Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kiek daugiausia esate priaugę svorio? (68 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 02 13, 02:24)
http://www.purlbee.c...itrus-coasters/    ne sportas cia, bet ai akim paganyt... smile.gif 

Kaip gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2012 02 13, 08:03)
Sveikos, jau buvau pasigedus jūsų, senbuvių temoje, gerai kad parašei 4u.gif .

Kas ne keista, tik labai beprotiškai bijojau, vos ne iki kokio panikos priepuolio, o visai visai neskaudėjo, kai nuskausminamieji išsivaikščiojo.
smile.gif . Ką dareisi.
Ir šaunuolė, žiauriai. Labai žaviuosi.
jau tuoj tuoj pavasaris, Dienos ilgėja, viskas bus gerai 4u.gif  4u.gif

labas rytas,
tikriausiai orai dar Lietuvoje saltoki, saules nedaug - nors kai LT buvau 10 dienu, tai vien tik saule sviete biggrin.gif - ir apskritai pavasarines depresijos puola (nors turetu buti rudeni o ne kai dienos grazeja, gamta grazeja...ot anomalija nia?), bet man visai suveikdavo - nuliusti, bac padaryt pritupimu 10, atsispaudimu 10 ir kazkaip tikrai pasigamini laimes hormono ir vel gyveni spalvotam pasauly iki kito liurliavumo uzplaukimo biggrin.gif

4u.gif
Linnn sveikatytes!!!!
kepiau nieko sudetingo.. tiesiog kotletai neidomi ideja, tai i farso 500 gr du kiausius ikuliau, salia prikepinau morku su svogunu ir dauuug visokiu kvapniu prieskoniu, galiausiai kai sutrosko suverciau i mesyte, ismaisiau ir visa ta mase dejau u apvalia forma, istiesta cukiniju griezineliais, islyginau, ir apdejau vel cukiniju griezineliais. Absoliuciai paprastai smile.gif supjausciau pyrago gabaliukais, ir bus man visai savaitei po porcija nusinest darban ir ten tiketis kad duos darzoviu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 13 vasario 2012 - 09:22
Savaitgalis buvo priverstine iskrova. Vaikas darzelyje pasigavo virusa, as nuo jo uzsikreciau.
Siandien bandysiu grizti prie sporto.
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2012 02 11, 18:30)
šiandien sportavau pilates ir joga pagal Denise Austin bigsmile.gif Labai patiko  thumbup.gif tas jos žemas ramus balsas labai atpalaiduoja darant pratimus  wub.gif po šitos mankštos jaučiuosi tokia išsikrovusi, visą įtampą lauk išstūmusi...

aha, stiprios treniruotes, tikrai drinks_cheers.gif
o kokia jos jogos treniruote? Kol susivokiau parsisiust, uzdare visus rutrackerius ir pan sad.gif

Labas rytas!
Atsakyti
Sveikos,
tikrai,kur maruša g.gif
Kažkaip nusiraminau vakar paskaičius,VV,ačiū,įkvėpei pasitikėjimo vėl wub.gif dėl sporto čia.Galvojau,man vienai nemotyvadieniai. Na,nežinau,atsibodo viskas. Ale reik prasikrutint,nada,nada,fedia,vis kartoju,šitiek laiko jau krutinies,tai sustot būtų didžiausia nesąąąmonėė!!!
Brashke77,nelabai atidžiai skaičiau jūsų diskusijų,tik mačiau,apiie ką blush2.gif ,man kažkaip tavo minčių dėstymas labai priimtinas blush2.gif 4u.gif
Sedindriuke,o kas būtent tave stabdo? Gal knygelę kokią parekomenduoti,atsirištų viduj visi nepasitikėjimai ir išlakstytų cool.gif 4u.gif turi puikiai "nušlifuotą" potencialą šiai krypčiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2012 02 13, 12:14)
aha, stiprios treniruotes, tikrai  drinks_cheers.gif
o kokia jos jogos treniruote? Kol susivokiau parsisiust, uzdare visus rutrackerius ir pan sad.gif

Labas rytas!

Iš čia siunčiausi Pilates Denises, o joga yra tam paciam faile po pilates treniruotes.
http://www.torrentcr...-for-every-body
Atsakyti
Kur visos dingot? g.gif
Atsakyti
Aš tai vietoj. Neturiu ką labai pasakyti. Šiandien buvo paskutinė diena su Toniu pagal tą jo programą. Rezultatai nelabai stulbinantys, ypač svorio. Reiks vakare dar pasimatuoti, bet nemanau, kad nuo penktadienio labai kas pasikeitė. Labai laukiu, kada galėsiu eiti pabėgioti. Labai labai.

Jaučiu, jei nepavyks nieko parsisiųsti, vėl kartosiu tą patį.

Zuzaną čia kada bandžiau daryti. Nelabai man dėl šokinėjimų. O ir per stipri ji man, nors, atsiriknti galima, ypač, kas susiję ne su rankos, man tinka biggrin.gif ir net atrodytų man lengviau nei jai g.gif .
Galvoju, gal kokį maisto ir sporto grafiką bendrą reikia susidaryti g.gif .
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2012 02 13, 13:46)
Iš čia siunčiausi Pilates Denises, o joga yra tam paciam faile po pilates treniruotes.
http://www.torrentcr...-for-every-body

ta prasme, ziurint video, po pilateso prasides joga? nes kol kas nematau atskiro failiuko blush2.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2012 02 13, 13:37)
atsiriknti galima, ypač, kas susiję ne su rankos, man tinka biggrin.gif

bet būtent tas vietas,kurios silpniausios,ir reikia "muštruoti" mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 02 13, 14:04)
bet būtent tas vietas,kurios silpniausios,ir reikia "muštruoti"  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

a, jo, biškį ne taip išėjo man pasakyti. Aš norėjau pasakyti, kad gal nuo senesnių pratimų šiom kūno vietom reiktų pradėti.
Bet jo, tu visai teisi, tas vietas labiausiai šlifuoti ir reik.
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2012 02 13, 14:54)
a, jo, biškį ne taip išėjo man pasakyti. Aš norėjau pasakyti, kad gal nuo senesnių pratimų šiom kūno vietom reiktų pradėti.
Bet jo, tu visai teisi, tas vietas labiausiai šlifuoti ir reik.

drinks_cheers.gif
Atsakyti