Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kiek daugiausia esate priaugę svorio? (68 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
As, tai manau, kad jei nusprendete sportuoti, tvarkytis mityba - jau esate teisingame kelyje. Nesvarbu kiek laiko ir pastangu i tai reiks ideti, bet pokyciai bus! Pagalvokite apie tuos zmones, kurie anot prabege kelis km ar nuo dusios paprakaitave kilnodami svorius, vis dar nejuda, kemsa bandeles ir kita nesveika maista. Po metu jie stoves toje pacioje vietoje, su dar didesniu antsvoriu ir dar didesniu saves gailejimusi! Na, o tuo tarpu jus dziaugsites grazesne figura bei zymiai pagerejusia savijauta. Svarbiausia nepasiduoti, nekaltinti kazkokiu mistiniu dalyku, o judeti i prieki. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 02 01, 18:59)
As, tai manau, kad jei nusprendete sportuoti, tvarkytis mityba - jau esate teisingame kelyje. Nesvarbu kiek laiko ir pastangu i tai reiks ideti, bet pokyciai bus! Pagalvokite apie tuos zmones, kurie anot prabege kelis km ar nuo dusios paprakaitave kilnodami svorius, vis dar nejuda, kemsa bandeles ir kita nesveika maista. Po metu jie stoves toje pacioje vietoje, su dar didesniu antsvoriu ir dar didesniu saves gailejimusi! Na, o tuo tarpu jus dziaugsites grazesne figura bei zymiai pagerejusia savijauta. Svarbiausia nepasiduoti, nekaltinti kazkokiu mistiniu dalyku, o judeti i prieki. smile.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif idomu uzsukt pas jus, visada maloniai atsakoma, issamiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 02 01, 17:11)
neblefuosiu biggrin.gif isimesiu i albuma (tik ko prasyti kazkokiu prisijungimo duomenu, ir per kuria cia vieta i albuma ieiti? aciu) kai nusifotografuosiu biggrin.gif nesu fotografavusis for fun smile.gif ieisiu i albuma kai galesiu ir paziuresiu, kokias foto jus keliat.

lotuliukas.gif thumbup.gif na tave kaip ir "pazistam" nuotraukyte yra tavo bloge blush2.gif o mes ten albumuke bikiniu sezona jau esam atidariusios ( as dar ir su seimyniniais, esu ikelus nuotrauku doh.gif )lotuliukas.gif cia cherie duoda leidima, tai kai ji pasujungs, ziuresim ka sakys ax.gif
gal dar kas irgi jau senokai cia, bet niekas nepasiule i albumuka, tai prisipazinkit smile.gif
Papildyta:
QUOTE(da'reda @ 2012 02 01, 19:12)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif  idomu uzsukt pas jus, visada maloniai atsakoma, issamiai ax.gif

o taip... mes labai didziuojames ta Gycio savybe thumbup.gif
Atsakyti
jau 3 diena sportuoju JM 30 shred ir nuotaikyte super !! ir mityba sureguliuota. super !
Atsakyti
Sveiki,
Vat ką galėčiau dabar apkabinti ir pakilnoti iš laimės už tiek įkvėpto optimizmo-tai Gytį-valiooo,tu nerealus,ačiū,kad čia bendrauji thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(mandy333 @ 2012 01 31, 07:31)
esu optimiste su realizmo priemaisom :

šaunuolė 4u.gif

QUOTE(summmer @ 2012 01 31, 07:35)
labai įdomu kokį padažiuką darai ?

Žinok,bandau kuo mažiau to blogio vartoti,kurį žiauriai mėgstu-majonezą biggrin.gif Tai į padažiuką įėjo didžioji dalis naminio jogurto ir maža dalelė majonezo,plius karis,kurį baisiai mėgstu,krapukai iš šaldiklio blush2.gif

QUOTE(maruša @ 2012 01 31, 08:41)
Labas rytas,
*****, šnekam kaip kokios alkoholikės

lotuliukas.gif juokas juokais,bet iš tikrųjų tai sutrikimas. Alkoholis,narkotikai,maistas - visi jie sukelia priklausomybę... Bliamba,reikia kada prisiruošti ir aną seną pirdulį kompą įjungt,ten likus ta knyga "Persivalgymas", kurią kažkada žadėjau atsiųsti. Tik kad tai įsijungia jis,tai neįsijungia,bet lb gera knyga,rekomenduoju.... Pasistengsiu išvilkt dienos švieson.

