Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kiek daugiausia esate priaugę svorio? (68 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Skirmantė @ 2012 01 31, 13:30)
MB manu nevalgo, vieninteles kruopos, kuriu nemegsta.

Kiek pradejau dometis tai miltus keicia, migdolu ar kokosu miltais. Ziuresim, ka toj kepiniu knygoj, kuria uzsisakiau, siulys.

Aš jų irgi nevalgau, ta prasme košių iš jų, nuo darželio laikų bjauriausi, bet į pyragus, blynus, apkepus ar pan., tai man jos puikiai keičia miltus, skaniau net.
Atsakyti
Baikit juokus. Visi mes zmones smile.gif Na, gal tu emociniu valgymu ir nebuna bei pripratimo nuo saldumynu, bet pvz. pas mane anksciau buvo beda su maistu, nes as nesu didelis kulinaras ir tikrai nelabai megstu gaminti, tai visada valgydavau ka nors greito. Sakykim sumustiniai visoki su desrelem, desra, suriu, padazais ir pan. Trumpai tariant bele uzkisti skrandi. Na, o pradejus vel sportuoti teko keisti ir mitybos iprocius, nes visgi ant sumustiniu neprisportuosi. Dabar geri metai maisto racionas pas mane mazai keiciasi. Sakykim iseinam kur su draugais, ypac kai buvo vasara, tai jie valgo visokius kebabus, sokoladus ir t.t., o as zinau jog namie manes laukia varske biggrin.gif Zinoma idealiai ir as mitybos nesilaikau pvz. nesenai valgiau cepelinus su visais tais riebiais padazais. Tiesa juos paskuti karta esu valges daugiau nei pries metus. Zodziu visko buna.
As, tai manau svarbiausia kelti sau issukius. Jei jau istverete savaite su normalia mityba, tai kodel negalite istverti dar vienos? ir dar vienos? Jei jau nubegote kelis km, tai negi dar sunku nubegti pora simtu metru? ir t.t.Tokiu atveju, ta veikla, darosi idomesne, nes pasieki to ko nesitikejai jog gali. Trumpai tariant - nereikia nuleisti ranku tik pradejus bei tie pora saldainiu ar bandeliu tikrai nieko neitakos. Beje nepamirskite saves pagirti ar apdovanoti, kad ir uz mazus pasiekimus. Viskas is ju ir susideda smile.gif
Na, o as siuo metu bandau didinti maisto porcijas, be svoris jau gerus pora menesiu uzsistovejo vietoje. Iki vasaros noreciau priaugti dar bent 4 kg. Tuo paciu ir jegos pakiltu. Tik va ryskumo, tai toli grazu nelabai bus biggrin.gif Nors ir dabar nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytis`: 31 sausio 2012 - 15:39
Gyti, nu nepakeiciamas, kaip smagu, kad uzsukai i musu tema ir iki siol dar nepabegai!!!!!! clap_1.gif group.gif
Atsakyti
Pasigirsiu: kaip gražiai ir lengvai man sekėsi jėgos atsispaudimai (power push ups), kai atsispaudi ir iš karto nuo atsispaudimo kyli su rankom ir kojom į maždaug tokią pritūpusio poziciją thumbup.gif Ir šie: http://www.youtube.c...h?v=Xh-MInts5Ls net sunku žiūrėt kaip tas bičas taip negražiai daro ax.gif
Jetau, kaip gera šlifuoti, šlifuoti ir turėti rezultatus wub.gif
Atsakyti
Paneles, o kaip jums sekasi daryti atsispaudimus? Ar padarote pilnus, t.y. nuo pedu ar atliekate nuo keliu? As darau nuo keliu kokius 3 menesius, bet taip ir nepadarau dar pilnu...Kiek jums laiko uztruko, kol pradejote pilnus daryti? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 31, 15:49)
Pasigirsiu: kaip gražiai ir lengvai man sekėsi jėgos atsispaudimai (power push ups), kai atsispaudi ir iš karto nuo atsispaudimo kyli su rankom ir kojom į maždaug tokią pritūpusio poziciją thumbup.gif Ir šie: http://www.youtube.c...h?v=Xh-MInts5Ls net sunku žiūrėt kaip tas bičas taip negražiai daro ax.gif
Jetau, kaip gera šlifuoti, šlifuoti ir turėti rezultatus wub.gif

o, tai čia tokie, kur daro Ziuze. Aš pagal pirmą jos filmuką dabar įdėtą bandžiau daryti, tai doh.gif doh.gif blush2.gif blush2.gif .

