia: kad reikia i kazka tvirto isiremti rankomis, kad galetum kilnot kojas.... man dar patinka, kad nugara kai iremi tai nesiubuoji tas kojas kilnodamas...
MO, keistaipaprasta.blogspot.com
As ir del svorio pritariu... kad ne svory esme. Draugei, kuri pradejo sportuot liepiau atidaryt langa. Sako kam? Sakau ei katidaryk langa. O dabar paimk svarstykles ir mesk pro ji ir nepataikyk ant kaimyno masinos. Nereik svertis. Reik jaust ruba ant saves ir paskui net akivaizdziai jau matysi fizini rezultata, be jokiu tu svarstykliu... As jauciuosi kudesne, rubai krenta kai kurie, i kai kuriuos neilendu (nes rankos raumeningos, peciai paplateje, pilvo raumenynas vystosi ir plateja automatiskai net ir juosmuo, bet jis lieknai atrodo, klubai kad ir tokie patys lieka, bet stangreja sinius, posiknius ir virssiknius... ir 'vajej kokia sunykus tu cia grizai'
uzlipu ant tu svarstykliu (mechanines, ner pobaisiai ir tikslios) nu ir rodo tuos mano pastovius skaicius ar tai 56 ar 57.... ir kai sportuot pradejau budavau ne ka jau baisiai sunkesne... tiesiog mase daro savo. O beje, sportuojant, kaulu tankis juk dideja. Automatiskai kaulai ir sunkeja... del ko osteoporozes profilaktikai reikia sportuoti sportus su svareliais, su pasipriesinimu? ogi tam, kad raumenynas tvirtetu, o tvirtejant rumenynui kaulai adaptuojasi ir...t.y. tvirteja... toks juodas stereotipas yra tas svoris, kad baisu..
Jis aktualus turetu buti tik tiems, kurie nesportuoja.... kad matytu, kiek to turi virsvorio, kiek sveria, kad daktarai i suns dienas isdetu, kam maisus ant kuno tampo ir sanarius apkrauna bei sirdeles darba...
o visos saunuoles su pasiekimais, linkiu ir toliau nukirpinet atliekama centimetrines juosteles gala besimatuojant apimtis