Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kiek daugiausia esate priaugę svorio? (68 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(mandy333 @ 2012 02 04, 16:25)
na nuotaikos blogos neisvengsi, nes anglys yra kuras smegenims.Man dar asmeniskai del per mazai angliu, viduriu uzkietejimas buvo pasireiskes doh.gif
Taigi daug darzoviu, juodos duonos, vadinamu whole grain makaronu, rudu ryziu, grikiu, aviziniu dribsniu..vistiek reiketu valgyti, nes jei varzyboms nesiruosi, tai man ta organizma alint? Dar tiesa, jei mazai angliu valgai tada turetum gerokai riebalus padidinti ir atvirksciai smile.gif bet vistiek ilga laika taip maitintis nepatarciau, bet kartas nuo karto tai visai nieko drinks_cheers.gif

as angliavandenius, jei valgau (neskaitant vaisiu ir darzoviu), tai iki pietu... kad per diena susidegintu... ir ne vakare svarbiausia..

atostogos rytoj baigias, isskrendu... bet va siandien atsikeliu ryte..kad nein atsikelti... zemes trauka totali...skauda visus net smulkiausius raumenukus, galva ant peciu vos laikos... nu kaip priplota ziemine muse... temperatura 37,2 ir va tau biggrin.gif matomai apsinuodijau vakar kazkuom, nes bedos vakare buvo su skrandziu.. taip norejau issivem... bet tike organizmas nereikalavo..matomai kazkokie toksinai pasklido po organizma tai siandien ir a jauciuosi kaip gyvenime nesportavus ir po pirmos treniruotes kai skauda net plaukus:D tik svajoju kad ryt gerai butu nes tiek lektuvo tiek autobuso kelione istvert..o ir namo grizus gerai jaustis nori, o ne surugusiu veideliu grizt... eh pasiseke biggrin.gif siandien racione daug obuoliu, biskiuka vistienos, kriausiu is kompoto...

Skirmante, su gimciuku! Sportisku ir sveikatingu metu! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 02 04, 17:55)
as angliavandenius, jei valgau (neskaitant vaisiu ir darzoviu), tai iki pietu... kad per diena susidegintu... ir ne vakare svarbiausia..

atostogos rytoj baigias, isskrendu... bet va siandien atsikeliu ryte..kad nein atsikelti...

vaje, na tikrai ne kas...gerk angliuku, gal pades..ir geros keliones smile.gif
na man sunku be angliu isbut(valgydavau iki 16 val), nes jauciasi labai, nuotaika prasta... o ziezula as nenoriu but lotuliukas.gif po to sekdavo apsivalgymai, tas angliu badas persekiodavo mane doh.gif nusprendziau, nebekankint saves...juk darau ta kad gerai jausciaus, o ne kad buciau istisai blogos nuotaikos ax.gif
Atsakyti
Isbandziau siandien JM 6 weeks 6 pack pirma lygi. Nemoku pratimu atlikti teisingai, ne pilva skauda po treniruotes, o kakla doh.gif

atostogos rytoj baigias, isskrendu... bet va siandien atsikeliu ryte..kad nein atsikelti... zemes trauka totali...skauda visus net smulkiausius raumenukus, galva ant peciu vos laikos... nu kaip priplota ziemine muse... temperatura 37,2 ir va tau biggrin.gif matomai apsinuodijau vakar kazkuom, nes bedos vakare buvo su skrandziu.. taip norejau issivem... bet tike organizmas nereikalavo..matomai kazkokie toksinai pasklido po organizma tai siandien ir a jauciuosi kaip gyvenime nesportavus ir po pirmos treniruotes kai skauda net plaukus:D tik svajoju kad ryt gerai butu nes tiek lektuvo tiek autobuso kelione istvert..o ir namo grizus gerai jaustis nori, o ne surugusiu veideliu grizt... eh pasiseke biggrin.gif siandien racione daug obuoliu, biskiuka vistienos, kriausiu is kompoto...

Skirmante, su gimciuku! Sportisku ir sveikatingu metu!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveikatos Tau ir geros keliones 4u.gif
Aciu uz sveikinimus ir palinkejimus.

Papildyta:
QUOTE(summmer @ 2012 02 04, 15:08)
Skirmante sveikinu su gimimo diena  smile.gif labai gera dovana  smile.gif

