QUOTE(mandy333 @ 2012 02 04, 16:25)
na nuotaikos blogos neisvengsi, nes anglys yra kuras smegenims.Man dar asmeniskai del per mazai angliu, viduriu uzkietejimas buvo pasireiskes
Taigi daug darzoviu, juodos duonos, vadinamu whole grain makaronu, rudu ryziu, grikiu, aviziniu dribsniu..vistiek reiketu valgyti, nes jei varzyboms nesiruosi, tai man ta organizma alint? Dar tiesa, jei mazai angliu valgai tada turetum gerokai riebalus padidinti ir atvirksciai bet vistiek ilga laika taip maitintis nepatarciau, bet kartas nuo karto tai visai nieko
Taigi daug darzoviu, juodos duonos, vadinamu whole grain makaronu, rudu ryziu, grikiu, aviziniu dribsniu..vistiek reiketu valgyti, nes jei varzyboms nesiruosi, tai man ta organizma alint? Dar tiesa, jei mazai angliu valgai tada turetum gerokai riebalus padidinti ir atvirksciai bet vistiek ilga laika taip maitintis nepatarciau, bet kartas nuo karto tai visai nieko
as angliavandenius, jei valgau (neskaitant vaisiu ir darzoviu), tai iki pietu... kad per diena susidegintu... ir ne vakare svarbiausia..
atostogos rytoj baigias, isskrendu... bet va siandien atsikeliu ryte..kad nein atsikelti... zemes trauka totali...skauda visus net smulkiausius raumenukus, galva ant peciu vos laikos... nu kaip priplota ziemine muse... temperatura 37,2 ir va tau matomai apsinuodijau vakar kazkuom, nes bedos vakare buvo su skrandziu.. taip norejau issivem... bet tike organizmas nereikalavo..matomai kazkokie toksinai pasklido po organizma tai siandien ir a jauciuosi kaip gyvenime nesportavus ir po pirmos treniruotes kai skauda net plaukus:D tik svajoju kad ryt gerai butu nes tiek lektuvo tiek autobuso kelione istvert..o ir namo grizus gerai jaustis nori, o ne surugusiu veideliu grizt... eh pasiseke siandien racione daug obuoliu, biskiuka vistienos, kriausiu is kompoto...
Skirmante, su gimciuku! Sportisku ir sveikatingu metu!