Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kiek daugiausia esate priaugę svorio? (68 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 02 02, 22:29)
Čia rimta cool.gif
http://www.youtube.c...h?v=YJnPmIuRqzs ir dar pašokt po kiekvieno į viršų reikėjo lotuliukas.gif

suprantu,kad rimta,tik juokingai skamba 4u.gif
Hm,pabandžiau suinteresuota,nėra sunku šiaip,bet jeigu trenkės pabaigoj,o dar n jų padaryt reik,tai tikrai doh.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 02 02, 19:15)
cherie,kaip tavo sportai? spyrio sėdimojon nereikia? 

Jokių sportų kol kas doh.gif Kankinuosi su sesija, bet vasario vidury baigsis, tuomet po truputį pradėsiu judėti. Aš po savo smagiojo plaučių uždegimo dar gavau keratitą (jau kai sekas tai sekas...), tai vienu žodžiu dabar tik vitaminus geriu, visa apsimuturiavus vaikštau, kad tik dar kokia kvaraba neprisikabintų doh.gif

Taip kad nepykit merginos kad aš tokia neaktyvi paskutiniu metu. Paskaitinėju vis temą ir toliau einu knygų graužt doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2012 02 03, 00:12)
Jokių sportų kol kas doh.gif Kankinuosi su sesija, bet vasario vidury baigsis, tuomet po truputį pradėsiu judėti. Aš po savo smagiojo plaučių uždegimo dar gavau keratitą (jau kai sekas tai sekas...), tai vienu žodžiu dabar tik vitaminus geriu, visa apsimuturiavus vaikštau, kad tik dar kokia kvaraba neprisikabintų doh.gif

Taip kad nepykit merginos kad aš tokia neaktyvi paskutiniu metu. Paskaitinėju vis temą ir toliau einu knygų graužt doh.gif  blush2.gif

ojej,kas čia dar per zaraza g.gif doh.gif
sėkmingos sesijos tau,ir greičiau grįžk į vėžes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
P.S. Mergaitės,ar nieko prieš,kad pakeistume albumo slaptažodį? aš už tai,kad karts nuo karto pakeistume, nežinia,kas ten landžioja...
Jeigu jūs nieko prieš,galiu kad ir aš jį pakeisti,pratrinti nebebendraujančias ir išsiuntinėti visoms į až naująjį 4u.gif
labos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MO: 03 vasario 2012 - 00:19
labuka 4u.gif
cherie sveik, saugok save smile.gif
vakar irgi be sporto likau,( viso skeleto kaulus iszubrint reikejo, +ju sudeti ir ligas) doh.gif doh.gif doh.gif
Mo gerai cia parasei, ten tikrai reikia tvarkos,slaptazodi irgi kartas nuo karto pakeist smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 02 02, 18:15)
O kiek tudar ten,pas jį? Ar jau naują programą imi?

Jau ši savaitė 13-a, turiu atsiųst žurnalą ir foto, žurnalą užpildžiau, tik vis delsiu fotkintis, nes nebus labai stebuklingi rezultatai įtariu, nes su maistu šią savaitę atsipalaidavau, nežinau, kas užėjo, kažkoks proto užtemimas doh.gif Na reiks šiandien arba ryt paprašyt vyro, kad nufotkintų, nors jei nebus didelių pasiekimų, irgi gerai, yra ką tobulint, kitą savaitę jau naują programą užsisakinėsiu, patinka man jos bigsmile.gif
QUOTE(mandy333 @ 2012 02 02, 18:32)
ale nu jus cia duodat po 8 kg, o kiek kartu iskeliat?  g.gif

3*10 (ne paeiliui), bet aš būna ir 15 k. išstumiu.

Jei galima, aš ryt prisiduosiu, šįryt atsikėliau be pulso, vandens išgėriau ir tada prisiminiau apie prisidavimą ax.gif
Sportai vėlgi šią savaitę minimaliai:
Pirmadienis: jėgos A 45 min.
Antradienis: kardio 45 min. (šįkart pratimą, kur ištiestom rankom reikia kelti hantelius į viršų (pratimas deltiniams raumenims), jau padariau su 2.5 kg svoriais, 3*20!!! cool.gif
Šiandien bus: jėgos B 45 min., šeštadienį ir sekmadienį kardio ir jėgos, bet prisiduosiu po treniruočių, kad vėl nenusimuliuot.
Atsakyti
Maruša, o kokiam tu čia treneriui siunti tuos savo prisidavimus ir foto blush2.gif ?
Atsakyti
Prisiduodu savo matmenis:
Ugis 1,73 m
Svoris 64,2 kg
Liemuo 73,5 cm
Klubai 95,5 cm
Slaunis 56,5 cm
Atsakyti
Labas rytas.
Jei kalbam apie ta pati stumima, tai yra stumima virs galvos (pratimas peciam), tai 8kg, kaip darbinis svoris merginai, ganetinai geras rezultatas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytis`: 03 vasario 2012 - 10:18
sveikos

svoris 62,5
liemuo 68
klubai98
šlaunis58

ūgis 160

paskutiniu metu man atrodo, kad aš aukštesnė nei 160, gal koks 162 g.gif lotuliukas.gif . Sakiau savaitgalį reiks išsimatuoti ūgį kaip nors.

O su sportu šią savaitę pas mane labai labai ne kas. Su maistu irgi verysad.gif . Sportavau tik antradienį - su Toniu 10 min pilvo ir 10 min apatinei daliai.

Dėl albumuko pritariu dėl pertvarkymų, nes kai žiūrėjau, tai tikrai yra merginų, kurios čia jau kurį laiką nebendrauja ir dabar daugumą čia bendraujančių tikriausiai jų jau net nežino.
Atsakyti
Siandien paskutine diena JM 30 day shred darau. Nuo ryt griebsiu 6 weeks 6 pack.
Atsakyti
Laba,
sakiau, kad toji BR Lisa nenatūrali smile.gif Įdėjo savo normalų video, kur kalba apie netektis, tai miela ir malonu žiūrėti kaip į normalų žmogų. Ji gilias depresijas iš tiesų slepia po tuo savo nenatūraliu linksmumu. Bet aišku, čia jos pasirinkimas, jei ji sau neatrodo kvailai ir nori būti kaip Ponas Bynas. Galų gale metų jai pakankamai, kad pamatytų save iš šalies ir išvadas pasidarytų. Turbūt mano, kad būdama natūrali nesutrauks žmonių g.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyFromToday @ 2012 02 03, 09:46)
Maruša, o kokiam tu čia treneriui siunti tuos savo prisidavimus ir foto?

Brūkštelsiu AŽ, nes jau rašyta ne kartą temoj buvo.
QUOTE(Gytis` @ 2012 02 03, 10:06)
Jei kalbam apie ta pati stumima

Šitas, man asmeniškai tai čia didelis pasiekimas, turint omeny, kad nuosekliai sportuoti galima sakyti pradėjau prieš tris mėnesius, prieš tai blaškiausi tarp įvairių DVD. Ir vienai rankai čia tie 8 kg.
Ačiū smile.gif Rankų ir nugaros raumenimis esu patenkinta, su pilvu ir apatine kūno dalim dar reikia dirbt ir dirbt, na aišku pirmiausia svarbu įvaldyti esminį pilvo preso pratimą - eiti eiti kuo toliau nuo virtuvės doh.gif lotuliukas.gif
O čia tas, kur vargais negalais perėjau nuo 1.5 kg iki 2.5 kg.
Atsakyti