Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kiek daugiausia esate priaugę svorio? (68 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(brashke77 @ 2012 02 06, 17:12)
o neerzina tie intarpai su monekenem?  rolleyes.gif  As vien todel nedaryciau  schmoll.gif  Blasko kazkaip... Bet cia mano asmenine nuomone  4u.gif
Siaip, pratimai geri  4u.gif

Jei rimtai sportuojant tai gal ir blaškytų, bet kaip man tai yra laiko atsikvėpt smile.gif Ir dar man patinka muzika, kažkaip užveda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2012 02 06, 15:02)
Pas mane savaitgalis analogiškas kaip pas MO, jetau, kaip tų įkrovų išvengt..

manau cia daugumai tokie savaitgaliai, tik ikrovos....as prie ikrovos dar ir kelias margaritas dalipdziau, nes nuo nauju sventes kaip ir nebuvau alkoholio akyse macius.... doh.gif
Atsakyti
[/quote]

http://www.youtube.c...feature=related

Man Nida sakė, kad čia kardio ir kad jai pasirodė lengvi blink.gif spėju jei ji sportuoja ilga laiką, tai čia vieni juokai, o man va didžiausias iššukis g.gif Gal dar gali pasakyt, kaip tinkamai kvėpuot, kad neuždusčiau? blush2.gif
[/quote]

Na,as sportavau visa gyvenima. Tik po gimdymu pertrauka pasidarius buvau,bet vel griztu i sporta,tik namini. Tai mano ir istverme kitokia. Visiskai normalu,kad tau sunku. Po truputi ,po truputi ir,pamatysi-bus lengviau. O kvepuoti geriausia ikvepiant per nosi,iskvepiant per burna.nesulaikyti kvepavimo ir nesneketi. darant jegos pratima,iskvepiama tuo momentu,kai raumuo itempiamas(kai sunkiausia buna). Ir dar,darant kardio pratimus BUTINAI stebekite pulsa. 220 minus amzius=tvinksniai per min. Negalima ju virsyti,kitaip kentes sirdis.
Atsakyti
QUOTE(Linnuse @ 2012 02 06, 13:56)
Sveikos,

Noriu pasiguost, pasirodo visiškai neturiu išvermės.  verysad.gif  Jūs visos čia stipriai pažengusios, o aš net papraščiausių kardio pratimų negaliu padaryt. Padusau tik įpusėjus. Spėju dar netinkamai kvėpavau, bet vis tiek koks nusivylimas savim  schmoll.gif

Nepasiduok.
As kai pradejau 30 day shred, pirmos treniruotes buvao labai sunkios, greit padusdavau, vos istempdavau cardio dalis. Bet po truputi istverme gereja, baigdama programa jau zymiai geriau jausdavaus sudetingesnius pratimus darydama.

QUOTE(jautiena @ 2012 02 06, 14:46)
g.gif as irgi turiu polar (FT40 ir CS400). zemiau 140bpm tik svoriu kilnojimas virsutinei kuno daliai, o bet koks strikaliojimas - iskart 160+bpm. vien spartus ejimas 135-140bpm. praeita menesi sudeginau beveik 8500kcal sportuodama, taigi teoriskai tureciau buti 1kg lengvesne. ne velnio.  blush2.gif

Kiek laiko sportuoji?
Greitai eidama nematavau, ka rodo. Reikes pasiimti ir i pasivaiksciojimus.
Atsakyti
[quote=NIDA,2012 02 06, 17:39]
[/quote]

Na,as sportavau visa gyvenima. Tik po gimdymu pertrauka pasidarius buvau,bet vel griztu i sporta,tik namini. Tai mano ir istverme kitokia. Visiskai normalu,kad tau sunku. Po truputi ,po truputi ir,pamatysi-bus lengviau. O kvepuoti geriausia ikvepiant per nosi,iskvepiant per burna.nesulaikyti kvepavimo ir nesneketi. darant jegos pratima,iskvepiama tuo momentu,kai raumuo itempiamas(kai sunkiausia buna). Ir dar,darant kardio pratimus BUTINAI stebekite pulsa. 220 minus amzius=tvinksniai per min. Negalima ju virsyti,kitaip kentes sirdis.
[/quote]

