summer jau rasiau, kad as ne begike
...as sprintere
man trumpos distancijos, tai
...bet as tiesiog profe priverst save daryt ko nemegstu...ypac daug ka pamegau maisto sriti, kur anksciau purtydavausi.O dabar ir skanu ir nesuprantu, kad reikejo save prievartaut is pradziu
Sedindriuke na tu saunuole, as tik griztu i Lt tai tiesiu taikiniu soku i baltas misraines....
marusa jau pries kelione i Lt( pries kaledas) jau baigiau P90X, bet tik sugebejau pasisverti (numeciau 2 kg)Nesipaveikslavau, nes jokiu pakitimu kaip ir nera, dar karta pasikartosiu kad nieko numesti nenorejau, cia netycia gavos
svarbiausia dabar man islaikyti formas iki pavasario, sportuojant, valgant, jokiu per dideliu reikalavimu siuo atveju...bet pavasari pradesiu ryskinimosi programa, tada maista ir sporta kaip reikiant ziuresiu
dabar ziema po drabuziais vistiek nieko nesimato, o vasara pleze....
dabar jau Insanity 4 savaites beveik baigiu+ Tonio trefke, kai kuriom dienom iterpiu
linnn ta begimo apranga, na tai tokios siaubingos aptemptos kelnes
(kojos atrodo kaip sasyskos)
,maike, striuke....na nieko ten mandraus, prakaita sugeria gal geriau, nei paprastos kelnes
Gyti,noreciau irgi tave pagirti...nes man labai patinka kaip tu nuosekliai viska isdestai, na cia bet kokiu klausimu
(pamatem simpatiska vyriuka ir prasidejo...)