Dėkui už atsakymus Reiks lėkt ryt ieškot hantelių O kaip dėl tų prisidavimų? darom kasdien ar į savaitę kartą ?
Workout siandien: 600 rep workout ir Face O workout is Bodyrock. Rytojuj laukiu nauja Zuzke zadejo imest. Dar kai grizusi i Lt, tai vakar siandien i buvusi gyma pas chebryte nueinu, ten pasportinu trumpai pagal bodyrockerius kazka ir tiek.
As gavau prisijungimo duomenis i albuma - vau mergikes, kokios jus fainos visos As ir kai prieisiu prie savo kompo, tai inmesiu kazka o paskui reiks pasipozuot su fotiku pries veidrodi
Vakarienei su seimyna suvalgem varskes pyraga, su kokoso plutele, kuri cia kepiau kada per gimciu savo nu patiko nesvietiskai seimynelei (pasigyrimas jau cia ania )
As gavau prisijungimo duomenis i albuma - vau mergikes, kokios jus fainos visos As ir kai prieisiu prie savo kompo, tai inmesiu kazka o paskui reiks pasipozuot su fotiku pries veidrodi
Vakarienei su seimyna suvalgem varskes pyraga, su kokoso plutele, kuri cia kepiau kada per gimciu savo nu patiko nesvietiskai seimynelei (pasigyrimas jau cia ania )
QUOTE(HappyFromToday @ 2012 02 02, 20:50)
Dėkui už atsakymus Reiks lėkt ryt ieškot hantelių O kaip dėl tų prisidavimų? darom kasdien ar į savaitę kartą ?
lyg penktadieniais merginos prisidavinėja
Tiesa,Gyti,.ačiū už vertingas nuorodas
as sian lakstymo diena po parduotuves turejau, bet dar pries eiant miegot pasportuosiu..
ir aisku susivelinau vakariene neperseniausia pavalgem bet as tik vistienos kotletuka ir salotas,zalia arbata uzsiplikiau dar isgersiu.. varau su savo treniruokliais tai jau sian jauciasi kojytes skaudena o pries tai anas dienas stengiausi neprisivalgyti ir iki 18h. tai ryte pilvas marsa groja sian net mazoji sako mama,popa ir rodo i pilva
ir aisku susivelinau vakariene neperseniausia pavalgem bet as tik vistienos kotletuka ir salotas,zalia arbata uzsiplikiau dar isgersiu.. varau su savo treniruokliais tai jau sian jauciasi kojytes skaudena o pries tai anas dienas stengiausi neprisivalgyti ir iki 18h. tai ryte pilvas marsa groja sian net mazoji sako mama,popa ir rodo i pilva
QUOTE(Fluty @ 2012 02 02, 20:33)
Sveikos paneles ir Gyti
Norejau paklausti Tu, kurios sportuoja(-avo) pagal BR. Ar jau atlikot 30 days challenge? Gal sutiktumete pasidalinti 3 fit testo rezultatais? Ir apskritai, ar pajutot efekta?
Man tai labai patinka tas BR
Aciu
Norejau paklausti Tu, kurios sportuoja(-avo) pagal BR. Ar jau atlikot 30 days challenge? Gal sutiktumete pasidalinti 3 fit testo rezultatais? Ir apskritai, ar pajutot efekta?
Man tai labai patinka tas BR
Aciu
as dariau apie 15 ar 20 dienu ta challenge, bet vis pakeisdavau workout i man labiau patinkancius... pradejo jie tu nauju vis instrumentu naudot, priedo pratimu kai kuriu negaledavau daryt, tai koreguodavaus arba tiesiog rinkdavaus ilgesnius workout (senesnius)..ir pradejo nerviskai ta Lisa veikt... man ir patinka BR, bet vis griztu prie senu workout... nes ta pusnuoge gysla tikrai erzint normalaus sudejimo zmones gali pradet (be to, kaipppp jie spam'ina facebooke... teko unlike suspaudinet.... uzkisa tiesiog nesamonem visokiom... )
Aš youtube dabar juos greitai pervarau, nes ilgai negaliu. Nusiteikiu jau taip draugiškai, švelniai, bet ta Liza mane vistiek išveda iš kantrybės
Net nežinau ar darysiu kada jos pratimus, neišlaikys nervai klausyti kiek ir ko ir kaip, nebent iš užrašų puslapyje viską suprasiu.
Šiandien dariau Hot To Trot, aš dar 2010 birželyje. Labai man jis nepatiko, nemėgstu tokio tipo kompleksų. Nesitikėjau, kad beždžionių prisispaudimai bus tokie sunkūs. Negana jie man nauji, dar ir pašokti reikėjo Tai žinokite viena sau keiktis pradėjau prieš galą Kad kada susikeikčiau, gal vieną kartą buvo per didelį sunkumą, nu bet šiandien
Net nežinau ar darysiu kada jos pratimus, neišlaikys nervai klausyti kiek ir ko ir kaip, nebent iš užrašų puslapyje viską suprasiu.
Šiandien dariau Hot To Trot, aš dar 2010 birželyje. Labai man jis nepatiko, nemėgstu tokio tipo kompleksų. Nesitikėjau, kad beždžionių prisispaudimai bus tokie sunkūs. Negana jie man nauji, dar ir pašokti reikėjo Tai žinokite viena sau keiktis pradėjau prieš galą Kad kada susikeikčiau, gal vieną kartą buvo per didelį sunkumą, nu bet šiandien
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 02 02, 22:24)
Nesitikėjau, kad beždžionių prisispaudimai bus tokie sunkūs. Negana jie man nauji, dar ir pašokti reikėjo Tai žinokite viena sau keiktis pradėjau prieš galą Kad kada susikeikčiau, gal vieną kartą buvo per didelį sunkumą, nu bet šiandien
kas čia per beždžionių prisispaudimai?
QUOTE(MO @ 2012 02 02, 22:28)
kas čia per beždžionių prisispaudimai?
Čia rimta
http://www.youtube.c...h?v=YJnPmIuRqzs ir dar pašokt po kiekvieno į viršų reikėjo