Tikrai pasinaudosiu patarimais smile.gif
Skirmante dekui už palaikymą smile.gif
Jūs visos šaunuolės smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linnuse @ 2012 02 06, 14:42)
o man va didžiausias iššukis 

oi, taigi nebūtina padaryti iš kart viską, bet kuo toliau, tuo padarysi daugiau, petraukėlės trumpės thumbup.gif 4u.gif ,

QUOTE(jautiena @ 2012 02 06, 14:46)
praeita menesi sudeginau beveik 8500kcal sportuodama, taigi teoriskai tureciau buti 1kg lengvesne. ne velnio.  blush2.gif

biggrin.gif

QUOTE(summmer @ 2012 02 06, 14:57)
Linn man labai įdomu dėl tų lenktyniavimų, nieko apie tai nežinau, gal gali trumpai įmesti info. Aš simboliškai ruošiuosi bėgimo mėgėjų organizuojamose varžybose dalyvauti aplink Kauną kol kas smile.gif

na apie šitą tai labai daug nepapasakosiu, nes turiu nike sensorių kuris skaičiuoja nubėgtą atstumą ir paskui duomenis perkelia į bendrą puslapį, kur duomenis kelia kas tik turi tuos sensoriukus. Ten gali sukurti challenge'rius (iššūkius) visokius, kaip pvz., kas nubėgs daugiausia per mėnesį, per metus.; Kaunas prieš Vilnių, moterys prieš vyrus ir t.t.t. Tie iššūkiai gali būti asmeniniai (kas nubėgs daugiausia, arba aplamai, iššūkis per mėnesį nubėgti 300km ar panašiai), o gali jungtis ir prie grupės (kaip miestas prieš miestą, šalis prieš šalį, kontinentas prieš kontinentą.

Šiaip su tavo laikroduku gali jungtis ČIA.
Daug ką motyvuoja varžymasis.
Papildyta:
Va, kaip nike atrodo asmeniniai iššūkiai

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 06 vasario 2012 - 16:35
QUOTE(mandy333 @ 2012 02 06, 14:25)
laba, sveika sugrizusi i antrus namus mirksiukas.gif  matau kelione gerai,svarbu lektuvas nenukrito biggrin.gif
As kol kas viena cia su Insanity draugauju...beje pernai pavasari buvau ta programa praejus, dabar antras turas/raundas mirksiukas.gif
pirmos 4 savaite tik po 40 min trefkes, jei dar ir ABS tai+ 17 min .o antras menuo tai po 1 val, ir net nesulyginsi su pimom savaitem, super duper intensyvus thumbup.gif
man dabar recovery week, tai galvoju ar cia likti su antru menesiu ar sokti i kita programa g.gif

aciu smile.gif tik sakyk kaip parsisiunti Insanity? jap zinau kad pradzioj 40 minuciu, paskui 60 pasidaro.... na daug is tikro laiko.. kai bodyrock galima ir su 30 min susisukti (kai ne intervaline treniruote), o paskui dadet kiek minuciu iki nusibaigimo jauti kad truksta biggrin.gif bet taip manau pameginimui visai gerai butu ir pamatyciau kad sunku ir tas 40 min istvert biggrin.gif

papietavau troskinuku darzoviu ir mozarela rutuliuku. jegike kaip skaniai..issipust uzteko.virskinu ir eisiu sportinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 02 06, 16:57)
aciu smile.gif tik sakyk kaip parsisiunti Insanity? jap zinau kad pradzioj 40 minuciu, paskui 60 pasidaro.... na daug is tikro laiko.. kai bodyrock galima ir su 30 min susisukti (kai ne intervaline treniruote), o paskui dadet kiek minuciu iki nusibaigimo jauti kad truksta biggrin.gif bet taip manau pameginimui visai gerai butu ir pamatyciau kad sunku ir tas 40 min istvert biggrin.gif

papietavau troskinuku darzoviu ir mozarela rutuliuku. jegike kaip skaniai..issipust uzteko.virskinu ir eisiu sportinti biggrin.gif

patinka ir man tie mozarelos rutuliukai drinks_cheers.gif wub.gif
siunciausi is rutracker.org viska is cia siunciuosi smile.gif
Papildyta:
o kad per ta 40/60 min pompa gauni, tai net nera abejones ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 02 06, 16:07)
patinka ir man tie mozarelos rutuliukai drinks_cheers.gif  wub.gif
siunciausi is rutracker.org viska is cia siunciuosi smile.gif

