Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kiek daugiausia esate priaugę svorio? (68 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos,

o aš tai su Toniu vis dar. Norėčiau jau ir ką nors kito parsisiūsti, ypač No more trouble zone.

QUOTE(summmer @ 2012 02 10, 16:44)

o kas dančiui nutiko, kad taip ilgai kankina  unsure.gif

nusilaužiau visiškai priekinį Ūtą, kur tie zuikio) dantį, tai savaitę vaikščiojau su klibančiu baisiai, paskui nuėmė ir pažiūrėjo, kad lūžis po dantenom. Tada vietoj nuimto uždėjo laikiną. Tada dar dvi savaites vaikščiojau, o va penktadienį nupjonė dantenas virš abiejų priekinių iki tos vietos, kur lūžo dantis. Tai ir nebėgioju nuo sausio mėn. Čia aišku, sutapo ir su tais šalčiais, kur ir šiaip būčiau nebėgus. Bet dabar jau labai labai. Tik dabar vėl - reik laukt kol užgis.

Sendindriuke thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos:) gal kas netingetu paaiskinti man kaip is rutracker.org parsisiusti failus? niekaip neiseina blush2.gif
Atsakyti
tai jillian programų yra ir daugiau? gal žinot kur yra jos surašytos? gal kokias rekomenduot galėtumet?
Atsakyti
pirmame šios temos puslapyje yra sudėtos nuorodos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamadonata: 12 vasario 2012 - 18:30
QUOTE(Linnuse @ 2012 02 11, 14:11)

4u.gif

linnn,ajajaj,kaip skauda.... ir kaip ilgai... unsure.gif laikykis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Siandien ZWOW I ir is Bodyrock Show it off Workout su LisaMarie.
Vakar su ZWOW IV taip gerai prakaitas upeliais bego, bet siandien po tiek prisispaudimu neskauda nieko... nors niekada neskauda.. bet taip noretus to tokio tikro skausmelio is po sporto biggrin.gif eiciau i gyma svoriu kilnot, jauciu kita diena net pirstus skaudetu, jei saziningai atidirbciau biggrin.gif
svarbu besportuojant nesudegint visos savaites pietu orkaitej ir bus viskas gerai!

Labanakt sportininkes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 12 vasario 2012 - 22:09
Labuka....
ech....baigesi savaitgalis, vel rutina... blink.gif
uzbaigiau pagaliau savo recovery savaite ir siandien pradejau antra Insanity menesi, buvo pirma diena...bet labai sunkiai sekesi, kazkoks totalus jegu issekimas, dariau begale pauziu doh.gif kazkaip kartojasi pernykscios klaidos doh.gif ...na jei ir taip toliau, tai viska mesiu, neverta saves sekint g.gif kazko dingo man motyvacija, nezinau... sunku net paaiskinti, kad ir sportuoju bet dingo tas uzsidegimas.Kazkokia pareiga paliko, o ne dziaugsmas...reikia kazka daryt, gal tik siaip sunkus periodas ir tiek g.gif
...nu ir prisibedavojau, tikuosi jusu neuzkresiu savo dejonemis ir sumauta nuotaika doh.gif
marusa irgi dingo kazkur?neberaso savo treniruociu, nebeideda savo paskutiniu nuotraukyciu, kuku... marusa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 02 12, 22:21)
kazko dingo man motyvacija, nezinau... sunku net paaiskinti, kad ir sportuoju bet dingo tas uzsidegimas.Kazkokia pareiga paliko, o ne dziaugsmas...reikia kazka daryt, gal tik siaip sunkus periodas ir tiek

gal nerandi programos,kuri visapusiškai teiktų malonumą?
Imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labuka....
uzbaigiau pagaliau savo recovery savaite ir siandien pradejau antra Insanity menesi, buvo pirma diena...bet labai sunkiai sekesi, kazkoks totalus jegu issekimas, dariau begale pauziu doh.gif  kazkaip kartojasi pernykscios klaidos doh.gif ...na jei ir taip toliau, tai viska mesiu, neverta saves sekint g.gif kazko dingo man motyvacija, nezinau... sunku net paaiskinti, kad ir sportuoju bet dingo tas uzsidegimas.Kazkokia pareiga paliko, o ne dziaugsmas...reikia kazka daryt, gal tik siaip sunkus periodas ir tiek g.gif
...nu ir prisibedavojau, tikuosi jusu neuzkresiu savo dejonemis ir sumauta nuotaika doh.gif
marusa irgi dingo kazkur?neberaso savo treniruociu, nebeideda savo paskutiniu nuotraukyciu, kuku... marusa rolleyes.gif

