Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kiek daugiausia esate priaugę svorio? (68 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(linnn @ 2012 01 27, 15:46)
tai jo, supratau. Aš ir panašiai primetu. drinks_cheers.gif

Čia ta prasme, kad sportuojančiom mažiau rūpi svoris. Iš dalies tai taip, o iš kitos dalies, man rūpi sverti kuo mažiau, kad bėgti būtų kuo lengviau biggrin.gif  biggrin.gif . Na man kažkaip jaučiasi. O gal ir sąnarių taip neapkrauni kai būni lengvesnis.

Ta prasme,kad sportuojancios daugiau raumenuku turi,o jie sunkesni,nei riebaliukai. Jei neperlipsi per savo KMI,tai svoris sanariams nepakenks. tada gali pakenkti tik per dideli kruviai,netaisyklingai atliekami pratimai.
Atsakyti
NIDOS prasymu pridedu ugi:
Ugis: 1,73
Svoris: 64,3kg
Liemuo: 76
Klubai: 97
Slaunis: 57

Nesumazejo apimtys unsure.gif Tik per pilva ties bamba matuojant sumazejo 1,5cm
Atsakyti
blush2.gif Taip nepatogiai pasijutau. As cia nei prisiduodu,nei ka,o man cia idomiausi visi visu matmenys blush2.gif
Atsakyti
liemuo 67
klubai 96
slaunis 57
svoris 63,5kg
ugis 1,64
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 01 27, 16:23)
blush2.gif Taip nepatogiai pasijutau. As cia nei prisiduodu,nei ka,o man cia idomiausi visi visu matmenys  blush2.gif

matyt esi ciekavna zosia lotuliukas.gif

joke
Atsakyti
Sveikos smile.gif

aš dar kol kas nesimatuoju, nes sportuojant mano pagrindinis tikslas įgaut energijos ir iki vakaro išlikt energinga smile.gif
Taip pat noriu po truputį nedrastiškai susimažinti valgomas porcijas, nes po nėštumų ir valgymų (turbūt už penkis ) suvalgau daug daugiau nei iš tiesų reikia man. Po truputį prižiūriu kaip svoris krinta, o matmenų kol kas nesimatuoju. Taigi žiūrint į kg, per pirmą mėnesį numečiau 2, per antrą 3.

Šiandien ryte buvo tradicinis bėgimas ir pavakare bodyrock. Vis noriu atrodyti panaši į Zuzaną cool.gif

Matau čia slidininkių mažai, o aš jau tepu slides ir ryt ruošiuosi į snaigės žygį thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo summmer: 27 sausio 2012 - 16:41
QUOTE(KaZantipA @ 2012 01 27, 18:09)
matyt esi ciekavna zosia  lotuliukas.gif
joke

Kai nesigilini,tai erzina tie skaiciukai kas savaite. O jau kai gilinies ir seki,kaip merginom sekasi,tai norisi zinot VISKA!!!!

Oj,kaip prisisportavau siandien!! Mamai iseigine,tai vaikus pridaviau. Pati namie sedziu,vedinu visom dienom(taaaip man patinka grynas oras.jei ne vaikai gyvenciau atidarytais langais). ir visa diena tai pasilankstau,tai lauke sniega kasu,tai su Zuzka pastrakalioju. Per tuos "darbus" i katiline nueit nera kada.rezultatas-namie 8laipsniai, as susilus su dzemperiuku vaikstau. Vyras grizo is darbo, pakraupo.taip ir sedi dabar su striuke, arbata karsta geria,laukia,kol namai susils lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(summmer @ 2012 01 27, 16:11)
Matau čia slidininkių mažai, o aš jau tepu slides ir ryt ruošiuosi į snaigės žygį  thumbup.gif

Šaunuolė, aš vaikystėje labai tai mėgau, o dabar tai šalta, tai laiko maža, tai vėl kas doh.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(NIDA @ 2012 01 27, 17:15)
Pati namie sedziu,vedinu visom dienom(taaaip man patinka grynas oras.jei ne vaikai gyvenciau atidarytais langais).

Aš gal ne ant tiek, ne iki 8 laipsnių, bet irgi vėdinu, taigi odai košmaras šilumoje nuolat ir dar dirbtinėje nuo šildymo, vysta kaip gėlelė, o negi po to toksinus leisiesi į save ax.gif
Atsakyti
Sveikooooos,
Ojej,kiek prirašiusios doh.gif Prisirinkau citatų,kaži,kaip čia viską išcituot biggrin.gif

QUOTE(summmer @ 2012 01 26, 07:11)
su vaikais vakare siautėm nuo slėpynių iki šokių

aš irgi šiuo metu papildomo sporto turiu.... Abu užsiropščia ant rogių,ir kai reik traukt virš 30kg nuvalytais šaligatviais(nekenčiu nuvalytų šaligatvių!!!),ir prie -10 Afrika pasidaro lotuliukas.gif doh.gif
Dėl slidinėjimo,labai labai norėčiau... wub.gif Gal kada nors... Dabar nėra sąlygų.... verysad.gif

