Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kiek daugiausia esate priaugę svorio? (68 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
sveikos, as galvoju nebeprisidavinesiu, nes per 1 savaite nekuo tos apimtys pas mane pasikeicia. bet ir toliau su jumis sportuosiu biggrin.gif
Atsakyti
http://www.shaping.lt/index2.html šitas dar psl. visai nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 02 02, 18:15)
aš "stumdau" po 10kg kiekvienoj rankoj

QUOTE(MO @ 2012 02 02, 18:54)
<...> įeina 2 grifai po beveik 2kg, 2*1,25kg, 2*2,5kg, 2*5kg ir 2*10kg. Tų po 10 kg nesu dar naudojus ir,manau,nenaudosiu

Nesupratau, tai darai su tais 2*10 ar ne? g.gif

cherie, sveik, rimtai pradėk stiprinti imunitetą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maruša: 03 vasario 2012 - 11:21
QUOTE(MO @ 2012 02 03, 01:18)
sėkmingos sesijos tau,ir greičiau grįžk į vėžes 
P.S. Mergaitės,ar nieko prieš,kad pakeistume albumo slaptažodį? aš už tai,kad karts nuo karto pakeistume, nežinia,kas ten landžioja...
Jeigu jūs nieko prieš,galiu kad ir aš jį pakeisti,pratrinti nebebendraujančias ir išsiuntinėti visoms į až naująjį

Ačiū 4u.gif
Aš irgi už drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(maruša @ 2012 02 03, 12:21)
cherie, sveik, rimtai pradėk stiprinti imunitetą
Dėkui 4u.gif
Tavo parašas lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Okis,kai tik laiko turėsiu(šiandien,tikiuosi),prisėsiu ir bus padaryta dėl albumo drinks_cheers.gif
Maruša,turiu vieną hantelį tokį seeną,MB palikimas,tai jis visas 10kg sveria,o kitą pasidarau iš turimų svorių smile.gif tai gaunas 2*10kg. Man bais sunku buvo iš pradžių sustumdyt atsigulus ant kamuolio į viršų,ale kažkaip nieko jau dabar, (neradau atitikmens,nes grybauju tuose pavadinimuose doh.gif , šis variantas,tik guli pasirėmus mentimis ant kamuolio,o visas kūnas "ore" kaip lenta, o kitas šis , ir dar vienas šis
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2012 02 03, 12:47)
Brūkštelsiu AŽ, nes jau rašyta ne kartą temoj buvo.

Šitas, man asmeniškai tai čia didelis pasiekimas, turint omeny, kad nuosekliai sportuoti galima sakyti pradėjau prieš tris mėnesius, prieš tai blaškiausi tarp įvairių DVD. Ir vienai rankai čia tie 8 kg.
Ačiū smile.gif Rankų ir nugaros raumenimis esu patenkinta, su pilvu ir apatine kūno dalim dar reikia dirbt ir dirbt, na aišku pirmiausia svarbu įvaldyti esminį pilvo preso pratimą - eiti eiti kuo toliau nuo virtuvės doh.gif lotuliukas.gif
O čia tas, kur vargais negalais perėjau nuo 1.5 kg iki 2.5 kg.

Gal galetum ir man brukstelt 4u.gif [/COLOR]

8kg! Saunuole thumbup.gif
Ta paskutini,tai as darau su 3kg. Didint net nesiruosiu. Man uztenka,nepretenduoju i kulturistes lotuliukas.gif

Presui pratimukas tikrai pats geriausias. Ir,turbut,vienintelis pratimas,kuris veiksmingas iskart visom kuno dalim lotuliukas.gif Tik as jo paskutini menesi niekaip iveikti negaliu. Kol vaikai sirgo tai is nervu tik valgiau,valgiau ir valgiau. O sporto-nulis(jei neskaitysim saldytuvo dureliu varstymo ir sauksto kelimo iki burnos).Tai jau ant klubu rezultatas pasimate verysad.gif Nuo vakar jau grieztai susiemiau ir jau antra diena laikausi. Tikiuosi taip ir toliau bus.