QUOTE(o-pa-pa @ 2012 01 31, 10:06)
MO o lavasa pati kepei ar pirktini emei?

visada viską darau tik pati blush2.gif tik vištų,kalakutų nėra galimybės augint,tai mėsą perku lotuliukas.gif

QUOTE(Gytis` @ 2012 01 31, 15:24)
Na, o as siuo metu bandau didinti maisto porcijas, be svoris jau gerus pora menesiu uzsistovejo vietoje.

aš pasidalinsiu su tavim savo kg,ėėė,kodėl tokia neteisybė lotuliukas.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 31, 15:49)
Pasigirsiu:

šaunuolė thumbup.gif

QUOTE(Fluty @ 2012 01 31, 15:55)
Paneles, o kaip jums sekasi daryti atsispaudimus? Ar padarote pilnus, t.y. nuo pedu ar atliekate nuo keliu? As darau nuo keliu kokius 3 menesius, bet taip ir nepadarau dar pilnu...Kiek jums laiko uztruko, kol pradejote pilnus daryti?

Žinok,labai ilgai užtruko. Bet jeigu nesi gyvenime rimtai sportavusi,tai normalu. Pati kažkada šitoj temoj blioviau,kad TIKRAI NIEKADA nepadarysiu ištiestom kojom. Bet padariau! Galiu! Ir tu galėsi!

QUOTE(Gytis` @ 2012 02 01, 17:59)
As, tai manau, kad jei nusprendete sportuoti, tvarkytis mityba - jau esate teisingame kelyje. Nesvarbu kiek laiko ir pastangu i tai reiks ideti, bet pokyciai bus!

jėėėz,koks tu fainas... wub.gif

Aš pasigirsiu biggrin.gif Švenčiu pirmą gimtadienį sportinimosi namuose blush2.gif Rezultatais negaliu pasigirt(vizualiai),na,gal tik truputį,per metus,neskaitant mano zigzaginio šokinėjimo,kokie -5-7kg,o apie savijautą nebešneku thumbup.gif
Papildyta:
Namie +16,5, palei grindis +11,kaip čia nesuledėt sportinantis biggrin.gif
Atsakyti
MO sveikinu su metukais 4u.gif 4u.gif 4u.gif o mes siandien su vyru svenciame 6 metu draugyste ax.gif
Papildyta:
O pas jus salciai, kokie doh.gif doh.gif
Laikykites ir nesusalkite!!!!!
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2012 02 01, 22:06)
MO sveikinu su metukais  4u.gif  4u.gif  4u.gif  o mes siandien su vyru svenciame  6 metu draugyste  ax.gif
Papildyta:
O pas jus salciai, kokie  doh.gif  doh.gif
Laikykites ir nesusalkite!!!!!

ačiū lotuliukas.gif 4u.gif
Sveikinu ir jus,gerai atšvęskit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mes per Naujus savo minėjom smile.gif
Jooo,šalčiai tai doh.gif Dar džiaugiuos,kad mašiniukas nesikaprizijo kolkas (tfu tfu tfuuuu),ryt bus matyt..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 02 01, 18:01)
nes yra cia tokiu, kad pasakojasi kaip sauniai sportuoja ir maitinas, bet kai nuotrukos neideda kazkoks blefas gaunasi.... ax.gif ir suprantama kad nuotraukose atrodai ne taip kaip realiai, pacios zinom blush2.gif

Cia,itariu ir man taikyta? biggrin.gif O pas ka cia raktelio prasyti? Gal jau ir man galima ten ieiti? Net nezinau,kiek laiko as jau cia.Retokai parasau,bet skaitau,tai viska. pasirodysiu ir as,kad neatrodyciau blefuotoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDA: 01 vasario 2012 - 22:57
QUOTE(NIDA @ 2012 02 01, 22:38)
Cia,itariu ir man taikyta?  biggrin.gif  O pas ka cia raktelio prasyti? Gal jau ir man galima ten ieiti? Net nezinau,kiek laiko as jau cia.Retokai parasau,bet skaitau,tai viska. pasirodysiu ir as,kad neatrodyciau blefuotoja  lotuliukas.gif

