QUOTE(MO @ 2012 01 30, 22:54)
O-pa-pa,taip taip,kažkada bandžiau atsisakyti miltinių,nes per daug gyvenimo užima...keletą dienų nevalgiau-nu nėr ką valgyt,kad būtų sotu :aišku,norui esant įmanoma laisvai be jų,bet reikia kardinaliai kiekvieną dieną pertvarkyt,nes visur tie miltiniai : šiand valgiau diiidelį naminį kebabą,na,kad ir blogis tas lavašas
bet naminis
o toliau padažiukas iš naminio jogurto,
Tai zinoma kad viskas imanoma, buvau jau susitvarkius su jais.Jei labai noredavau ko nors tai iki dvylikos suvalgydavau,po dvylikos jokio miltinio.Budavo pusryciam kokiuu vaisiu salotu susipjaustau ar kokteili susiplaki,ar smootie.Nu o dabar kai taip salta,tai atsikeli ir taip norisi karstos arbatos ir.....sumustiaaako
Nu bet velgi, stengiuosi bulka ar duona keisti trapuciais.Tai siandien pusryciams du trapuciai,vienas su vistienos krutinele kitas su sauksteliu riesutu sviesto ir bananu griezineliais.
MO o lavasa pati kepei ar pirktini emei? Simtas metu nevalgiau,kaip norec
QUOTE(zoory @ 2012 01 30, 23:14)
O aš miltinių kol kas beveik nevalgau. Žinau, kad kai grįšiu namo mama kasdien bruks tuos miltinius patiekalus, bet kol kas naudojuos proga jų atsisakyti.
Tai gal pasimuliuok ka nors
Nu tarkim kad tavo virskinimo traktas nepriima miltiniu, pucia pilva,kyla rugstys arba siaubingai isberia
QUOTE(MO @ 2012 01 31, 00:12)
kaip tu šiand?
dėl tų nutrūkimų, visiems be išimties jų būna,na,ir ką,nieko,svarbu,kad tai netaptų daugiadienėmis,o visa kita sutvarkoma. Imkit,mergaitės : Aš va kai nutrūkstu,tai ne tik savaitgaliui,ir mėnesiui galiu
va čia jau blogai
jei paemus posta is konteksto tai pagalvociau kad kokiam anoniminiu alkoholiku susirinkime esu
QUOTE(summmer @ 2012 01 31, 09:35)
Labas rytas
O-pa-pa dėl šalto oro, kuo daugiau bėgi, apšyli ir visiškai nesunku kvėpuoti pasidaro, atrodo, kad oras sušilo
mandy333 būtinai prisijunk prie bėgiojančių, pats geriausias jausmas, kai prasibėgi
kaip bėgiojančių temoj parašyta "Kai žmogus bėga, jis jaučiasi kaip paukštis danguje, nes visa kita lieka kažkur žemėje."
Visgi geris begiojimas