Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kiek daugiausia esate priaugę svorio? (68 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(mandy333 @ 2012 02 08, 16:37)
per atostogas valgau viska doh.gif  bet tos atostogos juk nesitesia ilgiau nei 2 savaites g.gif be to buna dienu kad suvalgai negero maisto, tai kita diena yra vel nauja diena, pradedi is pradziu, be jokiu iskrovu dienu ar panasiai...
svarbu kad dauguma dienu buna geru/sveiko maisto nei blogu/po to seka iskrovos dienos, po to persivalgymai, nedavalgymai... galiausiai visai issimusi is veziu doh.gif

Vasara tesiasi menesi ir visa ta laika bunam LT tai pas mano tevus, tai pas anyta.
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2012 02 08, 16:10)
mano pazistama dirbo krabu lazdeliu gamykloj lietuvoj.tai varge vargeli kaip toli tie teoriniai pamastymai nuo tikroves:) ji padirbusi ten nebevalgo lazdeliu,o kai man papasakojo ir as ju nebevalgau.. doh.gif vienas is baisiausiu baisuma,kad is parduotuviu surenka pasibaigusio galiojimo lazdeles,jas islukstena,nuplauna ir meta vel i bendra svieziu lazdeliu mase,perkaitina ir va jums skani svieziu ir senu lazdeliu misraine doh.gif
o tos senos sake buna parvezamos ir dar sandeliuojamos kazkuri laika.tai kai jas plauna tai sake smarve kokios reta sklinda,pykina,glicios jos jau tokios ciupineti.zodziu,praktiskai kas supuvus zuvis tik dar blogiau.va ka mes valgom mergaites..
Papildyta:
pritariu tau.jau geriau zuvytes kokios paskanauti gabaliuka nei kad krabu lazdele:)

Siaubas, bet ko mes tikėjomės... Uošvienei teko padirbėti Norfoje prie mišrainių ir žuvies skyriaus. Tiksliai neatsiminsiu ko pripasakojo, bet baisu irgi, pagrindas tas, kad irgi seną su nauju maišo doh.gif
O mama yra truputį dirbusi pieninėje, tai sakė, kad viskas ok g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skirmantė @ 2012 02 08, 16:45)
Vasara tesiasi menesi ir visa ta laika bunam LT tai pas mano tevus, tai pas anyta.

ir visa menesi kertat cepelinus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skirmantė @ 2012 02 08, 16:27)
Namuose bunant galima maitintis kaip nori. Bet ka daryt per atostogas pas savo ar vyro tevus? Isverda didziausia puoda cepelinu. Taigi izeidimas bus atsisakyti.

Tai mūsų ir yra šalies bėda, kad nėra tų vadinamų švediškų stalų. O ir baliai kokie siaubingi pas mus: niekas nepajuda, visi tik sėdi, pila ir skatina valgyti, jei mažai ir geri, tai nedraugas, nesupranta, galvoja, kad čia pas juos neskanu, nervinasi ir visi blogumai doh.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif

Linnn dėkui už nuorodą, reikės pažiūrinėt,pastudijuot, tiek visko daug įdomaus, o laiko taip mažai smile.gif Aš jau vėl bėgioju bigsmile.gif Prisitepu spec kremu nuo šalčio ir keliaujam su mažuoju į stadioną smile.gif

Brashke77 labai daug naudingų dalykų sužinojau thumbup.gif

Mes pusryčiams dažniausiai valgom košes ir pastebėjau, kad irgi labai greit išalkstu po jų.
Šiaip žmonėms dažnai nori greitų rezultatų, dėl to renkasi dietas, bet šiaip aš galvoju geriausia kelti nedidelius tikslus ir neskubėti niekur. Prisiauginai viršsvorį, tai pirmiausia pradėk reguliuotis, kad svoris neaugtų daugiau, po to nusistatyk kokius 2 kg numesti per mėnesį, tuos tikslus įgyvendinsi atsiras pasitenkinimas savimi. Po to natūraliai pradėsi keisti savo mitybą po trupinėlį, pvz atsisakysi arbatos su cukrum, atsisakysi sočios vakarienės ir pradėsi valgyti pusryčius ir t.t.t...ir tada svoris ims kristi natūraliai daug daugiau nei tikėjaisi.

Aš vakar jau sulaukiau komplimentų, kad sukūdau, beje per 2 mėnesius numečiau apie 6 kg, bet tik dabar pastebėjo (kai aukšta tai labai sunkiai matosi:). Aišku iki mano norimo svorio dar šiek tiek liko numesti, bet svarbiausia jaučiuosi energinga ir šią žiemą tfiu tfiu tfiu smile.gif dar nesirgau, nors savo "nesporto" žiemas dažnokai sirgdavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo summmer: 08 vasario 2012 - 16:52
QUOTE(summmer @ 2012 02 08, 16:50)
Aš vakar jau sulaukiau komplimentų, kad sukūdau, beje per 2 mėnesius numečiau apie 6 kg, bet tik dabar pastebėjo (kai aukšta tai labai sunkiai matosi:). Aišku iki mano norimo svorio dar šiek tiek liko numesti, bet svarbiausia jaučiuosi energinga ir šią žiemą tfiu tfiu tfiu  smile.gif  dar nesirgau, nors savo nesporto žiemas dažnokai sirgdavau.