QUOTE(Fluty @ 2012 01 31, 15:55)
Paneles, o kaip jums sekasi daryti atsispaudimus? Ar padarote pilnus, t.y. nuo pedu ar atliekate nuo keliu? As darau nuo keliu kokius 3 menesius, bet taip ir nepadarau dar pilnu...Kiek jums laiko uztruko, kol pradejote pilnus daryti?  g.gif  smile.gif

nepadarau pilnų. Ir baisiai sunkiai sekasi man juos daryti doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Fluty @ 2012 01 31, 15:55)
Paneles, o kaip jums sekasi daryti atsispaudimus? Ar padarote pilnus, t.y. nuo pedu ar atliekate nuo keliu? As darau nuo keliu kokius 3 menesius, bet taip ir nepadarau dar pilnu...Kiek jums laiko uztruko, kol pradejote pilnus daryti?  g.gif  smile.gif

Aš kiek atsimenu save, kai pabandžiau, tai bent 2 ar 3 vyriški, pilni visada išėjo, o dabar ir 20 jau niekis. Bet užtat prisitraukimai mano ant tiek silpna vieta, kad nelabai betikiu, kad kada normalų padarysiu unsure.gif Atrodo viskas kitas išeina ką bandau, yra ir tie pačeiai, ir nugaro ir rankos, bet... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(linnn @ 2012 01 31, 16:05)
o, tai čia tokie, kur daro Ziuze. Aš pagal pirmą jos filmuką dabar įdėtą bandžiau daryti, tai doh.gif  doh.gif  blush2.gif  blush2.gif .

Aha, šiandien kaip ir visada dariau jos kompleksą.
Atsakyti
QUOTE(Fluty @ 2012 01 31, 17:55)

Desimt pilnu padarau, bet daugiau tai nea blush2.gif
Atsakyti
summer jau rasiau, kad as ne begike blush2.gif ...as sprintere tongue.gif man trumpos distancijos, tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ...bet as tiesiog profe priverst save daryt ko nemegstu...ypac daug ka pamegau maisto sriti, kur anksciau purtydavausi.O dabar ir skanu ir nesuprantu, kad reikejo save prievartaut is pradziu tongue.gif
Sedindriuke na tu saunuole, as tik griztu i Lt tai tiesiu taikiniu soku i baltas misraines.... lotuliukas.gif
marusa jau pries kelione i Lt( pries kaledas) jau baigiau P90X, bet tik sugebejau pasisverti (numeciau 2 kg)Nesipaveikslavau, nes jokiu pakitimu kaip ir nera, dar karta pasikartosiu kad nieko numesti nenorejau, cia netycia gavos ax.gif svarbiausia dabar man islaikyti formas iki pavasario, sportuojant, valgant, jokiu per dideliu reikalavimu siuo atveju...bet pavasari pradesiu ryskinimosi programa, tada maista ir sporta kaip reikiant ziuresiu smile.gif dabar ziema po drabuziais vistiek nieko nesimato, o vasara pleze.... blush2.gif dabar jau Insanity 4 savaites beveik baigiu+ Tonio trefke, kai kuriom dienom iterpiu smile.gif
linnn ta begimo apranga, na tai tokios siaubingos aptemptos kelnes doh.gif (kojos atrodo kaip sasyskos) lotuliukas.gif ,maike, striuke....na nieko ten mandraus, prakaita sugeria gal geriau, nei paprastos kelnes ax.gif
Gyti,noreciau irgi tave pagirti...nes man labai patinka kaip tu nuosekliai viska isdestai, na cia bet kokiu klausimu ax.gif (pamatem simpatiska vyriuka ir prasidejo...) lotuliukas.gif
Atsakyti
ne profe nesu bemilciuose reikaluose, t.y. kepiniuose, nes nekepu daznai... o kepdama keiciu kokosu miltais siuo metu, ar biskiuka sumaltu riesutu, avizu miltu, ruduju ryziu miltais..is tiesu turiu nusipirkusi namie sojos miltu, tai va laukia kiti eksperimentai... pries kaledas kepiau ala meduoliuku tai speltos miltus naudojau, kuciukams ir speltos miltus..na cia atseit sau... o iprastu ir prakepiau... siaip tiesiog miltiniu dalyku nevalgau, arba kitaip sakant lietuviskos virtuves tesliniu dalyku... nors ir kitu virtuviu...

o mandy333, kalbi apie ryskinimusis... rengies varzyboms? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 31, 19:09)
o mandy333, kalbi apie ryskinimusis... rengies varzyboms?  smile.gif

as irgi soju miltu prisipirkau LT, cia pas mus nera smile.gif bet dar nieko nekepiau ax.gif dar tipo sojos mesos prisispirkau, bet buvau nusvilpta seimynos, tai tik sau taisaus ax.gif
ne, jokiu varzybu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif zuikiasirde as, kur tau dar varzybos biggrin.gif cia bus proto ribose tas ryskinimasis, manyciau ax.gif beje jau galetum irgi pas mus i albumeli ateit mirksiukas.gif jei senbuves nieko pries.

Atsakyti
QUOTE(Fluty @ 2012 01 31, 16:55)

man tai pats sunkiausias pratimas is visu.absoliuciai nulis turbut raumenu rankose ir pilve ir nezinau kur dar.Nuo keliu darau atsispaudimus ir net minties kol kas nera apie daryma normaliai.ir nuo keliu tik kelis padarau ir viskas.o kita diena atrodo kad kazin ka buciau dariusi,tiek raumenis skauda..
Atsakyti