Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kiek daugiausia esate priaugę svorio? (68 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(MO @ 2012 02 03, 21:12)
Ką savaitgalį žadate veikinėti?  rolleyes.gif

Sportuoti irnesakyk.gif hihihi.gif Šalčio aš ne mėgėja, tai namie, namie...
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 02 03, 21:27)
Įdomu  bigsmile.gif lauksim rezultatų  4u.gif

Tikrai įdomu drinks_cheers.gif Aš mėgstu tokias netradicijas smile.gif
Papildyta:
Kaip įdomu žinokit. MB gi dabar tą patį sportuoja, tik aš jau daug toliau pažengusi. Tai vis pagerina jis mano laiką, šaunuolis, nes jo širdis ištvermingesnė. Šis mano kompleksas tada buvo 28,55 min., o jo 22,17 min. thumbup.gif Bet... ką norėjau pasakyti. Jis baisiai darė, stenėjo, kentėjo, keikė Zuzaną visais žodžiais doh.gif lotuliukas.gif forma baisi jo buvo, o laikas gi daug geresn is už mano. Jėėėėz, tai kaip aš tada atrodžiau?????? Įsivaizduojate kokia pažanga bigsmile.gif Dabar aš kaifuoju po sporto, o tada tikrai zyrza buvau kaip jis dabar. Vat jums ir motyvacija, viskas savaime ateina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zoory @ 2012 02 03, 21:36)
mandy333- ir aš jamčiau tokią progą  net negalvojus. Seniai norėjau išsitirt kiek kūne turiu riebalų ir raumenų masės  smile.gif

as pati turiu riebalu matuokli, http://www.alun.dk/s...edtprocent.html bet nezinau ar ten tiksliai ismatuoja, nes vieni vienaip matuoja, kiti kitaip doh.gif
Atsakyti
as tai esu maciusi riebalu matuokli, na toki panasu kaip x-box vyras zaidzia, tas valdymo pultelis( dzoisikas, kaip vadina) , tai ji laikai rankosi ir iskeli i prieki, tada jis nuskanuoja tavo kuna ir parodo kiek riebalu ir raumens.
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 02 03, 21:33)
gulint ramioj busenoj viska nustato...nu del to daug norinciu, nes to dviracio pumpint nereiks

och,tinginėliai visi lotuliukas.gif

QUOTE(zoory @ 2012 02 03, 21:36)
Jau matau nedidelius kontūriukus viršutinėj pilvo daly (tikiuos man nesivaidena 

thumbup.gif 4u.gif
(aš pas save kvadratėlius įžvelgiu,gaila,kolkas tik po paėdimo lotuliukas.gif verysad.gif )

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 02 03, 21:45)
Sportuoti
Vat jums ir motyvacija, viskas savaime ateina thumbup.gif

drinks_cheers.gif laukiu rytdienos sporto wub.gif
kaip smagu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zoory @ 2012 02 03, 23:36)
Aš jau po JM mankštos + Ab Ripper. Uh, nenoriai šian ėjosi  karsta.gif bet kuo toliau, tuo Ripperį man smagiau ir lengviau daryti. Jau matau nedidelius kontūriukus viršutinėj pilvo daly (tikiuos man nesivaidena  biggrin.gif ), apatinė dalis sunkiau pasiduoda.

O kiek laiko jau presiuka mucini? Tuos kvadratelius tai labai sunku isgauti. Dirbti,dirbti ir dirbti...Apatine ir man sunkiausiai ejosi. Kazkada buvo mano pilvukas kvadratuotas wub.gif Taaaip man patiko.Bet apleidau sportus ir nebera. Dabar vel tiksla turiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

prisiduodu aš su savo sportu smile.gif

Pirmadienį, antradienį, ketvirtadienį, penktadienį - no more trouble zones. Trečiadienį pravaikšta buvo blush2.gif
Kol kas pagal JM no more trouble zones sportuoju 15dienų, tai kai praeis mėnuo galvoju pradėt banish fat boost metabolism. O kol kas ir toliau sportuosiu pagal no more trouble zones, stengiuosi nesimėtyti po visas programas.
Anksčiau kai tai viena savaite pagal vena programa sportavau, kita savaite - pagal kita tai sunku būdavo reguliariai sportuot, o ir rezultatų jokių nesijautė tai stengiuosi nebesimėtyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 02 03, 23:35)
Tuos kvadratelius tai labai sunku isgauti. Dirbti,dirbti ir dirbti...

visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 02 04, 00:35)
O kiek laiko jau presiuka mucini? Tuos kvadratelius tai labai sunku isgauti. Dirbti,dirbti ir dirbti...Apatine ir man sunkiausiai ejosi. Kazkada buvo mano pilvukas kvadratuotas  wub.gif Taaaip man patiko.Bet apleidau sportus ir nebera. Dabar vel tiksla turiu  biggrin.gif

Žvilgtelėjau į kalendorių, net pačiai įdomu pasidarė - virš 2 mėnesių (pradėjau lapkričio pabaigoj). Tai tikrai ankstoka tikėtis kvadratėlių.. biggrin.gif tikiuos abi pasieksim savo tikslą
Atsakyti
labas rytas smile.gif

aš labai laukiu kada praeis didieji šalčiai ir galėsiu bėgiot, nes prie -20 nesinori net ir man doh.gif Apleidau bodyrockers, nes negaliu padaryti šuoliukų, kažkas nutiko sąnariams apatiniams (ne achilo sausgysle bet šonuose labiau), suskausta. Šiaip ar taip mano treneris sakydavo skauda kojas dirbk kol kas su rankom, todėl dabar kas antrą diena darau kalanetiką, man ji labai tinka ir patinka smile.gif

Pastebėjau kai nebėgioju man svoris apstojo kritęs, tai man geriausia svorį mesti bėgiojant.

Labai įdomu dėl biologinio amžiaus iš tiesų smile.gif Dėl riebalų tai žinau, kad pas mane jų dar gerokai per daug doh.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas,
pasigirsiu vakar MB padovanojo Polar bigsmile.gif
Atsakyti
labuka, jau po darbo karsta.gif
tai va ataskaita, vakar off nuo sporto, siandieniniuose planuose Insanity smile.gif liko tik 2 dieneles ir prasides recovery week, va tada jau galvosiu ka cia daryti toliau, is tikruju zadejau tik 2 savaites tedaryt ta programa, bet kazkaip uzsivedziau biggrin.gif biggrin.gif ... bet dar ir del to kad sriuka su laiku, o cia tik 40 min, kartais buna ciut daugiau jei abs treniruote buna kartu ax.gif po tos recovery savaites ziuresiu, kaip man cia viskas eisis g.gif
Skirmate, o kokia proga? geras vyras thumbup.gif
Atsakyti