Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kiek daugiausia esate priaugę svorio? (68 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(MO @ 2012 02 03, 16:54)
Išsiuntinėjau naują slaptažodį visoms,kurios pasirodžiusios albume,dvi mergaites ištryniau  g.gif , ir Gytis,kadangi mums pasirodė,gavo duomenis  4u.gif
Sakykit,kam dar nusiųsti,kam ten nusprendėt duoti,nepamenu  g.gif
O gal geriau daryti taip, kai žmgus tikrai ruošiasi įkelti foto,tik tuomet duoti duomenis?

Siandien as buvau gavus rakteli. Apziurejau jus is visu pusiu biggrin.gif Nu grazios visos thumbup.gif Susiruosiau nusifotkint-o gi kortele pilnutele. Tai nusipirksiu kada korta,tada isikelsiu ir as pas jus susipazinimui. tai gal tada ir paprasysiu naujojo raktelio najosios raktininkes biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Gytis` @ 2012 02 03, 18:27)
Paziurejau jusu albuma. Galiu pasakyti - saunuoles! Tikrai graziai atrodote. Jau rasiau, kad tikiu jog pasieksite savo uzsibreztu tikslus, tai dabar esu tuo isitikines. Taip ir toliau! smile.gif
Na, o as siandien persiskaiciavau kaloriju kieki, tai norint priaugti svorio teks suvartoti apie 3200 kcal i diena. Jauciu busiu, kaip chamiakas  lotuliukas.gif  Isrisau kodel paskutiniu metu tiek mazai jegu. Ziaurus anglevandeniu trukumas. Faktiskai mintu vien baltymais. Teks taisyti.
Taip pat jau kuris laikas gulejo kofeino tableciu meginukai, tai siandien nutariau pabandyti. Gavosi 100 mg gryno kofeino (puse tabletes). Siaip esu negeriantis nei kavos, nei kitu energetiniu gerimu, tai poveikis pasijaute. Gan idomus jausmas. Laksciau, kaip nutrukes nuo grandines, o nuo visos dozes, tai tikriausiai buciau skraides  biggrin.gif  Nutariau pasilikti, kai nebus motyvacijos.

Oho,kiek daug blink.gif Man tiek nesigautu sveikai maitinantis schmoll.gif Nebent vien saldainiais.
O kam tas kofeinas? Jis sportuojanciam reikalingas,ar cia tik del pasiturbinimo?
As irgi kavos negeriu,o spaudimo pas mane beveik nulis,tai vienintelis vaistas- sportas.
P.s.labai labai aciu uz kcal skaiciavimo lentele 4u.gif Taip ilgai ieskojau tokio daikto,kur pasiskaiciuot angl.,rieb.,balt. ir kcal kieki.

Ar kas nors pilnai padarote sita http://www.youtube.c...;feature=fvwrel
Nu niekaip jo nesugebu iveikti. Jau kai pritupiu,tai be sansu pasikelt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDA: 03 vasario 2012 - 17:12
Nera uz ka.
Nesuvalgydavau ir as tiek, todel jau kelis menesius svoris stovejo vietoje. Teks virtis daugiau kosiu.
Nereikalingas kofeinas. Cia kaip pre-workout maisto papildas (energetikas). Suteikia zvalumo, gal siektiek daugiau energijos. Dauguma tokio tipo papildu sudetyje ir yra kofeino arba dmaa. Gavau megineli, kaip dovana, pirkdamas proteina ir BCAA. Stovejo kelis menesius, tai siandien nutariau pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(Linnuse @ 2012 02 03, 18:15)

Pagal dominuojancius pratimus priskirciau taip:
1,2 kardio
3,4 jegos
5 kardio

Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 02 03, 19:11)
Pagal dominuojancius pratimus priskirciau taip:
1,2 kardio
3,4 jegos
5 kardio

