Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kiek daugiausia esate priaugę svorio? (68 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
sveiki, as per savaite sportuoju po 4-6k. po min 1 val. bet nepavyksta mitybos susireguliuoti niekaip
. o jus pacios maitinates nustatytomis val ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shantalė: 02 vasario 2012 - 11:24
QUOTE(maruša @ 2012 02 02, 09:34)

O bandei jos Banish fat, boost metabolism? Berods 45 min. vien kardio wink.gif Dar gali pamėginti naujausią jos Extreme shed and shred, manyčiau, irgi kardio neblogų turėtų būt intervalų.

Galvoju pradėt, kai grįšiu namo, o dabar sportui galiu skirti 30min, tai damušiu JM trumputes programas ir imsiu valandos trukmės. Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena.
Na, aciu jums 4u.gif
Del pabegimo, tai nera ko man begti. Skaitydamas ir as suzinau vis ka naujo. Apskritai, tai manau jog jus turetumete savimi dziaugtis ir dydziuotis. Daugelis zmoniu, net ir nusipirke abenementa i sporto kluba, ten nenueina arba nueina retai, o jus savyje turite tiek kantrybes ir valios jog sportuojate namuose bei laikotes geros mitybos. As net neabejoju jog jus pasieksite savo uzsibreztu tikslu.
Vartoti papildus nuolat nebutina. Tiksliau viskas priklauso nuo jusu mitybos. Jei surenkate, dienos begyje, pakankamai baltymu, tai ju vartoti apskritai nereikia. Na gal tiksliau ne tai jog nereikia, bet nebutina. Maisto papildai niekada neatstos tikro maisto, todel jei rinktis tarp dvieju variantu, tai visgi naturalus maistas butu prioritetas.
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 02 01, 23:03)
aš pasidalinsiu su tavim savo kg,ėėė,kodėl tokia neteisybė  lotuliukas.gif

Priimu raumenimis ir dideliais kiekiais! biggrin.gif
O jei rimtai, tai tuos kg bandysiu priaugti kuo daugiau raumens saskaita. Daugmas po 1kg i menesi. Lajaus ir pats turiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytis`: 02 vasario 2012 - 12:05
QUOTE(Gytis` @ 2012 02 02, 11:05)
O jei rimtai, tai tuos kg bandysiu priaugti kuo daugiau raumens saskaita. Daugmas po 1kg i menesi. Lajaus ir pats turiu  biggrin.gif

lajaus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 02 vasario 2012 - 12:57
Vicious Vici lotuliukas.gif
QUOTE(Shantalė @ 2012 02 02, 11:23)
o jus pacios maitinates nustatytomis val ar kaip?

5 k. kas 3 val. kažkur
QUOTE(Gytis` @ 2012 02 02, 12:05)
Tiksliau viskas priklauso nuo jusu mitybos. Jei surenkate, dienos begyje, pakankamai baltymu, tai ju vartoti apskritai nereikia.

Kaip tą pakankamą baltymų kiekį apsiskaičiuot? Turbūt vienintelis būdas - kcal skaičiavimas, neužtenka vien sveikai ir įvairiai maitintis?
Gal atgaivinam tradiciją čia rašyti savo workoutus, arba kasdien, arba savaitės pabaigoj, na tokią kaip ir ataskaitą, galima ir su detalėm, kokie svoriai naudoti, kiek pakartojimų daugiau padaryta ar pan.? Būtų matyt, kas ką sportuoja, ir šiaip, gera motyvacinė priemonė būtų, ką manot?
Ir dar. Kaip temos direktorės reiktų chérie atsiklausti, bet manau, jog mūsų bendro albumo duomenimis galime pasidalinti su NIDA, Vicious Vici, Sedindriuke, Gyčiu, jau pakankamai ilgai bendrauja čia, paskui gal ir patys užsimanytų prisijungt tongue.gif Ką kitos senbuvės galvoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maruša: 02 vasario 2012 - 15:00
Kai kalbat apie susitvarkiusią mitybą - manęs neįtraukit doh.gif doh.gif .

