QUOTE(linnn @ 2012 02 13, 08:03)
Sveikos, jau buvau pasigedus jūsų, senbuvių temoje, gerai kad parašei
.
Kas ne keista, tik labai beprotiškai bijojau, vos ne iki kokio panikos priepuolio, o visai visai neskaudėjo, kai nuskausminamieji išsivaikščiojo.
. Ką dareisi.
Ir šaunuolė, žiauriai. Labai žaviuosi.
jau tuoj tuoj pavasaris, Dienos ilgėja, viskas bus gerai
labas rytas,
tikriausiai orai dar Lietuvoje saltoki, saules nedaug - nors kai LT buvau 10 dienu, tai vien tik saule sviete
- ir apskritai pavasarines depresijos puola (nors turetu buti rudeni o ne kai dienos grazeja, gamta grazeja...ot anomalija nia?), bet man visai suveikdavo - nuliusti, bac padaryt pritupimu 10, atsispaudimu 10 ir kazkaip tikrai pasigamini laimes hormono ir vel gyveni spalvotam pasauly iki kito liurliavumo uzplaukimo
Linnn sveikatytes!!!!
kepiau nieko sudetingo.. tiesiog kotletai neidomi ideja, tai i farso 500 gr du kiausius ikuliau, salia prikepinau morku su svogunu ir dauuug visokiu kvapniu prieskoniu, galiausiai kai sutrosko suverciau i mesyte, ismaisiau ir visa ta mase dejau u apvalia forma, istiesta cukiniju griezineliais, islyginau, ir apdejau vel cukiniju griezineliais. Absoliuciai paprastai
supjausciau pyrago gabaliukais, ir bus man visai savaitei po porcija nusinest darban ir ten tiketis kad duos darzoviu