Siandienine Zuzkos programa kazkokia silpnoka. Dariau lygiai su ja ir nesuprantu ko jinai taip dusta. Gal ji dar po penkiu tokiu paciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 02 03, 12:21)
Siandienine Zuzkos programa kazkokia silpnoka. Dariau lygiai su ja ir nesuprantu ko jinai taip dusta. Gal ji dar po penkiu tokiu paciu  g.gif

Aš kai dar toli toli nuo šiandieninio lygio, tai man labai sunkiai pasirodė ax.gif O dėl dūsimo, tai juk širdies stiprumas pas visus skirtingas, čia jau nepasilyginsi. Vienas tuoj dūsuoja, už šono griebiasi, kitas iki lubų šokinėja
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 02 03, 14:26)
Aš kai dar toli toli nuo šiandieninio lygio, tai man labai sunkiai pasirodė ax.gif O dėl dūsimo, tai juk širdies stiprumas pas visus skirtingas, čia jau nepasilyginsi. Vienas tuoj dūsuoja, už šono griebiasi, kitas iki lubų šokinėja

Na,ne visai tiesiogiai turejau omeny dusima-labiau nuovargi. As su Zuzana net lygintis negaliu.Nu,bet siandien kazkaip man per lengva pasirode... O sirdis pas mane tai silpnute. Reikia dar daug treniruoti. Kazkaip po gimdymu susilpnejau ant kardio trniruociu..
Atsakyti
cherie, sveikateles tau 4u.gif 4u.gif ir sekmes moksluose, laukiam , nesulaukiam kada sugrysi 4u.gif 4u.gif
Marusa, jau tavo ' avataro' uzpakaliukas- uzvedantis sportuoti thumbup.gif thumbup.gif
na, o pas mane rezultatai nestulbinantys..minus 100 gr. blush2.gif
Siandien man iskrovos diena su bananais , tai lengvai pasportuosiu , lanka pasuksiu 4u.gif
Atsakyti
Išsiuntinėjau naują slaptažodį visoms,kurios pasirodžiusios albume,dvi mergaites ištryniau g.gif , ir Gytis,kadangi mums pasirodė,gavo duomenis 4u.gif
Sakykit,kam dar nusiųsti,kam ten nusprendėt duoti,nepamenu g.gif
O gal geriau daryti taip, kai žmgus tikrai ruošiasi įkelti foto,tik tuomet duoti duomenis?
Atsakyti
Svekos, gal galite pasakyti prie kokių pratimų būtų galima priskirti šiuos ar prie jėgos ar kardio, ar čia maišyti??

http://www.youtube.c...feature=related

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linnuse: 03 vasario 2012 - 16:22
Paziurejau jusu albuma. Galiu pasakyti - saunuoles! Tikrai graziai atrodote. Jau rasiau, kad tikiu jog pasieksite savo uzsibreztu tikslus, tai dabar esu tuo isitikines. Taip ir toliau! smile.gif
Na, o as siandien persiskaiciavau kaloriju kieki, tai norint priaugti svorio teks suvartoti apie 3200 kcal i diena. Jauciu busiu, kaip chamiakas lotuliukas.gif Isrisau kodel paskutiniu metu tiek mazai jegu. Ziaurus anglevandeniu trukumas. Faktiskai mintu vien baltymais. Teks taisyti.
Taip pat jau kuris laikas gulejo kofeino tableciu meginukai, tai siandien nutariau pabandyti. Gavosi 100 mg gryno kofeino (puse tabletes). Siaip esu negeriantis nei kavos, nei kitu energetiniu gerimu, tai poveikis pasijaute. Gan idomus jausmas. Laksciau, kaip nutrukes nuo grandines, o nuo visos dozes, tai tikriausiai buciau skraides biggrin.gif Nutariau pasilikti, kai nebus motyvacijos.
Atsakyti