O be to aš pastoviai viršiju riebalus, o baltymų - trūkimas doh.gif doh.gif .

maruša, aš už. Aš čia tikriausiai dar nedalyvavau, jei anksčiau tą rašydavot. Labai liuks mintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 02 vasario 2012 - 14:49
Sveiki, sportuoju as su big loser cardio max ir tuo paciu jillian 30d, dar vis darau kasdien po du kartus su tuo vyruku po 8min abs. Dabar galvoju pirkti lanka kad pasukti vis kasdien, tai norerjau paklausiti koks geresnis, ar tas su gumbuliukais ar paprastas pripildytas? smile.gif

ka tik po sproto tai net per smakra lasa taukeliai biggrin.gifD
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2012 02 02, 15:34)
Kaip tą pakankamą baltymų kiekį apsiskaičiuot? Turbūt vienintelis būdas - kcal skaičiavimas, neužtenka vien sveikai ir įvairiai maitintis?

Geriausias budas, tai taip, butu toks. Dar galima apytiksliai imti kokius 2g i 1 kuno kg. O ar uztenka, ar neuztenka, tai sunku pasakyti. Velgi cia viskas priklauso nuo pasirenkamo maisto.
Pagal sia lentele galite viska pasiskaiciuoti:
http://imageshack.us.../kalorijos.jpg/
Zinoma gramas i grama suvalgyti nebutina, bet bent jau apytiksliai tokiu skaiciu patartina laikytis.
Taip pat siame tinklapyje ( http://www_kalorijos_lt ) galite suzinoti kiek, kokiame maiste, yra atitinkamu maistiniu medziagu.
O pratesiant tema apie maisto papildus, tai siulyciau, kam yra galimybe, juos pirktis ne parduotuvese, nes ju kainos ten kosmines, o pas "dylerius". Pigiausias pasirinkimas butu gryni produktai, tai yra be jokiu priemaisu, saldikliu, laisvoje formoje. Tik dazniausiai ju skonis nebuna toks jau geras. Sakykim grynos BCAA, tai tikrai slykscios, o del proteino nezinau. Kolkas gryno negeriau.
Vienas is pasirinkimu, pas ka pirkti, butu sis zmogus http://www.kulturizm...maisto-papildai ar kituose skelbimuose. Del patikimumo, tai patikima (bent jau pas ji), o ir kainos zymiai geresnes. Dar vietiniuose sporto klubuose pardavineja. Ten, taip pat, kainos buna mazesnes nei parduotuvese.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytis`: 02 vasario 2012 - 15:53
Labuka 4u.gif
MO sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif taip ir toliau laikyt thumbup.gif
Tinute84 tave irgi sveikinu su grazia sukaktim 4u.gif wub.gif
beje marusa as rudeni(na jau praejusiais metais) su vyru 10 metuku atsventem tongue.gif nors gyvenam kartu 14 (beveik 4 metus susimete gyvenom, o dar draugavom 4m. doh.gif doh.gif doh.gif ) jau reik vyra keist lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ( na cia juokauju aisku)...
galim rasyti workoutus, jei tik kazka ant doros kelio uzves drinks_cheers.gif
na jei as senbuve, tai galima biggrin.gif na reiktu ir man fotosesija surengt kokia diena,....nieko ten nevyksta...
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
vis seku šitą temą, bet taip pati ir nepasireiškiu. blush2.gif
Dabar sportuoju pagal Jillian Michaels no more trouble zones. Sekasi sakyčiau vidutiniškai, kol kas sportuoju 4-5kartus per savaitę. Jeigu rengtumėt kasdieninius/savaitinius prisidavimus dėl sporto labai norėčiau ir aš prisijungti 4u.gif Manau padėtų tas motyvacijai, o ir sportinis azartas didesnis būtų biggrin.gif

Šaunuolės visos sportininkės namuose 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2012 02 02, 15:34)
Kaip temos direktorės reiktų chérie atsiklausti, bet manau, jog mūsų bendro albumo duomenimis galime pasidalinti su NIDA, Vicious Vici, Sedindriuke, Gyčiu, jau pakankamai ilgai bendrauja čia, paskui gal ir patys užsimanytų prisijungt tongue.gif Ką kitos senbuvės galvoja?

Oj jokia aš čia direktorė blush2.gif
Aš irgi už. Selindriukei jau daviau drinks_cheers.gif Jei kiti nori jungtis prie albumo, žinoma duosiu duomenis mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif
as irgi uz, kad albumelis papilnetu 4u.gif
as vis dar blaskausi, ir nezinau kokia programa uzsiimti , visos isbandytos doh.gif tai vis darau tuos paciu pratimus atskirom kuno dalim ir lanka suku biggrin.gif
Atsakyti