Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kiek daugiausia esate priaugę svorio? (68 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(linnn @ 2012 02 10, 14:01)

o jausti gali pradėti ką nors irgi labai individualiai. O ypač tai priklauso, kiek pastangų į tai dedi. Jei ir sportuoji ir tinkamai maitiniesi - tikrai greičiau.

ai, dar pratęsiu: yra merginų, kurios atėjusios į bėgimo temą klausia tokio klausimo ar išreiškia tokią mintį, nežinau kaip pasakyti: aš pradėčiau bėgioti, bet labai bijau, kad raumenys ant kojų pradės augti.
Nu bet kiek reikia bėgioti, kad taip atsitiktų - man atrodo tikrai nemažai ir pastoviai. Vertinant pagal mane - labai daug.

Bet galbūt tikrai yra žmonių, kuriems raumenynas išryškėja greit. Tatgi vėl - labai individualu.

QUOTE(o-pa-pa @ 2012 02 10, 14:23)

Jetau, kaip as pasiilgau normalios kardio treniruotes iki devinto prakaito, nu taip norisi pastrakaliot.O tai dabar padarau tuos pilates pratimelius,tai kai kada net nesusylu unsure.gif

aš ir. Labai labai norėčiau ir geros kardio, o dar labiau varyti į parką prasibėgti. Bet nu niekaip dabar (ir vis per tuos dantis doh.gif )

taigi penktadienis, prisidavimo diena thumbup.gif :
svoris 61,7 kg
liemuo 68
klubai 97
šlaunis 58

ūgis 160

Papildyta:
QUOTE(brashke77 @ 2012 02 10, 14:51)
jooo, 'puikus daktaras' ,ka bepridursi, tinginiu laime toks daktaras  thumbup.gif
Jorkiuka ir dvarniuka smile.gif o ka?

noriu šuns - bėgiojimo ir laisvalaikio partnerio, bei gyvenimo draugo ir šeimos nario naujo lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2012 02 10, 14:57)
taigi penktadienis, prisidavimo diena thumbup.gif :
svoris 61,7 kg
liemuo 68
klubai 97
šlaunis 58
ūgis 160

noriu šuns - bėgiojimo ir laisvalaikio partnerio, bei gyvenimo draugo ir šeimos nario naujo lotuliukas.gif .

Merilina smile.gif

koks vestas ar cvergpinčeris bene idealu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 02 10, 15:06)
Merilina smile.gif

o Merilina tai čia kas. Ir vestas tai čia terjeras g.gif . Nelabai aš gaudausi dar veislėse. Tik pradedu domėtis.

Aš neturėjus šuns gyvenime, tik kačių apsupty augau. O dabar jau kuris laikas labai labai noriu. Tai renkuosi, gal kada galėsiu leisti sau įsigyti šuniuką.
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2012 02 10, 15:30)
o Merilina tai čia kas. Ir vestas tai čia terjeras g.gif . Nelabai aš gaudausi dar veislėse. Tik pradedu domėtis.

Aš neturėjus šuns gyvenime, tik kačių apsupty augau. O dabar jau kuris laikas labai labai noriu. Tai renkuosi, gal kada galėsiu leisti sau įsigyti šuniuką.

Marylin Monroe mirksiukas.gif

Aha, vakarų škotų terjeras, nors dėl terjerų, tai bliamba jie charakteringi, nebūtina darys ką turi nori biggrin.gif o jei domina dideli šunys, tai šunų forume yra veikėjas, kuris vis teigia, kad Malinua išprotėję dėl šeimininko, tipo tas bėgs, ir šuo bėgs ir pan. Šeimininkas lieps visą dieną su kamuoliu žaist ir tas žais biggrin.gif
Atsakyti
Prisijuokiau iš puikių rekomendacijų biggrin.gif

Dėl raumenų baimės. Kai kelis metus sportavau su treniruokliais, tai mačiau nemažai merginų, kurioms raumenukai po lašiniais formavosi (vis nusistebėdavau, kaip valingai jos treniruojasi, o maisto sureguliuoti nepavyksta). Vaizdas nekoks, turbūt labiausiai to ir bijoma. Darant cardio treniruotes, bėgiojant, važiuojant dviračiu ir pan. judant šito manau tikrai galima nebijoti 4u.gif

Darau jau JM 30day shred, tai po bodyrockeriu man pasirodė nesunku. Žiūrėsiu kaip bus antras lygis smile.gif o dėl pertraukų, tai aš stengiuosi min 5 dienas per savaitę pasportuoti pagal kokią programą, o bėgioti greižtai kiekvieną rytą išskyrus sekmadienius ir tada kai jau tikrai blogos oro sąlygos.

