Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kiek daugiausia esate priaugę svorio? (68 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
As turiu hantelius po 1kg ir po 4kg. Pirmus du lygius JM 30 day shred dariau su 1kg hanteliais, o trecia lygi cardio su 1kg, o jegos pratimus su 4kg.
Atsakyti
Dėkui už atsakymus 4u.gif Reiks lėkt ryt ieškot hantelių wub.gif O kaip dėl tų prisidavimų? darom kasdien ar į savaitę kartą ? g.gif
Atsakyti
Workout siandien: 600 rep workout ir Face O workout is Bodyrock. Rytojuj laukiu nauja Zuzke zadejo imest. Dar kai grizusi i Lt, tai vakar siandien i buvusi gyma pas chebryte nueinu, ten pasportinu trumpai pagal bodyrockerius kazka ir tiek.

As gavau prisijungimo duomenis i albuma - vau mergikes, kokios jus fainos visos smile.gif As ir kai prieisiu prie savo kompo, tai inmesiu kazka o paskui reiks pasipozuot su fotiku pries veidrodi smile.gif

Vakarienei su seimyna suvalgem varskes pyraga, su kokoso plutele, kuri cia kepiau kada per gimciu savo biggrin.gif nu patiko nesvietiskai seimynelei smile.gif (pasigyrimas jau cia ania blush2.gif blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(HappyFromToday @ 2012 02 02, 20:50)
Dėkui už atsakymus  4u.gif  Reiks lėkt ryt ieškot hantelių  wub.gif  O kaip dėl tų prisidavimų? darom kasdien ar į savaitę kartą ?  g.gif

lyg penktadieniais merginos prisidavinėja g.gif

Tiesa,Gyti,.ačiū už vertingas nuorodas 4u.gif
Atsakyti
as sian lakstymo diena po parduotuves turejau, bet dar pries eiant miegot pasportuosiu..
ir aisku susivelinau vakariene neperseniausia pavalgem doh.gif bet as tik vistienos kotletuka ir salotas,zalia arbata uzsiplikiau dar isgersiu.. varau su savo treniruokliais tai jau sian jauciasi kojytes skaudena biggrin.gif o pries tai anas dienas stengiausi neprisivalgyti ir iki 18h. tai ryte pilvas marsa groja biggrin.gif doh.gif sian net mazoji sako mama,popa ir rodo i pilva lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos paneles ir Gyti smile.gif cool.gif
Norejau paklausti Tu, kurios sportuoja(-avo) pagal BR. Ar jau atlikot 30 days challenge? Gal sutiktumete pasidalinti 3 fit testo rezultatais? Ir apskritai, ar pajutot efekta?
Man tai labai patinka tas BR smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fluty @ 2012 02 02, 20:33)
Sveikos paneles ir Gyti  smile.gif  cool.gif
Norejau paklausti Tu, kurios sportuoja(-avo) pagal BR. Ar jau atlikot 30 days challenge? Gal sutiktumete pasidalinti 3 fit testo rezultatais? Ir apskritai, ar pajutot efekta?
Man tai labai patinka tas BR  smile.gif

Aciu 4u.gif

as dariau apie 15 ar 20 dienu ta challenge, bet vis pakeisdavau workout i man labiau patinkancius... pradejo jie tu nauju vis instrumentu naudot, priedo pratimu kai kuriu negaledavau daryt, tai koreguodavaus arba tiesiog rinkdavaus ilgesnius workout (senesnius)..ir pradejo nerviskai ta Lisa veikt... biggrin.gif man ir patinka BR, bet vis griztu prie senu workout... nes ta pusnuoge gysla tikrai erzint normalaus sudejimo zmones gali pradet smile.gif (be to, kaipppp jie spam'ina facebooke... teko unlike suspaudinet.... uzkisa tiesiog nesamonem visokiom... ) smile.gif
Atsakyti
Viskas aisku, Sedindriuke smile.gif
As kadangi neuzlaikinus to FB psl, tai nesusiduriau su ta problemele doh.gif
Atsakyti
Aš youtube dabar juos greitai pervarau, nes ilgai negaliu. Nusiteikiu jau taip draugiškai, švelniai, bet ta Liza mane vistiek išveda iš kantrybės doh.gif lotuliukas.gif
Net nežinau ar darysiu kada jos pratimus, neišlaikys nervai klausyti kiek ir ko ir kaip, nebent iš užrašų puslapyje viską suprasiu.
Šiandien dariau Hot To Trot, aš dar 2010 birželyje. Labai man jis nepatiko, nemėgstu tokio tipo kompleksų. Nesitikėjau, kad beždžionių prisispaudimai bus tokie sunkūs. Negana jie man nauji, dar ir pašokti reikėjo smile.gif Tai žinokite viena sau keiktis pradėjau prieš galą biggrin.gif Kad kada susikeikčiau, gal vieną kartą buvo per didelį sunkumą, nu bet šiandien blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 02 02, 22:24)
Nesitikėjau, kad beždžionių prisispaudimai bus tokie sunkūs. Negana jie man nauji, dar ir pašokti reikėjo smile.gif Tai žinokite viena sau keiktis pradėjau prieš galą biggrin.gif Kad kada susikeikčiau, gal vieną kartą buvo per didelį sunkumą, nu bet šiandien blink.gif

lotuliukas.gif kas čia per beždžionių prisispaudimai? lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 02 02, 22:28)
lotuliukas.gif kas čia per beždžionių prisispaudimai?  lotuliukas.gif  g.gif

Čia rimta cool.gif
http://www.youtube.c...h?v=YJnPmIuRqzs ir dar pašokt po kiekvieno į viršų reikėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu fainas toks pratimas biggrin.gif
Kazkaip juokas paeme, bet zinau, kad sunkus labai blink.gif
Bet grozis reikalauja auku...O man ir buna, kai jau sunku labai, tai garsiai rekti pradedu biggrin.gif Trumpai, bet taip piktai... blush2.gif
Atsakyti