Lauksim drinks_cheers.gif (cherie duoda raktelįsmile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

galvoju dar savaitę padaryt JM 30 day shred ir mėnesis kaip ir baigias. Planuoju imti JM ripped in 30 days. Tikiuosi joje bus pakankamai daug kardio, nes man šokinėti daug smagiau nei daryt atsispaudimus smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Šįryt savo auto net pabučiavau, kai užsivedė biggrin.gif Dyzelis, o lauke vis tik -27 rodė. Sportuot vakar ir šiandien patingėjau, keliuos 4:30 auto šildyt, tai jau vakare po visų darbų kaip tam anekdote - nei rankyčių, nei kojyčių nejaučiu. Na bet šįvakar hanteliai manęs laukia, beje, jau į viršų "išstumiu" 8 kg (viena ranka), o prieš 3 mėn., kai pradėjau savo treniruočių programą, su 1.5 kg darydavau thumbup.gif
Beje, dėl papildų, sorry jei kartojuos, bet pamiršau: ar reikalinga nuolat naudoti tuos baltyminius kokteilius, ar čia tik biznis? Šiuo metu su finansais visai striuka, tai ggalvoju al kokių baltyminių produktų daugiau į meniu įtraukt vietoj jų g.gif Reikės trenerio paklaust.
QUOTE(da'reda @ 2012 02 01, 15:19)
db sportavau 7 dienas is eiles po 20 min, ar geriau 3 k. i savaite po valanda, ar dazniau, bet po trumpai g.gif ?

Kitam poste rašei, kad sportuoji pagal programą, pagal kokią konkrečiai? Nes ir 30 day shred, ir Shred it with weights, ir Ripped in 30 visos po 30 min., į sporto laiką įskaičiuok ir apšilimą bei atvėsimą wink.gif Jos intensyvios, sakyčiau apsiribok vienu lygiu ir daryk reguliariai, 5-6 k./sav., nebūtinai kasdien, jei per lengva, didink svorius, per kardio intervalus - tempą.
QUOTE(Gytis` @ 2012 02 01, 17:59)
Svarbiausia nepasiduoti, nekaltinti kazkokiu mistiniu dalyku, o judeti i prieki.  smile.gif

Sutinku visu 100%, atmazintis visada lengviausia.
QUOTE(MO @ 2012 02 01, 22:03)
Švenčiu pirmą gimtadienį sportinimosi namuose  blush2.gif

Kokia čia gėda, sveikinam, šaunuolė!
QUOTE(tinute84 @ 2012 02 01, 22:06)
o mes siandien su vyru svenciame  6 metu draugyste  ax.gif

Sveikinimai wub.gif Mums vasarą visi 10 stuktels, kaip greit tas laikas lekia.
QUOTE(zoory @ 2012 02 02, 02:39)
Planuoju imti JM ripped in 30 days. Tikiuosi joje bus pakankamai daug kardio, nes man šokinėti daug smagiau nei daryt atsispaudimus  smile.gif

Na visos JM intervalinės treniruotės (circuit training) yra pakaitom jėgos, kardio ir preso pratimai, tik tiek, kad ripped in 30 (dariau 2 lygius iš 4) kardio dalys intensyvesnės nei pvz. 30 day shred. O bandei jos Banish fat, boost metabolism? Berods 45 min. vien kardio wink.gif Dar gali pamėginti naujausią jos Extreme shed and shred, manyčiau, irgi kardio neblogų turėtų būt intervalų.
Dar iš kitų kardio treniruočių rekomenduočiau Chalene Johnson Turbo Jam ar Turbo Fire, ten jėgos pratimų mažiau, o kardio netrūksta, muzika užvedanti, trenerė fain.
Atsakyti
QUOTE(zoory @ 2012 02 02, 02:39)
man šokinėti daug smagiau nei daryt atsispaudimus  smile.gif

Labas rytas,
o man kaip tik šokinėjimas nepatinka, geriau atsispaudimai smile.gif Čia šiaip, palyginimui mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(maruša @ 2012 02 02, 08:34)
beje, jau į viršų "išstumiu" 8 kg (viena ranka), o prieš 3 mėn.,

Beje, dėl papildų, sorry jei kartojuos, bet pamiršau: ar reikalinga nuolat naudoti tuos baltyminius kokteilius, ar čia tik biznis? Šiuo metu su finansais visai striuka, tai ggalvoju al kokių baltyminių produktų daugiau į meniu įtraukt vietoj jų g.gif Reikės trenerio paklaust.

Sveikinimai wub.gif Mums vasarą visi 10 stuktels, kaip greit tas laikas lekia.

Šaunu, aš ir su tiek sportuoju drinks_cheers.gif

Manyčiau, kad bet kokiu atveju geriau kas natūralu. Šiaip net nesuprantu aš Zuzanos, kai taip agitavo švarų maistą, o po to pradėjo proteiną gerti. Tiesiog dar nepriėjau iki tos vietos, gal argumentavo nebent vėliau g.gif

Mums tiek rudenį doh.gif lotuliukas.gif Ne nu, klausyk lotuliukas.gif
Atsakyti