Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kiek daugiausia esate priaugę svorio? (68 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(mamadonata @ 2012 02 06, 19:52)
... Todėl, manau mano pradžia bus joga arba pilatesas. Gal žinote kokių gerų įrašų? Nors jūs čia visos tokios stiprios  bigsmile.gif Šaunuolės, tikrai  4u.gif

sveikute, va nuostabi, mano manymu , treniruote su Denise Austin http://rutracker.org...c.php?t=3593635
zodziu, neilgas apsilimas, tempimas, paskui pratimai gana stiprus presui visam, tada kojoms, rankoms ir vel tempimas. Na, liuks, susilau, visas kunas uzkaito, prakaitukas net ispyle... Ziurint atrodo, na, kas cia tokio? Bet kai padarai, taip jau nebegalvoji biggrin.gif
Man irgi uzdrausta yra aerobika, todel renkuosi is alternatyvu smile.gif
Pabandyk sita, jei nepatiks, parodysiu stipresni kita, bet ten su guma, daugiau raumenukams, jegai, istvermei 4u.gif
Dabar siunciuos nauja , irgi su D.A. , pilatesas svoriuko mazinimui, paziuresiu, kas ten kitaip, bet itariu, kad kardio bus daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2012 02 06, 20:22)
sveikute, va nuostabi, mano manymu , treniruote su Denise Austin http://rutracker.org...c.php?t=3593635
zodziu, neilgas apsilimas, tempimas, paskui pratimai gana stiprus presui visam, tada kojoms, rankoms ir vel tempimas. Na, liuks, susilau, visas kunas uzkaito, prakaitukas net ispyle... Ziurint atrodo, na, kas cia tokio? Bet kai padarai, taip jau nebegalvoji biggrin.gif
Man irgi uzdrausta yra aerobika, todel renkuosi is alternatyvu smile.gif
Pabandyk sita, jei nepatiks, parodysiu stipresni kita, bet ten su guma, daugiau raumenukams, jegai, istvermei  4u.gif
Dabar siunciuos nauja , irgi su D.A. , pilatesas svoriuko mazinimui, paziuresiu, kas ten kitaip, bet itariu, kad kardio bus daugiau smile.gif

Labai ačiū už pagalbą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kai atsisiųsiu, išbandysiu bigsmile.gif
Atsakyti
na sveikutes, vel prasidejo nauja sporto savaite, kimbam i darba
fitness4.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mandy333, as jungiuosi prie taves ax.gif siandien man buvo pirma diena su Insanity, labai patiko, ypac kai gali stebeti save kaip pazengiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 02 06, 18:08)
as perkui 12 - 13 proc. riebumo, man patinka Optima Linija arba bazese Kaune - liesas suris... tai pasigriebiau tokiu, i kamera ir vsio... bus biggrin.gif ir varskes du pokus pyragui savo kokosiniui, teko LT jo receptu dalintis smile.gif

cia as perku suri 6%, bet ir daznai 13% ar 16%... man lietuviski nepatiko schmoll.gif
dar as nebandziau to tavo fiminio pyragelio, vis nerandu laiko... doh.gif

Papildyta:
QUOTE(tinute84 @ 2012 02 06, 18:45)
Mandy333, as jungiuosi prie taves  ax.gif siandien man buvo pirma diena su Insanity, labai patiko, ypac kai gali stebeti save kaip pazengiai  thumbup.gif

na busim padruzkes, jei dar ir sedindriuke prisijungs thumbup.gif Pirma karta kai dariau ta programa ant tiek ta fit testa gerai padariau, kad taip niekada ir nenumusiau to rekordo doh.gif ypac antra menesi ant tiek nusikalus jauciaus, kad tie fit testai vis blogesni ir blogesni buvo doh.gif ... va tau ir pazanga lotuliukas.gif
Atsakyti
Peršalau, sloga didžiausia, ir nežinau sportuot verta ar ne. Jau kaip tik turėjau pradėt JM 30 days shred antrą lygį verysad.gif Ką jūs patartumėt? 4u.gif
Atsakyti
mandy333 , oho...ziuriu pagal grafika antra menesi reikia daryti fit testa + papildoma programa apie valanda..tai viso apie 1.5val. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 02 06, 18:19)
cia as perku suri 6%, bet ir daznai 13% ar 16%... man lietuviski nepatiko schmoll.gif
dar as nebandziau to tavo fiminio pyragelio, vis nerandu laiko... doh.gif

turi omeny varskinius surius? mat, jei tokiu randi ne Lietuvoj, tai pasiseke..o cia balto varskinio surio nerasi.. to tokio lasiuko formos... smile.gif)
as juos ir i salotas dedu, ir i kiausiniene galima (omletan, vietoj tarkim fetos), pakepinti galima, arba iprieskoniuoji visa ir jei kazka kepi orkaitej ir suri pakepi... ypac kokie cesnakiniai pireskoniai, paprika, mmm... ir paskui atvesusi pjauni ir tada jau non stop... smile.gif
man dar silpnybe Philadelphia light tepamas surelis be nieko (arba ir su priedais)..saukstuka pasiimu ir valgau smile.gif bet saip vietoj saukstelio kita syki morka naudoju smile.gif

Prisiduodu: As siandien po 800 rep plius 600 rep Lisos workout. Papraikatavau uz Tevyne smile.gif ne Tevynej smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(linnn @ 2012 02 06, 11:19)
O aš, pavyzdžiui, jaučiu kaifą liedama prakaitą (manau ir dauguma liejančių jaučią malonumą tą darydami),

drinks_cheers.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 02 06, 11:28)
Bet bet koks judejimas yra GOOD!