jap cia ju buna liesu ir tu tradiciniu (va lt ir pasigedau visokio riebumo suriu... viskas arba tik riebu, arba labai riebu.... sutampe kai pamaciau kad mascarpone yra 80 proc riebumo... eina sau... biggrin.gif )

aciu! Einam kavos ikalt:) kaip tik susiruosiau pasidaryt su arbatinuku aromatizuotos kavos (nors ryte geriau bet pramust spaudima pries sporta reik biggrin.gif ...pasiteisinimas tik kavos gert... kai zinau jog aromatines pokelis praimtas..) biggrin.gif

eh ah uh rusiskai nekertu biggrin.gif ai rasiu kaip nors kitaip ne beda biggrin.gif pompai gaudyt.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 06 vasario 2012 - 17:14
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 02 06, 17:10)
jap cia ju buna liesu ir tu tradiciniu (va lt ir pasigedau visokio riebumo suriu... viskas arba tik riebu, arba labai riebu.... sutampe kai pamaciau kad mascarpone yra 80 proc riebumo... eina sau... biggrin.gif )

aciu! Einam kavos ikalt:) kaip tik susiruosiau pasidaryt su arbatinuku aromatizuotos kavos (nors ryte geriau bet pramust spaudima pries sporta reik biggrin.gif ...pasiteisinimas tik kavos gert... kai zinau jog aromatines pokelis praimtas..) biggrin.gif

eh ah uh rusiskai nekertu biggrin.gif ai rasiu kaip nors kitaip ne beda biggrin.gif pompai gaudyt.. biggrin.gif

jo, suriu pasirinkimas ne koks...liesiausia koki radau 9 % po 1 val ieskojimo doh.gif
na ten nieko per daug suprast nereikia, prisiregistruoji ir siunties... g.gif
as irgi megstu aromatines kavikes, kaledoms gavau dovanu, manau pati geriausia dovana thumbup.gif turiu su amaretu ir sokoladu, yammy yammy kaip skanu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Uch kaip smagiai čia šnekučiuojatės thumbup.gif radau daug patarimų čia pas jus, todėl noriu prisijungti rolleyes.gif Matau, kad jūs čia esate daug pažengusios ir stiprios valios, todėl beskaitant galima užsikrėsti jūsų entuziazmu bigsmile.gif Žinau, kad pas mane viskas taip greitai nevyks, nes sportu susidomėjau tik tada kai atsirado stuburo problemos dėl nejudrumo (prieš mėnesį). Dabar darau reabilitacinę mankštą, bet jau dairausi ką galėčiau daugiau nuveikti... ax.gif Einu ir visiems pažįstamiems sakau sportuoti ir mankštintis... Kai guli lovoje ir negali atsikelti, pažadi sau, kad darysi viską, kad daugiau taip nebūtų.
Norėjau daryti JM 30 days... bet dėl šuoliukų skauda koją (įtemptas nervas nuo stuburo)... Todėl, manau mano pradžia bus joga arba pilatesas. Gal žinote kokių gerų įrašų? Nors jūs čia visos tokios stiprios bigsmile.gif Šaunuolės, tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 02 06, 16:30)
jo, suriu pasirinkimas ne koks...liesiausia koki radau 9 % po 1 val ieskojimo doh.gif
na ten nieko per daug suprast nereikia, prisiregistruoji ir siunties... g.gif
as irgi megstu aromatines kavikes, kaledoms gavau dovanu, manau pati geriausia dovana thumbup.gif  turiu su amaretu ir sokoladu, yammy yammy kaip skanu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

as perkui 12 - 13 proc. riebumo, man patinka Optima Linija arba bazese Kaune - liesas suris... tai pasigriebiau tokiu, i kamera ir vsio... bus biggrin.gif ir varskes du pokus pyragui savo kokosiniui, teko LT jo receptu dalintis smile.gif

bet siaip be sporto pabuvus keleta dienu padoriai be ikrovu, paskui i veidrodi ziuri ir gera, nes raumenukai neissipute, tai matos visokie kalneliai, 6ixpackai ir panasiai biggrin.gif o kai sportuoji kokias 6 dienas, tai tik gruzinies, kad nesimato nieko, nes pasiputes vaikstai biggrin.gif
Atsakyti