Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kiek daugiausia esate priaugę svorio? (68 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos,

QUOTE(maruša @ 2012 02 02, 08:34)
jau į viršų "išstumiu" 8 kg (viena ranka), o prieš 3 mėn., kai pradėjau savo treniruočių programą, su 1.5 kg darydavau
Reikės trenerio paklaust.
Kokia čia gėda, sveikinam, šaunuolė!
Mums vasarą visi 10 stuktels, kaip greit tas laikas lekia.

šaunuolė thumbup.gif (aš "stumdau" po 10kg kiekvienoj rankoj,bet pamąsčiau,kad tiek atsispaudimų,kiek tu,nepadarau g.gif paskui pagalvojau,kad labai didelį vaidmenį atlieka nugaros raumenys,o aš juos labai labai stiprinu,nuo pat pradžių,nes viena iš priežasčių susiimti sportuoti buvo nugarosbėdos.)
O kiek tudar ten,pas jį? Ar jau naują programą imi?
ačiū 4u.gif
Labai greitai...mes 8 metus skaičiuojam,o tokie pajodžargos buvom biggrin.gif

QUOTE(Gytis` @ 2012 02 02, 12:05)
Daugelis zmoniu, net ir nusipirke abenementa i sporto kluba, ten nenueina arba nueina retai,
Priimu raumenimis ir dideliais kiekiais! 

Tikrai. Turėjau vieną kartą abonementą prieš kelerius metus,ale nueita buvo tik 2 kartus.... blush2.gif
Raumenėlius ir aš priglausčiau biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(maruša @ 2012 02 02, 14:34)
Gal atgaivinam tradiciją čia rašyti savo workoutus,
galime pasidalinti su NIDA, Vicious Vici, Sedindriuke, Gyčiu,

Hm,o kaip juos reiktų rašyt,angliškus pavadinimus g.gif rolleyes.gif
sutinku drinks_cheers.gif

QUOTE(mandy333 @ 2012 02 02, 16:34)
MO sveikinimai
na reiktu ir man fotosesija surengt kokia diena,....nieko ten nevyksta...

ačiū 4u.gif
reikia,reikia drinks_cheers.gif

QUOTE(HappyFromToday @ 2012 02 02, 17:11)
Sveiki 

sveika 4u.gif

Namie +15-16 ax.gif laukiu vakaro,kai šoksiu ant savo žvėries sušilt cool.gif
Papildyta:
cherie,kaip tavo sportai? spyrio sėdimojon nereikia? mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
ale nu jus cia duodat po 8 kg, o kiek kartu iskeliat? g.gif
marusa ale nu tu duodi, nueinu i albumeli suprise, pagyru privarius doh.gif jei ka ir reikia girti tai tik tave wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 02 02, 18:15)
aš "stumdau" po 10kg kiekvienoj rankoj

bigsmile.gif oho. Slėptis man po lapais reik unsure.gif Aš kol kas sportuoju su vandens buteliukais (0,5l) vietoj hanteliu blush2.gif dabar kaip tik ieškau pirkti hanteliuku, kad per daug neužsigriebti galvoju pradėt nuo 2kg g.gif Galbūt kuri galėtumėt patarti, kur Kaune pigiau būtu galima juos įsigyti (per skelbimus ieškojau tai ~80lt prašo, man atrodo, kad čia brangoka, o gal tik aš taip nesusigaudau kainose? 4u.gif )
Atsakyti
Oj man kaip reiketu spyrio siom dienom. Greitai ruosiuosi pirkti viena gyvuna,kurio dar neturejus,tai sedziu kompe visom dienom,info renkuosi ir nesportuoju blush2.gif

O jus tuos 8-10kg stumdot sporto klube ar namuose turite hantelius ar stangas?
Atsakyti
QUOTE(HappyFromToday @ 2012 02 02, 18:41)
bigsmile.gif oho. Slėptis man po lapais reik  unsure.gif  Aš kol kas sportuoju su vandens buteliukais (0,5l) vietoj hanteliu  blush2.gif  dabar kaip tik ieškau pirkti hanteliuku, kad per daug neužsigriebti  galvoju  pradėt nuo 2kg  g.gif Galbūt kuri galėtumėt patarti, kur Kaune pigiau būtu galima juos įsigyti (per skelbimus ieškojau tai ~80lt prašo, man atrodo, kad čia brangoka, o gal tik aš taip nesusigaudau kainose?  4u.gif )

Žinok,aš savo po 2kg pirkau užpernai Maximoj,kai buvo akcija sporto prekėms,mokėjau už abu 34,rods,80Lt tai tikrai brangu.... Tu suskubk dar,pažiūrėk,ar tebėra Rimi sporto prekėms 30 procentų nuolaida,rods,aną savaitę ten mačiau po 2kg?

