Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kiek daugiausia esate priaugę svorio? (68 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(linnn @ 2012 02 06, 11:19)
baisiai pavydu biggrin.gif . Brangus, bet labai fainas malonumas.
O tu jungiesi prie visokių tokių puslapių, kur perkeli duomenis?

Is SB pasiskolinu prieda duomenim perkelti i polarpersonaltrainer.com, ten patogiau perziureti treniruociu ataskaita.

Siandien pabandziau pasportuoti su JM banish fat, boost metabolism. Pries paskutini tura, dariau pauze, nes vaikas pradejo verkti, nuraminau ir pabaigiau treniruote. Polar parode kad is 50min treniruotes 25min dirbau trecioj pulso zonoj (154-173bpm). Persistengiau truputi...
Atsakyti
QUOTE(HappyFromToday @ 2012 02 06, 13:20)

linn, ten daugiau jėgos pratimai  4u.gif

labai ačiū 4u.gif 4u.gif .
Siųsiuosi ir aš šitą thumbup.gif

QUOTE(Skirmantė @ 2012 02 06, 13:25)
Is SB pasiskolinu prieda duomenim perkelti i polarpersonaltrainer.com, ten patogiau perziureti treniruociu ataskaita.

super. Aš tai pačioj pradžioj taip buvau užsikalbliavus už bėgimo, ypač su lenktiniavimais. Atsimenu prabundi ryte, pasižiūri į laikrodį - penkta ryto, ir galvoji, viskas, šiandien jau nebėgsiu - nėr jėgų. O paskui galvoji, na ne, jei nebėgsiu - mane aplenks lotuliukas.gif doh.gif .
Atsimenu su vienos pažįstamos vyru taip neoficialiai susirėmėm, tai ji man jau paskui ir sako, šakės, grįžta pavargęs iš darbo, pasižiūri, kad tu nubėgus ir jis varo, kad tik neatsilikti, net gaila žiūrėti lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2012 02 06, 13:31)
labai ačiū 4u.gif  4u.gif .
super. Aš tai pačioj pradžioj taip buvau užsikalbliavus už bėgimo, ypač su lenktiniavimais. Atsimenu prabundi ryte, pasižiūri į laikrodį - penkta ryto, ir galvoji, viskas, šiandien jau nebėgsiu - nėr jėgų. O paskui galvoji, na ne, jei nebėgsiu - mane aplenks lotuliukas.gif  doh.gif .
Atsimenu su vienos pažįstamos vyru taip neoficialiai susirėmėm, tai ji man jau paskui ir sako, šakės, grįžta pavargęs iš darbo, pasižiūri, kad tu nubėgus ir jis varo, kad tik neatsilikti, net gaila žiūrėti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

thumbup.gif
As kol kas pasidariau tik treniruociu programa, tiksliau polar pagal mano duomenis padare, bandysiu vykdyti.
Maciau yra ir issuskiu polar forume, reikes pasidometi. Uzmeciau aki, daugelis prasideda nuo menesio pradzios.
Atsakyti
Sveikos,

Noriu pasiguost, pasirodo visiškai neturiu išvermės. verysad.gif Jūs visos čia stipriai pažengusios, o aš net papraščiausių kardio pratimų negaliu padaryt. Padusau tik įpusėjus. Spėju dar netinkamai kvėpavau, bet vis tiek koks nusivylimas savim schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2012 02 06, 13:31)
labai ačiū 4u.gif  4u.gif .

Nėr už ką mirksiukas.gif Šaunu, kad bus daugiau sportuojančių pagal tą pačią programą thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Linnuse @ 2012 02 06, 13:56)
Sveikos,

Noriu pasiguost, pasirodo visiškai neturiu išvermės.  verysad.gif  Jūs visos čia stipriai pažengusios, o aš net papraščiausių kardio pratimų negaliu padaryt. Padusau tik įpusėjus. Spėju dar netinkamai kvėpavau, bet vis tiek koks nusivylimas savim  schmoll.gif

Neliūdėk mirksiukas.gif
Prieš metus, kai buvau pradėjus JM 30day shred ir man buvo daug vargo (nei vieno atsispaudimo nepadarydavau, o po treniruočių fiziškai irgi labai pasijautė, kad esu labai silpna blush2.gif ).
Bet po truputi kūnas pripranta prie fizinio krūvio, todėl svarbiausia nenuleisti rankų ir kad ir po 10min kasdien, bet mankštintis mirksiukas.gif