QUOTE(patranka @ 2012 01 26, 09:16)
...mano žiniomis,su kedais ir patogiau,o svarbiausiai sveikiau 4u.gif

Jeigu bėgiojate ar šokinėjate,tuomet taip,ne taip apkraunami sąnariai. Bet jeigu į kasdienį sportą to įeina ndaug,bent jau aš manau,kad kaip kam patogiau- aš pvz. jau nebemoku su kedais sportuot,net ant elipso basa,nei su kojinėm,nei su kedais nepatinka blush2.gif

QUOTE(Gija* @ 2012 01 26, 09:48)
vaikas antram aukste kol miega, as pirmam aukste muzika pasileidziu ir strapalioju,

vaje,koks gėris namas thumbup.gif

QUOTE(maruša @ 2012 01 26, 12:12)
MO, dėl teismo:

jetau doh.gif 4u.gif

QUOTE(irmulia @ 2012 01 26, 12:26)
braziliški saldėsiai,

vajej,kiek daug variantų,ačiū bigsmile.gif thumbup.gif man tie su vynuogėm kaiiiip skaniai pasirodė wub.gif man,kaip mėgstančiai gaminti,jau niežti rankos,bet dėl tos priežasties,kad nemoku apsiriboti vienu,gal geriau nebandysiu biggrin.gif blush2.gif
O gal bandei skaičiuoti,kiek viename kcal?

QUOTE(KaZantipA @ 2012 01 26, 14:29)
sakykit o jus su kilimeliu sportuojat ar kaip?

su kilimėliu,neįsivaizduoju kitaip smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 27, 19:40)
Šaunuolė, aš vaikystėje labai tai mėgau, o dabar tai šalta, tai laiko maža, tai vėl kas doh.gif  blush2.gif

Jo,kazkaip,vieni tuo atzvilgiu sensta,kiti ne lotuliukas.gif Manes dabar irgi ant sniego be reikalo nieks neisvarys. Taigi ir taip uztenka to salcio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 27, 17:43)
bet irgi vėdinu, taigi odai košmaras šilumoje nuolat ir dar dirbtinėje nuo šildymo, vysta kaip gėlelė,

drinks_cheers.gif aš irgi kiek tik turiu progų,tiek vėdinu.

QUOTE(linnn @ 2012 01 26, 15:01)
Ir čia šiaip, nuotaikai pakelti, mano sporto "partnerė" tempimo pratimus atlieka

lotuliukas.gif thumbup.gif
Malonu susipažinti albumėlyje drinks_cheers.gif

QUOTE(mandy333 @ 2012 01 26, 18:57)
...nematau ko cia gedytis, juk cia metam svori, sportuojam, laikomes maisto ir pan....

drinks_cheers.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 26, 20:12)
skanu pyragiuka

ar yra tas pyragiukas tavo bloge? vėl pamečiau nuorodą doh.gif
įdomu bus išgirsti ir kalafiorinės picos receptą bigsmile.gif

QUOTE(KaZantipA @ 2012 01 26, 22:16)
na zinokit LABAI patiko,

thumbup.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 27, 07:52)
deltiniams raumenims i

kur čia tokie raumenys randasi blush2.gif

QUOTE(brashke77 @ 2012 01 27, 08:58)
man paliko is seno ispudi Zuzanos pratimas, kai ji pastate 2 kedes, ant ju padejo sluotkoti ir pati palindo po tomis kedemis

aš bandžiau šitą fintą,man kėdės kažko nesilaiko g.gif

Papildyta:
QUOTE(linnn @ 2012 01 27, 10:29)
kaičiuoju ckal

kiek kcal suvartoji?
Tiesa,o tu kasdien bėgioji? Kokius atstumus?

QUOTE(NIDA @ 2012 01 27, 13:11)
o svoris 60kg visai kitaip ziurisi prie 1.58 ir prie 1.74m.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Skirmantė @ 2012 01 27, 15:06)
NIDOS prasymu pridedu ugi:
Ugis: 1,73
Svoris: 64,3kg
Liemuo: 76
Klubai: 97
Slaunis: 57

Nelabai supratau... Ūgis tikrai toks? g.gif Apimtys pagal ūgį man gerokai per didelės atrodo blush2.gif

QUOTE(NIDA @ 2012 01 27, 17:15)
sedi dabar su striuke,

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 01 27, 19:47)
Nelabai supratau... Ūgis tikrai toks?  g.gif Apimtys pagal ūgį man gerokai per didelės atrodo  blush2.gif
lotuliukas.gif

Arba as kazko nesuprantu,arba MO suklydai. Normalios tos apimtys Skirmantes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDA: 27 sausio 2012 - 18:04