Laba ryta
o as sian ryte maloniai nustebau ant svarstykliu uzlipus pamaciau 61kg. bandau dar vis susiimti ir isugdyti valia saldumynu kaip ir nesinori, tik va niekaip neistoju i rezima nevalgyt po 18h. vis susivelinam su vakariene sian bandysiu iskrovos diena daryt su kefyru o seimai darysiu ceburekus ir vyras stebisi jei jiems sonkaulius kepu o as pati valgau salotas su zuvim ar vistiena
QUOTE(KolJe @ 2012 02 04, 14:26)
Laba ryta
o as sian ryte maloniai nustebau ant svarstykliu uzlipus pamaciau 61kg. bandau dar vis susiimti ir isugdyti valia saldumynu kaip ir nesinori, tik va niekaip neistoju i rezima nevalgyt po 18h. vis susivelinam su vakariene sian bandysiu iskrovos diena daryt su kefyru o seimai darysiu ceburekus ir vyras stebisi jei jiems sonkaulius kepu o as pati valgau salotas su zuvim ar vistiena
As tai netikiu tom iskrovom ir nevalgymais po 18val. Sportuojant reikia daug ir sveikai maitintis. Vakarais geriau butu nevalgyti 2val iki miego. Netikiu,kad kas nors eina 20val miegot.
QUOTE(NIDA @ 2012 02 04, 12:46)
As tai netikiu tom iskrovom ir nevalgymais po 18val. Sportuojant reikia daug ir sveikai maitintis. Vakarais geriau butu nevalgyti 2val iki miego. Netikiu,kad kas nors eina 20val miegot.
tai mano atveju 20 val. vakariene einu miegot 23h. kartais ir 24 tai pats tas
del iskrovos nezinau, kiek anksciau gyd. sakius kad nekenkia i savaite karta issikraut
QUOTE(KolJe @ 2012 02 04, 14:48)
tai mano atveju 20 val. vakariene einu miegot 23h. kartais ir 24 tai pats tas
del iskrovos nezinau, kiek anksciau gyd. sakius kad nekenkia i savaite karta issikraut
Tai tavo atveju galima tada pavalgyt ir 21val. Tik jau vakariene pasirink lengvesne. O per iskrovos dienas tada nesportuok.Kitaip iskrova kenks.
As taip pat netikiu nevalgymais po 18val, ypac jei miegoti einama 23-24val. per ilgas laiko tarpas gaunasi.
Gimtadienio.
QUOTE(mandy333 @ 2012 02 04, 12:24)
Gimtadienio.
QUOTE(NIDA @ 2012 02 04, 12:46)
Pritariu, sadistiškai man atrodo žmonės, kurie po 18 val. nevalgo Aš tai bijočiau sveikatą susigadinti. Ypač, kai rytais rekomenduojama vaisiukai ant tuščio skrandžio, vandens pagerti. Tai kaip tada reiktų ištverti, jei ir iš vakaro nevalgei? Nebent kiti kitokių rekomendacijų klauso ir jiems tai gerai?
Labutis.
QUOTE(Skirmantė @ 2012 02 04, 13:08)
As taip pat netikiu nevalgymais po 18val, ypac jei miegoti einama 23-24val. per ilgas laiko tarpas gaunasi.
Gimtadienio.
Gimtadienio.
sveikinimai tortadienio proga
na as irgi nesilaikau jokiu iskrovu aisku esu bandziusi, po to sekdavo 2 apsivalgymo dienos, kas aisku naturalu, kaip ant vien ant kefyro buni ir issibadeji tai galvodavau, nafik cia badaut, kad po to 5 kart tiek apsiest tas nuo 18 val nevalgyt irgi nesamone, 2-3 val iki einant miegot, pilnai pritariu
Kas is merginu padarot prisitraukimus? Siandien padariau viena Pasiekimas didziausias Su prisitraukimais pas mane silpnai. Tuos lengvesnius(delnais i save)padarau penkis. O tuos "tikruosius",kur delnais nuo saves isikabinti,tai bandziau bandziau ir siandien viena isstenejau Vaikstau laiminga. Vyras juokiasi-NET viena prisitraukima zmona padare-profas
QUOTE(mandy333 @ 2012 02 04, 13:22)
sveikinimai tortadienio proga
Aciu.
