Labutis!
Oi, mergaites, tos populiarios ir garsios dietos-tikra nesamone ir smugis orgamnizmui. Aisku, maitinantis pagrinde baltymais svoris kris greitai, bet labai galima pakenkti virskinimui ir tt. Vis del to as labiau prijauciu medikams, sveikuoliams, kurie viska aiskina ne aklai, ne greito poveikio rezultato vedini. Juk sako, kad musu kruminiai dantys skirti javams smulkint, tai kaip galima gyventi be ju...?
Vakar daug skaiciau, tai iskaiciau, kad avizu kruopos (ne dribsniai, ne greito paruosimo!!!) yra isvis kazkoks vitaminu, mineralu lobynas, kurie veikia isvaizda, nuotaika ir ... mazina svoriuka
Tad angliavandeniu mums butinai reikia, tik ,zinoma, ne is picu, sausainiu, saldainiu ir spurgu
Labai tinka minetosios avizu kruopos, rudieji ryziai, grikiai ir ... pamirsau
Dar idomus dalykas, valgydamos avinzirnius (pvz, salotas su jais), patenkinsite baltymu poreiki . Tas pats su lesiais. As to nezinojau, man buvo staigmena vakar.
Todel parasysiu labai skanias salotas, kurias valgiau Turkijoje su avinzirniais: pjaustyti pomidorai, agurkai, paprika, melynas svogunas, spinatai, virti avinzirniai, alyvu aliejus, druska, pipirai, cili pipiriukas. Viskas labai paprasta, bet kaip skanuuuu...nostalgija
Vakar iki 24 val 'studijavau' , galeciau rasyt ir rasyt, bet tos info tiek yra ivairios, tao ta 'tiesa' atsirenkame pagal save, kaip ir treniruotes: ziurejau video su Lisa, na, nei figura, nei bendra jos isvaizda, nei temperamentas, nei pratimai, niekas man nepatinka ir visai nekabina. O vat nauja 'meile'
Denise Austin kazkuo net panasi i mane vizualiai ir savo ramiu budu bei moteriksumu , tad ja ir renkuosi dabar
Kaijjj prirasiau