Sveikos,
nepergyvenk tu taip, žiemos galas, tokie šalčiai, visiems sunku. O kad ir ne tai, tai eiliniam žmogui tikrai sunku būna prisiversti. Man kiek sykių būna, kad vos pakylu sportui, priverstinai smile.gif Ta pati Zuzana kiek sykių sakė, kad visai nenori tą dieną sportuoti. Tik primesk, kad ji negali perdaug žiūrovams skųstis, o savo laiku Fredžiui gal zyzdavo ir zyzdavo, negalim žinot.
Juk visos čia ne kasdien sportuojam ir paryjam ir visaip blush2.gif
Man tai tik Sedindriuke iš mūsų skiriasi ir gana. Aš paskaitau jos postus ir stebiuosi, vis po du po du g.gif Aš jos vietoje jau trenere tuomet dirbčiau ir nešvaistyčiau talento, jau minėjau aš tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 02 12, 22:09)
Sveikos,
nepergyvenk tu taip, žiemos galas, tokie šalčiai, visiems sunku. O kad ir ne tai, tai eiliniam žmogui tikrai sunku būna prisiversti. Man kiek sykių būna, kad vos pakylu sportui, priverstinai smile.gif Ta pati Zuzana kiek sykių sakė, kad visai nenori tą dieną sportuoti. Tik primesk, kad ji negali perdaug žiūrovams skųstis, o savo laiku Fredžiui gal zyzdavo ir zyzdavo, negalim žinot.
Juk visos čia ne kasdien sportuojam ir paryjam ir visaip blush2.gif
Man tai tik Sedindriuke iš mūsų skiriasi ir gana. Aš paskaitau jos postus ir stebiuosi, vis po du po du g.gif Aš jos vietoje jau trenere tuomet dirbčiau ir nešvaistyčiau talento, jau minėjau aš tai smile.gif

ai mergaiciukes, toks tas talentas.... taip noriu uzsiimt tuo, bet va spyrio sub..nen reik, drasos, kazkokios informacijos ir tt. priezasciu ieskojimas ane biggrin.gif kas kad po du, bet trumpi jie... jei i gym kas diena eiciau, tai is vis sugaisciau po 2 valandas minimum (kaip kad seniau budavo..ant takelio kol nusidrozi, paskui su svoriais..dusas... nors pedindavau i paskaitas dazniausiai po to, tai labai ir netekdavo bimbinet)..o is kitos puses ka daugiau veikt..grizti is darbo, smegenai nedirbe visa diena bet skauda, kuna skauda nuo lankstymusi visokiu, vakariene pagamini arba ne, ir prie kompo prasedi... tai maziau kad prasedet ir eini pasportint... smile.gif
pati prisivertineju ir sportuot, pakankint save, per ta pusvalandi bent matau va save galiu spausti, kazka gero darau, man ta spusvalandis pats geriausias dienoje buna, nes uzdusinu bloga nuotaika, visokius pms, visokias minciu negandas del nesamoniu kitose sferose, del nepasitikejimo savimi ir norejimo trenkti juodai viska, negalvot kokia netiksa esi, kad dirbi toki darba o ne kitoki, kad darai taip o nekitaip kazka...kad tiesiog nepasieki susispardyt siknos sau.. smile.gif bet ana diena mane pakerejo sitie dalykai ir labai siela atgaivino ir sakiau uzsiimsiu grozybem truputuka, nusipirkau ebay medziageliu va tokiems dalykeliams: http://www.purlbee.c...itrus-coasters/ ne sportas cia, bet ai akim paganyt... smile.gif

ai pasipasakojau ir.... kaip sakau pastarom dienom dusia tashkau, nes noretus tokios busenos MAN LAFAAAAAA bet va nein jos pagaut smile.gif)
Atsakyti
labas rytas smile.gif

linnn tikrai laiku - žiemą pralauksi 4u.gif

Mandy 333 žiemos pabaiga ir niūri nuotaika nori nenori pagauna.

Aš tai sportuoju pirmą lygį JM 30 day shred ir liko 4 kartai iki 2 lygio, kurio specialiai neperžiūrėjau, tai dabar turiu ko laukti biggrin.gif

Šiaip šį savaitgalį buvo du baliai, tai bijojau, kad persivalgysiu, bet abiejuose buvo organizuojami šokiai thumbup.gif tai galėjom pajudėti, ne tik už stalų sėdėti. Mažoji prijuokino, nes ji šoko kartodama mano sporto judesius daugiausia iš bodyrock biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 02 12, 21:22)

linnn,ajajaj,kaip skauda.... ir kaip ilgai...  unsure.gif laikykis  4u.gif  4u.gif

Sveikos, jau buvau pasigedus jūsų, senbuvių temoje, gerai kad parašei 4u.gif .

Kas ne keista, tik labai beprotiškai bijojau, vos ne iki kokio panikos priepuolio, o visai visai neskaudėjo, kai nuskausminamieji išsivaikščiojo.

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 02 12, 22:06)

svarbu besportuojant nesudegint visos savaites pietu orkaitej ir bus viskas gerai!

smile.gif . Ką dareisi.
Ir šaunuolė, žiauriai. Labai žaviuosi.

jau tuoj tuoj pavasaris, Dienos ilgėja, viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif

Vat sakau, pasigedau aš jūsų daugumos irgi 4u.gif .

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 02 13, 00:24)
kad tiesiog nepasieki susispardyt siknos sau.. smile.gif bet ana diena mane pakerejo sitie dalykai ir labai siela atgaivino ir sakiau uzsiimsiu grozybem truputuka, nusipirkau ebay medziageliu va tokiems dalykeliams: http://www.purlbee.c...itrus-coasters/    ne sportas cia, bet ai akim paganyt... smile.gif 

labai gražu. Pasirodyk, kaip tau sekės 4u.gif .

QUOTE(summmer @ 2012 02 13, 06:41)
labas rytas  smile.gif

linnn tikrai laiku - žiemą pralauksi 4u.gif

Mažoji prijuokino, nes ji šoko kartodama mano sporto judesius daugiausia iš bodyrock  biggrin.gif

na jo, iš dalies kaip ir gerai 4u.gif .

thumbup.gif thumbup.gif .
Na, tavim irgi žaviuosi, ir bėgioji tokiu oru, ir dar papildomas sportas namie. Ir du mažiai. Žavu.

Atsakyti