Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kiek daugiausia esate priaugę svorio? (68 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Gytis` @ 2012 02 03, 16:27)
Taip pat jau kuris laikas gulejo kofeino tableciu meginukai,

kas per tabletės?
aš geriu kavą,bet žiūriu,nebeveikia ji manęs visai schmoll.gif iš kur pasisemti energijos? jau kuris laikas energijos nulis verysad.gif

QUOTE(NIDA @ 2012 02 03, 16:41)
Ar kas nors pilnai padarote sita http://www.youtube.c...;feature=fvwrel
Nu niekaip jo nesugebu iveikti. Jau kai pritupiu,tai be sansu pasikelt.

bandžiau jau kažkada,kai VV įdėjo,nu ne schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 02 03, 20:02)
Aha, aš tik su nike kedais į tą pusę padarau, basomis be šansų biggrin.gif

O as basa visa laika darydavau ir pergyvenau,kad tokia silpna. dabar pas tevus bute gyvenu laikinai,tai po mumis mazas leliukas gyvena,nesinori triuksmauti. su kedais dar nebandziau.

Slaptazodis geras lotuliukas.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDA: 03 vasario 2012 - 18:10
QUOTE(NIDA @ 2012 02 03, 20:03)
Per viena treniruote,turbut,neimanoma visus raumenukus pamankstinti  smile.gif Ju tiek daug,treniruote turetu buti labai ilga. Gali daryt viena diena vienai raumenu grupei,kita diena kitai. Arba kas kelias dienas. Bet kokias treniruotes reikia kaitalioti. Viena programa,sudaryta trenerio,keiciama kas tris menesius,bet toj programoj turetu buti beveik visiem raumenim pratimuku. Kitoj programoj jungiami tie raumenys,kuriem pries tai teko mazesnis kruvis,o kurie stipriai dirbo,gauna mazesni.

Ačiū už išsamią informaciją thumbup.gif
Bandysiu model workout smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 02 03, 18:09)
O as basa visa laika darydavau ir pergyvenau,kad tokia silpna. dabar pas tevus bute gyvenu laikinai,tai po mumis mazas leliukas gyvena,nesinori triuksmauti. su kedais dar nebandziau.

Slaptazodis geras  lotuliukas.gif Aciu  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 02 03, 19:58)
laba, rutrackeri tikrai yra, esu bandziusi.0 efekto doh.gif

O man visai geri tie pratimukai pasirode. As jau ju noooriu.tik reikia baigt savo programele. Gal pati programa ten nekokia,jei efekto 0,bet pratimukai tai geri.
Papildyta:
QUOTE(Linnuse @ 2012 02 03, 20:11)
Ačiū už išsamią informaciją thumbup.gif
Bandysiu model workout smile.gif

Visada prasom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 02 03, 18:17)
O man visai geri tie pratimukai pasirode. As jau ju noooriu.tik reikia baigt savo programele. Gal pati programa ten nekokia,jei efekto 0,bet pratimukai tai geri.

na baigiau programele, 2 menesius be simuliaciju isvariau,nei vienos dienos nepraleidau...bet visiskai jokiu pakitimu dubcej nebuvo, tai jei nebuvo tai man 0 efekto...bet nesakau kad visiems vienodai bus, gal kitoms labai super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 02 03, 19:04)
kas per tabletės?
aš geriu kavą,bet žiūriu,nebeveikia ji manęs visai  schmoll.gif  iš kur pasisemti energijos? jau kuris laikas energijos nulis  verysad.gif

Gryno kofeino tabletes. Buna pirkti pas papildu pardavejus. Zinoma doze didesne nei kokioje kavoje. Prie energetiku taip pat organizmas pripranta ir jie nebeveikia taip, kaip pirma karta, todel jiem daromos pertraukos. Visko gali buti, kad tokiu atveju ir kava nebeveikia.
Del energijos trukumo, tai sunku pasakyti. Gal maza koku vitaminu. Didele tikimybe jog metant svori atsiranda energijos nebuvimas del anglevandeniu trukumo. Ar siaip oras veikia. Sunku pasakyti.
Atsakyti
Hm,turiu problemų dėl aukšto kraujospūdžio, tai nežaisiu gal tom tabletėm g.gif
Gal miego trūkumas ph34r.gif pastebėjau,kad blogai jaučiuosi,kai vėlai pasportuoju,bet kad šiuo metu kitaip neišeina doh.gif
Uch,kad nusilesiau,kojytės rankytės dreba wub.gif
Ką savaitgalį žadate veikinėti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 02 03, 21:12)
Hm,turiu problemų dėl aukšto kraujospūdžio, tai nežaisiu gal tom tabletėm  g.gif
Gal miego trūkumas  ph34r.gif pastebėjau,kad blogai jaučiuosi,kai vėlai pasportuoju,bet kad šiuo metu kitaip neišeina  doh.gif
Uch,kad nusilesiau,kojytės rankytės dreba  wub.gif
Ką savaitgalį žadate veikinėti?  rolleyes.gif

na man tai tiktu jauciu tos kavos tabletes, nes turiu per zema kraujospudi g.gif as irgi sportuoju vakarais, bet del per zemo spaudimo batareikos nuseda, tai ikalu puoduka kavos tada fitness4.gif
ech... vyras jau kuria plana-chuligana kur ant kalniuko paciuozinet su rogutem, manes tai nezavi ta mintis, tokiam salti doh.gif .Man dar ryt dirbti reikia iki 11 val ax.gif dabar besededama pries tv, visokiu negeru dalyku netycia prisikirtau doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
sedindriuke, o kada tau bunifacijaus atostogos baigias? smile.gif
Papildyta:
dar va norejau pasigirti blush2.gif siandien gavau pasiulyma nusistatyti savo biologini amziu, ten bus atliekama visa eile tyrimu, su specialia iranga, kur tiksliai pasakys kiek turiu raumenu mases, riebalu ir t.t. tik va eile norinciu visas kilometras, bet zadu uzsirasyti ir kantriai laukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 02 03, 21:26)
dar va norejau pasigirti blush2.gif  siandien gavau pasiulyma nusistatyti savo biologini amziu, ten bus atliekama visa eile tyrimu, su specialia iranga, kur tiksliai pasakys kiek turiu raumenu mases, riebalu ir t.t. tik va eile norinciu visas kilometras, bet zadu uzsirasyti ir kantriai laukti ax.gif

Įdomu bigsmile.gif lauksim rezultatų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 02 03, 21:27)
Įdomu  bigsmile.gif lauksim rezultatų  4u.gif

na norinciu labai daug, net neisivaizduoju kada ten eiles sulauksiu, nes visas tas tyrimas 1 zmogui apie valanda uzima, ten aisku be ka minejau, dar pasakys kokia fizine forma...man kazkaip idomiai pasirode, nes kai ziuri biggest looserius tai ten kondi-dvirati mina, bet cia kazkaip nereikes dviracio mint 30 min, nupirko pati naujausia aparata kur gulint ramioj busenoj viska nustato...nu del to daug norinciu, nes to dviracio pumpint nereiks lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš jau po JM mankštos + Ab Ripper. Uh, nenoriai šian ėjosi karsta.gif bet kuo toliau, tuo Ripperį man smagiau ir lengviau daryti. Jau matau nedidelius kontūriukus viršutinėj pilvo daly (tikiuos man nesivaidena biggrin.gif ), apatinė dalis sunkiau pasiduoda.

mandy333- ir aš jamčiau tokią progą net negalvojus. Seniai norėjau išsitirt kiek kūne turiu riebalų ir raumenų masės smile.gif
Atsakyti