QUOTE(NIDA @ 2012 02 04, 13:39)
Kas is merginu padarot prisitraukimus? Siandien padariau viena Pasiekimas didziausias Su prisitraukimais pas mane silpnai. Tuos lengvesnius(delnais i save)padarau penkis. O tuos "tikruosius",kur delnais nuo saves isikabinti,tai bandziau bandziau ir siandien viena isstenejau Vaikstau laiminga. Vyras juokiasi-NET viena prisitraukima zmona padare-profas
Neturiu kur juos daryti
Speju, kad nepadaryciau nei vieno
Skirmante sveikinu su gimimo diena labai gera dovana
Nida šaunuolė
Aš didžiuojuosi, kad jau padarau 3 pilnus atsispaudimus, apie prisitraukimus dar toli Man labai patiko Gyčio patarimas, kad kas nors padėtų prisitraukti, o po to lėtai nusileidi, atšilus orams bandysiu
Seniau darydavau iškrovos dienas penktadieniais (gerdavau tik vandenį), man labai patiko, iš pradžių būdavo praktiškai be šansų bėgti sekančią dieną, toks įdomus jausmas tarsi kažkas svarelius kokių 10kg uždėjęs, po to prasilaužiau ir būdavo labai gerai (tokia pati aktyvi diena kaip ir kitos). Geriausias jausmas po iškrovos dienos norėdavosi valgyti daug sveikesnio maisto ir visiškai natūraliai nesinorėdavo jokių saldumynų.
Aš paskutinį kartą valgau 19h, o miegot einu 22h, tai man pats tas.
Nida šaunuolė
Aš didžiuojuosi, kad jau padarau 3 pilnus atsispaudimus, apie prisitraukimus dar toli Man labai patiko Gyčio patarimas, kad kas nors padėtų prisitraukti, o po to lėtai nusileidi, atšilus orams bandysiu
Seniau darydavau iškrovos dienas penktadieniais (gerdavau tik vandenį), man labai patiko, iš pradžių būdavo praktiškai be šansų bėgti sekančią dieną, toks įdomus jausmas tarsi kažkas svarelius kokių 10kg uždėjęs, po to prasilaužiau ir būdavo labai gerai (tokia pati aktyvi diena kaip ir kitos). Geriausias jausmas po iškrovos dienos norėdavosi valgyti daug sveikesnio maisto ir visiškai natūraliai nesinorėdavo jokių saldumynų.
Aš paskutinį kartą valgau 19h, o miegot einu 22h, tai man pats tas.
QUOTE(NIDA @ 2012 02 04, 13:46)
manau nevalgymas po sesiu veikia tuo atveju jei po sesiu sunaudoji didele dali kaloriju.pvz labai soti vakariene.o dienos kaloriju norma kaip ir pasiekta per diena.tai automatiskai gaunasi kad diena valgai ta pati,vakare nebevalgai po sesiu,reiskia maziau kaloriju per diena,kas veda link lieknejimo.
man kai buna iseigine stengiuosi pavalgyti iki sesiu,nes daug geriau miegasi ir siaip man patinka ankstyva vakariene.paskui jei praalkstu obuoli koki suvalgau.o miegoti einam anksti-devinta,puse desimtos.tai man visai pats tas iki sesiu pavalgyti.deja darbo dienomis tai neimanoma.
o ryte jauciuosi praalkusi.niekada nereikejo saves versti is ryto valgyti.o ypac pasportavus norisi kazko sveiko ir sotaus.plius pietus mano palyginus velai buna,tai vien vaisius valgydama pusryciams kaip kazkas rase greitai nusibaigciau pusrycius pavalgau pries astuonias.o pietus man tik pirma val.uzkandziauti nera galimybiu.tai man svarbu ryte sociau uzvalgyti,kad iskesciau iki pietu:) o paskui vakariene apie puse septyniu-septinta.ne darbo dienomis siek tiek kitaip.bet labai jau mazai tu nedarbo dienu tai net neskaitau ju.
Ka valgote kaip geruosius angliavandenius?speju nusimazinau angliavandeniu per daug.nebevalgau saldumynu,plius vengiu visu miltiniu dalyku.duonos juodos nedaug labai suvalgau,bet ir tai ne kasdien.ka galima valgyti,kad nepritruktu energijos ir nuotaika nebutu bloga(manau ji tokia tik del angliu trukumo).
QUOTE(jurgita-d @ 2012 02 04, 16:28)
Ka valgote kaip geruosius angliavandenius?speju nusimazinau angliavandeniu per daug.nebevalgau saldumynu,plius vengiu visu miltiniu dalyku.duonos juodos nedaug labai suvalgau,bet ir tai ne kasdien.ka galima valgyti,kad nepritruktu energijos ir nuotaika nebutu bloga(manau ji tokia tik del angliu trukumo).
na nuotaikos blogos neisvengsi, nes anglys yra kuras smegenims.Man dar asmeniskai del per mazai angliu, viduriu uzkietejimas buvo pasireiskes
Taigi daug darzoviu, juodos duonos, vadinamu whole grain makaronu, rudu ryziu, grikiu, aviziniu dribsniu..vistiek reiketu valgyti, nes jei varzyboms nesiruosi, tai man ta organizma alint? Dar tiesa, jei mazai angliu valgai tada turetum gerokai riebalus padidinti ir atvirksciai bet vistiek ilga laika taip maitintis nepatarciau, bet kartas nuo karto tai visai nieko