Beje mes turim kokerspanieliukę, kuri labiausiai laiminga, kad aš vėl sportuoju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 02 10, 15:46)
Marylin Monroe mirksiukas.gif

Aha, vakarų škotų terjeras, nors dėl terjerų, tai bliamba jie charakteringi, nebūtina darys ką turi nori biggrin.gif o jei domina dideli šunys, tai šunų forume yra veikėjas, kuris vis teigia, kad Malinua išprotėję dėl šeimininko, tipo tas bėgs, ir šuo bėgs ir pan. Šeimininkas lieps visą dieną su kamuoliu žaist ir tas žais biggrin.gif

oh visai doh.gif , nepagalvojau. Tu čia kad skiriasi 30 cm biggrin.gif .

Taip, aš norėčiau didelio šuns, kad tamsiai nebūtų baisu bėgti, bet pirmiau reiktų ir persikelti iš centro į priemestį. Ėch, kada taip atsitiks, tada tikrai rimtai pradėsiu galvoti apie didelio šuns įsigijimą.

summmer kaip tau faina, kad tu bėgioji. O tau neslidu?
O žiūriu, kiek čia jūs visos turtingos augintiniais. Pavydu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 10 vasario 2012 - 16:04
Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Normaliai bėgasi, kažkiek slidu, bet žiemą kažkaip pripranti ir tiek smile.gif

o kas dančiui nutiko, kad taip ilgai kankina unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2012 02 10, 16:57)

thumbup.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 02 10, 17:06)

papildysiu pasiulymu sarasiuka:
Jacko Russelo terjeras smile.gif
Biglis smile.gif
Foksterjeras smile.gif
Labai mieli sunyciai visi 4u.gif
Atsakyti
Labai "motyvuojancios" rekomendacijos doh.gif

Mano duomenys:
Ugis 173cm
Svoris 63,1kg
Liemuo 73,5 cm
Klubai 95cm
Slaunis 56,5 cm

Sia savaite bandziau pradeti JM 6 weeks 6 pack, atidejau po poros bandymu. Neiseina teisingai pratimus atlikti, kakla paskui skauda. Dariau dar banish fat, boost metabolism - visai nieko, bet per ilga treniruote, neturiu tiek laiko.
Pradejau shred with weights, sitas patinka, darysiu toliau.
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2012 02 10, 10:16)
o as biskiuka nesutiksiu su A. Bieliausku del sporto/fitneso... Nera teisinga siais laikais lyginti mus su dziungliu gyvunu, kuris tik tai ir daro, kad galvoja, kaip isgyventi: kaip prasimaitinti, daug priesti, nes nezino, kada bus sekantis valgymas... Uztai jie ir tausoja jegas, kad neissektu iki to kito karto. O mes tikrai nestokojam maisto- skanaus, sotaus, riebaus, prikisto visokiu skonio stiprikliu dazniausiai. Todel ,jei dar nejudetume, mums butu xana!
Aisku, jei i darba ar mokykla eitume 5 ar 10 km pestute, kaip tarybu laikais, o tenai dar krautume dezes, pvz, tai aisku, kad fitneso jokio nebereiktu. O kas

Oj prirasiau, atsiprasau... ale neturejau su kuo taip ant greicio pasidalinti pamastymais, nieko ner namie ,apart mazo vaiko ir sunu  biggrin.gif

gerai gerai kad prirasei smile.gif mhm ir sakoma nevalgyk, ko nevalgytu tavo propro.....
beje, ten tik taip kazkoks tas bieliauskas klausima viena uzdaves...aisku informacija atsirinkti reikia ir paciam, kas kam tinka ir patinka....
del to, kad sportas negerai idomiai ir man kliuvo biggrin.gif sedekim ir mesyte grauzkim biggrin.gif o jei rimtai, mum maziau ir reikia valgyt nei musu senolaii valgydavo hektarus grebliukais grebdami, i kupetas dedami, darzus ravedami po n sykiu vasara, kvotas visokias darydami, kiaules dobdami, ziema sniega kasdami iki tvartu ir jauju, tai ir valge kaimiska tikra sotu maista... mes su tokiu 'judejimu' taip valgydami butume tie kiauliukai, kuriuos dobti reiktu... nebera to judejimo, tai aisku ir tas maisto kiekis kitoks reikalingas... tai ir reikia ta kieki kuo geresniu sau ir paversti....o judet sitam 'nejudriam' amziuj reikia vis tiek, kad ir kokie ten sakytu, kad fitnesas, begimas yra blogis.... nu kokiu zilu zmogiuku prabega begiojant, tai net geda buna kad tu tik ristele tesugebi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 10 vasario 2012 - 19:34
Pagalvojus, kaip smagu, kiek sportuojanciu ir besigundanciu sportuot... judet... smile.gif saunuoles! smile.gif

Prisiduodu tik taip - sportuosiu ZWOW IIII siandien (naujas Zuzanos workout'as) biggrin.gif Matmenu nevedu, svorio nematuoju 4u.gif
Atsakyti