QUOTE(NIDA @ 2012 02 02, 18:42)
Oj man kaip reiketu spyrio siom dienom. Greitai ruosiuosi pirkti viena gyvuna,kurio dar neturejus,tai sedziu kompe visom dienom,info renkuosi ir nesportuoju  blush2.gif

namieeee,gi čia sportas namuose lotuliukas.gif kadangi neturiu šiuo metu galimybės įsigyti nuosavų hantelių,tai vienas geras žmogiukas wub.gif neribotam laikui savo paskolino, įeina 2 grifai po beveik 2kg, 2*1,25kg, 2*2,5kg, 2*5kg ir 2*10kg. Tų po 10 kg nesu dar naudojus ir,manau,nenaudosiu,nežadu būt kultūriste biggrin.gif blush2.gif
kokį gyvuniuką pirksi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 02 02, 19:42)
Oj man kaip reiketu spyrio siom dienom. Greitai ruosiuosi pirkti viena gyvuna,kurio dar neturejus,tai sedziu kompe visom dienom,info renkuosi ir nesportuoju  blush2.gif

as tuos svarelius pirkau po 10 lt maxej bigsmile.gif bet po kila,man gana ir kilas thumbup.gif biggrin.gif turiu ka veikt, o apie desimt kilu, tai niekada tokiu nekilnosiu schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 02 02, 20:54)
namieeee,gi čia sportas namuose  lotuliukas.gif kadangi neturiu šiuo metu galimybės įsigyti nuosavų hantelių,tai vienas geras žmogiukas  wub.gif neribotam laikui savo paskolino, įeina 2 grifai po beveik 2kg, 2*1,25kg, 2*2,5kg, 2*5kg ir 2*10kg. Tų po 10 kg nesu dar naudojus ir,manau,nenaudosiu,nežadu būt kultūriste  biggrin.gif  blush2.gif
kokį gyvuniuką pirksi?  rolleyes.gif

Sportas tai namie,bet nemazai cia yra ir klube dar sportuojanciu. As tai atsispaudimais stangas keiciu,nes ju neturiu. Siaip man labiau patinka su stanga,bet pirkti nesinori. O jus ant grindu gulint darot ar ant kokio suoliuko?

Noriu pirkti avi melziama biggrin.gif reikia gi kazkaip isnaudot nuosavo namo privalumus. Pienas,mesa ir vilna kieme vaikscios lotuliukas.gif Viskas del vaiku...Pernai ozkas del ju turejau pirkti,nes dukrius alergiskas pasidare-issigydem pienu. Nezinau,kaip cia man seksis g.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 02 02, 19:20)
Sportas tai namie,bet nemazai cia yra ir klube dar sportuojanciu.

how how... o kas cia klube sportuoja?
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 02 02, 21:34)
how how... o kas cia klube sportuoja?

O gal ne taip supratau... O tai kokius jus trenerius turit? Galvojau,kad lankot kluba,o pagrinde namie sportinates?
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 02 02, 18:32)
ale nu jus cia duodat po 8 kg, o kiek kartu iskeliat?  g.gif

Bent jau mano kompleksuose daug nebūna virš galvos kelti, bet tą kėlimą būna ir kitas koks veiksmas seka.
Papildyta:
QUOTE(HappyFromToday @ 2012 02 02, 18:41)
bigsmile.gif oho. Slėptis man po lapais reik  unsure.gif  Aš kol kas sportuoju su vandens buteliukais (0,5l) vietoj hanteliu  blush2.gif  dabar kaip tik ieškau pirkti hanteliuku, kad per daug neužsigriebti  galvoju  pradėt nuo 2kg  g.gif Galbūt kuri galėtumėt patarti, kur Kaune pigiau būtu galima juos įsigyti (per skelbimus ieškojau tai ~80lt prašo, man atrodo, kad čia brangoka, o gal tik aš taip nesusigaudau kainose?  4u.gif )

Senukuose, Ermitažuose būna nebrangiai, galima gi ir faktūrą pasiimti, jei reikia mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(NIDA @ 2012 02 02, 18:42)

Namie, čia gi sporto namie tema smile.gif
Papildyta:
Sportas tai namie,bet nemazai cia yra ir klube dar sportuojanciu. As tai atsispaudimais stangas keiciu,nes ju neturiu. Siaip man labiau patinka su stanga,bet pirkti nesinori. O jus ant grindu gulint darot ar ant kokio suoliuko?

Noriu pirkti avi melziama  biggrin.gif  reikia gi kazkaip isnaudot nuosavo namo privalumus. Pienas,mesa ir vilna kieme vaikscios  lotuliukas.gif Viskas del vaiku...Pernai ozkas del ju turejau pirkti,nes dukrius alergiskas pasidare-issigydem pienu. Nezinau,kaip cia man seksis  g.gif

Aš tai daug ir pritūpimų su štangą dariusi, o šiiap jo, ir gulint.

Oho bigsmile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(NIDA @ 2012 02 02, 19:48)
O gal ne taip supratau... O tai kokius jus trenerius turit? Galvojau,kad lankot kluba,o pagrinde namie sportinates?

Taigi šiais laikais treneriai internete biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 02 02, 21:54)

Taigi šiais laikais treneriai internete biggrin.gif  mirksiukas.gif

Ot tundra atsilikus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(da'reda @ 2012 02 02, 19:16)
as tuos svarelius pirkau po 10 lt maxej bigsmile.gif  bet po kila,man gana ir kilas thumbup.gif  biggrin.gif turiu ka veikt, o apie desimt kilu, tai niekada tokiu nekilnosiu schmoll.gif  biggrin.gif

tai taip,kuo lengvesni svareliai,tuo pigesni 4u.gif

Noriu pirkti avi melziama  biggrin.gif  reikia gi kazkaip isnaudot nuosavo namo privalumus. Pienas,mesa ir vilna kieme vaikscios  lotuliukas.gif Viskas del vaiku...Pernai ozkas del ju turejau pirkti,nes dukrius alergiskas pasidare-issigydem pienu. Nezinau,kaip cia man seksis  g.gif

vaaau bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(NIDA @ 2012 02 02, 20:10)
Ot tundra atsilikus  doh.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti