QUOTE(Vicious Vici @ 2012 02 12, 22:09)
Sveikos,
nepergyvenk tu taip, žiemos galas, tokie šalčiai, visiems sunku. O kad ir ne tai, tai eiliniam žmogui tikrai sunku būna prisiversti. Man kiek sykių būna, kad vos pakylu sportui, priverstinai
Ta pati Zuzana kiek sykių sakė, kad visai nenori tą dieną sportuoti. Tik primesk, kad ji negali perdaug žiūrovams skųstis, o savo laiku Fredžiui gal zyzdavo ir zyzdavo, negalim žinot.
Juk visos čia ne kasdien sportuojam ir paryjam ir visaip
Man tai tik Sedindriuke iš mūsų skiriasi ir gana. Aš paskaitau jos postus ir stebiuosi, vis po du po du
Aš jos vietoje jau trenere tuomet dirbčiau ir nešvaistyčiau talento, jau minėjau aš tai
ai mergaiciukes, toks tas talentas.... taip noriu uzsiimt tuo, bet va spyrio sub..nen reik, drasos, kazkokios informacijos ir tt. priezasciu ieskojimas ane
kas kad po du, bet trumpi jie... jei i gym kas diena eiciau, tai is vis sugaisciau po 2 valandas minimum (kaip kad seniau budavo..ant takelio kol nusidrozi, paskui su svoriais..dusas... nors pedindavau i paskaitas dazniausiai po to, tai labai ir netekdavo bimbinet)..o is kitos puses ka daugiau veikt..grizti is darbo, smegenai nedirbe visa diena bet skauda, kuna skauda nuo lankstymusi visokiu, vakariene pagamini arba ne, ir prie kompo prasedi... tai maziau kad prasedet ir eini pasportint...
pati prisivertineju ir sportuot, pakankint save, per ta pusvalandi bent matau va save galiu spausti, kazka gero darau, man ta spusvalandis pats geriausias dienoje buna, nes uzdusinu bloga nuotaika, visokius pms, visokias minciu negandas del nesamoniu kitose sferose, del nepasitikejimo savimi ir norejimo trenkti juodai viska, negalvot kokia netiksa esi, kad dirbi toki darba o ne kitoki, kad darai taip o nekitaip kazka...kad tiesiog nepasieki susispardyt siknos sau..
bet ana diena mane pakerejo sitie dalykai ir labai siela atgaivino ir sakiau uzsiimsiu grozybem truputuka, nusipirkau ebay medziageliu va tokiems dalykeliams:
http://www.purlbee.c...itrus-coasters/ ne sportas cia, bet ai akim paganyt...
ai pasipasakojau ir.... kaip sakau pastarom dienom dusia tashkau, nes noretus tokios busenos MAN LAFAAAAAA bet va nein jos pagaut
)