Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kiek daugiausia esate priaugę svorio? (68 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
prisiduodu ir čia

svoris 61,7 (kažkiek mažesnis)
liemuo 67
klubai 98
šlaunis 58

susitraukė tik liemuo. Valgau mažiau, nes labai sunku kramtyti, bet kaičiuoju ckal ir stengiuosi labai nenumažinti, nes bijau atgalinio efekto, kai jau galėsiu normaliai valgyti.
Atsakyti
Sveikos,
Sedindriuke, su gimtadieniu 4u.gif

Prisiduodu:
Svoris: 64,3kg
Liemuo: 76
Klubai: 97
Slaunis: 57

Nesumazejo apimtys unsure.gif Tik per pilva ties bamba matuojant sumazejo 1,5cm
Atsakyti
sveikutes, man nukrito 600gr. per savaites, matmenu nerasiusiu nes mm...tai pilvukas issiputes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2012 01 27, 12:30)
sveikutes, man nukrito 600gr. per savaites, matmenu nerasiusiu nes mm...tai pilvukas issiputes  blush2.gif

o tu pagal koki filmuka sportuoji?
Atsakyti
as visa laika draugavau su Jillian Michaels, visas jos programas esu isbandziusi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dabar kol galvoju kuo kitu uzssiimti, uzsiimu pratimais atskiroms kuno dalims mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2012 01 27, 12:47)
as visa laika draugavau su Jillian Michaels, visas jos programas esu isbandziusi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  dabar kol galvoju kuo kitu uzssiimti, uzsiimu pratimais atskiroms kuno dalims  mirksiukas.gif

o kiek viso nukrito svoris nuo pradzios???
Atsakyti
Sveikos, paneles smile.gif
Sedindriuke, norejau taves paklausti, kaip tu tas kampines virtuves spinteles naudoji (pilvo presui)?

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2012 01 27, 13:51)
o kiek viso nukrito svoris nuo pradzios???

kai pradejau sportuoti svoris buvo 62-63 kg, o ugis 1.68m, tai norimas svoris 58 ( kuri turejau anksciau ) , tai sunkiau krenta kai mazas virsvoris. blush2.gif
Atsakyti
Ot kaip man patinka,kai ugi parasot blush2.gif As visada svori skaiciuoju ugis minus 1,10m.gaunasi idealus svoris sportuojant. Dabar sveriu 51,ugis 164.Bet sporte padarius pertrauka ilga buvau,tai raumenuku mase sumazejus. Kai sportavau labai sau patikau prie 54kg.
Gal prisiduodamos viesai dar ir ugi galetumet prirasyti? Man labai idomu sekti,kaip jums sekasi.o svoris 60kg visai kitaip ziurisi prie 1.58 ir prie 1.74m.
Atsakyti
ūgis 160cm
svoris 61,7
liemuo 67
klubai 98
šlaunis 58

4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(NIDA @ 2012 01 27, 13:11)
As visada svori skaiciuoju ugis minus 1,10m.

oi, man be šansų svert 49 smile.gif . Nors norėčiau visai biggrin.gif . Man jau ir 54 sverti būtų didelis super.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 27 sausio 2012 - 13:18
QUOTE(linnn @ 2012 01 27, 15:21)
ūgis 160cm
svoris 61,7
liemuo 67
klubai 98
šlaunis 58

4u.gif  4u.gif
Papildyta:
oi, man be šansų svert 49 smile.gif . Nors norėčiau visai biggrin.gif . Man jau ir 54 sverti būtų didelis super.

As cia tik taip,apytiksliai. Supaprastintas KMI skaiciavimas biggrin.gif Sportuojanciom,tai tikriausiai turetu buti maziausias svoris.
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 01 27, 13:38)
As cia tik taip,apytiksliai. Supaprastintas KMI skaiciavimas  biggrin.gif

Sportuojanciom,tai tikriausiai turetu buti maziausias svoris.

tai jo, supratau. Aš ir panašiai primetu. drinks_cheers.gif

Čia ta prasme, kad sportuojančiom mažiau rūpi svoris. Iš dalies tai taip, o iš kitos dalies, man rūpi sverti kuo mažiau, kad bėgti būtų kuo lengviau biggrin.gif biggrin.gif . Na man kažkaip jaučiasi. O gal ir sąnarių taip neapkrauni kai būni lengvesnis.
Atsakyti