QUOTE(MO @ 2012 02 03, 16:54)
Išsiuntinėjau naują slaptažodį visoms,kurios pasirodžiusios albume,dvi mergaites ištryniau , ir Gytis,kadangi mums pasirodė,gavo duomenis
Sakykit,kam dar nusiųsti,kam ten nusprendėt duoti,nepamenu
O gal geriau daryti taip, kai žmgus tikrai ruošiasi įkelti foto,tik tuomet duoti duomenis?
Sakykit,kam dar nusiųsti,kam ten nusprendėt duoti,nepamenu
O gal geriau daryti taip, kai žmgus tikrai ruošiasi įkelti foto,tik tuomet duoti duomenis?
Siandien as buvau gavus rakteli. Apziurejau jus is visu pusiu Nu grazios visos Susiruosiau nusifotkint-o gi kortele pilnutele. Tai nusipirksiu kada korta,tada isikelsiu ir as pas jus susipazinimui. tai gal tada ir paprasysiu naujojo raktelio najosios raktininkes
Papildyta:
QUOTE(Gytis` @ 2012 02 03, 18:27)
Paziurejau jusu albuma. Galiu pasakyti - saunuoles! Tikrai graziai atrodote. Jau rasiau, kad tikiu jog pasieksite savo uzsibreztu tikslus, tai dabar esu tuo isitikines. Taip ir toliau!
Na, o as siandien persiskaiciavau kaloriju kieki, tai norint priaugti svorio teks suvartoti apie 3200 kcal i diena. Jauciu busiu, kaip chamiakas Isrisau kodel paskutiniu metu tiek mazai jegu. Ziaurus anglevandeniu trukumas. Faktiskai mintu vien baltymais. Teks taisyti.
Taip pat jau kuris laikas gulejo kofeino tableciu meginukai, tai siandien nutariau pabandyti. Gavosi 100 mg gryno kofeino (puse tabletes). Siaip esu negeriantis nei kavos, nei kitu energetiniu gerimu, tai poveikis pasijaute. Gan idomus jausmas. Laksciau, kaip nutrukes nuo grandines, o nuo visos dozes, tai tikriausiai buciau skraides Nutariau pasilikti, kai nebus motyvacijos.
Na, o as siandien persiskaiciavau kaloriju kieki, tai norint priaugti svorio teks suvartoti apie 3200 kcal i diena. Jauciu busiu, kaip chamiakas Isrisau kodel paskutiniu metu tiek mazai jegu. Ziaurus anglevandeniu trukumas. Faktiskai mintu vien baltymais. Teks taisyti.
Taip pat jau kuris laikas gulejo kofeino tableciu meginukai, tai siandien nutariau pabandyti. Gavosi 100 mg gryno kofeino (puse tabletes). Siaip esu negeriantis nei kavos, nei kitu energetiniu gerimu, tai poveikis pasijaute. Gan idomus jausmas. Laksciau, kaip nutrukes nuo grandines, o nuo visos dozes, tai tikriausiai buciau skraides Nutariau pasilikti, kai nebus motyvacijos.
Oho,kiek daug Man tiek nesigautu sveikai maitinantis Nebent vien saldainiais.
O kam tas kofeinas? Jis sportuojanciam reikalingas,ar cia tik del pasiturbinimo?
As irgi kavos negeriu,o spaudimo pas mane beveik nulis,tai vienintelis vaistas- sportas.
P.s.labai labai aciu uz kcal skaiciavimo lentele Taip ilgai ieskojau tokio daikto,kur pasiskaiciuot angl.,rieb.,balt. ir kcal kieki.
Ar kas nors pilnai padarote sita http://www.youtube.c...;feature=fvwrel
Nu niekaip jo nesugebu iveikti. Jau kai pritupiu,tai be sansu pasikelt.