Ačiū smile.gif jei norėčiau prailginti treniruotę ir jungčiau tarkim 1su3, 2su4 nebūtų per daug? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linnuse @ 2012 02 03, 19:19)
Ačiū smile.gif jei norėčiau prailginti treniruotę ir jungčiau tarkim 1su3, 2su4 nebūtų per daug? smile.gif

Jei jauti,kad tau per mazai,tai gali jungti.Bet tada gali nedaryti tu apsilimu,kur pries jegos treniruotes daro(sokinejimai,begimai ir pan). Man tose treniruotese kruvio ne per daug pasirode. Kitom gal butu uztektinai. Reikia ziureti pagal savo galimybes ir NEPERSISTENGTI.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDA: 03 vasario 2012 - 17:25
QUOTE(NIDA @ 2012 02 03, 16:41)
Ar kas nors pilnai padarote sita

Šlifuot dar ir šlifuot. Keliuosi bet jau ant tiek durnai, kad doh.gif
Atsakyti
Sveikos, gal esate mačiusios kur nors šitos mankštos pilnus įrašus?
http://www.youtube.c...h?v=lQ0ag0IUIuM
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 02 03, 19:39)
Šlifuot dar ir šlifuot. Keliuosi bet jau ant tiek durnai, kad doh.gif

Dabar pabandziau palengvint. ant 5cm kablo dariau-kreivai sleivai,bet padarau lotuliukas.gif Svoris kitaip pasiskirsto pritupus.
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 02 03, 19:23)
Jei jauti,kad tau per mazai,tai gali jungti.Bet tada gali nedaryti tu apsilimu,kur pries jegos treniruotes daro(sokinejimai,begimai ir pan). Man tose treniruotese kruvio ne per daug pasirode. Kitom gal butu uztektinai. Reikia ziureti pagal savo galimybes ir NEPERSISTENGTI.

Aš tik pradėjau sportuoti, čia skaičiau kad negerai, mėtytis nuo vienos treniruotės prie kitos, bet tą kurią bandžiau tai viskas tik kojoms ir rankoms. Norisi, kad prasimankštintų visi raumenukai, tad bandau atrasti sau tinkamiausią smile.gif ax.gif Antsvorio neturiu, makštinuosiu tik dėl to, kad reikia prasijudinti smile.gif ir gal dar kada nors išryškės bent vienas raumenukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2012 02 03, 17:40)
Sveikos, gal esate mačiusios kur nors šitos mankštos pilnus įrašus?
http://www.youtube.c...h?v=lQ0ag0IUIuM

laba, rutrackeri tikrai yra, esu bandziusi.0 efekto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 02 03, 17:44)
Dabar pabandziau palengvint. ant 5cm kablo dariau-kreivai sleivai,bet padarau  lotuliukas.gif Svoris kitaip pasiskirsto pritupus.

Aha, aš tik su nike kedais į tą pusę padarau, basomis be šansų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linnuse @ 2012 02 03, 19:47)
Aš tik pradėjau sportuoti, čia skaičiau kad negerai, mėtytis nuo vienos treniruotės prie kitos, bet tą kurią bandžiau tai viskas tik kojoms ir rankoms. Norisi, kad prasimankštintų visi raumenukai, tad bandau atrasti sau tinkamiausią smile.gif  ax.gif  Antsvorio neturiu, makštinuosiu tik dėl to, kad reikia prasijudinti smile.gif ir gal dar kada nors išryškės bent vienas raumenukas biggrin.gif

Per viena treniruote,turbut,neimanoma visus raumenukus pamankstinti smile.gif Ju tiek daug,treniruote turetu buti labai ilga. Gali daryt viena diena vienai raumenu grupei,kita diena kitai. Arba kas kelias dienas. Bet kokias treniruotes reikia kaitalioti. Viena programa,sudaryta trenerio,keiciama kas tris menesius,bet toj programoj turetu buti beveik visiem raumenim pratimuku. Kitoj programoj jungiami tie raumenys,kuriem pries tai teko mazesnis kruvis,o kurie stipriai dirbo,gauna mazesni.
Atsakyti