Šaunuolė thumbup.gif Bet žinok visaip blogai, ant mažo labai greitai matosi kas užaugo doh.gif lotuliukas.gif
Beje, paskutinėm dienom mano svoris per 800 gramų šokinėja. Nu nedoras vaikas biggrin.gif Anksčiau taip nebuvo, įdomu kas čia taip įtakoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 02 08, 16:48)
ir visa menesi kertat cepelinus? g.gif

Na ne visa menesi, bet po karta pas kiekvienus. O kur dar kiti geriai kaip blynai pusryciams ir virtinukai, varsketukai vakarienei ir pan.

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 02 08, 16:49)
Tai mūsų ir yra šalies bėda, kad nėra tų vadinamų švediškų stalų. O ir baliai kokie siaubingi pas mus: niekas nepajuda, visi tik sėdi, pila ir skatina valgyti, jei mažai ir geri, tai nedraugas, nesupranta, galvoja, kad čia pas juos neskanu, nervinasi ir visi blogumai doh.gif

drinks_cheers.gif Kaip pirstu i aki.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 02 08, 16:49)

na mes sokam visada per balius...bet aisku ir valgom daug.Tas "grupes spaudimas" tai man irgi nepatinka, jei tik issiskiri is kontesto, tai kazkoks autsaideris lieki...buna kad pasiduodu tam spaudimui, nes uzknisa teisintis blink.gif arba uzsispiriu, ir laikausi savo... na pagal situacija ziuri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 02 08, 15:54)
na mes sokam visada per balius...bet aisku ir valgom daug.Tas "grupes spaudimas" tai man irgi nepatinka, jei tik issiskiri is kontesto, tai kazkoks autsaideris lieki...buna kad pasiduodu tam spaudimui, nes uzknisa teisintis blink.gif  arba uzsispiriu, ir laikausi savo... na pagal situacija ziuri ax.gif

ai gyvenant uzsieni ir grizus lengva man - tiesiog skrandis atprates ir tiek pasakai. ar tiesiog renkiesi kazka kito, bet isidedi ir to vadinamojo sunkaus maisto (pvz grizus kai dabar buvau... mociute kugeli kepe..na as nemegeja situ dalyku -kugeliu,vedaru,cepelinu nuo mazens- bet kugelio pluta apskrudusia megstu labai- tai prisigraibai plutos ir valgai, ir pajauti vis tik, kad daug ir nebesuvalgai.
O su mase visada eiti lengviausia, bet zmones kosmopolitiskeja, tai nera didele ir beda kazko atsisakyti ir nepulti i ta pati bliuda visiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skirmantė @ 2012 02 08, 16:54)
Na ne visa menesi, bet po karta pas kiekvienus. O kur dar kiti geriai kaip blynai pusryciams ir virtinukai, varsketukai vakarienei ir pan.
drinks_cheers.gif Kaip pirstu i aki.

na visada turi pasirinkimo teise tongue.gif jei nepatinka mandagiai atsisakai ir nusiperki produktus ir gaminiesi kas tau patinka ax.gif as grizus,kai lankausi pas tevukus tai daznai savo daug produktu atsivezu ir pasisiulau i virtuve, taip nustebinu nauju patiekalu, o jie net neitaria kad jis pagerintas biggrin.gif
man dar pliusas kad grizus turim savo erdve ir nereikia trintis pas kazka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(summmer @ 2012 02 08, 18:50)
Aš vakar jau sulaukiau komplimentų, kad sukūdau, beje per 2 mėnesius numečiau apie 6 kg, bet tik dabar pastebėjo (kai aukšta tai labai sunkiai matosi:). Aišku iki mano norimo svorio dar šiek tiek liko numesti, bet svarbiausia jaučiuosi energinga ir šią žiemą tfiu tfiu tfiu  smile.gif  dar nesirgau, nors savo "nesporto" žiemas dažnokai sirgdavau.

Kaip smagu skaityti tokius pasiekimus thumbup.gif Įkvepia wub.gif Šaunuolė thumbup.gif

O dėl gimtadienių, kažkur skaičiau, kad tie, kurie švenčia gimtadienius ilgiau gyvena biggrin.gif Čia turbūt dėl gerų emocijų biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,
panašu, kad tenka ir man jungtis į jūsų gretas... Patarkit, nuo ko pradėti visiškai pradedančiajai smile.gif Galvojau, gal kokį video, bet koks būtų pradedukams? man aktuali apatinė kūno dalis, tiksliau, vidurinė, nuo pilvo ir klubai. Gal jau kalbėjot, tai sorriukas, ačiū, kas atsakysit ir pasidalinsit.
Reiks dažniau pas jus užsukinėti, gal motyvacija bus didesnė blush2.gif
Atsakyti