QUOTE(MO @ 2012 02 13, 09:22)
Sveikos,
Sedindriuke,o kas būtent tave stabdo? Gal knygelę kokią parekomenduoti,atsirištų viduj visi nepasitikėjimai ir išlakstytų
turi puikiai "nušlifuotą" potencialą šiai krypčiai
kyguciu prasom rekomenduoti
pati skaicius esu Merfio pasamones galia, dabar skaitau ta afisuojama 'The Secret'.... buvo laikiaus tris dienas ..ir paskui kai pakiso koja kazkokios nesamones..
Papildyta:
QUOTE(mandy333 @ 2012 02 13, 16:56)
laba mergickos, aciu uz palaikyma
na tiesiog yra blogas periodas tai tikiuosi praeis, nes ziuariai truksta miego...kasdien keliuos nuo 5 ir tik sekmadienis vienintele laisva diena kai galiu ilgiau pamiegot...bet ir tai turiu darbu begale, nuo visos savaites uzsilikusiu
o visa diena pas mane minuciu tikslumu suplanuota, kad mokslai, darbas ir seimyna islaikytu kazkokia pusiausvyra/ balansa... toks jau tas gyvenimas
tai ta valanda treniruotes sekina ziauriai, bet dziaugiuosi, kad lb retai ja praleidziu
kad ji per intensyvi siuo laikotarpiu tai net neabejoju..vakar beje nugara skaudejo, neaisku nuo ko, tai dasidejo prie blogos fizines formos.nors vakar atrode taip sunkiai sekesi, bet siandien raumenys skauda, ko jau seniai nebuvo
Papildyta:
tai va, nelengva ta balansa islaikyt, bet reikia
vakar iki 24 val, taisiaus maista visai savaitei, kad tureciau ka sveiko pietu isidet
Papildyta:
ar cia tikrai rutrackeri uzdare? senokai ten bebuvau
Mandy333, saunuole
man idealas yra tokia mamyte but kadanors, visur lekia,speja, padaro, pasirupina, aprupina, apdalina siluma, vyras ir devintam danguj gali jaustis, ir dar mamukas save snei kiek nepamirsta (aisku gaunas kad nusiskriaudzia...).... ir as noreciau tokia buti kuri ilindus ku i koki stalciu nubliautu partija kai sunku ir toliau eitu pirmyn
uzsisvajojau
o ka mokais? universitete? pasipasakok, jei nepaslaptis
ka gaminai visai savaitei? as kazka issikepu mesisko, tai ta ir nesuos, o darzoviu tikiuos, kad bus darbe .. buna kartais..
p.s. gal kas zino kaip ikelti i cia foto, o ne nuoroda? jei bandau uztempti nuotrauka, man ismeta atskira langa ir nei penki nei devyni niekas nesidaro vis tiek...
vis buna randu motyvuojanciu paveiksliuku kokiu ir pasidalint noreciau o va nemoku supermamamu pribumbasu
Merginos, va cia Bodyrock workout su salia naudinga informacija
greitam pasirinkimui, kaip siandien sportuot:
http://litealloy.com/workouts/tags