drinks_cheers.gif

QUOTE(Linnuse @ 2012 02 06, 13:56)
Sveikos,

Noriu pasiguost, pasirodo visiškai neturiu išvermės. 

nesijaudink,nė viena iš čia esančių nepradėjo nuo viršūnės,visos nuolat pamažu,pamažu lipam į kalną,vienu šuoliu neužšoksi,viskas savu laiku 4u.gif

QUOTE(jautiena @ 2012 02 06, 14:46)
praeita menesi sudeginau beveik 8500kcal sportuodama, taigi teoriskai tureciau buti 1kg lengvesne. ne velnio. 

matyt,kcal suvartojai daugiau,nei išeikvojai,todėl mirksiukas.gif

QUOTE(maruša @ 2012 02 06, 15:02)
Sveikos,
Pas mane savaitgalis analogiškas kaip pas MO, jetau, kaip tų įkrovų išvengt.. Nors šiaip priežastį žinau, neišsimiegu, darbo dienom nesigauna net 6h,

okjej,tikrai labai mažai....nenualink organizmo 4u.gif
aš irgi jeigu tik neišsimiegu(kas būna beveik visada),organizmas įjungia durnių,pati nesupranti,kas darosi doh.gif
mano draugės parėjo šiandien,jau nebesinori jokių įkrovų,wc tik sėdžiu biggrin.gif

QUOTE(mandy333 @ 2012 02 06, 15:28)
as prie ikrovos dar ir kelias margaritas dalipdziau,

drinks_cheers.gif
o kaip šito blogio atsisakyt...nemoku aš,abstinencija kažkokia tolimai nepasiekiama man blush2.gif

QUOTE(mamadonata @ 2012 02 06, 17:52)
noriu prisijungti 

sveika prisijungusi 4u.gif

QUOTE(Mėnesiena @ 2012 02 06, 19:34)
Peršalau, sloga didžiausia, ir nežinau sportuot verta ar ne.

kiek aš esu negalavusi,sportuoju visada,jeigu tik kūnas to nori ir leidžia.Jeigu matai,kad nėra jėgų ir darai tai tarsi iš prievolės,tai geriau sustiprėti.

Nusikaliau kaip šuva šiand,einu vistiek krutintis....
Papildyta:
O kodėl jūs renkatės kuo liesesnius sūrius? taip skaniau? blush2.gif
Aš va šiand 60 proc.riebumo pelėsinio ragavau-dievinu jį,bet negaliu leist dažnai,mmm,nė už ką neatsisakyčiau,nors ir 100 riebumo hihihi.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 02 06, 21:05)
turi omeny varskinius surius? mat, jei tokiu randi ne Lietuvoj, tai pasiseke..o cia balto varskinio surio nerasi.. to tokio lasiuko formos... smile.gif)

as galvojau apie fermentinius kalbi doh.gif ...oj tu suriuku nerasta pas mus.Bet va as kartas nuo karto iki Vokietijos palekiu, o ten yra rusiska parduotuve, tai ten skaniu dalykeliu buna.. ten gal rasciau g.gif
Mo auksine taisykle laikantis maisto normatyvu sportuojantiems:(dabar to nesilaikau, bet pavasario planuose)
1 kg kuno svorio
Baltymai: 1,5-2g
angliavandeniai:2-3g(1diena)4-6g (2 diena) ir taip vaziuoji..
riebalai:0,5-1g
tai kaip matai riebalus labai lengva susirinkt(nes daznai daugumoj produktu yra uzsleptu riebalu), butent del to renkuosi liesus surius, nes lb megstu ir daug suvalgau wub.gif liesi suriai neskanus schmoll.gif del to kartais geriau riebesni kirst drinks_cheers.gif
sveikatytes Mo wub.gif

Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 02 06, 20:09)
Papildyta:
O kodėl jūs renkatės kuo liesesnius sūrius? taip skaniau?  blush2.gif
Aš va šiand 60 proc.riebumo pelėsinio ragavau-dievinu jį,bet negaliu leist dažnai,mmm,nė už ką neatsisakyčiau,nors ir 100 riebumo  hihihi.gif  wub.gif

varskinius as liesus megstu, bet riebiu neatsisakau ir (na 22 proc man jau uztektinai... yr toks Maximoj ekologisku prekiu skyrely..saldus..su aguonom..nom nommm ), o fermentiniu, pelesiniu ar su dziov vaisiais (abrikosais, spanguolem) kur buna ir pavalgau,nes ner daznas dalykas saldytuve (ner pigu...). Tai surio riebesnio geriau suvalgau nei kad kazka kepto ir permirkusio aliejuj valgyciau smile.gif
Atsakyti
tai faktas, kad valgau siek tiek per daug. nors as valgau tik gerus dalykus, bet ir to gero gali buti per daug. buvau siek tiek apsirgus: tik 10 dienu be sporto ir 0.5kg iskart prilipo sad.gif
O mano sportas yra vazinejimasis dviraciu (tikru) ir keli atsispaudimai vakarais + plus praeita savaite issitraukiau lanka ir vel pradejau sukti po pusvalandi kasdien. na beveik kasdien.

p.s. laukiu nesulaukiu siltesniu oru. siandien buvo +9C, tai ne taip ir blogai, bet ant dviracio koju pirstai vistiek sala. taip dantis sukandus pasimakalavau 1.5h, 945kcal thumbup.gif pamaniau galiu sau leisti riebesnio surio - sukirtau kokia 50g fermetinio su viskiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 06 vasario 2012 - 22:20
MO thumbup.gif
Atsakyti