O pagal kokią programa tu darai kardio pratimus? 4u.gif
Atsakyti
O pagal kokią programa tu darai kardio pratimus? 4u.gif
[/quote]

http://www.youtube.c...feature=related

Man Nida sakė, kad čia kardio ir kad jai pasirodė lengvi blink.gif spėju jei ji sportuoja ilga laiką, tai čia vieni juokai, o man va didžiausias iššukis g.gif Gal dar gali pasakyt, kaip tinkamai kvėpuot, kad neuždusčiau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skirmantė @ 2012 02 06, 12:25)

Siandien pabandziau pasportuoti su JM banish fat, boost metabolism. Pries paskutini tura, dariau pauze, nes vaikas pradejo verkti, nuraminau ir pabaigiau treniruote. Polar parode kad is 50min treniruotes 25min dirbau trecioj pulso zonoj (154-173bpm). Persistengiau truputi...

g.gif as irgi turiu polar (FT40 ir CS400). zemiau 140bpm tik svoriu kilnojimas virsutinei kuno daliai, o bet koks strikaliojimas - iskart 160+bpm. vien spartus ejimas 135-140bpm. praeita menesi sudeginau beveik 8500kcal sportuodama, taigi teoriskai tureciau buti 1kg lengvesne. ne velnio. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 06 vasario 2012 - 14:49
Linnuse po truputėlį, po truputėlį ir įsivažiuosi, svarbiausia nepersitempti, kad raumenukus skaudėtų, bet maloniai mirksiukas.gif

Linn man labai įdomu dėl tų lenktyniavimų, nieko apie tai nežinau, gal gali trumpai įmesti info. Aš simboliškai ruošiuosi bėgimo mėgėjų organizuojamose varžybose dalyvauti aplink Kauną kol kas smile.gif

Koja lyg ir atsigavo baiginėju bodyrockerius ir pradėsiu JM 30 day shred. Kokių svorių jūs hantelius esate įsigiję, kaip praktiškiausia? Aš turiu 1kg svorio hantelius, bet jie man praktiškai nesijaučia darant pratimus..
Atsakyti
QUOTE(summmer @ 2012 02 06, 16:57)
Linnuse po truputėlį, po truputėlį ir įsivažiuosi, svarbiausia nepersitempti, kad raumenukus skaudėtų, bet maloniai  mirksiukas.gif

Ačiū už palaikymą tikiuosi, kad užteks valios ir nemesiu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
Pas mane savaitgalis analogiškas kaip pas MO, jetau, kaip tų įkrovų išvengt.. Nors šiaip priežastį žinau, neišsimiegu, darbo dienom nesigauna net 6h, reikės prisiverst anksčiau miegot eit vakarais. O savaitgalį tai vaikas naktį kilnojosi, tikras kiaulystės dėsnis biggrin.gif Jaučiu, reikės pradėt vėl skaičiuot kcal, bus šiokia tokia savikontrolė. Nes su sportais viskas OK pas mane.
Atsakyti
QUOTE(Linnuse @ 2012 02 06, 16:42)

http://www.youtube.c...feature=related

Man Nida sakė, kad čia kardio ir kad jai pasirodė lengvi  blink.gif  spėju jei ji sportuoja ilga laiką, tai čia vieni juokai, o man va didžiausias iššukis  g.gif  Gal dar gali pasakyt, kaip tinkamai kvėpuot, kad neuždusčiau?  blush2.gif

o neerzina tie intarpai su monekenem? rolleyes.gif As vien todel nedaryciau schmoll.gif Blasko kazkaip... Bet cia mano asmenine nuomone 4u.gif
Siaip, pratimai geri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 02 06, 11:28)
Labas rytas ir sauletosios Skotijos smile.gif

Tos kas darot Insanity ar daret, is kur siuntetes? Mano draugyte asmenine trenere ir ziuriu, kad ta programa dare, sakau viskas ir as gal noriu bent pavepsoti i ja, o gal ir pameginti (nors man 60 minuciu per daug biski atrodo.. nebent tokiems zmonems, kuriems reik daug apsitirpdyti... ) Aciu.

laba, sveika sugrizusi i antrus namus mirksiukas.gif matau kelione gerai,svarbu lektuvas nenukrito biggrin.gif
As kol kas viena cia su Insanity draugauju...beje pernai pavasari buvau ta programa praejus, dabar antras turas/raundas mirksiukas.gif
pirmos 4 savaite tik po 40 min trefkes, jei dar ir ABS tai+ 17 min .o antras menuo tai po 1 val, ir net nesulyginsi su pimom savaitem, super duper intensyvus thumbup.gif
man dabar recovery week, tai galvoju ar cia likti su antru menesiu ar sokti i kita programa g.gif
Atsakyti