Aciu. Dabar abu turim, gerai, kad tinka priedai nuo MB polaro.
Atsakyti
Sveikos,
Skirmante,su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif gera dovana thumbup.gif
Aš iškrovos dienas nustojau daryti,kai pradėjau sportuoti(nes išsikrovus neturėčiau jėgų sportuot biggrin.gif ) ir kai kažkas ten, vingiuose, persivertė,kad nėra prasmės. Na,nebent organizmas reiklalauja po kokio apsiėdimo ar netinkamo maisto užvartojimo.
Dėl prisitraukimų,tai paskutinį kartą vasarą bandžiau,dar,galima sakyti, sporto pradžia buvo,tai nė pro kur lotuliukas.gif dabar,neabejoju,irgi nė pro kur būtų.Bet geras,kažkada gi sakiau sau,kad niekada atsispaudimų nepadarysiu,tai gal reik tikslą užsibrėžt, nors vieną apgailėtiną prisitraukimą? bigsmile.gif
Sedindriuke,sveik 4u.gif
Jautiena,nesijungi prie mūsų? rolleyes.gif
Atsakyti
del prisitraukimu mums, moterims, nereiketu pernelyg pergyventi. moterys paprastai turi daugiau mases apatinej kuno daly, kai tuo tarpu vyrai yra labiau 'i pecius'. plius moterys turi maziau raumenuku ir daugiau riebaliuku, taigi kad padaryti daug prisitraukimu moterys turi daug ir ilgai treniruotis... as kazkada padarydavau 10-12 moterisku (pirstai i vidu, siaurai) bet tik 3-4 tu jau rimtu prisitraukimu.

MO: nea, dar nesijungsiu. vis laukiu pavasario, plius dabar sirguliuoju, tai isvis nieko daryt nesinori...
Atsakyti
aciu uz linkejimus smile.gif siandien jau visai naujas zmogus jauciuos smile.gif matomai buvau persitreiravus (nesijuokit..bet tris dienas gaudavos po 2 treniruotes man cia: ryte namie, o paskui senajam sporto klube, kur nulekdavau chebrytes apalnkyt- ten ir pabodyrockeriaudavau tik..) tai va ir padroziau save matyt.. biggrin.gif bet vis tiek kaltinu silke... biggrin.gif

jep kelione namo, smagu keliones, bet tas transportas eh... vargina biggrin.gif jei nusibos pradesiu kumpius ir surius traukt is tasiuko ir uzsikasiu skaitydama knyga ir klausydama muzikos biggrin.gif

Atsakyti
Vakar pradėjau JM Ripped in 30. Pirmas lygis man pasirodė ne toks jau ir sunkus. Galvoju jį praleisti ir iš karto imti 2trąjį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(summmer @ 2012 02 04, 08:21)

aš labai laukiu kada praeis didieji šalčiai ir galėsiu bėgiot, nes prie -20 nesinori net ir man  :

aš ir laukiu. Labai labai. Prie tokio šalčio man veido odos gaila.

QUOTE(Skirmantė @ 2012 02 04, 11:42)
Labas,
pasigirsiu vakar MB padovanojo Polar  bigsmile.gif

oi, kaaaip faina. Kokį. Labai labai noriu.
Ir su gimtadieniu. 4u.gif 4u.gif

QUOTE(summmer @ 2012 02 04, 15:08)

Seniau darydavau iškrovos dienas penktadieniais (gerdavau tik vandenį),

na čia gaunasi ne iškrovos, o bado diena. Iškrovos diena - vartoji vieną produktą ir suvartosi 800kcal.

atostogos rytoj baigias, isskrendu...

geros kelionės 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2012 02 05, 12:11)
oi, kaaaip faina. Kokį. Labai labai noriu.
Ir su gimtadieniu.  4u.gif  4u.gif

Aciu. Gavau Polar FT60
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Nu pagaliau pradedu nuo šiandien judėti po truputėlį, nebelauksiu sesijos galo biggrin.gif Išsimatavau, tai per visą šį nesporto laiką priaugau tik 2 cm ir 0.4 kg. Turbūt liga padarė savo smile.gif
Susidariau sporto tvarkaraštįt, sportuosiu 6 k. per savaitę: 3 k. kardio iš Turbo Fire, ir 3 k. su svoriais iš Chalean Extreme. Žiūrėsiu kaip seksis, tikiuosi svoris pradės kristi 4u.gif
Atsakyti
Labas merginos, negaliu patikėti, kiek čia jau prirašyta ax.gif 4u.gif Pasižiūrėjau, kad senoji tema uždaryta, ieškojau naujos, bet, kad 30 psl doh.gif 4u.gif
Aš šiandien susitvarkau su dienos darbais, ir eisiu padirbėti cardio įrašu, elipsiuku ir lanku smile.gif
SĖKMĖS visoms 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(jautiena @ 2012 02 05, 01:03)
MO: nea, dar nesijungsiu. vis laukiu pavasario, plius dabar sirguliuoju, tai isvis nieko daryt nesinori...

tai lauksim vėliau 4u.gif (ar ne dviračių temoj vasarą tave mačiau? g.gif kaip pasiilgau dviračio wub.gif )

QUOTE(chérie @ 2012 02 05, 13:06)
Sveikos merginos

sveika,sėkmės vėl startuojant 4u.gif

Savaitgalis toks įkrovinis doh.gif

MB irgi seka Zuzką,tai vakar labai netikėtai rado "įdomios" info apie ją dirol.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MO: 05 vasario 2012 - 17:52